Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

Otaip, tai jau ne be to - silpna ir man, dehidratavau matyt.. bet baisiau bus jei vaikas neteks daug skysciu.. jau geriau savo duosiu, kd tik gertu.
suabejojau del MP maitinimo tik del to, kad man gydytojas sake jokiu budu negert pieno, bet gal karves pienas virskinimui ne tas pats kaip MP, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 14:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  ot šaunuolė  - jo, man irgi medvilninė  first.gif  - ir nenusispardo (sunkesnė ji  cool.gif ), ir neperkaista  thumbup.gif  (kur pirkai tą ruloną  ax.gif  - man irgi reik  blush2.gif   bigsmile.gif )

visa vilniu perziurejau, radau tik cia http://www.neaustima.../kontaktai.html ir tai 2 sav. laukem uzsakymo is gamyklos - siauliu smile.gif tik ten va kamsalui naturalu pluosta pardavineja kilogramais, labai minkstos, lengvos pagalves gavosi thumbup.gif o va pati medziaga - tik rulonais, ale man tas 60kv sueis, ji plati, 2,20 m kazkur, tai labai liuks anklodems, sudesiu dar dviguba, persiusiu, ivilksiu i drobe kokia....

QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:56)
taigi medvilnej veisiasi visokie gyvuneliai

is niekur nieko jie ten neatsiranda biggrin.gif ir siaip as nelaikau anklodziu, pagalviu kelis metus, vaikams karta per metus keiciu naujais, dabar persiunu, perkemsu, ko neimanoma isskalbt, o siaip karta per pora menesiu viska isgarinu aukstoj temperaturoj rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 15:28)
lawanda, apie nerafinuota kokoso alieju raso kaip apie viena is stebuklu 

ir jo as noriu blush2.gif kiek ten minimalus kiekis? nu nerandu savo veido odai nieko tinkamo doh.gif mazu tai bus tinkama.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 11 gruodžio 2008 - 14:44
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 15:33)
Otaip, tai jau ne be to - silpna ir man, dehidratavau matyt.. bet baisiau bus jei vaikas neteks daug skysciu.. jau geriau savo duosiu, kd tik gertu.
suabejojau del MP maitinimo tik del to, kad man gydytojas sake jokiu budu negert pieno, bet gal karves pienas virskinimui ne tas pats kaip MP, ane?  g.gif

4u.gif 4u.gif laikais laikais. yess.gif šaunuolė, kad nenutrauki dėl to maitinimo , nes spaudimas visad yr - man jau nemažai kas kelis kart patarinėjo, kad nutraukčiau MP ir pan. (kai alpimai kasdien buvo prasidėję doh.gif ) kad, kai pačiai sunku, tai ir vaikui blogai ir bla bla bla... bet pati gi jauti, kiek dar gali "pavežt" mirksiukas.gif , ir jei matai, gad viskas dar ok, tai - super 4u.gif
Oi, kas be ko- tau pienas visai kas kita - ir dėl nemažai priežaščių galėjo neleist gert cool.gif . O mažė jau gauna kitka - plius - ji neserga, o sergančiam organizmui, ypač vyresnio amžiaus - visai reikt išimt pieną .
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 12 11, 15:39)
visa vilniu perziurejau, radau tik cia http://www.neaustima.../kontaktai.html  ir tai 2 sav. laukem uzsakymo is gamyklos - siauliu  smile.gif
is niekur nieko jie ten neatsiranda  biggrin.gif  ir siaip as nelaikau anklodziu, pagalviu kelis metus, vaikams karta per metus keiciu naujais, dabar persiunu, perkemsu, ko neimanoma isskalbt, o siaip karta per pora menesiu viska isgarinu aukstoj temperaturoj  rolleyes.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif oi, gal į AZ man parašyt galėsi, kai laisvą minutę rasi - kuri iš išvardintų ėmei, kokia kaina gavos ir kaip užsakėt (nes, kaip matau, jie didmena užsiima rolleyes.gif ). Na, labai užsidegiau - nes kaip tik nagrinėjaus patalynių kainas bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na, šaunuolė mama - jo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , tinkamai prižiūrint (kas užima biškį laiko doh.gif ) - viskas o.k. su tokia patalyne. Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą - ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam .. tai doh.gif doh.gif doh.gif išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi? 4u.gif
Atsakyti
Kaip matau lawandai energijos antplūdis biggrin.gif Man ir taip paskutinį mėnesį buvo,sakydavau man toks jausmas,kad po gimdymo sustos gyvenimas ir nieko nepasidarysiu, bet man taip ir buvo biggrin.gif mano bičas pirmus metus oi kokį charakterį turėjo doh.gif doh.gif doh.gif visus šokdino. bigsmile.gif

