Otaip, tai jau ne be to - silpna ir man, dehidratavau matyt.. bet baisiau bus jei vaikas neteks daug skysciu.. jau geriau savo duosiu, kd tik gertu.
suabejojau del MP maitinimo tik del to, kad man gydytojas sake jokiu budu negert pieno, bet gal karves pienas virskinimui ne tas pats kaip MP, ane?
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 14:49)
ot šaunuolė - jo, man irgi medvilninė - ir nenusispardo (sunkesnė ji ), ir neperkaista (kur pirkai tą ruloną - man irgi reik )
visa vilniu perziurejau, radau tik cia http://www.neaustima.../kontaktai.html ir tai 2 sav. laukem uzsakymo is gamyklos - siauliu tik ten va kamsalui naturalu pluosta pardavineja kilogramais, labai minkstos, lengvos pagalves gavosi o va pati medziaga - tik rulonais, ale man tas 60kv sueis, ji plati, 2,20 m kazkur, tai labai liuks anklodems, sudesiu dar dviguba, persiusiu, ivilksiu i drobe kokia....
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:56)
taigi medvilnej veisiasi visokie gyvuneliai
is niekur nieko jie ten neatsiranda ir siaip as nelaikau anklodziu, pagalviu kelis metus, vaikams karta per metus keiciu naujais, dabar persiunu, perkemsu, ko neimanoma isskalbt, o siaip karta per pora menesiu viska isgarinu aukstoj temperaturoj
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 15:28)
lawanda, apie nerafinuota kokoso alieju raso kaip apie viena is stebuklu
ir jo as noriu kiek ten minimalus kiekis? nu nerandu savo veido odai nieko tinkamo mazu tai bus tinkama.....
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 15:33)
Otaip, tai jau ne be to - silpna ir man, dehidratavau matyt.. bet baisiau bus jei vaikas neteks daug skysciu.. jau geriau savo duosiu, kd tik gertu.
suabejojau del MP maitinimo tik del to, kad man gydytojas sake jokiu budu negert pieno, bet gal karves pienas virskinimui ne tas pats kaip MP, ane?
laikais laikais. šaunuolė, kad nenutrauki dėl to maitinimo , nes spaudimas visad yr - man jau nemažai kas kelis kart patarinėjo, kad nutraukčiau MP ir pan. (kai alpimai kasdien buvo prasidėję ) kad, kai pačiai sunku, tai ir vaikui blogai ir bla bla bla... bet pati gi jauti, kiek dar gali "pavežt" , ir jei matai, gad viskas dar ok, tai - super
Oi, kas be ko- tau pienas visai kas kita - ir dėl nemažai priežaščių galėjo neleist gert . O mažė jau gauna kitka - plius - ji neserga, o sergančiam organizmui, ypač vyresnio amžiaus - visai reikt išimt pieną .
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 12 11, 15:39)
visa vilniu perziurejau, radau tik cia http://www.neaustima.../kontaktai.html ir tai 2 sav. laukem uzsakymo is gamyklos - siauliu
is niekur nieko jie ten neatsiranda ir siaip as nelaikau anklodziu, pagalviu kelis metus, vaikams karta per metus keiciu naujais, dabar persiunu, perkemsu, ko neimanoma isskalbt, o siaip karta per pora menesiu viska isgarinu aukstoj temperaturoj
oi, gal į AZ man parašyt galėsi, kai laisvą minutę rasi - kuri iš išvardintų ėmei, kokia kaina gavos ir kaip užsakėt (nes, kaip matau, jie didmena užsiima ). Na, labai užsidegiau - nes kaip tik nagrinėjaus patalynių kainas
na, šaunuolė mama - jo , tinkamai prižiūrint (kas užima biškį laiko ) - viskas o.k. su tokia patalyne. Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą - ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam .. tai išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi?
Kaip matau lawandai energijos antplūdis Man ir taip paskutinį mėnesį buvo,sakydavau man toks jausmas,kad po gimdymo sustos gyvenimas ir nieko nepasidarysiu, bet man taip ir buvo mano bičas pirmus metus oi kokį charakterį turėjo visus šokdino.
