Sveikos,
Labai grazus jusu darbeliai o jau sniegenos as irgi tokiu noriu Kadangi esu pradedancioji veleja, noriu jusu paklausti kaip jus jas darote? Slapiu velimu ar adatelem? Ir dar klausimukas. Ar iskart is spalvotos vilnos veliate, ar is pradziu is baltos, o spalvas tik ant virsaus priveliate? Ir ar dar kaip nors papildomai "apdorojate" adatelemis veltus zaisliukus? Busiu dekinga, jei atsakysite
Sveika,
Rutuliukus sniegenu kuneliams ir galvytems veliu vienspalvius, arba i vidu dedu kokios maziau naudojamos vilnos, tada apsuku raudona ir veliu slapiuoju velimu. Sparnelius man paprasciau isikirpti is jau suvelto lygaus veltinio gabalelio ir pribadyti su adatelem. Bandziau ir pacia vilna deti sparneliu vietoje ir privelti - irgi gavosi. Galvyte prie kunelio priveliu adatelemis, snapeli prie galvytes - irgi.
Gal pati autore dar galetu papasakoti, kaip ji daro savo sniegenas - butu "autentiskiau"
Rutuliukus sniegenu kuneliams ir galvytems veliu vienspalvius, arba i vidu dedu kokios maziau naudojamos vilnos, tada apsuku raudona ir veliu slapiuoju velimu. Sparnelius man paprasciau isikirpti is jau suvelto lygaus veltinio gabalelio ir pribadyti su adatelem. Bandziau ir pacia vilna deti sparneliu vietoje ir privelti - irgi gavosi. Galvyte prie kunelio priveliu adatelemis, snapeli prie galvytes - irgi.
Gal pati autore dar galetu papasakoti, kaip ji daro savo sniegenas - butu "autentiskiau"
QUOTE(Mamce @ 2008 11 18, 11:31)
Sveika,
aciu
kuneliu ir galvyciu jau prisiveliau, liko sparneliai ir snapai -vilnos tinkamos spalvos neturiu. Viska adatelemis dariau, bet slapiuoju turbut butu greiciau
Smagi eglutė iš interneto platybių , vaikučiams tinka gamint, tą eglutę kad ir plokščią iškirpus, mažiesiems smagu dekoruot sagom
O-puiki idėja vaikams
LT saulele - įdėk savo mažųjų eglutės žaisliukų nuotraukų , papuošk šią temelę
LT saulele - įdėk savo mažųjų eglutės žaisliukų nuotraukų , papuošk šią temelę
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 18, 13:13)
aciu
kuneliu ir galvyciu jau prisiveliau, liko sparneliai ir snapai -vilnos tinkamos spalvos neturiu. Viska adatelemis dariau, bet slapiuoju turbut butu greiciau
Viska dariau slapioju budu. Tai man viskas isejo pakankamai greit Tiesa, vilnos daug neturejau, tai truputely sugudravau ir apveliau teniso kamuoliuka
Cia nezinau ar tiktu prie veltinuku , bet vis gi kaledine tematika
http://blog.betzwhit...r-tutorial.html
http://blog.betzwhit...r-tutorial.html
QUOTE(Oksyte @ 2008 11 18, 20:34)
Viska dariau slapioju budu. Tai man viskas isejo pakankamai greit Tiesa, vilnos daug neturejau, tai truputely sugudravau ir apveliau teniso kamuoliuka
Gera ideja Idealiai apvali sniegena su minimum vilnos sanaudu
Sveikos,
na va ir mano sniegena ir dar zyle jai i kompanija (nors pastaroji kazkaip i pingvina panasesne isejo )
na va ir mano sniegena ir dar zyle jai i kompanija (nors pastaroji kazkaip i pingvina panasesne isejo )
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 19, 15:16)
Sveikos,
fainuoles...ale zylute tikrai tokia pingviniskos isvaizdos...bet uz tai su charakteriu matosi, nuotaikinga
Faini tie paukstukai
As tai kai megeja kardono, tai dekaruojant langa padaryciau kazka panasaus i sita
tik vietoj gelyciu paukstukus pakabinciau ..
Papildyta:
Ir dar siek tiek Kalediniu ideju is interneto .
Eglutes:
Zvakdes:
Muiliukai:
Na ir dar:
As tai kai megeja kardono, tai dekaruojant langa padaryciau kazka panasaus i sita
tik vietoj gelyciu paukstukus pakabinciau ..
Papildyta:
Ir dar siek tiek Kalediniu ideju is interneto .
Eglutes:
Zvakdes:
Muiliukai:
Na ir dar:
va kokie jautukai man išėjo.....
ir besmegenis
čia apveltos sagos...
labai gražios sniegenos....taip miela prie lango pasikabinti...
Papildyta:
kokie mieli darbeliukai... labai
ir besmegenis
čia apveltos sagos...
labai gražios sniegenos....taip miela prie lango pasikabinti...
Papildyta:
QUOTE(Daivulyte @ 2008 11 16, 18:41)
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais
kokie mieli darbeliukai... labai