kas čia darosi
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 21:50)
Tai va brashke77 , kai gerai isiskaitai tai cia tema apimanti viska kas saldu .
Nezinau kuri buvo pirma sukurta , anos ar sita , pagal dabartinia situacija , atrodytu taip , kad kitu temu ir nereikia , nes i sita tinka viskas kas saldu ( na kartais papuola ir vistos kulseles , bet nieko , taop dar linksmiau ).
Na nezinau .....man nemaiso , galima net i kelias ikelti , o va receptuku tai reiketu , arba nurodyti jau duota receptuka .
Aciu , kad isklausete , gal as kur ir neteisi
Nezinau kuri buvo pirma sukurta , anos ar sita , pagal dabartinia situacija , atrodytu taip , kad kitu temu ir nereikia , nes i sita tinka viskas kas saldu ( na kartais papuola ir vistos kulseles , bet nieko , taop dar linksmiau ).
Na nezinau .....man nemaiso , galima net i kelias ikelti , o va receptuku tai reiketu , arba nurodyti jau duota receptuka .
Aciu , kad isklausete , gal as kur ir neteisi
ne ne Cipciuk, jus teisi! As irgi turejau tai omeny, kad RECEPTAI su nuotraukomis, o ne tik fotosesijos
as zinau, kad cia tinka visi saldus patiekala. ne apie tai kalba. Reikia tiesiog taisykliu laikytis, idant isvengtume bereikalingu diskusiju ir klausimu- ka darei is ko darei
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 14, 21:00)
NU VA BANDYSIU DAR
QUOTE(jurguliux @ 2008 11 14, 08:41)
Ir yra skanus,tik mano pastebijimas-reikia rugstesniu obuoliu
čia kepiau tortą su Ricotos sūriu Rimi akcija 2 už vieno kainą.Rytoj į svečius eisim,ragavau skanus rupužė.
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 14, 22:37)
čia kepiau tortą su Ricotos sūriu Rimi akcija 2 už vieno kainą.Rytoj į svečius eisim,ragavau skanus rupužė.
o kur receptas?
QUOTE(pandora2006 @ 2008 11 14, 21:46)
o kur receptas?
receptas jau buvo tik nemoku nuorodos įmest Tortas su maskarponepaieškosiu
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 14, 22:53)
aciu susirasiu
Papildyta:
bet jei rasi imek nuoroda pamacys man
QUOTE(pandora2006 @ 2008 11 14, 21:55)
aciu susirasiu
Mano gamintas tortukas:
Issikepiau biskvita. Kepiau is 1 treciosios biskvito produktu dalies
Dariau is puses normos torta, tai parasysiu ko ir kiek dejau i puse normos.
Kremas:
20 g zelatinos,
2 apelsinai,
250 g mascarpone surio,
150 g betkokio jogurto,
60 g cukraus,
200 ml grietineles,
citrinos rugsteles.
Zelatina uzpilti nedideliu kiekiu salto vandens ir isbrinkinti. Apelsinus nuplauti, sultis isspausti. Ismaisyti suri, jogurta, apelsino sultis, citrinos rugstele ir cukru. Zelatina pasildyti kol issileis. Maisant jogurto mase plona srovele supilti zelatina. Kai tik tortas prades stingti imaisyti standziai isplakta grietinele. Mase supilti ant biskvito ir idet i saldytuva.
Noredama isimt is formos, pirmiausiai peiliu apipjoviau aplink, tada lengvai atsidare formos krastai. Papuosiau vaisiais.
Čia pagal rugiagėlės receptą
kitaip nemoku nuorodos ikelt tai nukopijavau rugiagėlės komentara
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 14, 22:57)
Mano gamintas tortukas:
Issikepiau biskvita. Kepiau is 1 treciosios biskvito produktu dalies
Dariau is puses normos torta, tai parasysiu ko ir kiek dejau i puse normos.
Kremas:
20 g zelatinos,
2 apelsinai,
250 g mascarpone surio,
150 g betkokio jogurto,
60 g cukraus,
200 ml grietineles,
citrinos rugsteles.
Zelatina uzpilti nedideliu kiekiu salto vandens ir isbrinkinti. Apelsinus nuplauti, sultis isspausti. Ismaisyti suri, jogurta, apelsino sultis, citrinos rugstele ir cukru. Zelatina pasildyti kol issileis. Maisant jogurto mase plona srovele supilti zelatina. Kai tik tortas prades stingti imaisyti standziai isplakta grietinele. Mase supilti ant biskvito ir idet i saldytuva.
Noredama isimt is formos, pirmiausiai peiliu apipjoviau aplink, tada lengvai atsidare formos krastai. Papuosiau vaisiais.
Čia pagal rugiagėlės receptą
kitaip nemoku nuorodos ikelt tai nukopijavau rugiagėlės komentara
Issikepiau biskvita. Kepiau is 1 treciosios biskvito produktu dalies
Dariau is puses normos torta, tai parasysiu ko ir kiek dejau i puse normos.
Kremas:
20 g zelatinos,
2 apelsinai,
250 g mascarpone surio,
150 g betkokio jogurto,
60 g cukraus,
200 ml grietineles,
citrinos rugsteles.
Zelatina uzpilti nedideliu kiekiu salto vandens ir isbrinkinti. Apelsinus nuplauti, sultis isspausti. Ismaisyti suri, jogurta, apelsino sultis, citrinos rugstele ir cukru. Zelatina pasildyti kol issileis. Maisant jogurto mase plona srovele supilti zelatina. Kai tik tortas prades stingti imaisyti standziai isplakta grietinele. Mase supilti ant biskvito ir idet i saldytuva.
Noredama isimt is formos, pirmiausiai peiliu apipjoviau aplink, tada lengvai atsidare formos krastai. Papuosiau vaisiais.
Čia pagal rugiagėlės receptą
kitaip nemoku nuorodos ikelt tai nukopijavau rugiagėlės komentara
aciu Gitanele draugu atvaziuoja kita savaite reiks kept