QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 22:58)
Išaugsit, Otaip, tikrai išaugsit
. Tikėk tuo
. O maudai kasdien?
Šiandien pirmą kartą keičiant pampersus mažius nesigriebė draskyti kojų. Ryte buvau ištepus alijošiaus ir propolio kremu, paskui dar dieną tepiau. Ar čia sutapimas, ar tas kremas taip veikia
-
ačiū.
Na,bandau aš laikytis,jau lyg ir užsigrūdinom... bet kartais... viskas sugriūva, kaip koks kortų namas .... nu,žodž, eilinį kart išsiliejau.
Ačiū , kad esat ir palaikot
- nea, kasdien nemaudau.. oda per daug pažeista .. jei šlapiuot - tai be žodžių - kasdien lakišiuj maudyčiau - mum pasiteisino jis labai , bet dabar .. tokie nenormalūs didžiuliai sausi bėrimai, kurie užžraudinėja, iškelia odą aukštyn lyg kauburėliais
.. maudau su medetkom kartą -du savaitėj. Aliejais trinu 3 kart dienoj, TS - irgi panašiai .
- jo,
Daddygirl atsakė - mum jis kartais irgi labai nerealiai gerai veikia, tai vat jį ir kaitalioju su kitais - pirkau dvi pakuotes kol kas tik jo, o pvz. weledos, tai tris jau tikrai
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 00:44)
iš tiesų gaunam
aš kai pradėjau domėtis, tai uuuiiiii
net vaikams skirtuose šampūnuose pilna parabenų (eucirine irgi), visokių laureth'ų
tai dabar bandau tiek sau kremus ieškot be šitų chemijų, tiek vaikui (kol kas jam eurovaistinėj radau tik vieną šampūną ir vonios želė - Neutral linijos...atsiliepimų rašyt dar negaliu, nes tik pradėjom naudot)
mes jau senokai eko produkciją naudojam, tik va vaikui - vis dar chemijos prireikia - ji greičiau "suveikia" dažnai, negu natur kremas, pvz.
Piranij@ paminėjo geras firmas
- mes ir jas naudojam šalia kitų.
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 00:44)
užjaučiu
mano mažiaus irgi visas kūnelis išbertas
o kokio amžiaus tavo dičkė?
sveikatytės. Mano dičkei 2 metai ir du mėnesiai.
yoyo75
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.