Cia tu Napoleonu kiek ivairiausiu yra pas mane uzrasuose yra kazkoks receptas, kur labai daug sviesto dedasi, tiek i krema, tiek i lakstus. As kiek pamenu tikras Napoleonas buna laaabai riebus... kazkada ragavau tikro, tai daug jo nesuvalgysi...man patinka liesesni, o Cipciuko matau neturetu but riebus noreciau labai paragaut atsiuskite gabaleli...
O tos eglutes tai man irgi labai fainos, jau zinau kuo puosiu kaledinius kepinius
ACIU JUMS MERGAITES bet tortukas tikrai paprastas , as tokias eglutes ziemos sezonui darau , tik cia gal proporcijos nekokios , nes tortas medidukas is puses normos , o taip tai jos labai tinka siom sventem .
Neramuole, aisku tavo mociutes gal ji be galo skani buvo , bet is sitos teslos irgi gali drasiai daryti , ji meduoline , apopilta somoladu , dar kokiu saldainuku apmetyk , ir ji bus puikus papuosalas stalui .
Rugegele 23 , tokio kaip Miseles as noriu nuo ryto iki vakara , be jokiu sustojimu ...... ir dabar noriu , tu supratai ???
S.N.A.S kas per abejones ? kaip tik , jei viena padaro , tai ir kitai turi iseiti
Neramuole, aisku tavo mociutes gal ji be galo skani buvo , bet is sitos teslos irgi gali drasiai daryti , ji meduoline , apopilta somoladu , dar kokiu saldainuku apmetyk , ir ji bus puikus papuosalas stalui .
Rugegele 23 , tokio kaip Miseles as noriu nuo ryto iki vakara , be jokiu sustojimu ...... ir dabar noriu , tu supratai ???
S.N.A.S kas per abejones ? kaip tik , jei viena padaro , tai ir kitai turi iseiti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 25, 15:47)
Supratau
nu cipciuk nu cipciuk nu cipciuk atsidare mano burna ir nebeuzsidare............be komentaru be komentaru bet su dideliu geraja prasme pavydu. Labai grazus labai grazus tortas. daugiau zodziu neturiu iseinu.... man tikrai niekad taip nesigautu
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 25, 17:55)
Tai tada tau rugegele sitas bus kaip tik , jokio riebumo
Na ne , tai ne mano svajoniu napoleonas jei klausete skoni -geras , bet.....ne tas .....man jis turetu buti riebesnis
Papildyta:
AS IR KALEDU NAMUKA ISSIKEPIAU ALE GAL KITA KARTA PARODYSIU , VIENAI DIENAI PER DAUK BUS
Na ne , tai ne mano svajoniu napoleonas jei klausete skoni -geras , bet.....ne tas .....man jis turetu buti riebesnis
Papildyta:
AS IR KALEDU NAMUKA ISSIKEPIAU ALE GAL KITA KARTA PARODYSIU , VIENAI DIENAI PER DAUK BUS
a geriau dabar prasau
Tai kada parodysit namuka, kai jis jau bus suvalgytas? ant speigo metat foto cia! Juk reikia mums ideju Kaledoms
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 25, 15:55)
AS IR KALEDU NAMUKA ISSIKEPIAU ALE GAL KITA KARTA PARODYSIU , VIENAI DIENAI PER DAUK BUS[/color]
Cipciukai, užerzinot dabar ir nerodysit rodykit greičiau rytoj bus rytoj.... šiandien norim matyt
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 25, 16:05)
Susitaria draugiskai ---rytoj bus apie ka padiskutuoti , o tai cia kazkaip aprime visos , matyt sventem jegas taupo nelabai ka kepa
Niekas pas mane tokiu dalykeliu nevalgo , va anukyte paauks , gal tada ir sunaikins , nors......jai mesos reikia
Niekas pas mane tokiu dalykeliu nevalgo , va anukyte paauks , gal tada ir sunaikins , nors......jai mesos reikia
O Jus padarykit mesos torta yra antru patiekalu temelej receptuku. Superiskai atrodo
Nelabai ka kepam, o pripliurpt vel tema baiginejam mazai beliko
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 25, 16:05)
Susitaria draugiskai ---rytoj bus apie ka padiskutuoti , o tai cia kazkaip aprime visos , matyt sventem jegas taupo nelabai ka kepa
Dabar reikės bandyt napoleoną kept,tik reik išsirinkt,pagal kokį receptą
Tai,kad jei taip dažnai kepčiau,nebūtų kam suvalgyt Dabar pas mus trąsoj-Tinginys ,yra daromas ir valgomas.Aš kaip ir sakiau ,saldumynams turmpam pasakiau-ne. iki švenčių....
Beje ,gražus jūsų tortas
O as vyniotini darysiu, tai nezinau jau kada... atsivalgiau ilgam... dabar kokius nebiskvitinius kepinius darysiu...o to trupininio tai iki siol neatsivalgau
na va mergaites, as prisistatau su Kursenu vyniotiniu. labai skanus, o papuosimas nekoks . nemoku sokolado istirpint, noreciau , kad jis skystesnis butu, o gaunasi toks tirstokas,noreciau kad lengvai begtu pro skylute :
http://s54.radikal.r...f25070f66c4.jpg
http://s54.radikal.r...f25070f66c4.jpg