Na taip .....reikia pasikrapstyti , bet as megstu tai daryti
Kaip visada, cipciukas nepavede su savo sedevrais. Dabar zianu, ka Kaledom kepsiu, jauciu vyras bus laimingas.
O as vakar kepiau visu isgirta Kursenu vyniotini pagal GITANOS.B recepta. Tik krema as dariau is rikotos. Beje, paragavus kremo, man jis per saldus pasirode , todel biskvita dar ir raudonuju serbentu uogiene sutepiau(jin rugstoka tokia). Gavosi nebloga kombinacija O virsu apipyliau tirpintu baltu sokoladu(jis cia labai tiko). Labai labai labai skanu!!!!!
O as vakar kepiau visu isgirta Kursenu vyniotini pagal GITANOS.B recepta. Tik krema as dariau is rikotos. Beje, paragavus kremo, man jis per saldus pasirode , todel biskvita dar ir raudonuju serbentu uogiene sutepiau(jin rugstoka tokia). Gavosi nebloga kombinacija O virsu apipyliau tirpintu baltu sokoladu(jis cia labai tiko). Labai labai labai skanu!!!!!
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 25, 23:14)
O as vakar kepiau visu isgirta Kursenu vyniotini pagal GITANOS.B recepta. Tik krema as dariau is rikotos.
Sigitawhatever, kaip dabar norėčiau gabaliuko Atrodo, kad jau jaučiu tą saldžiarūgštį skonį burnoj, niam Ačiū už idėjas Nu, nerealiai patraukli fotkė taip ir norisi lyžtelt
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 25, 23:19)
Paprastas pyragas
Stikline miltu,250g pakelis kisieliaus,5kiausiniai,puse st.aliejaus,puse st.cukraus,saukstelis kepimo milteliu(soda netiks)
Kiausinius gerai isplakite su cukrumi,tada pilkite alieju ir kisieliaus miltelius,vel gerai isplakite,dekite kepimo miltelius,berkite miltus,gerai ismaise tesla pilkite i skarda ir iskepkite.
Stikline miltu,250g pakelis kisieliaus,5kiausiniai,puse st.aliejaus,puse st.cukraus,saukstelis kepimo milteliu(soda netiks)
Kiausinius gerai isplakite su cukrumi,tada pilkite alieju ir kisieliaus miltelius,vel gerai isplakite,dekite kepimo miltelius,berkite miltus,gerai ismaise tesla pilkite i skarda ir iskepkite.
Kazkaip mastau, ar kepciau toki...sudetis lyg ir nieko, bet skonis tai sausas turetu but? vistiek paskui tepi kokio jogurto,medaus, uogienes? arba as bent jau asmeniskai ant virsaus deciau sviesto su cinamonu mixa (pries dedant i orkaite pyraga), arba i vu lazdyno riesutu...
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 25, 23:19)
nerandu kepimo laiko ir temperaturos
Guminuke, manau, sis pyragas tiktu biskvitui... MB mama toki kepa ir pertepa uogienem
cipsiukas temos lyderis aš apakus nuo netingėjimo, laiko turėjimo ir dar kitiems parodyt... nu super viskas kiek mačiau
dar labai patiko sigitawhatever vyniotinis.. serbentų uogienės spalva... mirsiu, jei neparagausiu
dar labai patiko sigitawhatever vyniotinis.. serbentų uogienės spalva... mirsiu, jei neparagausiu
Na Cipciuk , ispudinga!!!!. net truksta zodziu koks grozis
sigitawhatever kaip tik geriu arbatą,tai gabalėlį vyniotinio mielai suvalgyčiau labai skaniai atrodo
QUOTE(sigitawhatever @ 2008 11 25, 23:14)
gerai atrodo
O man bandant kept antrą kartą Kuršėnų vyniotynį ir jį sukant, jis visas sutrūko Ir tie biskvitai man l. greit iškepa, net manau kad per greitai
kokioj elektrinės orkaitės temp. kepat ir kurioj orkaitės eilėj (antra nuo apačios, ar trečia)?
Ir foto atrodo, kad gana didelis biskvitas, gal iš dvigubos normos darėt?
Ir kaip vyniojot, ant rankšluoščio?
O man darant "Kursenu vyniotini" biskvitas kiausiniais labai "atsidave". gal esu per daug jautri kiausiniu kvapui , kiti kas valge sake nejaucia . kepiau net du biskvitus, ir abu man nekvepejo.
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo )
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo )
QUOTE((Ericka) @ 2008 11 26, 10:51)
O man darant "Kursenu vyniotini" biskvitas kiausiniais labai "atsidave". gal esu per daug jautri kiausiniu kvapui , kiti kas valge sake nejaucia . kepiau net du biskvitus, ir abu man nekvepejo.
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo )
1. 4 kiausiniai, 100g cukraus, 100g miltu.
2. 4 kiausiniai ,4 saukstai karsto vandens, 125g cukraus, 75 g miltu, 50g krakmolo, 1saukstelis kepimo milteliu. ( sitas tai net sukant paluzinejo )
Gal gali buti kad kiausiniai yra pastoveja? Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas.