QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 13, 14:34)
-Aciu, pas mus beveik be naujienu. Neblogeja - ir tai jau gerai. Kartais net atrodo, kad sioks toks pagerejimas yra: lyg maziau spuogiuku, buna, kad jie nubala..
bet zymaus pagerejimo kolkas nera. Sunku, kai taip visas maistas pasikeicia - gali itart bet ka
-Atgal bilieta turim, pasirodo
, tik gruodzio 7d. Bet jau nebezinau, ar tiek cia isbusim..
Namie tiek veiklos, vos speju lakstyt, o cia tinginiaujam..
Gerai, kad sioki toki uzsiemima susiradau - i sporto kluba nueinu.. namie tokios prabangos neturiu
O ir MB jau sako, kad nebegali, kaip musu pasiilgo
-ziurint kokioj saly, pvz uk medikamentus vaikams visus israso nemokamai
bet tik vaistus. nu dar ir emolientus - kremus.
a-s ne vienu 100 proc nepasitikiu: todel klausiu iskart keliu
, dar pasiskaitau visur, kur tik ka nors randu, o paskui pati nusprendziu
bet zymaus pagerejimo kolkas nera. Sunku, kai taip visas maistas pasikeicia - gali itart bet ka
-Atgal bilieta turim, pasirodo
, tik gruodzio 7d. Bet jau nebezinau, ar tiek cia isbusim..
Namie tiek veiklos, vos speju lakstyt, o cia tinginiaujam..
Gerai, kad sioki toki uzsiemima susiradau - i sporto kluba nueinu.. namie tokios prabangos neturiu
O ir MB jau sako, kad nebegali, kaip musu pasiilgo
-ziurint kokioj saly, pvz uk medikamentus vaikams visus israso nemokamai
bet tik vaistus. nu dar ir emolientus - kremus.
a-s ne vienu 100 proc nepasitikiu: todel klausiu iskart keliu
, dar pasiskaitau visur, kur tik ka nors randu, o paskui pati nusprendziu
- joo, kita aplinka. Ką dėl skiepu nusprendei (per mytą,jaučiu , praklausiau)?. Aš dabar dėl to ketvirto mėnesio skiepo svarstau
- oo, kaip ilgai pabūt planuojat ar -vot ? Aš tai be B, jaučiu,tiek ilgai neišbūčiau .. na, bet tėvai ir draugai gal ir sulaikytų . NA, čia laisvesnės rankos - ane , tai i pavažinėt laiko turit - jei būsit Vilniuj - duok žinią-kavos pagert dar kart sustikt būt faina
- lafa...
- jo, dabar ir aš jau nieko nebeperku iškart
QUOTE(Kulverstuke @ 2008 11 13, 14:52)
- .............
- Gal gali ir man papasakot, kaip ta padaryt, kokiomis dalimis maisyt, ar kaip? Nes kai vaikuti ismaudau berimukai suaktyveja, gal vonioj kokia zaraza
- Gal gali ir man papasakot, kaip ta padaryt, kokiomis dalimis maisyt, ar kaip? Nes kai vaikuti ismaudau berimukai suaktyveja, gal vonioj kokia zaraza
-
- na, nuo vonios irgi gali būt,bet labiau čia panašu į prausimo priemones , jei tai nebus papraščiausias suaktyvėjimas dėl karštesnio vandens. AD pažeistą odytę geriau plaut vėsesniu vandeniu
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 13, 19:43)
Anoje temoje kazkuri mamyte klause del Exipial kremo su migdolu aliejumi ir cinku. Mums jis visai nepadejo. To cinko ten labai mazai ir kremas labiau drekina nei dziovina.
mum irgi nė kiek nepadėjo tas kremas