Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

lawanda 4u.gif ačiūūūūūū

QUOTE(viliuosi @ 2008 12 07, 00:02)
......................

viliuosi, oje.............. ohmy.gif .. na ir išgyvenot.. aš vien skaitydama jau apsižliumbiau.. . Oi, stiprybės tėveliams !!! Ir daug daug sveiktaos jūsų didžiajam !!!! verysad.gif čia tai liga ph34r.gif ... .Bet kad per miegus dar unsure.gif .. o ką tada daryt reik? .. nu,ner žodžių - laikykitės visi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 07 gruodžio 2008 - 07:28
Viliuosi - stiprybės Jūsų šeimai 4u.gif Su laiku atsiras nuojauta nakties metu, prabusite prieš pat priepuolį ir padėsite savo sūneliui, be to didelė tikimybė, kad geriant vaistukus, jie nebepasikartos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 07 gruodžio 2008 - 09:26
QUOTE(Otaip @ 2008 12 07, 08:28)
viliuosi, oje..............  ohmy.gif .. na ir išgyvenot.. aš vien skaitydama jau apsižliumbiau.. . Oi, stiprybės tėveliams !!! Ir daug daug sveiktaos jūsų didžiajam !!!!  verysad.gif  čia tai liga  ph34r.gif ... .Bet kad per miegus dar  unsure.gif .. o ką tada daryt reik? .. nu,ner žodžių - laikykitės  visi 4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(dautan @ 2008 12 07, 10:26)
Viliuosi - stiprybės Jūsų šeimai 4u.gif  Su laiku atsiras nuojauta nakties metu, prabusite prieš pat priepuolį ir padėsite savo sūneliui, be to didelė tikimybė, kad geriant vaistukus, jie nebepasikartos rolleyes.gif

ačiū 4u.gif
Žinau, kad gali ir nebūti daugiau tų priepuolių, bet sunku save įtikinti, kad galiu ramiai miegoti, tai ir šokinėju tai pas mažiuką, tai pas didžiuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2008 12 06, 18:18)
kaip suprantu dabar eile 4 men. skiepui? Siaip cia tik mano nuomone, jei skiepyjai 2 men, tai 4 irgi skiepyk, kaip sakant "procesa" jau pradejai  smile.gif  tai galima sakyt tas pats skiepas kaip 2 men., jis kartojamas kad tas reikalingas imunitetas ar kazkas ten panasiai  blush2.gif  susidarytu (3 kartai sio skiepo yra daromi).  as kadangi apie skiepus susimasciau per velai, vaikas jau buvo paskiepytas 2 ir 4, 6 men., tai teko skiepyt ir ta trecia karta 18 men . Nukeliau tik 15 men skiepa MMR, skiepysiu pries einant i darzeli, bus praeje daugiau kaip metai nuo 18 men. skiepo, organizmas pailsejes nuo"doziu".
O va dabar busimai pupai kol kas mastau del to kalendoriaus, siai dienai mano mintys ne atsisakyt vakcinu, bet jas "pastumti", kad nebutu tiek daug doziu su mazom pertraukom, kad butu laiko organizmui pailset pries sekancia vakcina...tarkim po 1 men. skiepo tikrai darysiu pertrauka toms 2, 4 men. skiepams, aisku dar priklausys ir kokia ta maze pas mane bus, alergijos, AD kitos problemos tfu tfu tfu... Na bet kol kas dar tik bandau sprendima man labiausiai priimtina priimt, skaitau apie tuos skiepus pasisakymus  smile.gif

mes tai du pasidarem, o va to trecio ir ne unsure.gif
tiesa, pas mus jie daromi atitinkamai 2, 3 ir 4 men.
sesele sake, kad tas trecias pats stipriausias/blogiausias (lyginant su pirmais dviem). nezinau, kaip cia jam ryztis..

