Mamkaa, visų pirma tai reikėjo grietinėlę atskirai plakt. Ateičiai pažiūrėk čia aš buvau detaliai aprašius ir vaizdžiai parodžius kaip dariau grietinės-grietinėlės kremą. Tikrai labai skanus ir proporcijos geros.
O dėl blynų, tai man irgi buvo, kad keliuose blynuose pūslės norėjo darytis - tai aš pažiūriu, kad pūslė bando kilt, atidarau orkaitę, keletą kartų su šakute pabadau tą vietą ir lygūs buvo, nebekilo
Sėkmės Lauksim fotkių - kad ir su nesėkmėm, manau, medaus tortas visvien bus skanus.
QUOTE(Inočka @ 2008 11 18, 14:12)
Tai gi sakau, kad NETINKA .
Na, namine, jei gerai nesigavo tai tikriausiai netinka Nieko, manau, ne kibira pridarei, sunaudosit
Prisiduodu Jums su Mielinės spurgos su įdaru. Vargau su jom Suformavus tas spurgas su įdaru, man uogos bėgo lauk Ne gana to, per dideles padariau ir neiškepdavo Tai po to dariau jau be įdaro ir mežesnes. Tada išėjo Nors recepte nurodyta, kad išeina 12 spurgų, bet man kokius 3 kartus daugiau jų išėjo
Čia kątik iškepusios:
O čia jau apvoliotos cukruju+vanilinis cukrus:
Dar iš tos pačios tešlos apie 30 bandelių keptų orkaitėj
Receptas iš knygos, tad nufotkinau receptą ir kaip reikia gaminti
Čia kątik iškepusios:
O čia jau apvoliotos cukruju+vanilinis cukrus:
Dar iš tos pačios tešlos apie 30 bandelių keptų orkaitėj
Receptas iš knygos, tad nufotkinau receptą ir kaip reikia gaminti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 18, 15:16)
Mamkaa, visų pirma tai reikėjo grietinėlę atskirai plakt. Ateičiai pažiūrėk čia aš buvau detaliai aprašius ir vaizdžiai parodžius kaip dariau grietinės-grietinėlės kremą. Tikrai labai skanus ir proporcijos geros.
O dėl blynų, tai man irgi buvo, kad keliuose blynuose pūslės norėjo darytis - tai aš pažiūriu, kad pūslė bando kilt, atidarau orkaitę, keletą kartų su šakute pabadau tą vietą ir lygūs buvo, nebekilo
Sėkmės Lauksim fotkių - kad ir su nesėkmėm, manau, medaus tortas visvien bus skanus.
Kad nebutu pusliu, Cipciukas rase, kad isemus is orkaites blyna, ji lengvai paslegt torto formos dugnu, na tiesiog uzdet. As visad taip darau, ir susigula visos pusles
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 15:36)
Kad nebutu pusliu, Cipciukas rase, kad isemus is orkaites blyna, ji lengvai paslegt torto formos dugnu, na tiesiog uzdet. As visad taip darau, ir susigula visos pusles
Ačiū, rugegele, šitą momentą pražiūrėjau kažkaip Reiks pamėgint, nes šiom dienom ir vėl nusimato tortą kept
QUOTE(RiMami @ 2008 11 18, 16:02)
Ačiū, rugegele, šitą momentą pražiūrėjau kažkaip Reiks pamėgint, nes šiom dienom ir vėl nusimato tortą kept
Aga, RiMami, ir man reiks torta kept
P.S. As irgi taip pat blynus spaudziu, kai pjauni torta, gaunasi tokie lygus, lygus
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 18, 13:21)
na gal aš pamačysiu...aš kepiau silikononėje tuperware formoje, jos skresmuo Ø 26,0, tai man pagrindas gavosi toks sakyčiau plonokas (nors dar dejau 1 kiaušiniu daugiau, ir sviestuko koki 20 gr daugiau idejau), bet iškepus buvo labai čiki, tik trupėjo šiek tiek.
sekanti karta galvoju dar šiek tiek padidinti ingridientus
sekanti karta galvoju dar šiek tiek padidinti ingridientus
kai isminkiau tesla pamaciau, kad jos ten nepyragai dariau i kvadratine skardele, nes i 26cm. skersmesn forma butu netilpe... iskepiau pyraga, bet sveciams nepaduociau... sukrito man tie obuoliai arba per auksta krasteli padariau... iskociojau tesla, bet ji man labai trupejo, vos i skardele idejau
siaip skanus pyragas, bet vat kai nekepejele esu tai ir nenusiseke
As jau turiu grybuku keptuve anyta surado sena reiks kuria diena uzsiimt grybuku kepimu. Dar ir cirvine atnese, tik koldunines nerado, na bet nieko, turguj sake po 10 lt yra
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 19:30)
As jau turiu grybuku keptuve anyta surado sena
Kaip pavydžiu..... Gaila neturiu tokios geros anytos, kuri tokių lobių turėtų, nenusisekė kažkaip
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 18, 18:42)
Kaip pavydžiu..... Gaila neturiu tokios geros anytos, kuri tokių lobių turėtų, nenusisekė kažkaip
Juk ne keptuvese anytu gerumas ji anksciau irgi kepdavo tortus visokius, visokias grozybes, nes ji pagal specialybe yra konditere-kulinare, ar kaip ten sake turejo ir visokiu antgaliu, torto formu, va kad ir ta koldunu darytuve, vafline, bet viska ismete
Sveiciu dabar grybuku keptuve, kuria diena kepsiu, ir Jus visas pavaisinsiu tik dar reikia susirast kaip pasidaryt ta glaju ruda ir balta. Noriu tikru grybuku
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 18, 18:42)
mano anyta man ir iskepa
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 18, 19:47)
Juk ne keptuvese anytu gerumas
Juokauju aš žinoma
Lauksim tavo grybukų, tikrų
O tų keptuvių gal netyčia kokiam turguj dar būtų įmanoma rast pas kokią bubulytę...