Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 17:49)
t.y. lawandos, ne vilneles  doh.gif

a tai gerai, nenusinuodys lotuliukas.gif sakiau reik paciai paragaut kas ten per skonis,ale kazkaip va tas kvapas vis neeidzia to padaryt biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif
QUOTE(lawanda @ 2008 12 05, 01:36)
a tai gerai, nenusinuodys  lotuliukas.gif  sakiau reik paciai paragaut kas ten per skonis,ale kazkaip va tas kvapas vis neeidzia to padaryt  biggrin.gif

lotuliukas.gif

4u.gif gal dar gali primin kaip ten su tais skiepais ( blush2.gif biškį primiršau ką pasakojai)- gi mano mažei dabar eilė antram rimtam :
3 dienos BCŽ1 +HB1
1 mėn. HB2
2 mėn. PentAct + Hib1
4 mėn. PentAct + Hib2
kaip manai, ar dar jį duot, ar jau nukelt rolleyes.gif - savo, primink,kuriuos ir iki kada nukėlei ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif iškart didelis ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 05, 08:52)
4u.gif

lotuliukas.gif

4u.gif  gal dar gali primin kaip ten su tais skiepais ( blush2.gif  biškį primiršau ką pasakojai)- gi mano mažei dabar eilė antram rimtam :
3 dienos BCŽ1 +HB1
1 mėn. HB2
2 mėn. PentAct + Hib1
4 mėn. PentAct + Hib2
kaip manai, ar dar jį duot, ar jau nukelt  rolleyes.gif  - savo, primink,kuriuos ir iki kada nukėlei ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif iškart  didelis ačiū už info  4u.gif

Skaitau dabar Knygute tokia WEndy Lydall. Raising a vaccine free child. ir dar karta isitikinu savo teisingu sprendimu is viso atsisakyti skiepu. Ar nebuvai ilindus neskiepuku temoj?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 12 05, 11:53)
Skaitau dabar Knygute tokia WEndy Lydall. Raising a vaccine free child. ir dar karta isitikinu savo teisingu sprendimu is viso atsisakyti skiepu. Ar nebuvai ilindus neskiepuku temoj?

4u.gif
rolleyes.gif nea, reiks paskaitinėt. Mano dičkė nesureagavo į skiepus , ir aš kažkaip visviena noriu paskiepyt ir mažę rolleyes.gif , kad ir kiek ko skaičius esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 05, 11:12)
4u.gif
rolleyes.gif  nea, reiks paskaitinėt. Mano dičkė nesureagavo į skiepus , ir aš kažkaip visviena noriu paskiepyt ir mažę  rolleyes.gif , kad ir kiek ko skaičius esu  ax.gif

4u.gif
Mums ir kažkaip jau laikas skiepytis 1,3mėn skiepu.Bet nežinau kažko laukiu neinu tempiu.Kažkaip pasimetus aš dėl tų skiepų ax.gif
Net nežinau ką daryt doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 04, 22:39)
sveiki dermatukai hi.gif tikrai labai seniai jums ką nors rašiau, bet kad kardinalių pokyčių lyg ir nėra ax.gif šiandien lankėmės pas alergologę KMUK, tai sakau parašysiu, kaip sekėsi 4u.gif
darė mišrią paletę, atsakymas greičiausiai po 2 savaičių ir už ją reikėjo susimokėti. liepė tepti elideliu, bet kad apie jį nelabai kokie atsiliepimai, tai net nežinau  g.gif jei pablogėtų liepė tavegilio pagerti.

Na bet visos alergologės kaip susitarę siūlo tepti Elideliu ir gerti Zyrtecą arba Tavegylį doh.gif
Kiek skaitau,tai dar nei vienai mamai nepasiūlė ko nors natūralaus.Visai jos nesidomi kas būtų geriau vaikui schmoll.gif

Otaip kaip gaila kad tu Vilniuj gyveni kažkaip pasiilgau tavo mažiukės ax.gif ir kaip būtų faina rytais kavos išgerti su tavim biggrin.gif .O tai visos mano draugės jau dirba ir neturi mažiukų,tai sėdžiu visą dieną viena kaip tundra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 05 gruodžio 2008 - 11:48
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 05, 11:32)
4u.gif
Mums ir kažkaip jau laikas skiepytis 1,3mėn skiepu.Bet nežinau kažko laukiu neinu tempiu.Kažkaip pasimetus aš dėl tų skiepų ax.gif
Net nežinau ką daryt doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

kai as buvau pasimetus, atidejau skiepus iki 1 metu ir pan. Kai pasidomejau giliau - atsisakiau visai.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 05, 10:12)
4u.gif
rolleyes.gif  nea, reiks paskaitinėt. Mano dičkė nesureagavo į skiepus , ir aš kažkaip visviena noriu paskiepyt ir mažę  rolleyes.gif , kad ir kiek ko skaičius esu  ax.gif

gerai, kai i skiepus nereaguoja.. tada dar galima svarstyti visus uz ir pries..
man tai skiepas dabar didziausias baubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 05, 12:24)
gerai, kai i skiepus nereaguoja.. tada dar galima svarstyti visus uz ir pries..
man tai skiepas dabar didziausias baubas  unsure.gif

