Ryta (kai rytas nelabai geras, anglai sako ne 'laba ryta', o 'ryta' )
mus virusai uzpuole kolkas tetis laikosi, o as jau trecia para, Gretute - dar tik nuo vakar vakaro - ligones cia uk populiarus visokie rota ir pan virusai, mus kolkas aplenke, o va dabar po keliones pasigavau ir dar matyt maziuke uzkreciau..
man gydytojas sake nieko nevalgyt, gert TIK vandeni ir laukt
o galvoju, kazin galima savo pieno gretai duot?
rasa23, per tas ligas neprisiruosiau ieskot daugiau vezeju, o tie, kurie praeita karta veze siuntini i lt, sake kad sikart siuntinys kaune bus gruodzio 23d (ana karta jie dvi savaites velavo , bet tikiuosi dabar ir patys nores sventems but namie ). tai kam bus galimybe gruodzio 23d but kaune, gales ta diena ir pasiimt.
jei jus dar noretumet TS, parasykit az kiek, sikart nezinau, ar idesiu papildomo nes be TS siusiu dar kakavos sviesto, kokoso aliejaus, juodojo afrikietisko muilo
lawanda, aciu , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.
mus virusai uzpuole kolkas tetis laikosi, o as jau trecia para, Gretute - dar tik nuo vakar vakaro - ligones cia uk populiarus visokie rota ir pan virusai, mus kolkas aplenke, o va dabar po keliones pasigavau ir dar matyt maziuke uzkreciau..
rasa23, per tas ligas neprisiruosiau ieskot daugiau vezeju, o tie, kurie praeita karta veze siuntini i lt, sake kad sikart siuntinys kaune bus gruodzio 23d (ana karta jie dvi savaites velavo , bet tikiuosi dabar ir patys nores sventems but namie ). tai kam bus galimybe gruodzio 23d but kaune, gales ta diena ir pasiimt.
jei jus dar noretumet TS, parasykit az kiek, sikart nezinau, ar idesiu papildomo nes be TS siusiu dar kakavos sviesto, kokoso aliejaus, juodojo afrikietisko muilo
lawanda, aciu , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 11:42)
Ryta (kai rytas nelabai geras, anglai sako ne 'laba ryta', o 'ryta' )
Dėl maitinimo,tai manau galima.Man pernai buvo gripas,tai daktarė liepė nenutraukt,o toliau maitint,nors gėriau paracetamolį.Dabar juk yra ir antibiotikų,kuriuos geriant galima maitint vaiką.Sako,kad kaip tik vaikas įgauna imunitetą O dar jai staiga nutrauksi,vaikui gali būt savotiškas šokas ir gali dar labiau susirgt.Taip kad manau maitink
Na ir aišku sveikite greičiau
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 10:51)
Dėl maitinimo,tai manau galima.Man pernai buvo gripas,tai daktarė liepė nenutraukt,o toliau maitint,nors gėriau paracetamolį.Dabar juk yra ir antibiotikų,kuriuos geriant galima maitint vaiką.Sako,kad kaip tik vaikas įgauna imunitetą O dar jai staiga nutrauksi,vaikui gali būt savotiškas šokas ir gali dar labiau susirgt.Taip kad manau maitink
Na ir aišku sveikite greičiau
aciu uz palinkejimus
Musu AD
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Cia buvo rugsejo men, dabar beveik normaliai
Papildyta:
[
O kada galvoji sekanti karta siusti, net nzn , dabar 800g pasiemaiu, tai turetu uztektui kuriam laikui.
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Cia buvo rugsejo men, dabar beveik normaliai
Papildyta:
[
O kada galvoji sekanti karta siusti, net nzn , dabar 800g pasiemaiu, tai turetu uztektui kuriam laikui.
papasakokit dar prasau apie kokosu alieju , kam jis ten naudingas va gal Daddygirl tuo paciu ir man idetu
Lince1
Lince1
Lince1, nerandu zodziu. kaip baisu, kad tokiems maziems angeliukams sitaip
jum dabar juk daug geriau, tiesa?
jum dabar juk daug geriau, tiesa?
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 12:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų
aš tą jau atsakiau alegiukų temoj į tavo žinutę prieš savaitę. Šitoj temoj jau nemažai apie šį tepalą buvo diskutuota - reik tik porą temų atgal paiešką įmest.
Lince1 .. sveiktaytės jum! Viskas turi eit geryn
Mažučiai labai greit tą šlapiavimą pagauna .. mano,kai paaugo - jau kitaip - gal dėl to,kad juda daugiau, oro daugiau ypač į sulenkimus patenka .
Daddygirl, aš tai duočiau ir toliau MP. tu gi jau turi patirties su antibais ir maitinimu, kiek žinau. Tik kad tau pačiai, matyt, silpnumas nesvietnas
Lince1, žiauriai pas jus buvo...
jetau, kaip gerai, kad dabar viskas beveik jau normaliai
Papildyta:
prieš savaitę? einu žiūrėt
jetau, kaip gerai, kad dabar viskas beveik jau normaliai
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 14:24)
aš tą jau atsakiau alegiukų temoj į tavo žinutę prieš savaitę. Šitoj temoj jau nemažai apie šį tepalą buvo diskutuota - reik tik porą temų atgal paiešką įmest.
[b]
[b]
prieš savaitę? einu žiūrėt