QUOTE(Otaip @ 2008 12 05, 09:52)
gal dar gali primin kaip ten su tais skiepais (
biškį primiršau ką pasakojai)- gi mano mažei dabar eilė antram rimtam :
3 dienos BCŽ1 +HB1
1 mėn. HB2
2 mėn. PentAct + Hib1
4 mėn. PentAct + Hib2
kaip manai, ar dar jį duot, ar jau nukelt
- savo, primink,kuriuos ir iki kada nukėlei ?
iškart didelis ačiū už info
kaip suprantu dabar eile 4 men. skiepui? Siaip
cia tik mano nuomone, jei skiepyjai 2 men, tai 4 irgi skiepyk, kaip sakant "procesa" jau pradejai
tai galima sakyt tas pats skiepas kaip 2 men., jis kartojamas kad tas reikalingas imunitetas ar kazkas ten panasiai
susidarytu (3 kartai sio skiepo yra daromi). as kadangi apie skiepus susimasciau per velai, vaikas jau buvo paskiepytas 2 ir 4, 6 men., tai teko skiepyt ir ta trecia karta 18 men . Nukeliau tik 15 men skiepa MMR, skiepysiu pries einant i darzeli, bus praeje daugiau kaip metai nuo 18 men. skiepo, organizmas pailsejes nuo"doziu".
O va dabar busimai pupai kol kas mastau del to kalendoriaus, siai dienai mano mintys ne atsisakyt vakcinu, bet jas "pastumti", kad nebutu tiek daug doziu su mazom pertraukom, kad butu laiko organizmui pailset pries sekancia vakcina...tarkim po 1 men. skiepo tikrai darysiu pertrauka toms 2, 4 men. skiepams, aisku dar priklausys ir kokia ta maze pas mane bus, alergijos, AD kitos problemos tfu tfu tfu... Na bet kol kas dar tik bandau sprendima man labiausiai priimtina priimt, skaitau apie tuos skiepus pasisakymus