Idomiausia tai, kad gydytojai sako ner jokiu reakciju - o pilnas forumas apie reakcijas - viena vaika prarado, kitos vaiks nebegirdi, kitos klykia tris dienas, o ka jau kalbeti apie ilgalaikes pasekmes g.gif O pats baisiausias dalykas - tai, kad viskas veltui - ivairioje literaturoje daug kur minima, kad skiepai neefektyvus, suserga vakcinuoti zmones. NU bet cia ne i tema, sorry. Nors atopukai turetu ypac kruopsciai pasidometi skiepais ir ju pasalinemis raekcijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 05 gruodžio 2008 - 12:38
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 04, 21:39)
visgi norėjau pasiteirauti, kokius vitaminus savo dermatukams duodat imunitetui stiprint? jei duodat. taip pat, kokį kremą žiemą veidukui naudojat nuo šalčio? mirksiukas.gif

as taukmedziu tepu.
neseniai skaiciau, tai dar atsimenu biggrin.gif kad kakavos sviestas apsaugai nuo aplinkos poveikio labai tinka. nes jame daug antioksidantu, vitaminu, mineralu.. (saltuoju budu isgautame kakavos svieste).
raso, kad tai vienas geriausiu emolientu, suteikia odai elastingumo (uztai su juo daznai siulomi kremai nestuke.gif -ems).
esu siek tiek juo tepus Gretute.. bet man kazkaip taukmedis atrodo labiau leliukams tinkantis, jis toks 'neutralesnis'.. nors tepant kakavos sviestu alergijos jam ar kazko pan nepastebejau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 12 05, 11:32)
Idomiausia tai, kad gydytojai sako ner jokiu reakciju - o pilnas forumas apie reakcijas - viena vaika prarado, kitos vaiks nebegirdi, kitos klykia tris dienas, o ka jau kalbeti apie ilgalaikes pasekmes g.gif O pats baisiausias dalykas - tai, kad viskas veltui - ivairioje literaturoje daug kur minima, kad skiepai neefektyvus, suserga vakcinuoti zmones. NU bet cia ne i tema, sorry. Nors atopukai turetu ypac kruopsciai pasidometi skiepais ir ju pasalinemis raekcijomis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
anksciau nesusimastydavau, bet dabar galvoju, turetu tai buti negeras dalykas, jei issaukia tokia naujagimio odos reakcija (bent jau musu atveju).
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 12 04, 22:39)
visgi norėjau pasiteirauti, kokius vitaminus savo dermatukams duodat imunitetui stiprint? jei duodat. taip pat, kokį kremą žiemą veidukui naudojat nuo šalčio? mirksiukas.gif

Naudojome Multitabs aliejinį, nesenai ortopedės rekomendavimu gėrėme kalcį iš Teddy serijos.
Daugiau jokių, tinkamų mažiui nesu aptikusi. Bet kadangi neserga, tai dėl to galvos nesuku. Kiekvieną dieną geria šviežiai spaustų obuolių sulčių, valgo gan įvairų maistą, turbūt užtenka vitaminų doh.gif
Žuvų taukai netiko jokie, praėjusią žiemą naudojom Vigantolį, kaip vit. D. šaltinį.

Daddygirl - prikalbinau SB pabandyti TS - puikus rezultatas thumbup.gif Rankos ėmė pagaliau gražėti, nes turėjo tokius pat bėrimus, kaip Amicos mažylis ant kojelių unsure.gif
Muilas su avižimis nuostabus thumbup.gif

Atsakyti
smile.gif

Kadangi mums AD išlindo po vieno iš skiepų, tai skiepytis kol kas tikrai nežadame schmoll.gif . Artimiausias skiepas mums - 1,3 metukų. Vyresnėliui skiepus buvo pati pediatrė uždraudusi iki tol, kol padėtis dėl AD nepasitaisė. Mažiuko masažistė pasakojo, kaip patys gydytojai savo vaikų neskiepija, bet kitus vaikus verčia skiepyti. Bet čia yra sistema, tai didelis biznis.

http://www.homosanit..._vakcinu_kureju

Galit pasiskaityti dar čia apie skiepus, jei nesate skaitę šito straipsnio.

Mes su Dadygirl muilu jau kelis kartus prausėmės. Plaunam rankytes ir dupcę, vieną kartą ploviau galvytę smile.gif
Atsakyti
smile.gif

noriu pasitarti del FloraCare ax.gif
instrukcijoj parasyta kada gerti (2 x dienoj 30 min pries valgi), tai kaip ir aiksu.
o koki kieki? g.gif negi 13 men vaikui duoti visa maiseli? g.gif
ka sako homeopatai?
ir ar 16-kos maiseliu kurso uzteks?

aciuks.gif

QUOTE(dautan @ 2008 12 05, 12:32)
Daddygirl - prikalbinau SB pabandyti TS - puikus rezultatas thumbup.gif Rankos ėmė pagaliau gražėti, nes turėjo tokius pat bėrimus, kaip Amicos mažylis ant kojelių unsure.gif
Muilas su avižimis nuostabus thumbup.gif

nu kaip gerai thumbup.gif thumbup.gif

aciu 4u.gif 4u.gif

Merginos, parasykit man az, jei kurios dar noresite muilu su avizomis, kad gaudyciaus situacijoj smile.gif ir kad pasizymeciau. pasirodo, nuskriaudziau olantuka blush2.gif - as laukiau jos az, o ji lauke muilo biggrin.gif doh.gif

Ir, tiesa, jei kas noretumet kokoso aliejaus, kakavos sviesto ar taukmedzio sviesto irgi parasykit, nes ruosiu merginoms siuntinuka.

vajei, kokia aktyviste pasidariau doh.gif doh.gif kaip viska reiks speti lotuliukas.gif
Atsakyti