nu jau vyniotinio grozis atrodo toks sultingas
Tortas labai patiko su Ricota
obuolių pyragas pagal april-aries
pyragas tikrai tirpsta burnoje
tik dar į tešla dėjau šiek tiek sodos
o obuoliukai buvo žieminiai, tai šiek tiek rūgštoki, bes skonis buvo pasakiškas
šis receptas jau mano mylymiausiu skyrelyje
pyragas tikrai tirpsta burnoje
tik dar į tešla dėjau šiek tiek sodos
o obuoliukai buvo žieminiai, tai šiek tiek rūgštoki, bes skonis buvo pasakiškas
šis receptas jau mano mylymiausiu skyrelyje
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 13:51)
RiMami, labai skaniai atrodo tavo vyniotinis, tik as nemegstu su kava saldamynu, nors taip kava geriu. Galima, manau ir be kavos daryti.
O as susidomejau Misele morku vyniotiniu, dariau moliugu, tai pagal Miseles morku recepta, tik krema kita dariau, nes reikejo sunaudoti likucius. O siandien darysiu tikra morku, idomu, koks skonis bus.
O as susidomejau Misele morku vyniotiniu, dariau moliugu, tai pagal Miseles morku recepta, tik krema kita dariau, nes reikejo sunaudoti likucius. O siandien darysiu tikra morku, idomu, koks skonis bus.
Ačiū, mergytės Manau, tikrai galima ir be kavos apseit Ta, kava, kuri į tešlą įeina, tai jos beveik ir nesijaučia, o į kremą galima visai nedėt, arba tik ant šaukštuko galo O vyniotinis, ne tik atrodo sultingas, jis toks ir yra lengvai sultingas, sakau, skonis kaip torto
Gal jau ir pavėlavau parašyt, kas dėl Mišelės morkų vyniotinio, tai gali dar Sonatinos pažiūrėt, kaip jai sekėsi - čia tas pats receptas.
Jurguliux, labai gražus pyragiukx
Oi, aciu RiMami, bet jau persigalvojau ji kept, jau saldytuve citrininis pagal misele. Tik vat nezinau, kur man ji kelt cia ar i misheles receptus is kart?
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 16:34)
Oi, aciu RiMami, bet jau persigalvojau ji kept, jau saldytuve citrininis pagal misele. Tik vat nezinau, kur man ji kelt cia ar i misheles receptus is kart?
Kaip tau atrodo geriau ir kaip norisi taip ir daryk, po to tik nuorodas sudėt galima, gal ir fotkę prikabint savo nuomonės tikrai neperšu - kaip padarysi taip ir bus gerai, svarbu kur nors rodyk
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 15, 16:44)
obuolių pyragas pagal april-aries
[img]
pyragas tikrai tirpsta burnoje
tik dar į tešla dėjau šiek tiek sodos
o obuoliukai buvo žieminiai, tai šiek tiek rūgštoki, bes skonis buvo pasakiškas
šis receptas jau mano mylymiausiu skyrelyje
[img]
pyragas tikrai tirpsta burnoje
tik dar į tešla dėjau šiek tiek sodos
o obuoliukai buvo žieminiai, tai šiek tiek rūgštoki, bes skonis buvo pasakiškas
šis receptas jau mano mylymiausiu skyrelyje
Cia irgi vienas mano megstamiausiu Rytoj darysiu "Sekmadienio torta" irgi neblogas
Ką tik iškepiau Kuršėnų vyniotinio biskvitą ir vyniojant galai įtrūko ką ne taip padariau?
QUOTE(Inočka @ 2008 11 15, 16:34)
Oi, aciu RiMami, bet jau persigalvojau ji kept, jau saldytuve citrininis pagal misele. Tik vat nezinau, kur man ji kelt cia ar i misheles receptus is kart?
Laukiam
QUOTE(Burtininke @ 2008 11 15, 19:23)
Ką tik iškepiau Kuršėnų vyniotinio biskvitą ir vyniojant galai įtrūko ką ne taip padariau?
Mano irgi sutrūkinėjo. Biskvitą kepiau pagal šį receptą:
4 kiausiniai,
100g cukraus,
100g miltu.
Bet pridėjau įdaro, susukau ir sustingo. Lygtai gerai atrodo, neišbėgo įdaras.
QUOTE(pirasa @ 2008 11 15, 19:53)
Mano irgi sutrūkinėjo. Biskvitą kepiau pagal šį receptą:
4 kiausiniai,
100g cukraus,
100g miltu.
Bet pridėjau įdaro, susukau ir sustingo. Lygtai gerai atrodo, neišbėgo įdaras.
4 kiausiniai,
100g cukraus,
100g miltu.
Bet pridėjau įdaro, susukau ir sustingo. Lygtai gerai atrodo, neišbėgo įdaras.
Gal su krakmolu receptai butu geriau.. na cia mano asmenine nuomone...
O aš dariau kur 4 kiaušiniai ir po 4 šaukštus miltų ir cukraus. Bet tikiuos įdėjus įdaro bus viskas gerai , nes ryt laukiam svečių