Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Amica @ 2008 12 05, 12:51)
smile.gif

Kadangi mums AD išlindo po vieno iš skiepų, tai skiepytis kol kas tikrai nežadame  schmoll.gif . Artimiausias skiepas mums - 1,3 metukų. Vyresnėliui skiepus buvo pati pediatrė uždraudusi iki tol, kol padėtis dėl AD nepasitaisė. Mažiuko masažistė pasakojo, kaip patys gydytojai savo vaikų neskiepija, bet kitus vaikus verčia skiepyti. Bet čia yra sistema, tai didelis biznis.

http://www.homosanit..._vakcinu_kureju

Galit pasiskaityti dar čia apie skiepus, jei nesate skaitę šito straipsnio.

Mes esam skiepiniasi visus skiepus kurie priklauso,niekada po skiepo nepablogejo.
Atsakyti
undefined

undefined

Mes tai taip ir gerem po maiseli, kazkaip net nekilo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 05 gruodžio 2008 - 18:16
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 05, 16:41)
noriu pasitarti del FloraCare  ax.gif

Ir, tiesa, jei kas noretumet kokoso aliejaus, kakavos sviesto ar taukmedzio sviesto irgi parasykit, nes ruosiu merginoms siuntinuka.

O kur tu užsisakei tą Flora Care? Mano mama neranda Kaune vaistinėse, o aš noriu mažiui duoti.

O kakavos sviestą galima šiaip ant odos tepliotis kaip kremą? Kokia jo kaina?
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2008 12 05, 17:41]
smile.gif

noriu pasitarti del FloraCare ax.gif
instrukcijoj parasyta kada gerti (2 x dienoj 30 min pries valgi), tai kaip ir aiksu.
o koki kieki? g.gif negi 13 men vaikui duoti visa maiseli? g.gif
ka sako homeopatai?
ir ar 16-kos maiseliu kurso uzteks?

Mes tai geriame visa maisiuka, tik istirpinu mazesniame kiekyje vandens, kazkur puse stiklines, nes mano maze stiklines iskart neisgertu. Musu homeopate sake, kad sio kurso uzteks pusmeciui.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 05, 19:50)
O kur tu užsisakei tą Flora Care? Mano mama neranda Kaune vaistinėse, o aš noriu mažiui duoti.

jo nesenai užvežė - išmaliau visas vaistines, kol vienoj aptikau (mes Vilniuj)
kiek žinau- FloraCare turėtų būt Lukiškių vaistinėj

BET - mums jis nepadėjo...
t.y. jokio pagerėjimo
sugėrėm viską per 8 dienas
Atsakyti
aciu visoms atsakiusioms. supratau - gerti 8 dienu kursa tiek vaikams tiek suaugusiems. bandysim.

Amica, as kedainiuose vienoj vaistinej siaip taip radau viena dezute, tai gaila, bet negaliu patart.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 05, 17:41)
noriu pasitarti del FloraCare  ax.gif
instrukcijoj parasyta kada gerti (2 x dienoj 30 min pries valgi), tai kaip ir aiksu.
o koki kieki?  g.gif negi 13 men vaikui duoti visa maiseli?  g.gif
ka sako homeopatai?
ir ar 16-kos maiseliu kurso uzteks?

Kaip jau mamos rašė, gėrėm taip, kaip nurodyta. Visą maišelį. Homeopatė taip ir sakė gerti. Mum tada buvo 16 mėn.

QUOTE(Amica @ 2008 12 05, 19:50)

Sėkmės surasti mirksiukas.gif /Vilniuje MB pirko Šeimos vaistinėj/
Atsakyti
Alergologas mums diagnozavo lokalų AD. Sakė, ypatingo gydymo nereikia, išaugs ir viskas. Ar čia iš tikrųjų taip paprasta?
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2008 12 06, 13:18)
Alergologas mums diagnozavo lokalų AD. Sakė, ypatingo gydymo nereikia, išaugs ir viskas. Ar čia iš tikrųjų taip paprasta?

Paskaitykite šią temą ir manau, kad rasite atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupa @ 2008 12 06, 14:18)

nuraminimui - tikrai daug vaikių išauga. 4u.gif .. priklauso nuo AD sudėtingumo

o šiaip tai ir mus alergologė ir homeopatė ramina - TIKĖKIMĖS, kad bent jau iki 6 metų tikrai išaugsit... biggrin.gif
mes ir tikimės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 05, 09:52)
4u.gif

lotuliukas.gif

4u.gif  gal dar gali primin kaip ten su tais skiepais ( blush2.gif  biškį primiršau ką pasakojai)- gi mano mažei dabar eilė antram rimtam :
3 dienos BCŽ1 +HB1
1 mėn. HB2
2 mėn. PentAct + Hib1
4 mėn. PentAct + Hib2
kaip manai, ar dar jį duot, ar jau nukelt  rolleyes.gif  - savo, primink,kuriuos ir iki kada nukėlei ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif iškart  didelis ačiū už info  4u.gif

