Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 18, 14:03)
gali buti, kad yra daug panasiu ligu  drinks_cheers.gif
bet pas mus visai ne tokie tie spuogai buvo.. jei i ka nors ir kazkiek panasus, tai i vejaraupius.. nors ir tai ne visai. laimei, kaip atsirado taip ir pradingo..

Čia minimas raudonasis palmių aliejus.Rašei,kad pigus,bet kad radau parašyta,kad tikrojo gerojo yra nedaug.Kad jį ten maišo ir tt.
http://apgamas.com/ nu čia irgi apie odą ir aliejų tą.
ištrauka iš nuorodos.Šitą straipsnį skaičiau žurnale ,jis irgi nemažai paveikė visą mano mąstymą smile.gif.
Odą reikia tvarkyti iš vidaus
Kad oda būtų sveika ir graži, pirmiausia turime sutvarkyti savo vidų, o nesistengti teplioti kuo daugiau kremų. Prieš dešimt metų į Lietuvą buvo atvežtas unikalus produktas – raudonasis palmių aliejus, kurį protingai vartojant nebereikėtų tepti jokių kremų ir kaukių. Turime stipriausią antioksidantų rinkinį – aliejų „Karotiną“, kuriame beta karoteno yra mėnesio norma. Tiesiog pusę metų vartokite jį ne tik su maistu, bet ir tepkite odą bei plaukus. Labai greitai pastebėsite, kad ne tik oda pagražės, bet ir pagerės regėjimas, dings nuovargis ir mieguistumas. Per dešimt metų mes jį išbandėme pradedant dantenų ir baigiant ginekologinėms ligoms gydyti. Šiais laikais daugelis mūsų šaltuoju laiku važiuoja pailsėti į šiltuosius kraštus. Mano praktika rodo, jog kas trečias atostogautojas parsiveža kokią nors ikivėžinę ligą. Žiemą mūsų apsauginis pigmentas pasislepia vidaus organuose, kad pavasarį galėtų atlikti savo funkciją. Išvažiavus ten, kur daug saulės, oda lieka be apsaugos. Todėl norėdami apsaugoti odą ir užkirsti kelią įvairiems dariniams, 25-26 dienos iki kelionės būtina pavartoti beta karoteną ir paruošti odą iš vidaus. Ji įgaus tolygią apsaugą nuo saulės, net nereikės teptis apsauginiais kremais.

Stiprinkime imunitetą
Kita sveikos odos profilaktikos priemonė yra Berešo lašai. Tai mikroelementų rinkinys, labai greitai sureguliuojantis ir sustiprinantis imunitetą. Jeigu juos pavartojus tris savaites padidėja apetitas, galima sakyti, kad imunitetas grįžta į normalią būseną, taigi jis susitvarkys su įvairių išorinių veiksnių poveikiu mūsų organizmui.
Sveikas žarnynas – sveika oda
Ir trečias labai svarbus veiksnys, veikiantis odą, yra storasis žarnynas ir jo gerosios bakterijos. Jeigu storasis žarnynas funkcionuoja gerai, visi kiti organai taip pat prie jo prisitaikys. Pavyzdžiui, odos ryšys su žarnynu akivaizdus, kai į konsultaciją ateina žmogus, kuriam buvo atliktas mechaninis žarnyno valymas, ir neatkūrus žarnyno mikrofloros balanso, jis išvažiavo į kitą šalį, kurioje būdingi kitokie mitybos įpročiai. Norint atkurti žarnyno pusiausvyrą gali prireikti daugiau nei trejų metų. Po tokių drastiškų organizmo valymo procedūrų būtina vartoti atitinkamą maistą, iš lėto atkurti mikroflorą, išauginti gerąsias bakterijas ir tik tada leistis į kelionę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 18 lapkričio 2008 - 14:06
smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 18, 08:33)
4u.gif  laikykitės

Bandom laikytis, nors nuotaikos visai nėra unsure.gif

QUOTE(Lince1 @ 2008 11 18, 12:55)
Pabandyk su cinku koki tepala, pvz Ictamo. O tai visas kojytes ar kur ilinkimai ar dar kur slapiuoja? Mums ta buvo grybelis ir baisisi atrode prie kirksniuku, tai tepem su Imocort, ten clotrimozolis  su prednizolonu, irgi su hormonais, bet padeda. Mums tas Fucidinnas H irgi nepadejo.

