Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 22:13)

o tu jau ne darbstuole ane mirksiukas.gif paziurek kokie groziai ir kaip greitai pas tave gimsta wub.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palinkejimus 4u.gif jau kuris laikas geriau jauciames smile.gif

Amica, kokosas po 200ml

Juodasis muilas - tai tradicinis 100% naturalus afrikietiskas muilas, nekvepintas (galima istirpdyti ir suteikti norima kvapa, ideti kitu priedu ir supylus i formas sustingdyti).
Labai svelnus, tinka ir sausai odai, padeda gydyti akne. Sudetyje daug (50%)taukmedzio sviesto.

o lupu balzamas 'sokoladinis' (kvepia sokoladu). pagamintas is daug produktu smile.gif keli: kakavos sviestas, kokoso, palmiu, jojobos, avokado, emu, morku aliejai, vit E...
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 12 11, 20:02)
tik va tokia as jau esu, negaliu nieko neveikt, jauciuos kazkokia nereikalinga tuomet  blush2.gif

man tavo darbai sunkesni atrodo, as tokiu nesiimu blush2.gif

o tokiai but siek tiek pavojinga. as po gimdymo kai apsirgau baisiai, nieko daryt negalejau, toks jausmas ziaurus apeme... beverte pasijutau.. blush2.gif diagnozavo prasidedancia depresija, begiojo cia pas mane visokie soc darbuotijai - atsikratyt jais negalejau doh.gif biggrin.gif
tausok save, dar privargsi paskui. aisku, mamyte tai tu auksine wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 11 gruodžio 2008 - 22:14
Daddygirl baik tu mirksiukas.gif nesunkus tie mano darbai, tik laiko reikalaujantys nemazai, kas pas mane dabar deficitas biggrin.gif visos mes mamos auksines savo vaikams jei is tikruju juos mylime, branginame ir jais rupinames, juk visas grozis ir noras "gyventi geriau ir sveikiau" ir gimsta tik is meiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 19:23)
blink.gif  nu ir operatyvumas .  4u.gif  niu, jei nieks ir netiks -  biggrin.gif  žinosi, kad bent ką girdėjai gero,nemažai išbandei -  doh.gif  gi tiek tų priemonių prireklamuota .O mes dabar "kaip reikiant" kedrų aliejų naidojam..  doh.gif  na, kaina gaunas ..  rolleyes.gif -savaitei ne mažiau 100ml .. - vakare juo dičkę pilnai įtepu, o ryte - TSu, mažei užtenka TSo .Bet, patirtis sako, kad jau po kelių dienų viskas gali pasikeist  rolleyes.gif ...bijau net ko ir užsipirkinėt daugiau (kas tinka)... tiesa, ekologiškos priemonės (skalbimo ir kt.) Lietuvoj jau stipriai pabrango .. verysad.gif  verysad.gif  nespėjau susizgribt užsipirkt.

Ištepiau vieną veiduko pusę su Weledos medetkų kremu, o kitą pusę su Weledos Dermatodoron. Žiūrėsiu kaip bus. Ačiū dar kartą 4u.gif

Lawanda, barbe devyndarbe, patausok save 4u.gif

Daddygirl, kiek kainuoja tas lūpų balzamas?

QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 21:22)
Amica, ar geriau tavo vaikiui?

Vilnele, neklausk kaip mano vaikui. Jau rašiau apie tai. Soriukas, bet bijau prasižioti doh.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 22:20)
Amica, kokosas po 200ml

Juodasis muilas - tai tradicinis 100% naturalus afrikietiskas muilas, nekvepintas (galima istirpdyti ir suteikti norima kvapa, ideti kitu priedu ir supylus i formas sustingdyti).
Labai svelnus, tinka ir sausai odai, padeda gydyti akne. Sudetyje daug (50%)taukmedzio sviesto.

O kaina kokia kokoso?

O tai šitą muilą irgi tu gamini? Kokia kaina ir kiekis?
Atsakyti
visos čia jūs devyndarbės notworthy.gif viena muilus, balzamus ir kitokias grožybes ir gėrybes daro thumbup.gif kita patalynę siuva thumbup.gif na aš be žodžių ax.gif mąstau, kodėl aš tokiais dalykais nemoku užsiimt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 11 gruodžio 2008 - 23:19
Daddygirl

Noreciau ir as tu nauju produktu pabandyti, ir kokosu aliejaus i to muilo, nes dukrai beria nosi ir kakta, ir balzama. Ar galima visu po maziausia doze pabandymui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 12 gruodžio 2008 - 10:13
Niu cia visos mamytes auksarankes, as nieko ypatingo neveikdama ir tai buna net pavalgyti nespeju, o kur dar butu patalynes siut ir muiliukus virt, saunuolytes jus 4u.gif 4u.gif matyt puikiai sugebate laika suplanuot, o man tas dalykas sunkiai sekasi doh.gif
Daddygirl, o galima to balzamo paprasyti i siuntinuka blush2.gif labai jau noretusi isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 12, 12:32)
Niu cia visos mamytes auksarankes, as nieko ypatingo neveikdama ir tai buna net pavalgyti nespeju, o kur dar butu patalynes siut ir muiliukus virt, saunuolytes jus 4u.gif  4u.gif matyt puikiai sugebate laika suplanuot, o man tas dalykas sunkiai sekasi doh.gif

