Linuke. ten tik užsiminiau apie amžių, pala, surasiu diskusijas :
oi, jų daug labai - žodž, įmeti paieškos langelyje apačioje "ELIDEL" arba "ELIDELIS" pire AD temų ir tau išmes visus pasisakymus. rasi skirtingų gydytojų ir mamų pasisakymus ir pastebėjimus apie jį. tikrai daug info bus
Papildyta:
Laiskriste1 - maniškės dar be pagalvių visai, bet turiu dičkei jau grikinę nupirkus, ai kai užsikiša nosytė , kad aukščiau būt - ją dedu . Maniškei ji laaabai patiko iškart - visad nori, kad lovytėj ji būt, nors ir miega šalia jos,nebent, arbatėlę gert pasikelia galvytę. Man grikinė irgi LABAI LABAI
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 14:31)
O aš turiu klausimą visoms mamytėms.
Ant kokių pagalvių jūsų vaikučiai miega?
Mūsų patalynė antialerginė,o pagalvė dar ta leliukiška plonytė.Manau jau gal laikas būtų miegoti ant storesnės,tik nežinau kokią pirkti .Tai gal galit ką patart?
Ant kokių pagalvių jūsų vaikučiai miega?
Mūsų patalynė antialerginė,o pagalvė dar ta leliukiška plonytė.Manau jau gal laikas būtų miegoti ant storesnės,tik nežinau kokią pirkti .Tai gal galit ką patart?
maniskis ant tokios gal 2 kart leliukiska, tikrai ne storesne. Tik kai sloga, tada jau dedu storesne, kad galvyte zymiai auksciau butu.
Prisipirkau medvilnes kamsalo ir visa storos medvilnes rulona 60 kv.m. , reik atnaujint ir perkimst pagalves visas ir pasiut visiems naturalias anklodes, ot darbo prisikroviau o paskui skundziuos kad laiko nebeturiu sau
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 13:38)
Laiskriste1 - maniškės dar be pagalvių visai, bet turiu dičkei jau grikinę nupirkus, ai kai užsikiša nosytė , kad aukščiau būt - ją dedu . Maniškei ji laaabai patiko iškart - visad nori, kad lovytėj ji būt, nors ir miega šalia jos,nebent, arbatėlę gert pasikelia galvytę. Man grikinė irgi LABAI LABAI
Mes grikiu pagalviu gerbejai, 10 metu miegam, bet kai parode maziukui grikiams alergija, tai isemiau is apyvartos, nusipirkau viskoelastines ortopedines pagalves visiems seimos nariams, ir berimai sumazejo maziuko galvoje (gal tik sutapimas)
QUOTE(lawanda @ 2008 12 11, 14:41)
Prisipirkau medvilnes kamsalo ir visa storos medvilnes rulona 60 kv.m. , reik atnaujint ir perkimst pagalves visas ir pasiut visiems naturalias anklodes, ot darbo prisikroviau o paskui skundziuos kad laiko nebeturiu sau
ot šaunuolė - jo, man irgi medvilninė - ir nenusispardo (sunkesnė ji ), ir neperkaista (kur pirkai tą ruloną - man irgi reik )
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:43)
Mes grikiu pagalviu gerbejai, 10 metu miegam, bet kai parode maziukui grikiams alergija, tai isemiau is apyvartos, nusipirkau viskoelastine, ir berimai sumazejo (gal tik sutapimas)
maniškė irgi grikiam alergiška, bet kažkaip su pagalve nepastebėjau ryšio ... na,mes visi tokias turim .. gal tikrai išimt - bet, jaučiu nepastebėsiu labai ryšio... kakaip tokia nuojauta
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 13:49)
ot šaunuolė - jo, man irgi medvilninė - ir nenusispardo (sunkesnė ji ), ir neperkaista (kur pirkai tą ruloną - man irgi reik )
Papildyta:
maniškė irgi grikiam alergiška, bet kažkaip su pagalve nepastebėjau ryšio ... na,mes visi tokias turim .. gal tikrai išimt - bet, jaučiu nepastebėsiu labai ryšio... kakaip tokia nuojauta
Papildyta:
taigi medvilnej veisiasi visokie gyvuneliai
gal ir yr rysys, nes tikrai galvytei daug geriau. pabandyti verta, man tos ortopedines viskoelastines labai patiko
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:56)
taigi medvilnej veisiasi visokie gyvuneliai
maniškė aniem nealergiška - mes su šuniu dar ir miegam , bet tam iškart tyrėmės - nulinė reakcija
drauges abi - labai bijojom, kad teks atsisakyt šunio, bet, ačiū Dievui - jis neįtakoja.
