Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 12 12, 20:14)
..........ką tik maudžiau dičkę....  verysad.gif ... nesusilaikiau neapsižliumbus... aš taip viliuosi, kad bent kiek "išaugsim"... .. švarios odos beveik nėr  verysad.gif

Išaugsit, Otaip, tikrai išaugsit 4u.gif . Tikėk tuo mirksiukas.gif . O maudai kasdien?

Šiandien pirmą kartą keičiant pampersus mažius nesigriebė draskyti kojų. Ryte buvau ištepus alijošiaus ir propolio kremu, paskui dar dieną tepiau. Ar čia sutapimas, ar tas kremas taip veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 20:58)
Išaugsit, Otaip, tikrai išaugsit  4u.gif . Tikėk tuo  mirksiukas.gif . O maudai kasdien?

Šiandien pirmą kartą keičiant pampersus mažius nesigriebė draskyti kojų. Ryte buvau ištepus alijošiaus ir propolio kremu, paskui dar dieną tepiau. Ar čia sutapimas, ar tas kremas taip veikia  g.gif

jau rasiau turbut, as ji pirkau perskaicius labai daug teigiamu AD turinciu zmoniu atsiliepimu keliuose amerikietiskuose forumuose. tai gali buti, kad jis nuo AD padeda. aisku, vieniems labiau tiks, kitiems maziau..
mums po pirmu patepimu tai kaip stebukla padare.. o po kokios savaites naudojimo, ypatingo poveikio nebepastebiu. kartais atrodo, lyg ir pabalsta po patepimo berimai, kartais visai jokio poveikio...
todel abejoju, ar dar karta pirksiu... nes jo sudetis nera naturali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 12, 19:36)
Kad per oda gauname labai daug chemijos.

iš tiesų gaunam
aš kai pradėjau domėtis, tai uuuiiiii
net vaikams skirtuose šampūnuose pilna parabenų (eucirine irgi), visokių laureth'ų
tai dabar bandau tiek sau kremus ieškot be šitų chemijų, tiek vaikui (kol kas jam eurovaistinėj radau tik vieną šampūną ir vonios želė - Neutral linijos...atsiliepimų rašyt dar negaliu, nes tik pradėjom naudot)

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 12, 21:14)
..........ką tik maudžiau dičkę....  verysad.gif ... nesusilaikiau neapsižliumbus... aš taip viliuosi, kad bent kiek "išaugsim"... .. švarios odos beveik nėr  verysad.gif

užjaučiu 4u.gif mano mažiaus irgi visas kūnelis išbertas verysad.gif
o kokio amžiaus tavo dičkė?
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 00:44)
iš tiesų gaunam
bandau tiek sau kremus ieškot be šitų chemijų, tiek vaikui (kol kas jam eurovaistinėj radau tik vieną šampūną ir vonios želė - Neutral linijos...atsiliepimų rašyt dar negaliu, nes tik pradėjom naudoti

As maziui naudoju Logona kudikiu sampuna su medetkomis - mums jis tinka. Cia is naturaliuju tas sampunas 4u.gif
O sau naudoju pagrinde Sante kosmetika, tai irgi is naturaliu.

Na aisku kartais ir nenaturaliais sau sugriesiju blush2.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,sia tema paskaitineju jau senokai,ypac sunkiais laikotarpiais,kai nebezinodavau ka daryt,ieskodavau patarimu.Mano mergytei AD galima sakyt nuo gimimo,gaila kad anksciau jusu nesusiradau.Tepliojau ja mazyte visais tais hormoniniais net nesusimastydama del pasekmiu(meldziuosi kad tik nebuciau pakenkusi).Alergija pienui ir kiausiniams nustatem kai jai buvo 8men.Kadangi maitinau pati tai abiem griezta dieta ir apribojau maitinimus(MP)ypac naktinius nes ji manes visa nakti nepaleisdavo.Gal tai o gal saule padejo,buvo pagereje kuri laika,o kiek veliau ta bjaurastis persikele nuo veiduko ant peciu ir nugaros.Atrode baisiai,bet pripazystu kad savos bedos visada baisiausios.Tas chroniskas neissimiegojimas,amzinas galvosukis:ka blogai darau,ka netaip suvalgiau,kuo sisyk tepti ir panasiai,tikrai,tikrai isproto varo.Buvau pasiryzusi maitinti kad ir iki 2metu,juk norisi duot visa kas geriausia.Bet gal pavargau ir taip gavosi kad nuo metuku dar maitinau 2sykius i diena,dabar jau tik syki kas antra diena.Siuo metu mums daug geriau,tai ir svarstau,negi as jai priesas buvau.Bet cia speliot galima begalo.Labai viliuosi kad bedos baigiasi,aisku laikas parodys.Tai tokia mano patirtis trumpai.As labai,labai jus uzjauciu mamytes ir linkiu kuo greiciau pasveikt jusu vaikuciams. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 22:58)
Išaugsit, Otaip, tikrai išaugsit  4u.gif . Tikėk tuo  mirksiukas.gif . O maudai kasdien?