Bet ir šiaip lawanda auksiarankė,ko tik ji nemoka,nu tu thumbup.gif thumbup.gif mamytė,bet biškį gal paiilsėk ką ax.gif

Ačiū visoms už patarimus dėl patalynės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 11 gruodžio 2008 - 15:15
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 12:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų doh.gif

aš irgi atkreipiau į tai dėmesį ax.gif nors mes juo dabar tepam, nors 2 m neturim smile.gif o kompensuojamas jis iki metų g.gif tiesa, mums alergologė sakė, kad jei padės, gal padarys, kad kompensuotų g.gif thumbup.gif

QUOTE(Lince1 @ 2008 12 11, 13:40)
tai gal yra kita, as buvau pas Variakojiene, ji dermatologe.

na pavardė ta pati smile.gif matyt aš kažką supainiojau, sorry blush2.gif
LINCE1 labai gaila mažiuko cray.gif užjaučiu console.gif negaliu, koks tas AD sušiktas dalykas[COLOR=yellow] gun_rifle.gif gun_smilie.gif laikykitės ir tikrai bus geriau mirksiukas.gif
mamytės apie patalynes prakalbo ax.gif o kaip DORMEO? nierkas neturit? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 11 gruodžio 2008 - 15:29
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 11, 16:27)

mamytės apie patalynes prakalbo ax.gif o kaip DORMEO? nierkas neturit? mirksiukas.gif

ax.gif mes nea, bet pažistu kas turi (irgi su alergiukais šeima) - tai labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 11:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų doh.gif

Man tokia nuojauta, kad ligoninėje mus apžiūrėjęs pediatras, paminėjęs, kad dabar yra efektyvūs nauji nehormoniniai vaistai prieš AD, turėjo omeny būtent Elidelį. Nes jis sakė, kad mano metukų vaikas tiems vaistams per mažas, kad ant tokių vaikų nėra išbandyta, todėl jis nerizikuos jo skirti. Pavadinimo neminėjo, aš neklausiau, bet manau, kad kalba ėjo apie Elidelį, nes daugiau jokio naujo nehormoninio vaisto kol kas nėra. O mums ir dermatologė, ir alergologė Elidelį rekomendavo. Nors LT dermatologas apie Elidelį net neužsiminė.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 11:42)
jei jus dar noretumet TS, parasykit az kiek, sikart nezinau, ar idesiu papildomo  smile.gif nes be TS siusiu dar kakavos sviesto, kokoso aliejaus, juodojo afrikietisko muilo  doh.gif  biggrin.gif

lawanda, aciu  4u.gif , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.

O kiek tas kokoso aliejus ir koks kiekis? Ir kas čia per juodas muilas? blink.gif

Lūpų balzamo ir aš norėčiau pabandyti ax.gif . O kokia sudėtis būtų?

QUOTE(Lince1 @ 2008 12 11, 12:27)

Lince, lenkiu galvą... Jūsų AD tikrai atrodo baisiau nei mūsiškis buvo. Stiprybės tau, o mažiukui sveikatos sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 13:31)
Ant kokių pagalvių jūsų vaikučiai miega?

Mes aplamai be pagalvės. Ant čiužinio dedu paklodę ir patiesiu palutę 100proc. medvilnės.

QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:12)
Ne ne Tempur. Kai gime maziukas atopikas, tai apsiprekinom Lono platinamais Gumotex cekiskais gaminiais - nauju ciuziniu Medea Plius (senas dar buvo geras, bet lateksisnis (lateksui gali buti alergija), ir pirmo vaiko prisisiotas, tai bijojau del pelesio), ant jo uzdejome antialergine paklode, naujomis pagalvemis is viskoelastines medziagos (irgi Lono, beje, tos pagalves naujo pavyzdzio uzvalkalas yra su vilna, bet dar el. prekyboj gavom seno pavyzdzio pagalviu, kur uzvalkalas be vilnos).

Tik kiekviena diena valyti dulkes ir grindis man niekaip nepavyksta, o jums?

Kur tokiomis pagalvėmis prekiauja? Ar tik internetu, ar yra ir kokia parduotuvė?

