Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų doh.gif
Atsakyti
Ryta 4u.gif (kai rytas nelabai geras, anglai sako ne 'laba ryta', o 'ryta' biggrin.gif )

mus virusai uzpuole doh.gif kolkas tetis laikosi, o as jau trecia para, Gretute - dar tik nuo vakar vakaro - ligones verysad.gif cia uk populiarus visokie rota ir pan virusai, mus kolkas aplenke, o va dabar po keliones pasigavau doh.gif ir dar matyt maziuke uzkreciau..
man gydytojas sake nieko nevalgyt, gert TIK vandeni ir laukt unsure.gif
o galvoju, kazin galima savo pieno gretai duot? g.gif

rasa23, per tas ligas neprisiruosiau ieskot daugiau vezeju, o tie, kurie praeita karta veze siuntini i lt, sake kad sikart siuntinys kaune bus gruodzio 23d (ana karta jie dvi savaites velavo doh.gif doh.gif , bet tikiuosi dabar ir patys nores sventems but namie biggrin.gif ). tai kam bus galimybe gruodzio 23d but kaune, gales ta diena ir pasiimt.
jei jus dar noretumet TS, parasykit az kiek, sikart nezinau, ar idesiu papildomo smile.gif nes be TS siusiu dar kakavos sviesto, kokoso aliejaus, juodojo afrikietisko muilo doh.gif biggrin.gif

lawanda, aciu 4u.gif , parasysiu del lupu balzamo ir muilo.

Gretutes irgi kolkas tik vienas gerimas (be MP) - vandenukas. jai labai patinka.

As ir galvoju, pykstam, kad tradiciniai medikai kisa chemija ir nesiulo naturaliu priemoniu, bet geriau jau tegu nesiulo, jei neismano biggrin.gif Cia dar blogiau, manau.
Zoleles nera visai nekaltos, kaip pasirodo, ane?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 11 gruodžio 2008 - 12:00
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 11, 11:42)
Ryta  4u.gif (kai rytas nelabai geras, anglai sako ne 'laba ryta', o 'ryta'  biggrin.gif )

mus virusai uzpuole  doh.gif kolkas tetis laikosi, o as jau trecia para, Gretute - dar tik nuo vakar vakaro - ligones  verysad.gif cia uk populiarus visokie rota ir pan virusai, mus kolkas aplenke, o va dabar po keliones pasigavau  doh.gif ir dar matyt maziuke uzkreciau..
man gydytojas sake nieko nevalgyt, gert TIK vandeni ir laukt  unsure.gif
o galvoju, kazin galima savo pieno gretai duot?  g.gif

4u.gif
Dėl maitinimo,tai manau galima.Man pernai buvo gripas,tai daktarė liepė nenutraukt,o toliau maitint,nors gėriau paracetamolį.Dabar juk yra ir antibiotikų,kuriuos geriant galima maitint vaiką.Sako,kad kaip tik vaikas įgauna imunitetą g.gif O dar jai staiga nutrauksi,vaikui gali būt savotiškas šokas ir gali dar labiau susirgt.Taip kad manau maitink mirksiukas.gif
Na ir aišku sveikite greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 11, 10:51)
4u.gif
Dėl maitinimo,tai manau galima.Man pernai buvo gripas,tai daktarė liepė nenutraukt,o toliau maitint,nors gėriau paracetamolį.Dabar juk yra ir antibiotikų,kuriuos geriant galima maitint vaiką.Sako,kad kaip tik vaikas įgauna imunitetą g.gif O dar jai staiga nutrauksi,vaikui gali būt savotiškas šokas ir gali dar labiau susirgt.Taip kad manau maitink mirksiukas.gif
Na ir aišku sveikite greičiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz palinkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu AD
URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]

Cia buvo rugsejo men, dabar beveik normaliai
Papildyta:
[
O kada galvoji sekanti karta siusti, net nzn , dabar 800g pasiemaiu, tai turetu uztektui kuriam laikui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 11 gruodžio 2008 - 12:24
papasakokit dar prasau apie kokosu alieju 4u.gif , kam jis ten naudingas blush2.gif va gal Daddygirl tuo paciu ir man idetu ax.gif

Lince1 verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 11, 12:06)
tai gal aš kažką ne taip supratau g.gif buvau įsitikinusi, kad ji homeopatė g.gif su viena mamyte susirašinėjom dėl jos, nes jos vyresniajam ji labai padėjo smile.gif sakė, kad žirnelius atitaikė g.gif

tai gal yra kita, as buvau pas Variakojiene, ji dermatologe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 11 gruodžio 2008 - 12:41
Lince1, nerandu zodziu. kaip baisu, kad tokiems maziems angeliukams sitaip verysad.gif verysad.gif verysad.gif
jum dabar juk daug geriau, tiesa?

Atsakyti
Lince1 verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Negaliu žiūrėt,tikiuosiu jums dabar daug geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laikykitės mamytės,juk turi kažkada ateiti geresni laikai ir tikrai ateis aš tikiu bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 11, 12:23)
hm...skaitau info apie Elidel tepalą - bet gi ten nerekomenduojama jo naudot vaikams iki 2 metų doh.gif

mirksiukas.gif aš tą jau atsakiau alegiukų temoj į tavo žinutę prieš savaitę. Šitoj temoj jau nemažai apie šį tepalą buvo diskutuota - reik tik porą temų atgal paiešką įmest.

Lince1
verysad.gif .. sveiktaytės jum! Viskas turi eit geryn 4u.gif
Mažučiai labai greit tą šlapiavimą pagauna unsure.gif .. mano,kai paaugo - jau kitaip - gal dėl to,kad juda daugiau, oro daugiau ypač į sulenkimus patenka rolleyes.gif .

Daddygirl, aš tai duočiau ir toliau MP. tu gi jau turi patirties su antibais ir maitinimu, kiek žinau. Tik kad tau pačiai, matyt, silpnumas nesvietnas doh.gif 4u.gif

Atsakyti
Lince1, žiauriai pas jus buvo... verysad.gif
jetau, kaip gerai, kad dabar viskas beveik jau normaliai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 11, 14:24)
mirksiukas.gif  aš tą jau atsakiau alegiukų temoj į tavo žinutę prieš savaitę. Šitoj temoj jau nemažai apie šį tepalą buvo diskutuota - reik tik porą temų atgal paiešką įmest.
[b]

prieš savaitę? einu žiūrėt
Atsakyti
O aš turiu klausimą visoms mamytėms.

Ant kokių pagalvių jūsų vaikučiai miega?

Mūsų patalynė antialerginė,o pagalvė dar ta leliukiška plonytė.Manau jau gal laikas būtų miegoti ant storesnės,tik nežinau kokią pirkti g.gif .Tai gal galit ką patart? ax.gif
Atsakyti