QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 14, 12:15)
sveika prisijungus
siaip jau, pagal apibrezima, AD yra ne AD jei neniezti.
AD/egzema apibudinamas kaip sausi nieztintys odos plotai, per paumejima paraustantys. taciau tokie AD pozymiai butu naturaliu atveju, t.y. jei odai nieko nedarytum. o mes juk visi daug drekinam, naudojam kitas niezuli ir sudirgima mazinancias priemones..
dar man atrodo kartais neniezti visai maziems vaikams , bent jau toks musu atvejis - mano dukrytei irgi neniezejo iki kokiu 9 men.
del maudyniu pritariu Otaip. deja, visiems berimai isryskeja maudymosi metu ir po jo. mums irgi taip buvo, kai berdavo kuneli.
kazkiek tai susvelnina vesesnis vanduo. o gal ir prausimosi priemones ne visai tinka..
siaip jau, pagal apibrezima, AD yra ne AD jei neniezti.
AD/egzema apibudinamas kaip sausi nieztintys odos plotai, per paumejima paraustantys. taciau tokie AD pozymiai butu naturaliu atveju, t.y. jei odai nieko nedarytum. o mes juk visi daug drekinam, naudojam kitas niezuli ir sudirgima mazinancias priemones..
dar man atrodo kartais neniezti visai maziems vaikams , bent jau toks musu atvejis - mano dukrytei irgi neniezejo iki kokiu 9 men.
del maudyniu pritariu Otaip. deja, visiems berimai isryskeja maudymosi metu ir po jo. mums irgi taip buvo, kai berdavo kuneli.
kazkiek tai susvelnina vesesnis vanduo. o gal ir prausimosi priemones ne visai tinka..
Tai va, kad jam visiskai ju neniezti Ir dabar jau supratau nuo ko tikrai beria, nuo kiauso O jis ji taip megsta. Kad svarbiausia vasara, valge saujom braskes, vysnias, juoduosius serbentus, avietes ir nieko nebuvo, oo atejus saltam laikui vis paberia, nesuprantu nieko as cia Mes pries tai prausdavomes su Tindi muiliuku jautriai odytei, dabar kaip jau rasiau pakeitem i Iwostin firmos, bemuili muila, ir issimaudzius jau niekas nepaumeja, kaip anksciau, matyt muilas irgi buvo netinkamas Po maudyniu dar patepu tos pacios firmos pusriebiu kremu, ir odele jau visai graziai atrodo
QUOTE(keste @ 2008 11 14, 15:39)
kad as tu proporciju labai neskaiciavau. mazdaug vienodai uzpilu acto ir sodos (tada taip paputoja, paburbuliuoja viskas) uztepu ir trumpam palieku. o paskui jeigu kuri vieta dar sunkiau sveiciasi tai dar truputuka ant kempinytes acto uzsipilu ir pasveiciu. tiesa kvapas nekoks...bet nusisveicia ir blizga tikrai neblogiau negu koks Feiri
Na vistiek dekui Isbandysiu ir as si buda