QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 23:36)
Mergaites
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase.
Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga
Tinka, Inocka, tinka. Ir dar kaip
Anglai labai didele dali tortu ja puosia. Tik esminis klausimas yra del skonio, nes ne visiems ji patinka, o ten gaunasi nemazai jos suvalgyt tada
O jei sakai del to, kad ji turi savotiska atspalvi, tam yra dazai
As turiu netgi baltu nusipirkusi, tai zinok nuostabiai viskas nusidazo ir atrodo nerealiai
Bet va, torto valgyt su ja man nelabai
Nors viena pacia ka nors lipdydama paragauju, visai nieko
O del receptu, tai akkzur maciau as ju
Paieskosiu, gal ka rasiu
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 18, 12:17)
ai mergaites nesiseka man, vakar prisikepiau medaus torto blynu, tai kazkokie ne tokie gavosi, na tikslaiu pus elabai graziu o kita puse tokiais burbulais. Ar gali buti del to pirmi grazus kad kociojau ir iskart i orkaite dejau, o kitus isiskociaujau ir laikiau kol ju eile atejo kepti, nu vakare idesiu foto pamatysit kokie
Bet cia dar ne viskas
, nusipirkau grietineles 35 riebumo maza indeli, ir sumaisisua ja su grietine na ta netikra, galvojau sutaupysiu, palakiau plakiau plakaiu ir ka neussiplaka tas kremas iki norimo tirstumo, tada i ta krema supyliau 0.25 ml vysnines zele ir visai praskydo , skystas skystas pasidare, tai idejau i saldytuva kad apstingtu truputi ir tada bandysiu tepti. Nezinau ka dgausis, bet kazkaip reikes viska realizuoti, negi dabar mesi lauk.
Nu vienu zodziu vakare pasirodysiu kas gavosi.
Na, siaip reikejo pirma isplakti grietinele, tada imaisyti grietine. Turetu gautis gana stangrus kremas. O zele gali buti mazokai, ziurint kiek tos grietines dejai
Zodziu, palauk kol pastings, jei ka idek dar zele, arba paprastos zelatinos ir viskas bus gerai. Beje, jei pylei silta zele, tai ir praskydo viskas, nes siluma grietinele istirpdo
Papildyta:
Inocka, paziurek cia -
receptai su marcipanine mase Gal ka nors idomaus rasi