Nespeju as su jusu tempais taip kad dabar parodysiu vakar kepta kursenu vyniotini, kuriuos jus turbut pamirsot kad tokius kepete.
rimami,kaip skaniai atrodo tavo pyragas,tikrai paimciau gabaliuka prie kavos
QUOTE(April-Aries @ 2008 11 16, 22:09)
Sekmadienio tortas
Teslai:4kiausiniai,nepilna stikline cukraus,st.miltu,2 saukstai vaniles
Kremui:500ml riebios grietineles,puse stiklines,cukraus pudros,kepintu riesutu,stiprios kavos su keliais lasais konjako ar romo,plytele sokolado,4saukstai istirpintos zelatinos,citrinos zieveles
Kiausinius su cukrumi ir vanile plakti apie 15min,tada suberti miltus ir gerai ismaisyti,paruosta tesla sukresti i riebalais istepta forma ir kepti apie 25-30min,iskepta biskvita gerai atausinti.
Grietinele su cukraus pudra isplakti iki standziu putu,imaisyti zelatina,tarkuotas citrinos zieveles,smulkintus riesutus ir sokolada.Tada ispjaukite biskvito vidu:palikite tik dugna ir sonus.Sulaistykite salta kava ir sukreskite i vidu paruosta krema.3-4val palaikykite saldytuve.
Na as sita receptuka pasikoregavau truputi
Papildyta:
Prapjautas,nekokia is manes puoseja
Teslai:4kiausiniai,nepilna stikline cukraus,st.miltu,2 saukstai vaniles
Kremui:500ml riebios grietineles,puse stiklines,cukraus pudros,kepintu riesutu,stiprios kavos su keliais lasais konjako ar romo,plytele sokolado,4saukstai istirpintos zelatinos,citrinos zieveles
Kiausinius su cukrumi ir vanile plakti apie 15min,tada suberti miltus ir gerai ismaisyti,paruosta tesla sukresti i riebalais istepta forma ir kepti apie 25-30min,iskepta biskvita gerai atausinti.
Grietinele su cukraus pudra isplakti iki standziu putu,imaisyti zelatina,tarkuotas citrinos zieveles,smulkintus riesutus ir sokolada.Tada ispjaukite biskvito vidu:palikite tik dugna ir sonus.Sulaistykite salta kava ir sukreskite i vidu paruosta krema.3-4val palaikykite saldytuve.
Na as sita receptuka pasikoregavau truputi
Papildyta:
Prapjautas,nekokia is manes puoseja
Oj kaip skaniai atrodo Reiks savaitgaliui si receptuka Jusu pasiskolint
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 15, 15:44)
kaip gardziai atrodo
QUOTE(RiMami @ 2008 11 17, 00:42)
KOKOSINIS AVIEČIŲ PYRAGAS
Receptas iš "Mano Namai"knygų serijos "Pyragai, pyragaičiai, tortai"
Receptas iš "Mano Namai"knygų serijos "Pyragai, pyragaičiai, tortai"
skaniai atrodo
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 17, 13:09)
Oj kaip skaniai atrodo Reiks savaitgaliui si receptuka Jusu pasiskolint
Prasom,cia visos taip draugiskai dalinames
QUOTE(RiMami @ 2008 11 17, 00:42)
Na, aš vakar išmėginau savotiškai įdomų trupininį varškės pyragą.
Viskas kas su kokosais , o jei dar su avietem tai isvis
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 17, 07:46)
kursenu vyniotinis
Kiek daug kremo
QUOTE(mamkaa @ 2008 11 17, 09:46)
Nespeju as su jusu tempais taip kad dabar parodysiu vakar kepta kursenu vyniotini, kuriuos jus turbut pamirsot kad tokius kepete.
Oj kaip čia skaniai kremas pasiskirstė. Man taip gražiai ir pilnai neužsipildė. Gal per daug kietai sukau biskvitą? Šiek tiek išsispaudė kremo besukant, o gal dar ir per mažai jo užtepiau Vienžo pas mane trūko kremo pačiame vyniotinyje
Kepiau ir aš zebrą pagal šį Glacee receptą:
5 kiausiniai
1,5 st. cukraus
2,5 st. miltu + 2 v.saukstai
0,5 st. aliejaus (bekvapio)
1 st. stipriai gazuoto limonado
2 saukstai kakavos
1 citrinos sultys ir zieveles tarkuotas geltonasis sluoksnis
3 a.s. kepimo milteliu
Orkaite 180 C, forma ~22-24 cm
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sulėtinus apsisukimus įpilti aliejų, plakti, po to - limonadą. Suderti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą padalinti į dvį dalis, vieną truputį didesnę, kitą - mažesnę. Į didesnę supilti citrinos sultis, žievelę, papildomus miltus. Į mažesnę - kakavą. Į formos vidurį pilti du valgomuosius šaukštus baltos tešlos, į tešlos vidurį - du desertinius rudos, vėl į vidurį du valg.šaukštus baltos ir t.t. kepti apie 50 min, kol pagaliukas bus sausas.
Zebras labai patiko, tikrai kepsiu dar kartą.
Ačiū už receptą.
Jūs mergaitės šaunuolės, kiek daug viskokių grožybių prikepėt.
suerzinot su tuo kursenu vyniotiniu, reiks ir man paveluotai kept...
Mergaites
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga
QUOTE(Inočka @ 2008 11 17, 23:36)
Mergaites
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga
Gal zinot kokiu receptu (pyrageliu, bandeliu ar dar ko nors), kur galima butu panaudoti marcipanine mase. Tortu dengimui ji netinka, nebent kaip idara kur butu galima panaudot
Busiu dekinga
paprasti rageliai kaip buna ir juos sukant viena sluoksni isukti marcipanines mases, visai nieko turetu but...esu net kazkada pirkus tokiu...
gal galit parasyt kiek laiko reikia kepti biskvita kursenu vyniotiniui?ir jauciu negalima atidarinet orkaites kol kepa, ane? nes man kazkada sukrito, bet cia kt vyniotinis...