Na va, ne už kalnų ir Kalėdos
Norisi pasipuošti namus, susikurti artėjančių švenčių nuotaiką. Nutariau atidaryti temelę, kurioje sudėtume TIK Kalėdom dvelkiančių darbelių nuotraukas. Kažkas gal ras ir pritaikys kokia idėja ir savo namams.
Galvodama apie kalėdinius veltinukus, turiu omeny ne tik zaisliukus ant eglutes, po eglute ar pan. Tai visa, kas padetu kurt ta kaledine nuotaika. Prisimenu pernai meginos buvo ideje labai grazia namu puosmena: sniegenas ant sakos. Jei rasiu savo archyve foto, butinai idesiu. Gal ir autore atsiras...
Idedu labai gražias sniegenas, tinkančias ne tik Kalėdiniam laikotarpiui, bet ir visos žiemos niūrumą išsklaidyti. Jei atsirastų autorė, lai nesupyksta. I jokią autorystę nepretenduoju Galiu tik pasigrožė ir pabandyt sukurt kažką panašaus savo langui.
Taip pat ir mieli Besmegeniai laukia kalėdinio sniego
Gal kas jau ir Senelių Šalčių su Snieguolėm privėlėt?
Taip pat ir mieli Besmegeniai laukia kalėdinio sniego
Gal kas jau ir Senelių Šalčių su Snieguolėm privėlėt?
[quote=Mamce,2008 11 12, 21:35]
Idedu labai gražias sniegenas, tinkančias ne tik Kalėdiniam laikotarpiui, bet ir visos žiemos niūrumą išsklaidyti. Jei atsirastų autorė, lai nesupyksta. I jokią autorystę nepretenduoju Galiu tik pasigrožė ir pabandyt sukurt kažką panašaus savo langui.
Autorė atsirado nepykstu ir esu labai pamaloninta, kad kažkas prisimena ir dar grožisi mano darbeliais.
Ačiū Tau
Parodysiu tuomet kelis naujesnius (šių metų) darbelius
Angelėlis su saule rankose - veltinis ir tekstilė
ir dovanų maišeliai, nors juos rodžiau
Autorė atsirado nepykstu ir esu labai pamaloninta, kad kažkas prisimena ir dar grožisi mano darbeliais.
Ačiū Tau
Parodysiu tuomet kelis naujesnius (šių metų) darbelius
Angelėlis su saule rankose - veltinis ir tekstilė
ir dovanų maišeliai, nors juos rodžiau
Pernai mano Kalėdų eglutę puošė šis besmegeniukas:
O, kaip smagu, kad autore atsirado
As pernai bandziau sukurt kazka panasaus - nuveliau kokias 7 sniegenas, bet ... po viena, po viena iki kaledu ir isdovanojau Langui nebeliko... Siemet, sakiau, reiks nors kokias 5 pasidaryt ir niekam nebeduot Aisku, man tokios "prikolnos" jos neiseina. Kiekviena vis skirtinga, ir kartais sparneliai nepavyksta.... Gal gali papasakot, , ar tu juos atskirai nuveli ir paskui pribadai, ar iskart ant kunelio veli?
Dovanu maisiukai irgi labai grazus ir romantiski
As pernai bandziau sukurt kazka panasaus - nuveliau kokias 7 sniegenas, bet ... po viena, po viena iki kaledu ir isdovanojau Langui nebeliko... Siemet, sakiau, reiks nors kokias 5 pasidaryt ir niekam nebeduot Aisku, man tokios "prikolnos" jos neiseina. Kiekviena vis skirtinga, ir kartais sparneliai nepavyksta.... Gal gali papasakot, , ar tu juos atskirai nuveli ir paskui pribadai, ar iskart ant kunelio veli?
Dovanu maisiukai irgi labai grazus ir romantiski
Na merginos, kai pamaciau sniegenas iskart tokiu uzsimaniau
Kaip paprasta ir grazu
IDEJA SUPER
Aciu rooma
Kaip paprasta ir grazu
IDEJA SUPER
Aciu rooma
Labai gražūs darbeliai Reikės ir man pabandyt sniegenas susivelt
QUOTE(Oksyte @ 2008 11 13, 14:31)
Na merginos, kai pamaciau sniegenas iskart tokiu uzsimaniau
Kaip paprasta ir grazu
IDEJA SUPER
Aciu rooma [img]
Kaip paprasta ir grazu
IDEJA SUPER
Aciu rooma [img]
Oksyte, tik neisizeisk, man tavo antroj nuotraukoj sniegena labai panasi i peliuka, tik ausyciu truksta
Vat tame man ir idomumas velti, kad niekada nezinai, kas gausis.... Maniskes irgi kartais nelabai panasios i paukscius gaunasi, ivairiu "veido" israisku ir "pozu".
QUOTE(Mamce @ 2008 11 13, 17:55)
Oksyte, tik neisizeisk..
Na ka jau cia !
Nors artejaunt Naujiems metams, geriau jei butu panasus i jautuka
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais
QUOTE(Daivulyte @ 2008 11 16, 19:41)
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais
Kaip grazu