QUOTE(cipciukas @ 2008 11 19, 23:05)
O JO JOI.... nevalgete mergaites jus tikro napoleono , kas gyvena Kaune mane supras .
Dar vaikas buvau 10 m. mes netoli pazaislio gyvenom ( vienuolynas ten yra) , tai ten vienuoles kepdavo napoleonus ......o mano mociute joms geles priziurejo ( na cia anksciau , as dar negimusi buvau ) , tai is ju ji gavo ta recepta . Kai budavo sventes mociutes rankos budavo istinusios nuo teslos kapojimo , tiek turedavo uzsakymu
( tekdavo ir man pakapoti
), nu per tiek metu as tokio dar nesu valgiusi niekur!!!!!!!!!!! tik pamenu , kad krema ji virdavo , o i ji dedavo pakepintus miltus .......gal dar yra, kas turi vienuoliu recepta
, vaikas buvau kai mociute mire , receptas kartu su ja
AHhhhhhhhhhh....
Jo, gaila, kad super receptas pasimetė
bet gal kada nors kokiais stebuklingais būdais atsiras
Mūsų čia daug apsilanko, gal kas turės išsaugojęs
Aš vieną tipo Napoleoną turiu nusikopijavus kažkokios smetoniškos ponios Kavarskienės, net perverčiau tą receptą, bet miltai ten nekepinami
Jei norit galiu pasiųst jums į AŽ - panagrinėsit
Žiūriu čia Napoleonais užsikrėtėm
Aš virtualiai pavaišinau, o jūs gudri - realiai išsikepėt
Jaučiu reik laukt eilinio šedevro
Aš tai šiandien blynus medaus tortui kepiau, bet gi nerami dūšia, išbandžiau naują tešlą ir bent jau kol kas... atrodo...net nuėjau dar kart pažiūrėt... iškepiau minkštus blynus medaus tortui
(tešlą užmaišiau vakar vakare, laikiau naktį šaldytuve, šiandien kepiau
). Galutinius rezultatus prisiduosiu savaitgalį. Tortas skirtas nelabai linksmai progai, močiutės pusmečiui kaip mirus, tai nežinau net kaip papuošt
Dar prikepiau trupinių pagal Sonatinos trupiniuočio receptą, tik dar nesumaišiau su kremu