viliuosi, sveikatos jums, laikykites. tiek isgyvenot.. baisu buvo uz jus net skaitant console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 07 gruodžio 2008 - 21:15
viliuosi, dideles jums stiprybes ir sveikatytes maziukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 07, 22:04)
viliuosi, sveikatos jums, laikykites. tiek isgyvenot.. baisu buvo uz jus net skaitant console.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Olgina @ 2008 12 07, 22:49)
viliuosi, dideles jums stiprybes ir sveikatytes maziukams 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Viliuosi, sveikatos abiems tavo bernužėliams, stiprybės tau pačiai 4u.gif
Atsakyti
Laba mamytes,

noriu ir as prisijungti prie jusu pokalbiu ir semtis kantrybes auginant mazyle. Turiu dar vyresneli suneli, su kuriuo siaip taip atvargom AD ir maistine alergija, tik bijau kad jam prasideda alergine sloga ar kazkas panasaus... Teks vel keliaut pas alergologus tyrimams g.gif
O labiausiai neramu del mazyles , kuriai dar tik 2 menesiukai, o mes jau turim bedu su oda unsure.gif Viskas prasidejo jau pries menesi, tada ziauriai isbertas veidas buvo, eme plist ir ant kunelio, taciau man kilo itarimas, kad kazkoks keistas tas berimas buvo g.gif Tai padareme odos paselio tyrima ir kraujo tyrima, kuris parode apie 10 enzinofilu rodanciu alergia, paselis isagino bjauru streptokoka blink.gif Zodziu dermatologas liepe tepti tepalu su antibiotiku, o del alergijos tai pacios zinot, hipoalergne dieta ir t.t. Beje maitinu MP.
Kazkaip su tais spuogeliais susitvarkem o dabar pries savaite vel stipriai paumejo alerginis berimas kuri jau mintinai prisimenu, o savaitgali vel pradejo listi tie keisti spuogeliai ( kaip streoptokoko ) doh.gif Tai bijau, kad vel teks tepliot antibiotiko, vaziuosim pas gydytoja...
Ar buvo kam nors toks misrus derinys : alerginiai berimai plus bakteriniai berimai, kurie ziauriai greitai plinta ant veido, plaukuotos dalies, kunelio? Gal galit pasidalint patirtim, kaip kovot su bakterijom ant odos. Nes po antibiotiku kurso perskalbiau visus rubelius, patalyne skalbenkeje 95 laipsniu temp ( beveik virimo ).
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(angela77 @ 2008 12 08, 09:29)
Laba mamytes,

Laba! 4u.gif mirksiukas.gif tikėkimės, kad ne ilgam čia. Žiūriu, mažylė panašaus amžiaus, kaip maniškė doh.gif .. va, ir aš su ja prisijungiau čia .. o su dičke alergologinių kabinetų slenksčius myniau dar be kitų mamų pagalbos .. bet kai kruopai jau poros savaičių viskas prasidėjo verysad.gif .. tai griebiausi visko ax.gif . LABAI daug per forumą sužinot ir prisitaikyt galima thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
viliuosi oi graudu buvo skaityt,sveikatos jums ir stiprybes 4u.gif

O aš vakar mažiui daviau blynų vakare,tai po nakties niekur nepabertas,žiūrėsiu kaip šiandien bus ax.gif
Manau po truputį reik bandyti duot įvairesnio maisto,nes kiek galima tą patį maistą valgyt,ką manot?
Atsakyti
Sveika, angela77 4u.gif

O mes nuo vakar jau namo grizom ax.gif
dabar sedziu ir nezinau nuo ko pradeti doh.gif biggrin.gif krepsius ispakuot ar namus sveist ar ...

Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 08, 11:45)
Manau po truputį reik bandyti duot įvairesnio maisto,nes kiek galima tą patį maistą valgyt,ką manot?

drinks_cheers.gif
smagu, kad jums viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 08, 13:45)
O aš vakar mažiui daviau blynų vakare,tai po nakties niekur nepabertas,žiūrėsiu kaip šiandien bus ax.gif

4u.gif
thumbup.gif drinks_cheers.gif jau kaip faina,kad jum tiko "naujiena" thumbup.gif . Aš ir bandau vis - kur tai po vieną patiekalą ar produktą per savaitę (nes po kelių mėnesiu , žiūrėk bigsmile.gif , ir tinka, kas ankščiau netiko thumbup.gif ).
Atsakyti