QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 19:56)
Malku kalna, ar kaip ten vadinas, ar apsnigtos malkos
Malkos po sniegu
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 12, 21:38)
Cia matau niekas neatsako , i viena klausyma , tai as pabandysiu
Del braskiu
Jeigu desi daug tai gali prireikti ir trupucio zelatinos , na kokio saukto uztektu , o jei tik truputi del " kvapo" kaip yra sakoma , tai nereikia , bet tu pati ziurek , jeigu labai skysta mase tai ji isbeks , tu paprasciausiai nesuvyniosi vyniotinio i ritineli.
Cia as Fregatai atsakiau .
aciu uz atsakyma kaip tik suku vyniotini Tiksliau jau susukau biskvita, laukiu kol atves, pasidariau idara, issitirpinau zelatinos ir atejau cia paziuret, ar tikrai pasakysit, kad reik det
Jei gausis, nufotkinsiu
Oi merginos,
Prisizvengiau as tinginuko temoje, o dabar prie rimto reikalo
Dariau siandien vyniotini, ne kursenu. Dariau moliugu vyniotini (i biskvita ir i krema dedasi moliugu tyre). Nezinau, kas ten gavos, ryt parodysiu, dabar saldytuve guli
Prisizvengiau as tinginuko temoje, o dabar prie rimto reikalo
Dariau siandien vyniotini, ne kursenu. Dariau moliugu vyniotini (i biskvita ir i krema dedasi moliugu tyre). Nezinau, kas ten gavos, ryt parodysiu, dabar saldytuve guli
as si vakara pavariau vyniotini pagal gitanos recepta,jau guli saldytuve,dabar einu kepti meducio laksteliu,ot darbstuole,pati savim neatsistebiu . gerai kad cia uzklydau
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 12, 20:59)
as si vakara pavariau vyniotini pagal gitanos recepta,jau guli saldytuve,dabar einu kepti meducio laksteliu,ot darbstuole,pati savim neatsistebiu . gerai kad cia uzklydau
Man irgi reikia medaus tortui blynu, bet jau ant nakties nekepsiu tingiu
Kepiau ir as Kursenu vyniotini ,skonis puikus, bet keleta klausimuku iskilo.
1. kazkoks nelygus issikepe biskvitas.
2.isverciau ant cukrumi pabarstyto ranksluoscio (kristalinis cukrus), bet jis man prilipo prie ranksluoscio. kiek reikejo bartstyti?
zinoma skonis nuo to nenukentejo, bet noretusi ir gero vaizdelio.vel bandysiu kol gausiu norima rezultata
2.isverciau ant cukrumi pabarstyto ranksluoscio (kristalinis cukrus), bet jis man prilipo prie ranksluoscio. kiek reikejo bartstyti?
zinoma skonis nuo to nenukentejo, bet noretusi ir gero vaizdelio.vel bandysiu kol gausiu norima rezultata
QUOTE(bravada @ 2008 11 12, 21:26)
Kepiau ir as Kursenu vyniotini ,skonis puikus, bet keleta klausimuku iskilo.
1. gal blogai skardoje islyginai
2. Lyg ten buvo parasytas ne cukrus , o cukraus pudra
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 21:28)
1. gal blogai skardoje islyginai
as truputi palyginau, galvojau pats pasiskirstys graziai o parasyta tikrai ,kad cukraus pudra.o ar daug barstot? aciu, kita karta gal bus kas parodyt
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 12, 20:59)
O bus kam valgyt? Nes jeigu ka...