Šiandien pirmą kartą keičiant pampersus mažius nesigriebė draskyti kojų. Ryte buvau ištepus alijošiaus ir propolio kremu, paskui dar dieną tepiau. Ar čia sutapimas, ar tas kremas taip veikia  g.gif

-4u.gif ačiū. Na,bandau aš laikytis,jau lyg ir užsigrūdinom... bet kartais... viskas sugriūva, kaip koks kortų namas .... nu,žodž, eilinį kart išsiliejau.
Ačiū , kad esat ir palaikot 4u.gif

- nea, kasdien nemaudau.. oda per daug pažeista .. jei šlapiuot - tai be žodžių - kasdien lakišiuj maudyčiau - mum pasiteisino jis labai , bet dabar .. tokie nenormalūs didžiuliai sausi bėrimai, kurie užžraudinėja, iškelia odą aukštyn lyg kauburėliais verysad.gif .. maudau su medetkom kartą -du savaitėj. Aliejais trinu 3 kart dienoj, TS - irgi panašiai .

- jo, Daddygirl atsakė - mum jis kartais irgi labai nerealiai gerai veikia, tai vat jį ir kaitalioju su kitais - pirkau dvi pakuotes kol kas tik jo, o pvz. weledos, tai tris jau tikrai ax.gif

iš tiesų gaunam
aš kai pradėjau domėtis, tai uuuiiiii
net vaikams skirtuose šampūnuose pilna parabenų (eucirine irgi), visokių laureth'ų
tai dabar bandau tiek sau kremus ieškot be šitų chemijų, tiek vaikui (kol kas jam eurovaistinėj radau tik vieną šampūną ir vonios želė - Neutral linijos...atsiliepimų rašyt dar negaliu, nes tik pradėjom naudot)

mes jau senokai eko produkciją naudojam, tik va vaikui - vis dar chemijos prireikia - ji greičiau "suveikia" dažnai, negu natur kremas, pvz. verysad.gif
Piranij@ paminėjo geras firmas drinks_cheers.gif - mes ir jas naudojam šalia kitų.

užjaučiu  4u.gif  mano mažiaus irgi visas kūnelis išbertas verysad.gif
o kokio amžiaus tavo dičkė?

4u.gif sveikatytės. Mano dičkei 2 metai ir du mėnesiai.

yoyo75 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs gal išbandėt oro valytuvus (ne drėkintuvus) arba Bioptron lempa, t.y. šviesos terapiją?
Žinau, kad tokių temų yra, bet mane domina būtent jūsų nuomonė 4u.gif gal kuri esat išbandžiusi

p.s. mums stiprus pablogėjimas verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 12:53)
Merginos, o jūs gal išbandėt oro valytuvus (ne drėkintuvus) arba Bioptron lempa, t.y. šviesos terapiją?
Žinau, kad tokių temų yra, bet mane domina būtent jūsų nuomonė 4u.gif  gal kuri esat išbandžiusi

Biotronas tik slapiuojancioms vietoms, o mums klinikose gydytoja sake, kad padziovinti galima ir plauku dziovintuvu, mums tai tas biopromas jokio poveikio nedare, o buvom nusprende pirkti, bet dave draugai pabandyti kelis menesius, tai ir nebepirkom
O drekintuvai skaiciau, kad netinka atopikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 13 gruodžio 2008 - 12:01
Otaip, kaip suprantu.. tas jausmas maudant man tiek istriges samonej ir susiformavus tokia jo baime, kad va bijau net skiepyt, bijau nutraukt pilnai kunelio drekinima... vis del to, kad bijau, kad gali pasikartot, kas buvo (nors kunelis grazus jau kokie 8 ar daugiau men)
console.gif, susitvarkys. balionas mamai 4u.gif .

