Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 10, 23:46)
tokius pasigyrimus būtina rašyt  thumbup.gif - man tai baisiai džiugu, kad nors kam gerėja...
vadinasi vilties ir musm yra  mirksiukas.gif

o kas tas TS? rolleyes.gif

blush2.gif
Taukmedžio sviestas - pradėjom tepti prieš savaitę kažkur... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 10, 23:49)
blush2.gif
Taukmedžio sviestas - pradėjom tepti prieš savaitę kažkur...  thumbup.gif

aaa.... taip ir bandžiau šifruot... smile.gif ale paskui suabejojau biggrin.gif
mes esam pirkę Loccitane taukmedžio sveistą - rašo kad 100 proc. natūralus
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 10, 22:52)
aaa.... taip ir bandžiau šifruot... smile.gif  ale paskui suabejojau  biggrin.gif
mes esam pirkę Loccitane taukmedžio sveistą - rašo kad 100 proc. natūralus

Maža, ką jie ten rašo doh.gif . Mes irgi iš ten buvom pirkę. Žinoma, tikrai nepablogino situacijos, tiko jis mums, bet natūralus nerafinuotas TS - nepalyginamai geriau veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 12 10, 23:54)
Maža, ką jie ten rašo doh.gif . Mes irgi iš ten buvom pirkę. Žinoma, tikrai nepablogino situacijos, tiko jis mums, bet natūralus nerafinuotas TS - nepalyginamai geriau veikia thumbup.gif

aš praleidau susirašinėjimą blush2.gif - o iš kur gaunat to natūralaus nerafinuoto TS?
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 10, 23:09)
Turiu klausimą visoms - ar nors vienai padėjo homeopatija, ir jei padėjo, būkit geros - pasidalinkit patirtim, kaip jus/jūsų vaikus tyrė, kokius žirnelius gėrėt, per kiek laiko pradėjo gerėti ir t.t.  4u.gif

na nežinau, bet mums ji nepadėjo schmoll.gif žinoma, pablogėjimas pradėjus gert žirnelius buvo, bet kad po to gerėtų... bet aš tos nuomonės, kad nekokia ta mūsų homeopatė schmoll.gif jei dabar grįžčiau prie žirnelių, tai vežčiausi į Biržus berods, kur mamytės neblogus atsiliepus apie ją rašė smile.gif jei ką, net tel. nr. kažkur užsirašius turėčiau turėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 10 gruodžio 2008 - 23:00
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 10, 22:57)
aš praleidau susirašinėjimą blush2.gif  - o iš kur gaunat to natūralaus nerafinuoto TS?

Kreipkis į Daddygirl ji čia visas norinčias mamas aprūpino TS ir beja labai geru iš Afrikos ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Oho kiek čia jūsų daug susirinko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 10, 22:41)
Kai gėrėm prenai, buvo kažkiek geriau, bet dėl niežėjimo... Man rods nenuimdavo...

Tai vadinasi jis jums netiko
Papildyta:
Kai tik pradėjom gerti žirniukus - susitvarkė veidukas, po to sąstingis. Kažkur prieš mėnesį vėl pakeitėm kitus žirniukus, neblogėja, lyg ir į teigiamą pusę eina... Bet ką aš žinau, gal čia išauginėjam, gal maistas, dar 100 faktorių veikia...

drinks_cheers.gif mums ir tas pats.Gert pradėjom,kai mums buvo 10mėn jau geriam 6mėn,bet vistiek iš vienos vietos tas AD niekaip nesitraukia schmoll.gif .Nors šiaip pagerėjimas yra,o gal tiesiog išaugam, gal...Žinok tu čia kad nori g.gif
Atsakyti
Ką vietoj cukraus? Fruktozę?

Nieko - nei cukraus, nei fruktozės.

QUOTE(Linuke. @ 2008 12 10, 22:46)
tokius pasigyrimus būtina rašyt  thumbup.gif - man tai baisiai džiugu, kad nors kam gerėja...

