QUOTE(Burtininke @ 2008 11 14, 10:17)
Cipciuk, jau grožis
Užkrėtėt ir mane su tuo vyniotiniu Sekmadienį bus svečių, tai bandysiu kept vyniotinį, morengus ir florentinus daryt, žiūrėsim kas gausis
Tik klausimėlių iškilo : Vyniotinio tešlai man rodos l. mažai jau tų produktų (tik 4 šaukštai miltų), jūs ne iš dvigubos normos kepat? Ir kepimo miltelių nereik? Ir paskutinis klausimėlis, o tinka kremui EVE margarinas, ar geriau naudot tikrą sviestą?
Užkrėtėt ir mane su tuo vyniotiniu Sekmadienį bus svečių, tai bandysiu kept vyniotinį, morengus ir florentinus daryt, žiūrėsim kas gausis
Tik klausimėlių iškilo : Vyniotinio tešlai man rodos l. mažai jau tų produktų (tik 4 šaukštai miltų), jūs ne iš dvigubos normos kepat? Ir kepimo miltelių nereik? Ir paskutinis klausimėlis, o tinka kremui EVE margarinas, ar geriau naudot tikrą sviestą?