Mums slapiuoja plotai ant blauzdų ir vos vos ant šlaunytės. Įlinkimuose tfu tfu tfu švaru.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 18, 12:56)
oi kazkada prisiskaiciau apie tuos moliuskus  doh.gif  biggrin.gif

Daddygirl, gal gali trumpai apie tuos moliuskus? Nes su anglų kalba aš ne super draugės ax.gif
Atsakyti
https://secure.alaffia.com/soaps kokie muilai smile.gif
kaip tau ta visa produkcija daddygirl?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 18, 13:03)
Daddygirl, gal gali trumpai apie tuos moliuskus? Nes su anglų kalba aš ne super draugės  ax.gif

...dabar vel pasiskaiciau, jau nebesuprantu. kai skaiciau pries pusmeti , atsimenu, rase, kad tai vis atsinaujinantis berimas, vos ne 'be pagijimo'.
gal keliu rusiu moliusku yra? arba gal suaugusiems ir vaikams skirtingos pasekmes? g.gif

raso, kad moliuskai labai uzkreciami (plinta nuo vienos kuno vietos i kitas, nuo vieno zmogaus kitam). zmones su stipria imunine sistema siam virusui gali buti atsparus.
spuogai panasus i mazas votis, paspaudus is virsuneles bega balksvas skystis. daznai ju vienu metu ant kuno tik iki 20. taciau kai nunyksta vieni, atsiranda nauji.

dazniausiai be gydymo berimas savaime praeina per 12 -18 men.

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 18, 15:03)
smile.gif
Bandom laikytis, nors nuotaikos visai nėra  unsure.gif
Mums slapiuoja plotai ant blauzdų ir vos vos ant šlaunytės. Įlinkimuose tfu tfu tfu švaru.
Daddygirl, gal gali trumpai apie tuos moliuskus? Nes su anglų kalba aš ne super draugės  ax.gif

tai tikrai pabandyk Ictamo arba Imocorto.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 18, 13:17)
https://secure.alaffia.com/soaps kokie muilai smile.gif
kaip tau ta visa produkcija daddygirl?

atrodo gerai smile.gif aisku, sudetines dalys neisvardintos, tai 100 proc nepasakysi..
bet jei ieskociau pirkti, bandyciau situos.
kaina irgi normali - $5 uz 84g.

(beje, juodaji afrikietiska muila esu bandzius, malonus, jaucias, kad naturalus, tik labai minkstas buvo.. suslapinus turejau laikyti indelyje ir is pakabinti kaip krema prausiantis smile.gif )

kaip naudojasi mano muilai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 18, 13:00)
Čia minimas raudonasis palmių aliejus.Rašei,kad pigus,bet kad radau parašyta,kad tikrojo gerojo yra nedaug.Kad jį ten maišo ir tt.

esu jo karta isimaisius i gaminama sviesta kunui.. ir i muila kartais idedu.
reiks grizus dazniau ir daugiau panaudot, kad jau priminei ir pareklamavai thumbup.gif

rasiau, kad pigus.. nu bet cia santykinai - lyginant su taukmedziu, kakavos sviestu, emu taukais ir pan.
man atrodo, kad grynas g.gif bent jau taip aprasytas. tik buna rafinuotas ir ne.
Atsakyti
Muilai naudojasi gerai,tik nedžiovinau.
Atsakyti
Labutis, kaip as uzjauciu Amica ir jos leliuka. Laikykites 4u.gif
Pas mus irgi situacija tokia neaiski. Viena diena lyg ir geriau, kita vel blogiau. Rankytes tai po truputeli grazeja, nu bet su kakliuku tai jau nezinau ka daryti, vel didziausi lopai raudoni. Tai truputi pabala ir vel uzrausta. Nakti nuolat tepu kedru aliejumi, nes mums tik jis nuima niezuli, nors ir neilgam. Valgom tuos pacius produktus, nieko naujo neduodu. Kazkaip jau neviltis ima. verysad.gif
Ar is besilankanciu siame forume yra kam jau AD pamirstas. Nes maciau mamytes turi ir jau vyresniu vaikuciu, ar dar vistiek kovojat?
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 18, 22:43)
Labutis, kaip as uzjauciu Amica ir jos leliuka. Laikykites  4u.gif
Pas mus irgi situacija tokia neaiski. Viena diena lyg ir geriau, kita vel blogiau. Rankytes tai po truputeli grazeja, nu bet su kakliuku tai jau nezinau ka daryti, vel didziausi lopai raudoni. Tai truputi pabala ir vel uzrausta. Nakti nuolat tepu kedru aliejumi, nes mums tik jis nuima niezuli, nors ir neilgam. Valgom tuos pacius produktus, nieko naujo neduodu. Kazkaip jau neviltis ima.  verysad.gif
Ar is besilankanciu siame forume yra kam jau AD pamirstas. Nes maciau mamytes turi ir jau vyresniu vaikuciu, ar dar vistiek kovojat?

mums vyresniems prasidėjo,bet viskas pamiršta.Tikrai tikrai išauš ta diena,kai viskas baigsis.Nenuleiskite rankų 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, ar kuri lankėtės Vilniuje pas gyd Balevičienę? Žiūriu sąrašiuke jos nėra, o daugelis gydytojų neblogos nuomonės apie ją...

Mano mažajai padėtis jau baisi - kakliukas vėl raudonas,šlapiuoja ir raudonis plečiasi vis.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif Kazkaip nei viena nerase apie Bioderma Atoderm PP krema, ar jis geras, pirkau siandien vaistineje 200 ml uz 53 lt. Anotacijoje parasyta, kad jis skirtas labai sausai ir atopinei odai. Vaistininke sake, kad ji skiria net patiems sunkiausiems ligoniukams.
Atsakyti