Aš negaliu rašyti apie pagerėjimus - kai tik pasidžiaugiu, iš karto pablogėja. Kaip kokia mistika. Vienu kartu mums labai ausytė šlapiavo, nu žiauriai. Paskui ėmiau tepti fuxinu, evija ir susitvarkė. Mama užklausė kaip ausytė, pasakiau. Kitą rytą atsikėlė su šlapiuojančia ausyte blink.gif . Ir jau ne pirmas kartas taip. Todėl dabar visiems esu pasakius, kad nieko neklaustų. Pasakysiu tik kai blogai pasidarys.
Atsakyti
Aciu visoms mamytems uz palaikyma 4u.gif Mamytes, o tas kremukas evija yra tiesiog vaistinese, jis man toks negirdetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 11, 00:45)
Aciu visoms mamytems uz palaikyma 4u.gif Mamytes, o tas kremukas evija yra tiesiog vaistinese, jis man toks negirdetas g.gif

Yra vaistinėse, tik gal ne visose. Gamina R.Adomaičio IĮ, Kaunas. Gaminys vadinasi Apsauginis kremas "Evija". Sudėtis - eglių sakai, bičių vaškas, sviestas, lydyti gyvuliniai riebalai (būtent tiek rašo ant dėžutės, o šiaip tai dar lapelis toks būna, ten surašyta kur ir kaip jį naudoti galima ir pan.). Mano mamai šitas kremas tai vaistas nuo visų ligų biggrin.gif . Pvz. aš netikėjau, kai draugė sakė, kad jei vaikas kur susimušė ir jinai tuoj tą vietą patepa šiuo kremu, tai nebūna mėlynės. Kai pabandžiau pati - beliko patikėti. Mano mama juo tepa skaudamus sąnarius, jis tinka odos pažeidimams gydyti ir t.t. ir pan. Aišku, tai ne stebuklas ir gali kažkam ir netikti tas kremas, bet pabandyti galima. O ir kainuoja vos kelis litus 50g indelis.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 11, 02:35)
Yra vaistinėse, tik gal ne visose. Gamina R.Adomaičio IĮ, Kaunas. Gaminys vadinasi Apsauginis kremas "Evija". Sudėtis - eglių sakai, bičių vaškas, sviestas, lydyti gyvuliniai riebalai (būtent tiek rašo ant dėžutės, o šiaip tai dar lapelis toks būna, ten surašyta kur ir kaip jį naudoti galima ir pan.). Mano mamai šitas kremas tai vaistas nuo visų ligų  biggrin.gif . Pvz. aš netikėjau, kai draugė sakė, kad jei vaikas kur susimušė ir jinai tuoj tą vietą patepa šiuo kremu, tai nebūna mėlynės. Kai pabandžiau pati - beliko patikėti. Mano mama juo tepa skaudamus sąnarius, jis tinka odos pažeidimams gydyti ir t.t. ir pan. Aišku, tai ne stebuklas ir gali kažkam ir netikti tas kremas, bet pabandyti galima. O ir kainuoja vos kelis litus 50g indelis.

oi, gi žinau šitą kremą...tikrai nebrangus. Mano tėtis jį naudoja ir jam jis tinka/patinka thumbup.gif
geras.... net nepagalvojau, kad ir vaikiui gali tikt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 10, 23:59)
na nežinau, bet mums ji nepadėjo schmoll.gif žinoma, pablogėjimas pradėjus gert žirnelius buvo, bet kad po to gerėtų... bet aš tos nuomonės, kad nekokia ta mūsų homeopatė schmoll.gif jei dabar grįžčiau prie žirnelių, tai vežčiausi į Biržus berods, kur mamytės neblogus atsiliepus apie ją rašė smile.gif jei ką, net tel. nr. kažkur užsirašius turėčiau turėt mirksiukas.gif

Bet Birzu`ose ne homeopate, ji gydo tradiciniais, hormonais, tik tiek, kad musu jokios alergologe Vilniuje su hormonais nebeisgyde, o Birzuose sutvarke.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 11, 11:31)
Bet Birzu`ose ne homeopate, ji gydo tradiciniais, hormonais, tik tiek, kad musu jokios alergologe Vilniuje su hormonais nebeisgyde, o Birzuose sutvarke.

tai gal aš kažką ne taip supratau g.gif buvau įsitikinusi, kad ji homeopatė g.gif su viena mamyte susirašinėjom dėl jos, nes jos vyresniajam ji labai padėjo smile.gif sakė, kad žirnelius atitaikė g.gif
Atsakyti