Aš prie tų, kurios nieko nespėja doh.gif , nors nieku svarbiu neužsiimu ax.gif . Nežinau kaip čia taip gaunasi g.gif

Otaip, jau galiu šį tą pasakyti apie tavo duotus mėginukus smile.gif . Lyginant Weledos Dermatodoron ir Weledos medetkų drėkinamą kremus, tai Dermatodoron mums žymiai geriau tinka. Daug geriau drėkina, be to paryčiui mažius pradėjo kasytis tą žanduką, kuris buvo teptas Weledos medetkų kremu. Ryte tas žandukas buvo šiltas ir rausvas, o teptas Weledos dermatodoron kremu - baltas ir vėsus. Tai nusiprausėm veiduką ir visą išsitepėm su Weledos dermatodoron kremu. Taip pat ir rankytes. Kojytes vakar tepiau Adermos exomegos emolientu. Kažko ypatingo nepastebėjau ryte g.gif . Nusiprausėm ir išsitepėm alijošiaus ir propolio kremu. Neseniai patepiau dar kartą. Manau šitas mums tinka, sprendžiu iš to, kaip keičiasi odos sausumas pačiose sausiausiose bėrimų vietose. Kol kas daugiau nieko nebandėme, bet išbandysim viską rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 15:42)
Aš prie tų, kurios nieko nespėja  doh.gif , nors nieku svarbiu neužsiimu  ax.gif . Nežinau kaip čia taip gaunasi  g.gif
Otaip, jau galiu šį tą pasakyti apie tavo duotus mėginukus  smile.gif . Lyginant Weledos Dermatodoron ir Weledos medetkų drėkinamą kremus, tai Dermatodoron mums žymiai geriau tinka. Daug geriau drėkina, be to paryčiui mažius pradėjo kasytis tą žanduką, kuris buvo teptas Weledos medetkų kremu. Ryte tas žandukas buvo šiltas ir rausvas, o teptas Weledos dermatodoron kremu - baltas ir vėsus. Tai nusiprausėm veiduką ir visą išsitepėm su Weledos dermatodoron kremu. Taip pat ir rankytes. Kojytes vakar tepiau Adermos exomegos emolientu. Kažko ypatingo nepastebėjau ryte  g.gif . Nusiprausėm ir išsitepėm alijošiaus ir propolio kremu. Neseniai patepiau dar kartą. Manau šitas mums tinka, sprendžiu iš to, kaip keičiasi odos sausumas pačiose sausiausiose bėrimų vietose. Kol kas daugiau nieko nebandėme, bet išbandysim viską  rolleyes.gif

AS tai vis noriu giedoti ditirambus Weledos Wecesinui, kai slapiuoja
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 12 12, 15:45)
AS tai vis noriu giedoti ditirambus Weledos Wecesinui, kai slapiuoja

Oi, visai pamiršau apie Uriage parašyti doh.gif . Aš be žodžių dėl jo poveikio blink.gif . Ir kodėl anksčiau šlapiavimų juo netepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 19:24)
Oi, visai pamiršau apie Uriage parašyti  doh.gif . Aš be žodžių dėl jo poveikio  blink.gif . Ir kodėl anksčiau šlapiavimų juo netepiau  doh.gif

o kuo is Uriage tepi?

Cia dar ne visai i tema smile.gif
Ziurejau viena laida per Rusija, tai moteris, kuri labai sirgdavo, nustojo praustis ir galva plauti sampunais ir muilais, ir tik naturialiomis priemonemis, tai jai atsistate imunitetas. Kad per oda gauname labai daug chemijos.
Tai musu maziukai su tais vaistasi cheminiais taip pat labai daug brudo gauna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 12 gruodžio 2008 - 18:59
4u.gif
QUOTE(Amica @ 2008 12 12, 19:24)
Oi, visai pamiršau apie Uriage parašyti  doh.gif . Aš be žodžių dėl jo poveikio  blink.gif . Ir kodėl anksčiau šlapiavimų juo netepiau  doh.gif

4u.gif aha - šitam ilgai daviau first.gif pirmą vietą, juo tepdavom net ir kraujuojančius (iki tiek išdrąskytus šlapiujančius bėrimus.....), atradom ne iškart ( iš trijų URIAGE produktų nusipirktų tik šitas taip super tiko), po tų baisiųjų šlapiavimų pas mus "į trasą" išėjo WELEDA , nes URIAGE anas, kai sausos žaizdos - nelabai ką duoda ax.gif . WELEDOS kol kas daugiausiai pirkom , tuo laikotarpiu po šlapiavimų, weledą su propolio-alijošiaus kremu kaitaliojau (nes, kaip ir dauguma pastebėjo, prie vieno produkto oda gan greit pripranta), tik weleda man visad buvo "arčiau širdies", nes ji iš eko produktų - be chemijų cool.gif . na, o dabar, kai bėrimai vėl kitokie unsure.gif doh.gif .. kedrų aliejų litrais galėsim tuoj skaičiuot, kiek tepu , na, ir TS .

..........ką tik maudžiau dičkę.... verysad.gif ... nesusilaikiau neapsižliumbus... aš taip viliuosi, kad bent kiek "išaugsim"... .. švarios odos beveik nėr verysad.gif

Atsakyti