Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai veltinukai

karvukė faina ale akys nepamaišytu...... biggrin.gif
Atsakyti
Na as jei kur pamatau ka nors "kaledisko" tiesiog negaliu susilaikyt ir neideti nuoroda cia blush2.gif 4u.gif

Va dar koks grozys bigsmile.gif :
http://www.gatito-to....ru/novgod.html
Atsakyti
Na dabar as SAVO darbeliu girsius ax.gif
Sandra_SM mamytei labai grazia sage paruose, o as saviskei va stai tokia karvute-adatine padariau smile.gif Is pradziu norejau padaryt jautuka, bet gi figura kazkaip "moteriska" gavosi blush2.gif , tai teko taisyt padety hihihi.gif
user posted image

Mamyte pas mane siuveja, tai tikrai tures kur panaudot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 02, 02:13)
Na dabar as SAVO darbeliu girsius  ax.gif
Sandra_SM mamytei labai grazia sage paruose, o as saviskei va stai tokia karvute-adatine padariau  smile.gif Is pradziu norejau padaryt jautuka, bet gi figura kazkaip "moteriska" gavosi  blush2.gif , tai teko taisyt padety hihihi.gif
user posted image

Mamyte pas mane siuveja, tai tikrai tures kur panaudot  tongue.gif

kokia fainulkia, kaip ji tiktu man i karvyciu kolekcija wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas zinote kur butu nuoroda kaip velti sia miela karvyte
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 12 02, 21:50)
o gal kas zinote kur butu nuoroda kaip velti sia miela karvyte

Kažkodėl manau, kad Oksytė šią karvytę "iš galvos" vėlė, ir jokiomis nuorodomis nesinaudojo. Čia gi nėra jokių schemų, kaip pvz. mezgime ar nėrime, kur pagal vieną pavyzdį visos gali vienodus daiktelius pasidaryti. Veltinis-tuo ir žavus, kad kiekvienam vis kitaip išeina, kiekvienas turi savo fantaziją pasikinkyti...
O nuorodų, kaip kamšyti adatomis , turėtų būti kažkur įkelta, gal net yra atskira temelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 03, 00:29)
Čia gi nėra jokių schemų, kaip pvz. mezgime ar nėrime, kur pagal vieną pavyzdį visos gali vienodus daiktelius pasidaryti. Veltinis-tuo ir žavus, kad kiekvienam vis kitaip išeina, kiekvienas turi savo fantaziją pasikinkyti...O nuorodų, kaip kamšyti adatomis , turėtų būti kažkur įkelta, gal net yra atskira temelė  g.gif

drinks_cheers.gif 100% wub.gif

Labai smagu, kad taip visiem mano karvuke patiko. Aciu mergaites uz geros emocijos antpludy 4u.gif wub.gif .

Kamsiau savo karvuke pati, ne pagal sablona, nes norejau butent adatines (kazkaip dabar pradejau ziuret kad dovana butu ne tik grazi, bet ir praktiska ax.gif) , o darymo principu pasinaudojau is cia:
http://club.osinka.r...6955906#1666325
Labai mielas jautukas wub.gif user posted image
Apskritai ten labai geras puslapiukas mirksiukas.gif, bent pradedantiesems kaip man tai thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Oi merginos kokiu groziu privelusios rolleyes.gif grazu ziuret wub.gif
Atsakyti
karvytė labai graži thumbup.gif

angeliukas eglutei papuošti....o paskui pasikabinti mielame kampelyje....kad saugotu mus.... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2008 12 04, 11:34)
angeliukas eglutei papuošti....

Kokie silti ir mieli angeliukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 04 gruodžio 2008 - 11:05
Jau kokie angeliukai thumbup.gif tokie mazuciai, pukuciai...labai mieli 4u.gif
Atsakyti
dangek- kokie fainuoliukai mažuliukai gražuoliukai angeliukai wub.gif wub.gif wub.gif Kažkas tokio netikėtai mielo....
Atsakyti