Bet ir šiaip lawanda auksiarankė,ko tik ji nemoka,nu tu mamytė,bet biškį gal paiilsėk ką
Ačiū visoms už patarimus dėl patalynės
Bet ir šiaip lawanda auksiarankė,ko tik ji nemoka,nu tu mamytė,bet biškį gal paiilsėk ką
Ačiū visoms už patarimus dėl patalynės
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 12:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų
aš irgi atkreipiau į tai dėmesį nors mes juo dabar tepam, nors 2 m neturim o kompensuojamas jis iki metų tiesa, mums alergologė sakė, kad jei padės, gal padarys, kad kompensuotų
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 11, 13:40)
tai gal yra kita, as buvau pas Variakojiene, ji dermatologe.
na pavardė ta pati matyt aš kažką supainiojau, sorry
LINCE1 labai gaila mažiuko užjaučiu negaliu, koks tas AD sušiktas dalykas[COLOR=yellow] laikykitės ir tikrai bus geriau
mamytės apie patalynes prakalbo o kaip DORMEO? nierkas neturit?
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 11, 16:27)
mes nea, bet pažistu kas turi (irgi su alergiukais šeima) - tai labai patenkinti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 11:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų
Man tokia nuojauta, kad ligoninėje mus apžiūrėjęs pediatras, paminėjęs, kad dabar yra efektyvūs nauji nehormoniniai vaistai prieš AD, turėjo omeny būtent Elidelį. Nes jis sakė, kad mano metukų vaikas tiems vaistams per mažas, kad ant tokių vaikų nėra išbandyta, todėl jis nerizikuos jo skirti. Pavadinimo neminėjo, aš neklausiau, bet manau, kad kalba ėjo apie Elidelį, nes daugiau jokio naujo nehormoninio vaisto kol kas nėra. O mums ir dermatologė, ir alergologė Elidelį rekomendavo. Nors LT dermatologas apie Elidelį net neužsiminė.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 11:42)
jei jus dar noretumet TS, parasykit az kiek, sikart nezinau, ar idesiu papildomo nes be TS siusiu dar kakavos sviesto, kokoso aliejaus, juodojo afrikietisko muilo
lawanda, aciu , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.
lawanda, aciu , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.
O kiek tas kokoso aliejus ir koks kiekis? Ir kas čia per juodas muilas?
Lūpų balzamo ir aš norėčiau pabandyti . O kokia sudėtis būtų?
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 11, 12:27)
Musu AD
Lince, lenkiu galvą... Jūsų AD tikrai atrodo baisiau nei mūsiškis buvo. Stiprybės tau, o mažiukui sveikatos sveikatos ir dar kartą sveikatos
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 13:31)
Ant kokių pagalvių jūsų vaikučiai miega?
Mes aplamai be pagalvės. Ant čiužinio dedu paklodę ir patiesiu palutę 100proc. medvilnės.
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:12)
Ne ne Tempur. Kai gime maziukas atopikas, tai apsiprekinom Lono platinamais Gumotex cekiskais gaminiais - nauju ciuziniu Medea Plius (senas dar buvo geras, bet lateksisnis (lateksui gali buti alergija), ir pirmo vaiko prisisiotas, tai bijojau del pelesio), ant jo uzdejome antialergine paklode, naujomis pagalvemis is viskoelastines medziagos (irgi Lono, beje, tos pagalves naujo pavyzdzio uzvalkalas yra su vilna, bet dar el. prekyboj gavom seno pavyzdzio pagalviu, kur uzvalkalas be vilnos).
Tik kiekviena diena valyti dulkes ir grindis man niekaip nepavyksta, o jums?
Tik kiekviena diena valyti dulkes ir grindis man niekaip nepavyksta, o jums?
Kur tokiomis pagalvėmis prekiauja? Ar tik internetu, ar yra ir kokia parduotuvė?
Tikrai kasdien nevalau
Otaip - dar kartą didelis ačiū už siuntinuką . Jis jau pas mane, bandysiu išpokuoti ir žiūrėsim kas mums tiks
QUOTE(Amica @ 2008 12 11, 19:47)
-Man tokia nuojauta, kad ligoninėje mus apžiūrėjęs pediatras, paminėjęs, kad dabar yra efektyvūs nauji nehormoniniai vaistai prieš AD, turėjo omeny būtent Elidelį. Nes jis sakė, kad mano metukų vaikas tiems vaistams per mažas, kad ant tokių vaikų nėra išbandyta, todėl jis nerizikuos jo skirti. Pavadinimo neminėjo, aš neklausiau, bet manau, kad kalba ėjo apie Elidelį, nes daugiau jokio naujo nehormoninio vaisto kol kas nėra. O mums ir dermatologė, ir alergologė Elidelį rekomendavo. Nors LT dermatologas apie Elidelį net neužsiminė.
