Sveikutes
Mes jau beveik sveikutes
3*tfu Penktadieni mus paleido namo, bet vaziavom klausyti plautuku siandien, o ryt oficialiai issirasom
Issisukom be antibijotiku, nors buvo karkalu plauciuose (oficiali diagnoze bronchopneumonija) - padejo inhaliacijos, masazai ir t.t. Padare tyrimus alergijai - nustatyta vidutine alergija kiausinio baltymui, dar keletas kitokiu tyrimu rezultatu bus pirmadieni. Dermatitas beveik dingo, raudonumo nebera visai, vos vos sausesne odele tik jauciasi tose vietose
QUOTE(Olgina @ 2008 12 14, 15:07)
Sveikos, norejau jusu paklaust apie puoduko reikalus. Mano dukrytei jau 10,5men, o prie puoduko dar nepratinu, nes nera galimybes, tik numaunu pedkelnes taip vaikas draskosi, kad net mesas su naguciais iskabina
, o visi aplink ragina ja sodinti, nes atseit veliau bus dar sunkiau pripratinti
Kaip kitos mamytes sprendzia si reikala, ar vistiek sodinate savo lelius ant puoduko nors ir draskosi?
Mano mazele tik keliom dienom vyresne - dar net negalvoju saves varginti situo klausumu
Vyresnelei dabar 2,5 metu, tai tik dabar sitie reikalai pajudejo i prieki - pasirenge psichologiskai ir per savaite galima sakyti atsisakem pampu - tik naktiniam miegui ir ilgesniam isejimui i lauka
Vaikai mazdaug dvieju metu supranta situ reikalu esme
Ir man visai vienodai, ka daro aplinkiniai ir ka sneka - kiekvienam vaikui savas metas, per jega cia nieko nepadarysi, ta jau puikiai zinau