Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(vilnele @ 2008 12 04, 12:16)
Daddygirl, cia buvo kazkur kalba apie muiliukus, tai mes tapom dideliais tavo meno gerbejais. Noresim dar muiliuku kartu su aliejais 4u.gif

labai dziaugiuosi clap.gif
Atsakyti
jei turesiu siek tiek laiko, pagaminciau bent vienos rusies muilo grizusi namo, ir atsiusciau kartu su tais aliejais, jei pavyks iki gruodzio galo (cia jau nuo pervezeju priklausys doh.gif ).

o kaip su tuo eksperimentiniu 'aviziniu' muilu? biggrin.gif Ar reiks kam nors daugiau jo?

Pasitikslinau, del TS - butent sitas sviestas, kuri as atsiunciu pilnai saugus valgyti ir yra naudojamas maistui Afrikoje. Taigi kam ne per brangu smile.gif arba kam jis labai patinka (kaip vilneles vaikiukui biggrin.gif), galit naudot ir siuo tikslu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 04 gruodžio 2008 - 15:34
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 14:31)
kaip vilneles vaikiukui

t.y. lawandos, ne vilneles doh.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip gydote savo aukselius nuo slogytes su kosuliu, mano pupa pirma karta susirgo, esu pasimetus g.gif drauge atnese Vibrocil, tai sulasinau, o ryt eisime pas pediatre...gal turite kokiu naturaliu priemoniu? pasidalinkite, please smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 12 04, 18:11)
Mamytes, kaip gydote savo aukselius nuo slogytes su kosuliu, mano pupa pirma karta susirgo, esu pasimetus g.gif drauge atnese Vibrocil, tai sulasinau, o ryt eisime pas pediatre...gal turite kokiu naturaliu priemoniu? pasidalinkite, please smile.gif

Mes tai Umcolor geriam
Atsakyti

mes neseniai slogavom , tai irgi domejausi kas galima butu. tai jeigu sloga skysta bega tai nieko nereikia galima tik juros vandenoiu isplaut. jeigu nosyte labai uzsikimsusu ir sunku vaikiukui kvepuot tai galima Vibrocil ilasint. o siaip tai as dar su homeopate tariausi tai ji man dar kazkokiu zirniuku dave pagert tuo paciu umiausiu laikotarpiu tai galiu pasakyt kad dave labai gera efekta. beje ir man paciai liepe ju pagert nes irgi slogavau baisiai tai man visai jokio efekto nedave (matyt seniems krenams nepadeda lotuliukas.gif ). dar kazkas siule lygtai naslaites siulciu palasint, bet nespejau pabandyt.
sveikit greociau

Papildyta:
QUOTE(keste @ 2008 12 04, 19:36)
mes neseniai slogavom , tai irgi domejausi kas galima butu. tai jeigu sloga skysta bega tai nieko nereikia galima tik juros vandenoiu isplaut. jeigu nosyte labai uzsikimsusu ir sunku vaikiukui kvepuot tai galima Vibrocil ilasint. o siaip tai as dar su homeopate tariausi tai ji man dar kazkokiu zirniuku dave pagert tuo paciu umiausiu laikotarpiu tai galiu pasakyt kad dave labai gera efekta. beje ir man paciai liepe ju pagert nes irgi slogavau baisiai tai man visai jokio efekto nedave (matyt seniems krenams nepadeda lotuliukas.gif ). dar kazkas siule lygtai naslaites siulciu palasint, bet nespejau pabandyt.
sveikit greociau

Otaip tai tikrai saunuole, kad pasidalinikremukais. as irgi zinau ka reiskia kai viska bandai is eiles o pinigeliai tik byra. as irgi pagalvojau kad mano kosmetika palyginus nieko nekainuoja. o dar kai reikia misinukus visokius prabandyt tai irgi nusi[perki deze pabandai koki sauksta netinka i stovi po to. reiks man kada suziuret i pasidalint kada kuo galiu.
Atsakyti

