Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 12:12)
O mes, kaip rasiau, galvyte vis dar plaunam namie gamintu svelniu naturaliu muiliuku. Man misle  smile.gif , bet Gretos plaukiukams jis kolkas puikiai tinka. Manau, mano plaukus apsunkintu, suriebalintu ir pan.. o jos plaukiukai lieka svelnus, purus g.gif

user posted image

Vis tik vaiku kitokia oda ir plaukai (gal del to produktai, kurie padeda suaugusiuju AD, ne visad tinka musu vaikiukams  g.gif ).

4u.gif
Kokie Gretos plaukiukai wub.gif wub.gif wub.gif mes tai palyginus plikiai ax.gif

Otaip nenusimink viskas bus gerai mirksiukas.gif vieniems tik gal greiciau tas pagerejimas ateina,kitiems ne taip greitai,
As tai tikiu,kad jis ateis ax.gif
Bet zinau ta jausma,kaip kartais taip negera pasidaro ir pratruksti,laikykis mamka biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Praeidama uzsukau i AD skyreli. Labai grazi Daddygirl dukrytes sukuosenyte ir kokia lygi odele! Taip jums ir toliau laikytis wub.gif

Gal galetume ir mes kada prie progos nusipirkti jusu pagaminto muiliuko blush2.gif

yoyo75, dziaugiuosi ir jusu istorija 4u.gif

Otaip, Linuke. uzjauciu del pablogejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 12 12, 23:53)
As maziui naudoju Logona kudikiu sampuna su medetkomis - mums jis tinka. Cia is naturaliuju tas sampunas  4u.gif
O sau naudoju pagrinde Sante kosmetika, tai irgi is naturaliu.

Na aisku kartais ir nenaturaliais sau sugriesiju  blush2.gif

Mes (išskyrus mažių) tik cheminiais planamės - tiek šampūnais, tiek dušo želė. Nu reikėtų keisti, reikėtų doh.gif . Tik išsirink kad geras tinkamą. Čia kaip ir su kremais.

QUOTE(yoyo75 @ 2008 12 13, 01:32)
Labukas mamytes,

Sėkmės jums 4u.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 12 13, 08:43)
bet dabar .. tokie nenormalūs didžiuliai sausi bėrimai, kurie užžraudinėja, iškelia odą aukštyn lyg kauburėliais  verysad.gif 

Maniškiui irgi kažkaip panašiai buvo, kad bėrimų lopas odą iškeldavo, toks kaip guzas atrodydavo. Čia ant kojyčių taip.

Laikykis, mieloji 4u.gif . Ateis šventė ir į tavo kiemą wub.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 11:53)
p.s. mums stiprus pablogėjimas verysad.gif

Vajeeee verysad.gif . Man vis akyse tebestovi Linces vaikiuko foto. Kai prisimenu, tai net susigraudinu nuo to vaizdo. Linuke, o pablogėjo šiaip iš niekur nieko ar kažką įtari dėl to pablogėjimo? Jums šlapiuoja ar ne?

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 12:12)
Otaip, kaip suprantu.. tas jausmas maudant man tiek istriges samonej ir susiformavus tokia jo baime, kad va bijau net skiepyt, bijau nutraukt pilnai kunelio drekinima... vis del to, kad bijau, kad gali pasikartot, kas buvo (nors kunelis grazus jau kokie 8 ar daugiau men)
console.gif, susitvarkys. balionas mamai  4u.gif .

Manyje irgi baimė gyvena. Dėl skiepų tai jau tvirtai apsisprendus ir nuomonės nekeisiu - kol pilnai neišaugsim AD, daugiau jokių skiepų. Man tai didžiausią baimę kelia Grušausko žodžiai, kai juos prisimenu - būna visko, gali ir neišaugti, gali kaip komplikacijos išsivystyti astma arba šienligė. Bet veju tokias mintis šalin ir tikiu, kad išaugsim, tikiu, kad be pasekmių. Tikėkim visos, kad mūsų vaikai pasveiks 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 12:25)
as tik zinau, kad dregnesnis oras, deja, palankesnis dulkiu erkutems  unsure.gif jos atopikams (kaip ir visiems) - ne draugai..