Saunuoles kokios mamytes thumbup.gif , kokiu kompaniju produktus sau ir vaikuciams naudojat thumbup.gif thumbup.gif

O mes, kaip rasiau, galvyte vis dar plaunam namie gamintu svelniu naturaliu muiliuku. Man misle smile.gif , bet Gretos plaukiukams jis kolkas puikiai tinka. Manau, mano plaukus apsunkintu, suriebalintu ir pan.. o jos plaukiukai lieka svelnus, purus g.gif

user posted image

Vis tik vaiku kitokia oda ir plaukai (gal del to produktai, kurie padeda suaugusiuju AD, ne visad tinka musu vaikiukams g.gif ).

Papildyta:

yoyo75, sveika 4u.gif

Linuke., mes seniai naudojam abu - ir nepigu smile.gif oro 'valytuva' ir drekintuva. pirmaji isigijom dar likus keliems men iki Gretutes gimimo. valytuvas ijungtas pastoviai, o drekintuva ijungiu esant reikalui.
mamytes domejos, tai sioj temoj seniau esu imetus nuoroda, net buvau paklausus kompanijos apie kainas ir galimybes del siuntimo i lietuva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 gruodžio 2008 - 12:21
yoyo75, sveika 4u.gif
Linuke., mes seniai naudojam abu - ir nepigu smile.gif oro 'valytuva' ir drekintuva. pirmaji isigijom dar likus keliems men iki Gretutes gimimo. valytuvas ijungtas pastoviai, o drekintuva ijungiu esant reikalui.
sioj temoj seniau esu imetus nuoroda, net buvau paklausus kompanijos apie kainas ir galimybes del siuntimo i lietuva.
[/quote]

o as nesenai skaiciau, kad negerai drekinti ora su Ad
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 13, 11:15)
o as nesenai skaiciau, kad negerai drekinti ora su Ad

o del kokios priezasties?

as tik zinau, kad dregnesnis oras, deja, palankesnis dulkiu erkutems unsure.gif jos atopikams (kaip ir visiems) - ne draugai..

bet toks oras labiau patinka ir gretos odytei smile.gif
nu, mes drekinam ora su saiku. tiesa sakant, cia uk jis dregnesnis ir taip, atrodo.
atvaziavus i lietuva ir mano ir gretos oda pasauseja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 gruodžio 2008 - 12:26
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 13, 12:53)
Merginos, o jūs gal išbandėt oro valytuvus (ne drėkintuvus)

Mes isbandem - buvom menesi beveik be perstojo ijunge.
Tai musu atveju poveikio absoliuciai jokio nebuvo - nei geryn nei blogyn. O mes turim bent jau daline aplinkis alergija...
Laikykites - tures praeiti pablogejimas 4u.gif linkiu, kad kuo greiciau doh.gif doh.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 13, 13:12)
bijau nutraukt pilnai kunelio drekinima... vis del to, kad bijau, kad gali pasikartot, kas buvo (nors kunelis grazus jau kokie 8 ar daugiau men)
O mes, kaip rasiau, galvyte vis dar plaunam namie gamintu svelniu naturaliu muiliuku. Man misle  smile.gif , bet Gretos plaukiukams jis kolkas puikiai tinka.

O kaip daznai kuneli drekini? Pas jus jis svarus kaip supratau g.gif Nes man toks pats klausimas del kai kuriu kuno vietu - pvz. nugaryte visada buvo svari, bet vis tiek bijau, kad nepersimestu ten berimas doh.gif
Nu kokia fainulka galvyte - tikras pienes pukelis thumbup.gif
Laukiam ir mes muiliuko bigsmile.gif Tik pas mus seveliura ne tokia vesli hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranij@: 13 gruodžio 2008 - 12:48