Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai veltinukai

Sveikos,

Labai grazus jusu darbeliai thumbup.gif o jau sniegenos wub.gif as irgi tokiu noriu 4u.gif Kadangi esu pradedancioji veleja, noriu jusu paklausti kaip jus jas darote? Slapiu velimu ar adatelem? Ir dar klausimukas. Ar iskart is spalvotos vilnos veliate, ar is pradziu is baltos, o spalvas tik ant virsaus priveliate? Ir ar dar kaip nors papildomai "apdorojate" adatelemis veltus zaisliukus? Busiu dekinga, jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

Rutuliukus sniegenu kuneliams ir galvytems veliu vienspalvius, arba i vidu dedu kokios maziau naudojamos vilnos, tada apsuku raudona ir veliu slapiuoju velimu. Sparnelius man paprasciau isikirpti is jau suvelto lygaus veltinio gabalelio ir pribadyti su adatelem. Bandziau ir pacia vilna deti sparneliu vietoje ir privelti - irgi gavosi. Galvyte prie kunelio priveliu adatelemis, snapeli prie galvytes - irgi.
Gal pati autore dar galetu papasakoti, kaip ji daro savo sniegenas - butu "autentiskiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 11 18, 11:31)
Sveika,

Rutuliukus sniegenu kuneliams ir galvytems veliu vienspalvius, arba i vidu dedu kokios maziau naudojamos vilnos, tada apsuku raudona ir veliu slapiuoju velimu. Sparnelius man paprasciau isikirpti is jau suvelto lygaus veltinio gabalelio ir pribadyti su adatelem. Bandziau ir pacia vilna deti sparneliu vietoje ir privelti - irgi gavosi. Galvyte prie kunelio priveliu adatelemis, snapeli prie galvytes - irgi.
Gal pati autore dar galetu papasakoti, kaip ji daro savo sniegenas - butu "autentiskiau"  biggrin.gif

aciu 4u.gif

kuneliu ir galvyciu jau prisiveliau, liko sparneliai ir snapai -vilnos tinkamos spalvos neturiu. Viska adatelemis dariau, bet slapiuoju turbut butu greiciau g.gif
Atsakyti
Smagi eglutė iš interneto platybių smile.gif , vaikučiams tinka gamint, tą eglutę kad ir plokščią iškirpus, mažiesiems smagu dekoruot sagom smile.gif

user posted image
Atsakyti
O-puiki idėja vaikams thumbup.gif

LT saulele - įdėk savo mažųjų eglutės žaisliukų nuotraukų , papuošk šią temelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 18, 13:13)
aciu  4u.gif

kuneliu ir galvyciu jau prisiveliau, liko sparneliai ir snapai -vilnos tinkamos spalvos neturiu. Viska adatelemis dariau, bet slapiuoju turbut butu greiciau  g.gif

Viska dariau slapioju budu. Tai man viskas isejo pakankamai greit mirksiukas.gif Tiesa, vilnos daug neturejau, tai truputely sugudravau blush2.gif ir apveliau teniso kamuoliuka ax.gif
Atsakyti
Cia nezinau ar tiktu prie veltinuku g.gif , bet vis gi kaledine tematika
http://blog.betzwhit...r-tutorial.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 18 lapkričio 2008 - 20:15
QUOTE(Oksyte @ 2008 11 18, 20:34)
Viska dariau slapioju budu. Tai man viskas isejo pakankamai greit  mirksiukas.gif  Tiesa, vilnos daug neturejau, tai truputely sugudravau blush2.gif ir apveliau teniso kamuoliuka  ax.gif

Gera ideja thumbup.gif Idealiai apvali sniegena su minimum vilnos sanaudu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

na va ir mano sniegena ax.gif ir dar zyle jai i kompanija (nors pastaroji kazkaip i pingvina panasesne isejo blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2008 11 19, 15:16)
Sveikos,

na va ir mano sniegena  ax.gif  ir dar zyle jai i kompanija (nors pastaroji kazkaip i pingvina panasesne isejo  blush2.gif )

user posted image

thumbup.gif fainuoles...ale zylute tikrai tokia pingviniskos isvaizdos...bet uz tai su charakteriu matosi, nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
Faini tie paukstukai wub.gif
As tai kai megeja kardono, tai dekaruojant langa padaryciau kazka panasaus i sita
user posted image tik vietoj gelyciu paukstukus pakabinciau mirksiukas.gif ..
Papildyta:
Ir dar siek tiek Kalediniu ideju is interneto 4u.gif .
Eglutes:
user posted image

user posted image

user posted image

Zvakdes:

user posted image

user posted image

Muiliukai:

user posted image

Na ir dar:

user posted image

user posted image
Atsakyti
va kokie jautukai man išėjo..... rolleyes.gif
user posted image
ir besmegenis
user posted image
čia apveltos sagos...

labai gražios sniegenos....taip miela prie lango pasikabinti... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivulyte @ 2008 11 16, 18:41)
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais wub.gif
user posted image

kokie mieli darbeliukai... wub.gif labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangek: 20 lapkričio 2008 - 10:29