nu, mes drekinam ora su saiku. tiesa sakant, cia uk jis dregnesnis ir taip, atrodo.
atvaziavus i lietuva ir mano ir gretos oda pasauseja  g.gif

Mes kai prie jūrs, tai pas mus drėgmės sočiai. O jei dar lyja, tai išvis doh.gif . Tad drėkinti oro tikrai nereikia, greičiau sausinti reikia. Mes kondicionieriais šildomės (kol kas nėra labai šalta, tai jungiu tik nakčiai), tai kažkiek pasausina orą.
Atsakyti
visada jauciiu baime, kad nepablogetu labai, musm tai baisiai baisiai buvo du kartais, bet ten taio nezmoniskai. Antars karats foto, o pirma buvo birzelio men, tai jam is kaklo bego toks skystis, gal limfa, bet ne slapiavo, o staciai bego, po nakties budavo gal pusmetrio skermens demes, tada galvojau , kad neatlaikysiu as, isdurnesiu.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 13, 13:01)
O drekintuvai skaiciau, kad netinka atopikams.

apie drėkintuvus buvo straipsnis lietrytyje (jei rasiu- įmesiu). Drėkintuvuose ypač greit kaupiasi kokios tai itin blogos bakterijos, kurias su garais įkvepi ...
bet oro valytuvų kiek žinau - kitas principas...

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 13:12)
valytuvas ijungtas pastoviai,

ar realų pagerėjimą nuo valytuvo pajutot?

QUOTE(Piranij@ @ 2008 12 13, 13:44)
Mes isbandem - buvom menesi beveik be perstojo ijunge.
Tai musu atveju poveikio absoliuciai jokio nebuvo - nei geryn nei blogyn. O mes turim bent jau daline aplinkis alergija...

jūs išbandėt drėkintuvą? nes mums drėkintuvas irgi jokio poveikio neturėjo, plus išjungiau po info apie tas bakterijas

bet jau sausa pas mus tai nerealiai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 13, 15:08)
visada jauciiu baime, kad nepablogetu labai, musm tai baisiai baisiai buvo du kartais, bet ten taio nezmoniskai. Antars karats foto, o pirma buvo birzelio men, tai jam is kaklo bego toks skystis, gal limfa, bet ne slapiavo, o staciai bego, po nakties budavo gal pusmetrio skermens demes, tada galvojau , kad neatlaikysiu as, isdurnesiu.

jetau, net slabna skaityt doh.gif

jaučiu reiktų kitos temos - kaip neišdurnėt mamom, kai vaikai serga unsure.gif
pasiguosiu ir aš - šiandien praktiškai sienom laipioju doh.gif užplūsta toookia neviltis
o dar su homeopate kalbėjau, tai jai prasprūdo, kad būna atvejų, jog iki 20 metų ir ilgiau tokios bėdos kankina doh.gif o kadangi žinau, jog tai teisybė, nes vienas mano pusbrolis visą gyvenimą kankinasi (o jau nervuotas nuo to nuolatinio niežėjimo doh.gif ), tai...

ai, bendrai tai tokios info geriau nerašyt ir neskelbt, ane?
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 12 13, 14:50)
Linuke, o pablogėjo šiaip iš niekur nieko ar kažką įtari dėl to pablogėjimo? Jums šlapiuoja ar ne?

nešlapiuoja, bet visas išbertas ir net paburkę...
tie įtarimai kas kart vis kitokie doh.gif
dabar įtariu super ekologinius drabužėlius - iš šilko
kaip ir neturėtų alergizuot, ale kai pirmą kartą aprengiau irgi vaikas labiau kasėsi
na, galvoju, gal čia sutapimas...po ilgos pertraukos vakar visą dieną buvo su tais drabužėliais ir miegojo - tai prasikasė visą naktį
bet prieš tai kelias naktis irgi tas pats buvo doh.gif
žodžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 13, 14:08)