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 14:56)
gal ir yr rysys, nes tikrai galvytei daug geriau. pabandyti verta, man tos ortopedines viskoelastines labai patiko
jei taip sakai, reiks ir man pabandyt kokias porai savaičių nuimt grikius. o gal?....
Lince1 laikykites, sveikatytes maziukui o jetau kaip baisu uz ka tik angeliukams musu tiek bedu...niu mes jas nugalesime ir isvysime ta bjauru AD
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 13:43)
Mes grikiu pagalviu gerbejai, 10 metu miegam, bet kai parode maziukui grikiams alergija, tai isemiau is apyvartos, nusipirkau viskoelastines ortopedines pagalves visiems seimos nariams, ir berimai sumazejo maziuko galvoje (gal tik sutapimas)
O čia tos ortopedinės ne Tempur kartais?
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 14:07)
O čia tos ortopedinės ne Tempur kartais?
Ne ne Tempur. Kai gime maziukas atopikas, tai apsiprekinom Lono platinamais Gumotex cekiskais gaminiais - nauju ciuziniu Medea Plius (senas dar buvo geras, bet lateksisnis (lateksui gali buti alergija), ir pirmo vaiko prisisiotas, tai bijojau del pelesio), ant jo uzdejome antialergine paklode, naujomis pagalvemis is viskoelastines medziagos (irgi Lono, beje, tos pagalves naujo pavyzdzio uzvalkalas yra su vilna, bet dar el. prekyboj gavom seno pavyzdzio pagalviu, kur uzvalkalas be vilnos).
Grikiams rode nedidele alergija, bet vis tiek apsidraudziau, ko tik nepadarome del savo maziuku.
Tiesa, minint antialerginius darbus, dar balkone, kuriame migdau vaika, pelesiai vaidenosi, ir ji suremontavome, isdazeme
Tik kiekviena diena valyti dulkes ir grindis man niekaip nepavyksta, o jums?
Mums dabar neslapiuoja, tik prie kojytes vis uzrausta. Nebedaeinam iki slapiavimo, jeigu jau visai prastai atrodo tepu Premondol arba Imacort, ten jie su prednizolonu.
lawanda, apie nerafinuota kokoso alieju raso kaip apie viena is stebuklu Jei labai trumpai: stiprina imuniteta, o tepamas ant odos ja drekina (todel labai tinka po saules voniu), lygina, jaunina, uzkerta kelia demiu ir rauksliu atsiradimui, poveikis ne tik trumpalaikis, bet ir ilgalaikis... Visa tai aiskina tuo, kad sio aliejauas molekuliu struktura labai maza ir todel lengvai absorbuojasi i gilesnius odos sluoksnius.
bet pastebejau, graziai raso apie dauguma naturaliu alieju
bet pastebejau, graziai raso apie dauguma naturaliu alieju
QUOTE(vilnele @ 2008 12 11, 15:12)
Tiesa, minint antialerginius darbus, dar balkone, kuriame migdau vaika, pelesiai vaidenosi, ir ji suremontavome, isdazeme
Tik kiekviena diena valyti dulkes ir grindis man niekaip nepavyksta, o jums?
nu man tai be šansų - mes namuke gyvenam - tai vaikas pas man būdavo jau apie septiną ryto (ar ankščiau ) ir lauke smėly sėdi .. kai B dar miega.. tai aš tada su kava prie lango rymau apsiblausius, o šuo tai - po šimtą kart iš namų į namus marširuoja.. prisineša visko begalės - jokio sterilumo pas mus .. netoli kaimynai karvę laiko, yr ir ožkų, ir vištų laikančių (na, bet biškį toliau jau )