cipciuk, kur Jūs perkat tuos gražius perlamutrinius "žirniukus" papuošimui? Aš kur žiūrėjau, tai tik "metalo" spalvos radau arba rožinių širdučių formos.
PAS MUS YRA MAXSIMOI
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 21, 00:52)
PAS MUS YRA MAXSIMOI
Aš keliose Maximose žiūrėjau, vis tie patys - "metaliniai" ir širdutės..
QUOTE(Owly @ 2008 11 20, 20:39)
O pas jus merginos orkaites durelės be stiklo? Juk matosi ir neatidarius
pas mane nesimato nes tamsus stiklas ir su sviesa vistiek apgaulinga spalva
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 20, 19:17)
o gal netyčia pataikysiu aš su savo "Napoleono" receptu
va,sitas labai geras,as toki krema darau,man jis laaabai patinka.As dar razinu idedu,man labai skanu.
Cipciuk,ant torto per interneto "geruma" taip ir nespejau,jau ir pedsakai atsale.Taip man ir reikia ,pati issikepsiu,tik pirmiau medaus torta reikia suest.
kol neina susitart su nuotrauka,trinu lauk zinute, idesiu veliau
QUOTE(wino @ 2008 11 20, 16:00)
Mergaites, seniai skaitau jusu receptukus ir daug ka isbandau. Aciu jums visoms, kad pasidalinate patirtimi ir puikiais receptukais
Beje, paskutinis mano kepinys buvo pagal cia rasta recepta, kuris vadinasi Budapesto vyniotinis. Nu tiesiog fantastika. Seimoje nusprendem, kad skanesnio vyniotinio ir nesam valge. Aciu autorei! kepsim ir kepsim dar
Beje, paskutinis mano kepinys buvo pagal cia rasta recepta, kuris vadinasi Budapesto vyniotinis. Nu tiesiog fantastika. Seimoje nusprendem, kad skanesnio vyniotinio ir nesam valge. Aciu autorei! kepsim ir kepsim dar
oj, labai malonu, kad kazkas atkreipe demesi ir gamino, o tai kai parasiau tai niekas net nesureagavo. nors cia visos susibendravusios, tai gal i naujus vardus ir nekreipia demesio na, nesvarbu
Wino, malonu, kad gaminai ir dar maloniau, kad patiko
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 13:20)
Ir nesukinek cia pirsto , o dek dar receptuku , ir foto gaminio butu gerai pamatyti
Pasitaisysiu
QUOTE(Maliku @ 2008 11 21, 00:53)
Aš keliose Maximose žiūrėjau, vis tie patys - "metaliniai" ir širdutės..
Thomas Philipse mačiau daug visokių papuošimui skirtų dalykų tik neatsimenu,ar tarp jų buvo perlamutrinių bet pasirinkimas didesnis,negu Maximoje (nebent prieš šventes išperka )