Mergaites,
Gal kuri zinot?
Turiu grietinele, cela indeli, dar neatidaryta, siandien paskutine galiojimo diena. Neturiu ka su ja daryti, tai padejau i saldikli. Idomu, ar ja paskui bus galima naudoti plakimui, ar jau tik kokiems blynams tik.....
QUOTE(Inočka @ 2008 11 23, 22:14)
Mergaites,
Gal kuri zinot?
Turiu grietinele, cela indeli, dar neatidaryta, siandien paskutine galiojimo diena. Neturiu ka su ja daryti, tai padejau i saldikli. Idomu, ar ja paskui bus galima naudoti plakimui, ar jau tik kokiems blynams tik.....
Gal kuri zinot?
As tai buciau ka nors padarius ryt. Juk jos galiojimas ties sia butent diena nesibaigia, na ji nesurugsta iskart ta diena kai galiojimas baigiasi, tik patartina jos nenaudot, bet as tai ir po poros dienu sunaudoju na gal negalima, bet kad dar niekam nieko nepasidare
KLAUSIAU TO PATIES CYPSIUKO,SAKE KAD JOKIU BUDU UZSALDYTI NEGALI,NES KAI ATSILEIS LIKS PIENAS KURIAME PLAUKIOS RIEBALAI, ALE TU GAL PABANDYK
Ai, vistiek jau uzsaldziau, nes neturiu ka su ja daryti.
rugegele23, tai kad nespejam mes valgyti, kad dar ka nors daryti. Dar gimtadieninio liko nemazas gabalas.
rugegele23, tai kad nespejam mes valgyti, kad dar ka nors daryti. Dar gimtadieninio liko nemazas gabalas.
pyragelis su varske
kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju reikia:jogurto,varskes,zelatino,vaisiu,sausainiu ir sviesto.sausinius sutrupinam,sumaisom su islydytu sviestu ir klojam forma arba formeles.dedam i saldytuva pastingti.jogurta,varske,vaisius sumaisom istirpinta zelatina,ismaisom ispilstom ant pastingusiu sausiniu ir paliekam pilnai sustingti saldytuve,skanaus labai panasu i maskarpones gamyba,tik kad vietoj jos varske,o jau kas del proporciju,dovanokit
kadangi dariau dideli kieki,neturiu tiksliu proporciju reikia:jogurto,varskes,zelatino,vaisiu,sausainiu ir sviesto.sausinius sutrupinam,sumaisom su islydytu sviestu ir klojam forma arba formeles.dedam i saldytuva pastingti.jogurta,varske,vaisius sumaisom istirpinta zelatina,ismaisom ispilstom ant pastingusiu sausiniu ir paliekam pilnai sustingti saldytuve,skanaus labai panasu i maskarpones gamyba,tik kad vietoj jos varske,o jau kas del proporciju,dovanokit
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 23, 22:50)
pyragelis su varske
Aš daryčiau taip Oteker želė ištirpčiau, į ją įdėčiau "seperuotą" žemaitijos pieno varškę (arba jogurtą) vaisius. Ir viskas puikiai sustingsta gal net paprasčiau
Bet taviškis atrodo super
o mane labiau domina, kaip tuos sausainius su sviestu išsukti, kad nebirūs taptų... kokie kiekiai turibūt ir gal ne tie paprastieji tarybiniai sausainiai (pvz Selga)??
Tokio pyragaičio labai jau aš norėčiau, kadnagį šįryt pasinešiau ant varškės
Tokio pyragaičio labai jau aš norėčiau, kadnagį šįryt pasinešiau ant varškės
QUOTE(mmergyte @ 2008 11 23, 22:50)
pyragelis su varske
atrodo laaabai skaniai, o kas ten uzlieta? sokoladas tirpintas?
senokai buvau čia įkišus nosi, žiūrių nemažai nuveikusios visos , šaunuolės!!!!
o štai mano paskutiniai gaminti desertėliai ir torčiukai, vaišinkitės:
Daugiasluoksnis tortas
Jogurtinis pyragas
Tortas su maskarpones suriu
Citrininiai putesiai
Daugiasluoksnis tortas
Jogurtinis pyragas
Tortas su maskarpones suriu
Citrininiai putesiai
QUOTE(papalike @ 2008 11 24, 11:14)
Oho kiek skanėstų pridarius - viskas labai super . Jei tu nieko prieš, kai dėsiu Daugiasluoksnio receptą, prie Mišelės receptų - tai ir į taviškį nuorodą pridėsiu
Aciu aciu...
ne, as nieko pries deki
ne, as nieko pries deki