karvukė faina ale akys nepamaišytu......
Na as jei kur pamatau ka nors "kaledisko" tiesiog negaliu susilaikyt ir neideti nuoroda cia
Va dar koks grozys :
http://www.gatito-to....ru/novgod.html
Va dar koks grozys :
http://www.gatito-to....ru/novgod.html
Na dabar as SAVO darbeliu girsius
Sandra_SM mamytei labai grazia sage paruose, o as saviskei va stai tokia karvute-adatine padariau Is pradziu norejau padaryt jautuka, bet gi figura kazkaip "moteriska" gavosi , tai teko taisyt padety
Mamyte pas mane siuveja, tai tikrai tures kur panaudot
Sandra_SM mamytei labai grazia sage paruose, o as saviskei va stai tokia karvute-adatine padariau Is pradziu norejau padaryt jautuka, bet gi figura kazkaip "moteriska" gavosi , tai teko taisyt padety
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 02, 02:13)
Na dabar as SAVO darbeliu girsius
kokia fainulkia, kaip ji tiktu man i karvyciu kolekcija
o gal kas zinote kur butu nuoroda kaip velti sia miela karvyte
QUOTE(vaidile @ 2008 12 02, 21:50)
o gal kas zinote kur butu nuoroda kaip velti sia miela karvyte
Kažkodėl manau, kad Oksytė šią karvytę "iš galvos" vėlė, ir jokiomis nuorodomis nesinaudojo. Čia gi nėra jokių schemų, kaip pvz. mezgime ar nėrime, kur pagal vieną pavyzdį visos gali vienodus daiktelius pasidaryti. Veltinis-tuo ir žavus, kad kiekvienam vis kitaip išeina, kiekvienas turi savo fantaziją pasikinkyti...
O nuorodų, kaip kamšyti adatomis , turėtų būti kažkur įkelta, gal net yra atskira temelė
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 03, 00:29)
Čia gi nėra jokių schemų, kaip pvz. mezgime ar nėrime, kur pagal vieną pavyzdį visos gali vienodus daiktelius pasidaryti. Veltinis-tuo ir žavus, kad kiekvienam vis kitaip išeina, kiekvienas turi savo fantaziją pasikinkyti...O nuorodų, kaip kamšyti adatomis , turėtų būti kažkur įkelta, gal net yra atskira temelė
100%
Labai smagu, kad taip visiem mano karvuke patiko. Aciu mergaites uz geros emocijos antpludy .
Kamsiau savo karvuke pati, ne pagal sablona, nes norejau butent adatines (kazkaip dabar pradejau ziuret kad dovana butu ne tik grazi, bet ir praktiska ) , o darymo principu pasinaudojau is cia:
http://club.osinka.r...6955906#1666325
Labai mielas jautukas
Apskritai ten labai geras puslapiukas , bent pradedantiesems kaip man tai
Oi merginos kokiu groziu privelusios grazu ziuret
karvytė labai graži
angeliukas eglutei papuošti....o paskui pasikabinti mielame kampelyje....kad saugotu mus....
angeliukas eglutei papuošti....o paskui pasikabinti mielame kampelyje....kad saugotu mus....
QUOTE(dangek @ 2008 12 04, 11:34)
angeliukas eglutei papuošti....
Kokie silti ir mieli angeliukai
Jau kokie angeliukai tokie mazuciai, pukuciai...labai mieli
dangek- kokie fainuoliukai mažuliukai gražuoliukai angeliukai Kažkas tokio netikėtai mielo....