kaip suprantu dabar eile 4 men. skiepui? Siaip cia tik mano nuomone, jei skiepyjai 2 men, tai 4 irgi skiepyk, kaip sakant "procesa" jau pradejai smile.gif tai galima sakyt tas pats skiepas kaip 2 men., jis kartojamas kad tas reikalingas imunitetas ar kazkas ten panasiai blush2.gif susidarytu (3 kartai sio skiepo yra daromi). as kadangi apie skiepus susimasciau per velai, vaikas jau buvo paskiepytas 2 ir 4, 6 men., tai teko skiepyt ir ta trecia karta 18 men . Nukeliau tik 15 men skiepa MMR, skiepysiu pries einant i darzeli, bus praeje daugiau kaip metai nuo 18 men. skiepo, organizmas pailsejes nuo"doziu".
O va dabar busimai pupai kol kas mastau del to kalendoriaus, siai dienai mano mintys ne atsisakyt vakcinu, bet jas "pastumti", kad nebutu tiek daug doziu su mazom pertraukom, kad butu laiko organizmui pailset pries sekancia vakcina...tarkim po 1 men. skiepo tikrai darysiu pertrauka toms 2, 4 men. skiepams, aisku dar priklausys ir kokia ta maze pas mane bus, alergijos, AD kitos problemos tfu tfu tfu... Na bet kol kas dar tik bandau sprendima man labiausiai priimtina priimt, skaitau apie tuos skiepus pasisakymus smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Seniai neberašiau, bet ir paskaityti neturėjau kada. Mažiuko odelė tai dabar pas mus graži, vis dar tepam taukmedžiu, bet dabar jau ne 2 kartus dienoje, o tik vieną kartą.
Diskusiją apie skiepus galiu pratęsti tuo, kad mums po 4 mėn skiepo pablogėjimo dėl Ad odytei nebuvo. Buvo užkilusi tik temperatūra. Dabar jau reikia skiepyti vėl 6 mėn skiepu, tai pirmadienį važiuosime. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Buvau ilgam dingusi, nes apturėjom didelį sukrėtimą su didžiuoju. Teko ligoninėje pagulėti, tai gulėjome visi trys. Mažiukas irgi kartu su broliu ir manimi. Šeštadienį išsiruošėm į svečius, o savo septynmetį išruošėm į turistinį žygį. Turėjom jį nuvežti į Kauną, kad iš ten autobusu su grupe išvažiuotų. Taigi laimingi važiuojam jau ryte į Kauną, vaikiukai abu užmiega. Tik išgirstam kai didysis kažką sako lyg taip neaiškai. Ai galvojam su vyru kiap dažnai per miegus kalba, bet aišku abu atsisukam pasižiūrėti ar jau bunda, ar dar užsimerkęs kalba, kai staiga vyras sako, kad kažkas negerai, nes vaiko visas kūnelis sutrauktas kaip paralyžiaus. Tada vyras staiga suka į šalikelę, atplėšiam mašinos dureles, bandom šaukti vaiką ar atsiliepia, o matom kad jau veidukas pamėlęs. Traukiam laukan, puolam gaivinti, vyras skambina greitajai. Man viena mintis, kad mano vaikas miršta. Negaliu apsakyti koks tai siaubingas potyris, dar dabar ašaros kaupiasi. Taigi aš sėdžiu šalikelėje ant asfalto balote vaiką sau ant kelių pasiguldžiusi ir stengiuosi kažkaip atgaivinti, vyras pripuolęs klausia ar dar gyvas. Nežinau kiek laiko praėjo kol vaikiukas mūsų pradėjo atgauti spalvą (man tai atrodė, kad visa amžinybė), vyras taipogi jau dar kartą skambino greitajai, kad kuo greičiau atvažiuotų, kad vaikiukas tik nenumirtų. Greitoji tai atvažiavo gal per kokias 8 min, tik mum tai atrodė labai ilgai. Įsėdus į greitąją su visom šviesom ir signalais lėkėm į KMUK reanimaciją, ten ir atsigavo jau pilnai mūsų džiaugsmelis. Vyras su mažiuku lėkė paskui greitąją kartu ant šviesų ir signalo. Atsigavęs vaikiukas nieko neatsiminė, jautėsi sveikas, kaip niekur nieko nebūtų atsitikę. Niekaip negalėjome suprasti kas galėjo atsitikti, nes jis nėra netgi temperatūros aukštos niekada turėjęs, visada sveikas, guvus. Vienužo tai buvo baisus savaitgalis. Dabar jau namie. Išbuvo ligoninėje kartu su didžiuoju ir mažiukas, nes reikėjo man pasilikti, taigi ir mažasis su manim. Padarė visus tyrimus ir diagnozė-epilepsija. Gersim vaistukus. Tik labai jau sunku apsiprasti, kad niekada nesirgęs ir niekuo nesiskundęs vaikas taip staiga suserga Tai va tokie mūsų šeimos išgyvenimai. Bet aišku labai džiaugiamės, kad dabar viskas gerai. Vaikiukas jaučiasi gerai, ėjo jau šiandien į mokyklą. Kol nepagalvoji, kad visgi jis serga, atrodo, kad nieko ir nebuvo. Tik naktį dabar vis keliuosi prie mažojo ir dar einu dižiojo pasižiūrėti, nes priepuolis mums įvyko būtent miegant ir vėl gali taip atsitikti
Čia truputį ne į temą apie AD, bet visgi susiję su vaiko sveikata, kas mums yra pats svarbiausias dalykas, kad tik jie būtų sveiki.
Atsakyti