Lince, stiprybės tau 4u.gif . Duok Dieve, kad daugiau taip nepablogėtų, o tik gerėtų gerėtų ir gerėtų rolleyes.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 14:25)
nešlapiuoja, bet visas išbertas ir net paburkę...
tie įtarimai kas kart vis kitokie  doh.gif
kaip ir neturėtų alergizuot, ale kai pirmą kartą aprengiau irgi vaikas labiau kasėsi
na, galvoju, gal čia sutapimas...po ilgos pertraukos vakar visą dieną buvo su tais drabužėliais ir miegojo - tai prasikasė visą naktį
bet prieš tai kelias naktis irgi tas pats buvo doh.gif

Gal nereikia labai jau ypatingai ir perdėtai tuos vaikus prižiūrėti g.gif . Aš rengiu medvilniniais rūbeliais, bet ne jokiais ekologiškais, o paprastais iš eilinės parduotuvės. Namie nebūna idealios tvarkos ir švaros, dulkių kasdien nevalau, grindų neplaunu (plaudavau tik kai ropojo, o dabar kai jau vaikšto, tai ne). Kaip bebūtų, šiltnamio sąlygos irgi nėra gerai. Manau dėk į šoną tuos šilkinius rūbelius ir renk tuo, kuo rengei iki tol. Sėkmės 4u.gif

Otaip, gal galėtum įmesti nuorodą to alijošiaus - propolio kremo, kurį tu man įdėjai? 4u.gif . Bandysim pirkti, nes berods tinka rolleyes.gif
Atsakyti
tiesa, mergučės, ačiū už nuorodą į Sante ir Logona produkciją - jau turiu šampūną bei vonios prausiklį smile.gif žiūrėsim, kas mums geriau bus - Neutral ar Logona cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 15:25)
jūs išbandėt drėkintuvą? nes mums drėkintuvas irgi jokio poveikio neturėjo, plus išjungiau po info apie tas bakterijas

Ne, mes bandeme oro filtra Therapy Air
Bet nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
mes pastebejom oro drekintuvo teigiama poveiki - pradejus naudoti rytais zandukai kitaip atrodydavo. dabar irgi ijungiu, kai jauciu, kad oras sausas.

o apie oro grynintojus as taip galvoju. visu pirma reikia galingo ir kokybisko, kuris deja labai brangiai kainuos. visu antra, net galingo oro grynintojo poveikis vistiek nebus apciuopiamas ir lengvai pastebimas del to, kad patalpos nera uzdaros.
teoriskai, palaikius ijungta galinga ir gera aparata 100proc uzdaroje patalpoje koki menesi ar kelis, ir po to toje patalpoje tomis paciomis salygomis laikant koki menesi vaika, butu galima stebeti aparato veiksminguma ir poveiki.
bet cia tikk teorija smile.gif tokiomis idealiomis salygomis juk negyvename. net galingas aparatas tik labai palaipsniui grynina ora, o juk pastoviai darinejamos patalpos durys, langai, taigi patenka vis naujo ir naujo 'uztersto' oro. tokiomis salygomis net tame kambaryje, kur laikomas aparatas, niekada oras nera pilnai isvalytas.
o kur dar tai, kad vaikas juk nesedi tame viename kambaryje - jis deja migruojantis objektas biggrin.gif o isejes is to kambario, jis jau patenka i 'uztersta' ora.
todel tokio aparato poveikis realiomis salygomis nera absoliutus ar aiskiai jauciamas.

bet neziurint to, toki aparata laikydama Gretutes mazam miegamajame prie jos lovytes, as galvoju, kad bent miegant padedu jai kvepuoti kiek galima svaresni ora. juk aparatas pagal aprasa skirtas ir kvepavimo ligomis sergantiems, valo ora nuo ivairiausiu mikroorganizmu: dulkiu erkiu, gyvunu alergenu, is lauko ateinanciu alergenu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2008 12 13, 11:44)
O  kaip daznai kuneli drekini? Pas jus jis svarus kaip supratau  g.gif Nes man toks pats klausimas del kai kuriu kuno vietu - pvz. nugaryte visada buvo svari, bet vis tiek bijau, kad nepersimestu ten berimas  doh.gif
Nu kokia fainulka galvyte - tikras pienes pukelis  thumbup.gif
Laukiam ir mes muiliuko  bigsmile.gif  Tik pas mus seveliura ne tokia vesli  hi.gif

Aciu uz komplimentus seveliurai biggrin.gif

Dingus berimams ant kunelio vis mazinau tepimu skaiciu, o dabar jau du menesiai tepu tik 1 karta i diena TS. bet visa kuna.

Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 13, 12:08)
4u.gif
Kokie Gretos plaukiukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif mes tai palyginus plikiai ax.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidasqrt @ 2008 12 13, 12:16)
Praeidama uzsukau i AD skyreli. Labai grazi Daddygirl dukrytes sukuosenyte ir kokia lygi odele! Taip jums ir toliau laikytis  wub.gif

Gal galetume ir mes kada prie progos nusipirkti jusu pagaminto muiliuko  blush2.gif

dekui 4u.gif

zinoma galit, man butu malonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 gruodžio 2008 - 19:50
4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 13:12)
kaip suprantu.. tas jausmas maudant man tiek istriges samonej ir susiformavus tokia jo baime, kad va bijau net skiepyt, bijau nutraukt pilnai kunelio drekinima... vis del to, kad bijau, kad gali pasikartot, kas buvo (nors kunelis grazus jau kokie 8 ar daugiau men)
susitvarkys. balionas mamai
Saunuoles kokios mamytes  , kokiu kompaniju produktus sau ir vaikuciams naudojat 

O mes, kaip rasiau, galvyte vis dar plaunam namie gamintu svelniu naturaliu muiliuku. Man misle  , bet Gretos plaukiukams jis kolkas puikiai tinka. Manau, mano plaukus apsunkintu, suriebalintu ir pan.. o jos plaukiukai lieka svelnus, purus

Vis tik vaiku kitokia oda ir plaukai (gal del to produktai, kurie padeda suaugusiuju AD, ne visad tinka musu vaikiukams  ).

- 4u.gif

- jo, bet tų produktų kainos doh.gif biggrin.gif .. vakar B nupirkau Kalėdoms vėl eko rinkinuką skutimuisi - tai gerai,kad nuolaidos kaip tik thumbup.gif , nes... na, kartais jau ranka nekyla, nors ir žinai, kad sveika ir geriau .. biggrin.gif na, o vaikams, tai jau ir į kainą nežiūri- kad tik nors kiek geriau būt ax.gif .

- wub.gif wub.gif - fantastiškai atrodo plaukiukai Gretutės thumbup.gif

- rolleyes.gif aha...

Laiskriste1 , vaidasqrt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lince1 console.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 15:25)

bet prieš tai kelias naktis irgi tas pats buvo

rolleyes.gif ane? man tai keistai skamba ... aš viską perskalbiu savo jau atrastastais , tinkamais skalbikliais - ir tikrai dičkei jokio poveikio, manau, nebūt, o ypač nuo šilko rolleyes.gif .. o mažutei tai va ką pastebėjau (jau rašiau, regis) - kai buvo didysis pablogėjimas, tai kai aprengdavau frotiniais šliaužtais ir marškinukais (arba vilnos drabužiukais, kur pati mezgiau - buvau nemažai primezgus komplektukų)- thumbup.gif super susigerdavo ir locobaze, ir TS , o kai iš pardės NEXTo paprastais marškinukais - blink.gif nu, tiesiog skirtumas akivaizdus - kai kur tas kremas ir prilipęs ant tų drabužių likdavo, kažkaip kūnelis "nepaėmė" jo rolleyes.gif , nors tie nextai - 100proc medvilniniai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 12 13, 14:50)
Laikykis, mieloji  4u.gif . Ateis šventė ir į tavo kiemą  wub.gif

Maniškiui irgi kažkaip panašiai buvo, kad bėrimų lopas odą iškeldavo, toks kaip guzas atrodydavo. Čia ant kojyčių taip.

4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū

vat, tie iššokę bėrimai mane labai ir neramina verysad.gif .. ryt skambinsiu homeopatei - ir pas mus būtent kojytės guzuotos..

iš čia perku tą kremą su propoliu : kremuks
Atsakyti
iš čia perku tą kremą su propoliu : kremuks
[/quote]

Uzsisakiau ir as toki krema, ziuresim
Atsakyti
Rudnosienės nesimato unsure.gif rolleyes.gif - jau turėjo būt gryžus iš Klinikų. Įdomu, kaip ten jom sekėsi rolleyes.gif
Atsakyti