Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

Sveikutes, siandien buvome pas Astrauskaite, itikino mane, kad reikia pabandyti dar karta visus tyrimus pakartoti, gal atrasime kam alergiskas vaikas...tai nuo pirmadienio gulsimes i stacionara, bandysime laime dar karta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 09, 16:19)
Sveikutes, siandien buvome pas Astrauskaite, itikino mane, kad reikia pabandyti dar karta visus tyrimus pakartoti, gal atrasime kam alergiskas vaikas...tai nuo pirmadienio gulsimes i stacionara, bandysime laime dar karta... g.gif

aha, Astrauskaitė greit guldo, bet gal ir gerai...
sėkmės... 4u.gif ir parašykit, kaip sekėsi, gerai?
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 09, 14:47)
Man tai paprasti kviečių, mažiui - kviečių ir ryžių (net ir vienų). Bet vienų ryžių ir kukūrūzų tokie kietoki, lūžinėjantys gaunasi, tai dedu ir kviečių. Man tik klausimas - su kuo juos valgyti?
Su kuo valgyti košes? Patarkit  4u.gif
Mes darėm tyrimus su keliom tyrelėm, tiko, tai valgėm, bet jau atsivalgėm  doh.gif
Kokių lašiukų gavot?
Pasidalinki receptais su kaliarope. Ačiū  smile.gif

Valgom su Dvaro 40 proc. grietine, namine obuoliene, abrikosiene, šaldytomis mėlynėmis, avietėmis, jogurtu.

QUOTE(Olgina @ 2008 12 09, 15:19)

Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuke. @ 2008 12 09, 17:00)
aha, Astrauskaitė greit guldo, bet gal ir gerai...
sėkmės... 4u.gif  ir parašykit, kaip sekėsi, gerai?

jo, butinai pasidalinsime rezultatais, gal ka atrasime g.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mums darmatologė sakė, kad varškės galima duoti neribojant g.gif . O pas alergologą dar laukiam eilėje ir norim paklaust, gal žinot ką nors apie mišinukus, ar galima duoti?
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 09, 15:47)
Kokių lašiukų gavot?
Pasidalinki receptais su kaliarope. Ačiū  smile.gif

Toliau geriam kompleksa pagal recepta (neiskaitau sudeties, bet vienas is komponentu Apis D3) ir dabar dar israse Schwef-Heel. Nakciai geriam Chamomilla.

O kaliarope tai dedu i visas koses, i sriuba. Pvz. Siandien pusryciams viriau ryziu kose ir smulkiai itarkavau virtos kaliaropes. Labai patiko, nors siaip ryziu mano vaikinas nemegejes. Tinka ir i obuoliu tyrele imaisyti.
Vakar pietums viriau triusi, bulve, kaliarope, truputi kopusto ir poro. thumbup.gif
Na mes dar tik koses valgom, bet kieno vaikiukai jau didesni, tai manau galima deti ir i blynus, tik tarkuoti jau apvirta, nes gali zalia nespeti iskepti. Siaip tai, kai isverda, labai panasus skonis i morkos, nors zalia tai labiau primena kopusta.
Pabandykit, tikrai patiks. O Kaune siastadieniais vyksta ekologisku darzoviu turgus prie Lituanicos (tiksliau prie restorano Zemyn upe), tai nusipirkit ekologisku ir skanaus 4u.gif
Papildyta:
Ai, dar pasisakysiu, jau sugalvojau Kuciu recepta.
Virta bulve, virta kaliarope, zirneliai, raugintas agurkas, kepintas svogunas, aliejus, druska. Viska pjaustyti kaip baltai misrainei. Na cia gal ne vaikam, bet mamoms kurios laikosi hipoalergines dietos turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 09, 16:19)

