Nu ir tempai jog nespeju vytis
Labai vyniotiniai visu grazus .as tai siandien kol valgem vakariene,iskepiau Daividijos pyraga su pistacijomis .nu aciu z recepta,tikrai labai skanus
inockos pirmo psl krepselis tikrai nerealus medalis priklauso
QUOTE(aguonele @ 2008 11 12, 21:38)
Nu ir tempai jog nespeju vytis
Labai vyniotiniai visu grazus .as tai siandien kol valgem vakariene,iskepiau Daividijos pyraga su pistacijomis .nu aciu z recepta,tikrai labai skanus
Labai vyniotiniai visu grazus .as tai siandien kol valgem vakariene,iskepiau Daividijos pyraga su pistacijomis .nu aciu z recepta,tikrai labai skanus
Aguonele,koks grazus tavo pyragas gavosi
QUOTE(aguonele @ 2008 11 12, 21:38)
O man labiau aguonele skrendanti ir besivyjanti patiko
oi,iskart nesupratau ,pas mane namuos trys vyrai,ir visi smaliziai ,tad dazniausiai ir man ne kas telieka
nu va,jau ir kepti pabaigiau meducio lakstus.isejo 10. 31 ant 19.ot pavariau,einu 50 gramu paimsiu...juk nusipelniau
Moliugu vyniotinis
Teslai
4 kiausiniai,
2/3 stiklines cukraus (stikline 250 ml.)
1 arb. saukst. vanilinio cukraus
1 stikl. miltu
2 valg. sauks. krakmolo
2 arb. sauksteliai kepimo milteliu
1 stikline moliugu tyres
1/4 stikl. alejaus
Kremui
250 gr. mascarpones
1/2 indelio kondensuoto pieno (dejau virta, reikejo sunaudoti likuti po torto)
70 gr. sviesto
1 stikline moliugu tyres
sauja graikiniu riesutu
Ant vandens voneles suplakti kiausinius, cukru ir vanilina. Plakti apie 10 min. kol mase nepadvigubes. Nuimti nuo voneles, ideti persijuotus miltus, krakmola, kepimo miltelius, atsargiai sumaisyti. Ideti moliugu tyre (moliuga sutarkuoti smulkia tarka, 2 min ikisti i mikrobangine, kad siek tiek suminkstetu, istraukus sutrinti blenderiu, atvesinti) ir aleju. Viska atsargiai sumaisyti iki vientisos mases.
Kepti 180 C 20-25 min. skardoje nuo 60 virykles. Silta biskvita susukti i vyniotini ir palikti, kol atves. Kremui visus produktus suplakti mikseriu iki vientisos mases. Moliugu tyre paruosiama analogiskai. Salta vyniotini sutepti kremu, pabarstyti smulkintais graikiniais riesutais ir susukti.
Ka galiu pasakyti apie sita vyniotini . Tesla tai labai skani, niu labai, labai . Kremas man yra per saldus (nors visas saldumas tai tik su to pieno), bet gal del to, kad dar nelabai atsalo, bei paragavau galiuka, kur daugiausiai pritepta kremo buvo. Zodziu kita karta sutirstinto pieno virto nedesiu , dejau, kad turejau likuti, o del ne virto, tai is viso kalbos negali buti, man jis visiskai neskanus . Bet cia, aisku skonio reikalas.
Darysiu dar, tik idara reiks kita sugalvot
Jooooooooo , su sokoladu pas mane papuosimas ne koks (naturoj kaip ir graziau atrode, nuotraukoj ziuriu marmalyne kazkokia) . Ka gi padarysi per susukta popieriuka, dar neismokau
Teslai
4 kiausiniai,
2/3 stiklines cukraus (stikline 250 ml.)
1 arb. saukst. vanilinio cukraus
1 stikl. miltu
2 valg. sauks. krakmolo
2 arb. sauksteliai kepimo milteliu
1 stikline moliugu tyres
1/4 stikl. alejaus
Kremui
250 gr. mascarpones
1/2 indelio kondensuoto pieno (dejau virta, reikejo sunaudoti likuti po torto)
70 gr. sviesto
1 stikline moliugu tyres
sauja graikiniu riesutu
Ant vandens voneles suplakti kiausinius, cukru ir vanilina. Plakti apie 10 min. kol mase nepadvigubes. Nuimti nuo voneles, ideti persijuotus miltus, krakmola, kepimo miltelius, atsargiai sumaisyti. Ideti moliugu tyre (moliuga sutarkuoti smulkia tarka, 2 min ikisti i mikrobangine, kad siek tiek suminkstetu, istraukus sutrinti blenderiu, atvesinti) ir aleju. Viska atsargiai sumaisyti iki vientisos mases.
Kepti 180 C 20-25 min. skardoje nuo 60 virykles. Silta biskvita susukti i vyniotini ir palikti, kol atves. Kremui visus produktus suplakti mikseriu iki vientisos mases. Moliugu tyre paruosiama analogiskai. Salta vyniotini sutepti kremu, pabarstyti smulkintais graikiniais riesutais ir susukti.
Ka galiu pasakyti apie sita vyniotini . Tesla tai labai skani, niu labai, labai . Kremas man yra per saldus (nors visas saldumas tai tik su to pieno), bet gal del to, kad dar nelabai atsalo, bei paragavau galiuka, kur daugiausiai pritepta kremo buvo. Zodziu kita karta sutirstinto pieno virto nedesiu , dejau, kad turejau likuti, o del ne virto, tai is viso kalbos negali buti, man jis visiskai neskanus . Bet cia, aisku skonio reikalas.
Darysiu dar, tik idara reiks kita sugalvot
Jooooooooo , su sokoladu pas mane papuosimas ne koks (naturoj kaip ir graziau atrode, nuotraukoj ziuriu marmalyne kazkokia) . Ka gi padarysi per susukta popieriuka, dar neismokau
nu, grazuolis labai idomiai su moliugais . noriu paragauti,labai
QUOTE(bravada @ 2008 11 12, 21:30)
as truputi palyginau, galvojau pats pasiskirstys graziai o parasyta tikrai ,kad cukraus pudra.o ar daug barstot? aciu, kita karta gal bus kas parodyt
As tai is vis nieko nebarstau, ir rankslosciu nepurvinu Dedu ant sviestinio popieriaus, ar kaip jis ten vadinasi, tas, kuris skirtas kepimui ir susuku. Prie jo nekimba
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 23:08)
Labai skaniai ir gražiai atrodo vyniotinis Ale, kas jum čia pasidarė, kaip susitarusios vyniotinius tik raitot
QUOTE(RiMami @ 2008 11 12, 23:46)
Labai skaniai ir gražiai atrodo vyniotinis Ale, kas jum čia pasidarė, kaip susitarusios vyniotinius tik raitot
Cia, zinok, kaip liga. Tai viena po kitos tortus kepem, o dabar vyniotinius raitom. Idomu ka toliau konvejeriu darysim