O kiek tas kokoso aliejus ir koks kiekis? Ir kas čia per juodas muilas?
-Otaip - dar kartą didelis ačiū už siuntinuką . Jis jau pas mane, bandysiu išpokuoti ir žiūrėsim kas mums tiks
- tai va, kad jis tik nuo 2 metų rekomenduotinas
- nu ir operatyvumas . niu, jei nieks ir netiks - žinosi, kad bent ką girdėjai gero,nemažai išbandei - gi tiek tų priemonių prireklamuota .O mes dabar "kaip reikiant" kedrų aliejų naidojam.. na, kaina gaunas .. -savaitei ne mažiau 100ml .. - vakare juo dičkę pilnai įtepu, o ryte - TSu, mažei užtenka TSo .Bet, patirtis sako, kad jau po kelių dienų viskas gali pasikeist ...bijau net ko ir užsipirkinėt daugiau (kas tinka)... tiesa, ekologiškos priemonės (skalbimo ir kt.) Lietuvoj jau stipriai pabrango .. nespėjau susizgribt užsipirkt.
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 15:47)
oi, gal į AZ man parašyt galėsi, kai laisvą minutę rasi - kuri iš išvardintų ėmei, kokia kaina gavos ir kaip užsakėt (nes, kaip matau, jie didmena užsiima ). Na, labai užsidegiau - nes kaip tik nagrinėjaus patalynių kainas
Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą - ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam . išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi?
Aš tai ant saulės kieman išnešu vasarą - ir išplaut super gaunas , ir išdžiovint , nes namie su jos priežiūra, kai mes su B po viena anklode miegam . išmatavimai gi kokie. O kuom tu garini ? kažką spec. turi?
ok brukstelsiu i AZ
tai zinok pas mus su MB irgi patalu ismatavimai 2x2,20 tai puikiai tave suprantu pavydziu va tau kad ant saules gali isnest, as tai labai retais atvejais po langais pasikabinu kai saule kaitri, kad isdegintu ir vepsau paskui kad kas nenusinestu gerai kad rajonas ale miegamas, nera eismo prie musu namo Turiu garu siurbli su antgaliais ten ivairiausiais, tai ir grindis pragarinu ir uzuolaidas kabancias ir patalus, o papuosalus auksus-sidabrus kaip ciotkai nuvalo, mat garas ten priklausomai nuo antgalio karstis eina, nuo minimalaus drugno (dulkes nuo geliu valau) iki, net nepamenu kiek ten karsciausia, zinau kad virs 100 laipsniu... mikrobus zudau ir tuo paciu oras bute pasidrekina
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 16:13)
Kaip matau lawandai energijos antplūdis Man ir taip paskutinį mėnesį buvo,sakydavau man toks jausmas,kad po gimdymo sustos gyvenimas ir nieko nepasidarysiu, bet man taip ir buvo
nera pas mane energijos antpludzio, tik va tokia as jau esu, negaliu nieko neveikt, jauciuos kazkokia nereikalinga tuomet uztat prisimastau darbu ant savo galvos, o po to verkiu, kad esu pavargus, issekus Nemyliu as saves, ir ilsetis tik MB privercia jau uzrekdamas kaip reikiant O siuo metu pilvo gyventoja neleidzia uzmigt iki paryciu 3-4 val., tai kad negulet ir i lubas neziuret darau ka nors naudingo seimai ir namams o ryte i darba negaliu atsikelt
Daddygirl, Lince sveikatos jums visoms ir maziukams!
Amica, ar geriau tavo vaikiui? Apie pagalves www.lonas.lt - yra ir gyvai. AS dazniasiai apziuriu gyvai, o poto man i namus el. prerkyba atveza
Daddygirl, nu tu ir darbstuole! Is ko tas balzamas?
Ir kas tas juodasis muilas?
Gavom is pasto lapuka, tik dar nepasiemem TS
Amica, ar geriau tavo vaikiui? Apie pagalves www.lonas.lt - yra ir gyvai. AS dazniasiai apziuriu gyvai, o poto man i namus el. prerkyba atveza
Daddygirl, nu tu ir darbstuole! Is ko tas balzamas?
Ir kas tas juodasis muilas?
Gavom is pasto lapuka, tik dar nepasiemem TS