Tikrai kasdien nevalau schmoll.gif

Otaip - dar kartą didelis ačiū už siuntinuką 4u.gif . Jis jau pas mane, bandysiu išpokuoti ir žiūrėsim kas mums tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 11, 19:47)
smile.gif
-Man tokia nuojauta, kad ligoninėje mus apžiūrėjęs pediatras, paminėjęs, kad dabar yra efektyvūs nauji nehormoniniai vaistai prieš AD, turėjo omeny būtent Elidelį. Nes jis sakė, kad mano metukų vaikas tiems vaistams per mažas, kad ant tokių vaikų nėra išbandyta, todėl jis nerizikuos jo skirti. Pavadinimo neminėjo, aš neklausiau, bet manau, kad kalba ėjo apie Elidelį, nes daugiau jokio naujo nehormoninio vaisto kol kas nėra. O mums ir dermatologė, ir alergologė Elidelį rekomendavo. Nors LT dermatologas apie Elidelį net neužsiminė.
O kiek tas kokoso aliejus ir koks kiekis? Ir kas čia per juodas muilas?  blink.gif

-Otaip - dar kartą didelis ačiū už siuntinuką  4u.gif . Jis jau pas mane, bandysiu išpokuoti ir žiūrėsim kas mums tiks  rolleyes.gif

- rolleyes.gif tai va, kad jis tik nuo 2 metų rekomenduotinas rolleyes.gif

- blink.gif nu ir operatyvumas . 4u.gif niu, jei nieks ir netiks - biggrin.gif žinosi, kad bent ką girdėjai gero,nemažai išbandei - doh.gif gi tiek tų priemonių prireklamuota .O mes dabar "kaip reikiant" kedrų aliejų naidojam.. doh.gif na, kaina gaunas .. rolleyes.gif -savaitei ne mažiau 100ml .. - vakare juo dičkę pilnai įtepu, o ryte - TSu, mažei užtenka TSo .Bet, patirtis sako, kad jau po kelių dienų viskas gali pasikeist rolleyes.gif ...bijau net ko ir užsipirkinėt daugiau (kas tinka)... tiesa, ekologiškos priemonės (skalbimo ir kt.) Lietuvoj jau stipriai pabrango .. verysad.gif verysad.gif nespėjau susizgribt užsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 13:00)
drauges abi  ax.gif 

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 15:47)
oi, gal į AZ man parašyt galėsi, kai laisvą minutę rasi - kuri iš išvardintų ėmei, kokia kaina gavos ir kaip užsakėt (nes, kaip matau, jie didmena užsiima  rolleyes.gif ). Na, labai užsidegiau - nes  kaip tik nagrinėjaus patalynių kainas  bigsmile.gif

Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą -  ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam . išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi? 

ok brukstelsiu i AZ mirksiukas.gif
tai zinok pas mus su MB irgi patalu ismatavimai 2x2,20 tai puikiai tave suprantu biggrin.gif pavydziu va tau kad ant saules gali isnest, as tai labai retais atvejais po langais pasikabinu kai saule kaitri, kad isdegintu ir vepsau paskui kad kas nenusinestu lotuliukas.gif gerai kad rajonas ale miegamas, nera eismo prie musu namo ax.gif Turiu garu siurbli su antgaliais ten ivairiausiais, tai ir grindis pragarinu ir uzuolaidas kabancias ir patalus, o papuosalus auksus-sidabrus kaip ciotkai nuvalo, mat garas ten priklausomai nuo antgalio karstis eina, nuo minimalaus drugno (dulkes nuo geliu valau) iki, net nepamenu kiek ten karsciausia, zinau kad virs 100 laipsniu... mikrobus zudau ir tuo paciu oras bute pasidrekina ax.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 16:13)
Kaip matau lawandai energijos antplūdis biggrin.gif Man ir taip paskutinį mėnesį buvo,sakydavau man toks jausmas,kad po gimdymo sustos gyvenimas ir nieko nepasidarysiu, bet man taip ir buvo

nera pas mane energijos antpludzio, tik va tokia as jau esu, negaliu nieko neveikt, jauciuos kazkokia nereikalinga tuomet blush2.gif uztat prisimastau darbu ant savo galvos, o po to verkiu, kad esu pavargus, issekus blush2.gif Nemyliu as saves, ir ilsetis tik MB privercia jau uzrekdamas kaip reikiant rolleyes.gif O siuo metu pilvo gyventoja neleidzia uzmigt iki paryciu 3-4 val., tai kad negulet ir i lubas neziuret darau ka nors naudingo seimai ir namams smile.gif o ryte i darba negaliu atsikelt biggrin.gif
Atsakyti
Otaip, labai gera info apie raugintas/marinutas darzoves. kai pasveiksim reiks drasiau ragaut ir ziuret..

lawanda, darbstuole 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
pasirodau dar savo lupu balzama smile.gif

user posted image
Atsakyti
Daddygirl, Lince sveikatos jums visoms ir maziukams!
Amica, ar geriau tavo vaikiui? Apie pagalves www.lonas.lt - yra ir gyvai. AS dazniasiai apziuriu gyvai, o poto man i namus el. prerkyba atveza 4u.gif

Daddygirl, nu tu ir darbstuole! Is ko tas balzamas?
Ir kas tas juodasis muilas?
Gavom is pasto lapuka, tik dar nepasiemem 4u.gif TS
Atsakyti