o pvz, docente Kudzyte sake, kad tie tyrimai labai netikslus. Ir as taip manau, nes mums kai dare rode, kad bulvei labiau alergiskas nei morkai, o nuo morku mus tikra beria, bandziau kelis kartus duoti.Mums rode alergija tik kiausinio baltymui 4 klase, ir pienui 0/1 , bet tikrai neatitinka. As dabar tai tikrai negulciau ir nedaryciau, o mes pas Astrauskaite irgi gulejom. Tik tiek naudos , kad pamaciau kaip tepti vaika, o jos ten varys hormonus ir nuo ju bus labai grazu.
O jums negerai dabar?
reikia ir maista paciai isbandyt ir tepalus.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 09, 19:28)
o pvz, docente Kudzyte sake, kad tie tyrimai labai netikslus. Ir as taip manau, nes mums kai dare rode, kad bulvei labiau alergiskas nei morkai, o nuo morku mus tikra beria, bandziau kelis kartus duoti.Mums rode alergija tik kiausinio baltymui 4 klase, ir pienui 0/1 , bet tikrai neatitinka. As dabar tai tikrai negulciau ir nedaryciau, o mes pas Astrauskaite irgi gulejom. Tik tiek naudos , kad pamaciau kaip tepti vaika, o jos ten varys hormonus ir nuo ju bus labai grazu.
O jums negerai dabar?
reikia ir maista paciai isbandyt ir tepalus.

mums dabar kaip visada, nei pablogejimo, nei pagerejimo, tokia busena per viduriuka...Kai ejau i priemima buvau nusistaciusi pries stacionara, galvojau tik lopo tyrimus padarysiu ir viskas...bet ji man ir atskira palata pazadejo ir sake, jei nepritapsime padarys tyrimus ir iskart isleis, vienu zodziu, man pasirode, kad ji suinteresuota, kad mes ten atsigultume g.gif pasikalbejau su draugem ir vat jusu nuomone perskaiciau ir vel pradejau abejoti ar verta ten gultis ir vaika traumuoti unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Daddygirl , ....... user posted image negraudink su tokiais grožiais... NORIS gi tada kaip doh.gif .... Labai faini wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Olgina @ 2008 12 09, 20:16)
mums dabar kaip visada, nei pablogejimo, nei pagerejimo, tokia busena per viduriuka...Kai ejau i priemima buvau nusistaciusi pries stacionara, galvojau tik lopo tyrimus padarysiu ir viskas...bet ji man ir atskira palata pazadejo ir sake, jei nepritapsime padarys tyrimus ir iskart isleis, vienu zodziu, man pasirode, kad ji suinteresuota, kad mes ten atsigultume g.gif pasikalbejau su draugem ir vat jusu nuomone perskaiciau ir vel pradejau abejoti ar verta ten gultis ir vaika traumuoti unsure.gif

4u.gif
aš kažkaip taip pat pritariu Lince1 nuomonei ax.gif . Bet tik pačiai mamai , mirksiukas.gif , spręst, ar jum iš to daugiau naudos bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 09, 20:16)

Mes irgi atskiroje palatoje gulejom, bet ten aplinka toj ligoninej, tai baisu. Ir dar as ant jos pykstu, kad ji kategoriskai liepe nutraukt maitinima, mano maziukui buvo 8 menesiai, ir nutraukiau , bet niekas nepagerejo.Man Astrauskaite nepatiko savo gydymo stiliumi, nors labai maloni buvo.Ir tu tyrimu tikslumas ar ne 30 proc, tai cia kaip ir nieko.
O tuos tyrimus mes darem maisto paletei ir misriai. as susidariu nuomone, kad maziukams niekm nerodo, o kai daro keliu metu vaikuciams, tada viskam rodo. O ten tik hormonais gydo, as tikrai gulciau, jei butu labai blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 09 gruodžio 2008 - 19:35
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 09, 19:31)
Mes irgi atskiroje palatoje gulejom, bet ten aplinka toj ligoninej, tai baisu. Ir dar as ant jos pykstu, kad ji kategoriskai liepe nutraukt maitinima, mano maziukui buvo 8 menesiai, ir nutraukiau , bet niekas nepagerejo.Man Astrauskaite nepatiko savo gydymo stiliumi, nors labai maloni buvo.Ir tu tyrimu tikslumas ar ne 30 proc, tai cia kaip ir nieko.

O kaip motyvavo MP nutraukima? Ka, misinys geriau, anot jos blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 12 09, 20:31)
O tuos tyrimus mes darem maisto paletei ir misriai. as susidariu nuomone, kad maziukams niekm nerodo, o kai daro keliu metu vaikuciams, tada viskam rodo. O ten tik hormonais gydo, as tikrai gulciau, jei butu labai blogai.

o dėl Astrauskaitės- tai trūksta žodžių... juk mamos pieną nutraukti galima tik išskirtiniu atveju, kai atlikti tam tikri tyrimai ir esi bent kokiu 99 proc. tikras, kad mamos pienas kenkia
mano pirmas susitikimas su ja buvo itin nemalonus
Atsakyti