mes lasinam Vibrocil, geriam Umcolor, tepam krutine ir padukus Resorban, garinu namuose eukalipto alieju, panosiuka arba kai miega pagalvyte, kur nosis arciausia patepu eukalipto balzamu, kad atlaisvintu nosyte, plaunam nosiuka juros vandenuku, po to siurbiam suskystejusia slogyte, jei sloga didele pageriam Sinupret, jei gerklyte raudona, patinus papurskiam Hexoral ir valgom ledus (jie saldomuosius kompresus atstoja ir mazina tinima smile.gif jei dar ka prisiminsiu, parasysiu smile.gif a miegant neguldyk vienam lygyje kunas ir galva, galvyte turi but zymiai auksciau, sloga maziau vargina.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 04 gruodžio 2008 - 20:22
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 15:31)
jei turesiu siek tiek laiko, pagaminciau bent vienos rusies muilo grizusi namo, ir atsiusciau kartu su tais aliejais, jei pavyks iki gruodzio galo (cia jau nuo pervezeju priklausys  doh.gif ).

o kaip su tuo eksperimentiniu 'aviziniu' muilu?  biggrin.gif Ar reiks kam nors daugiau jo?

Pasitikslinau, del TS - butent sitas sviestas, kuri as atsiunciu pilnai saugus valgyti ir yra naudojamas maistui Afrikoje. Taigi kam ne per brangu  smile.gif arba kam jis labai patinka (kaip vilneles vaikiukui  biggrin.gif), galit naudot ir siuo tikslu  mirksiukas.gif

geras! reiks gal ant duonos uzsitept g.gif
o eksperimentinis - tai tas taukmedzio muilas su avizom? Labai liuks, musu vaikiukams labai tinka, kaip tik tokio ir noresiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(keste @ 2008 12 04, 18:39)
o siaip tai as dar su homeopate tariausi tai ji man dar kazkokiu zirniuku dave pagert tuo paciu umiausiu laikotarpiu tai galiu pasakyt kad dave labai gera efekta.

kokie zirniukai, koks pavadinimas ir potencija?
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif nu va, dabar bandysime gydytis, musu slogyte skysta, tai kol kas pabandysime su juros vandenuku ir Resorban tepaliuku gydytis, tikiuosi ir pasveiksime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 16:31)
o kaip su tuo eksperimentiniu 'aviziniu' muilu?  biggrin.gif Ar reiks kam nors daugiau jo?
Pasitikslinau, del TS - butent sitas sviestas, kuri as atsiunciu pilnai saugus valgyti ir yra naudojamas maistui Afrikoje.

Kokia avižinio muilo sudėtis?
thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus - pasinaudojau visais biggrin.gif ir uzsirezervavau vaistinej Flora Care smile.gif rytoj eisiu pasiimt. o kazin kodel cia toks ju deficitas?

QUOTE(rasa23 @ 2008 12 04, 21:27)
Kokia avižinio muilo sudėtis?
thumbup.gif

pagrinde jis is nerafinuoto taukmedzio sviesto ir salto spaudimo alyvuogiu aliejaus, priedas - avizos.
Atsakyti
sveiki dermatukai hi.gif tikrai labai seniai jums ką nors rašiau, bet kad kardinalių pokyčių lyg ir nėra ax.gif šiandien lankėmės pas alergologę KMUK, tai sakau parašysiu, kaip sekėsi 4u.gif
darė mišrią paletę, atsakymas greičiausiai po 2 savaičių ir už ją reikėjo susimokėti. liepė tepti elideliu, bet kad apie jį nelabai kokie atsiliepimai, tai net nežinau g.gif jei pablogėtų liepė tavegilio pagerti. o apskritai tai nepasakė nieko ypatingo, ko nežinočiau pati. tiesa, gavau bartis, kad daviau "Auksinės žuvelės" žuvų taukų gerti blush2.gif ako, dar pridėk marsiečių vitaminų ir pas mus skyriuj atsidursi doh.gif
visgi norėjau pasiteirauti, kokius vitaminus savo dermatukams duodat imunitetui stiprint? jei duodat. taip pat, kokį kremą žiemą veidukui naudojat nuo šalčio? mirksiukas.gif
tiesa, bandom mes kartais bioptrono lempa pasišildyt, bet kad mažius nelabai nori doh.gif
na gal po tokios pertraukos užteks tų raštliavų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 04 gruodžio 2008 - 22:40