Sveikutes
na ilindau siandien cia ir issigandau
Amica jetus nu ir vargeli tikrai turi, o ir maziuko gaila laikykis mamyte
Daddygirl ir kitom irgi po Nu sunkus dabar ir pats laikas, kai centraliniai sildymai visokie, saules stoka, saltukas uz lango, tiek neigiamo poveikio aplinkui
Stiprybes mums visoms
Amica, labai jus su maziuku uzjauciu, net asaros byra, kaip gaila mazulelio Laikykis bus ir jusu gatveje svente, tikrai tikrai...
Labas visiems.esu naujokė šiame forume iš Klaipėdos. Mano mergytei 4 metukai, gydomės nuo dermatito jau kaip metai.Pasirinkome homeopatiją. Gydytojas Misis.jis gydo mūsų ir peršalimo ligas ir gana sekmingai,kartais pavyksta išvengti antibiotikų.vaikas jautėsi gana neblogai, kai pakeitė žirniukus,tai labai kasosi ir naktimis nemiegame. bandau ivairiausius tepaliukus,iš homeopatiniu iricar ir dar vienas kazkoks yra,tai mums netiko,pradedi vaiką tepti rėkia kad skauda.dabar naudoju ESSEX kremą,jis nežiejima nenuima,bet drekina oda ir vaikas gerai reaguoja. geriam arbatėles skirtas neurozėms mažinti.
neprarandu vilties nes kalbejausi su mama kurios vaiką išgydė,tai ji mane nuteikė pozityviai. visiems styprybės .
neprarandu vilties nes kalbejausi su mama kurios vaiką išgydė,tai ji mane nuteikė pozityviai. visiems styprybės .
QUOTE(Amica @ 2008 12 02, 19:46)
bėda tame, kad indeliai pas man būt stikliniai, greičiausiai - tai siūsdama paštu - "už orą" nemažai sumokėčiau Surašysiu ko galiu įdėt pasibandymui :
-Adermos Exomegospienelio voniai (mum tinka, ale per brangus kad kasdien maudyt , nes toks tinkamumas, kaip ir krakmolo saują įpylus - gal kam Aderma ir daug veiksmingesnė pasirodys )
-Adermos Exomegos emolliento
- URIAGE Prupuriced Gel (mumbuvo laikas, kai LABAI LABAi tiko šlapiuojančioms žaizdoms)
- Weledos Wesesin pudros (pirkau šlapiuojančiams linkiams "sausisnt" ,bet nepasiteisino - niekom neisikiria man nuo kokio Jonsono)
- Weledos medetku drėkinančio kremo (mum labai jis momentais tinka,kaitaliojam su kitais)
- Weledos Dermatodron kremuką (apie weledos produktus čia gali pasiskaityt http://www.weleda.lt/ )
- Alijošiaus propolio kremuko
- Kedrų aliejaus (jis mum didžiausia pagalba nuo kasymūsi)
NA, čia ne iš vaistų - anuos jau turit , matau . O dėl kasymosi - iš išrašytų mum tepalų (jau nepamenu kokie ten buvo.. išdalinau ) - mum nė vienas niežulio nenuėmė, o girdomų kažkaip mum nesiūlė o ir pati nepuoliau pirkt. taip - kad nesikasyt - tai jau NEREALIAI gerai mumbūt.. nes taip ji tik išplečia tuos žaizdų plotus .. na, bet kažkaip tvarkomės. Nesinori nieko vidun duot, kai su virškinimu problemų yr .. vakar pradėjom naudot homeopatinį Gastrokind ( ) žiūrėsim kaip mum seksis
Floracare užtenka vienos dėžutės pusmečiui (apie 53 Lt kainuoja).
sniavka
QUOTE(sniavka @ 2008 12 03, 04:45)
Labas visiems.esu naujokė šiame forume iš Klaipėdos. Mano mergytei 4 metukai, gydomės nuo dermatito jau kaip metai.Pasirinkome homeopatiją. Gydytojas Misis.jis gydo mūsų ir peršalimo ligas ir gana sekmingai,kartais pavyksta išvengti antibiotikų.vaikas jautėsi gana neblogai, kai pakeitė žirniukus,tai labai kasosi ir naktimis nemiegame. bandau ivairiausius tepaliukus,iš homeopatiniu iricar ir dar vienas kazkoks yra,tai mums netiko,pradedi vaiką tepti rėkia kad skauda.dabar naudoju ESSEX kremą,jis nežiejima nenuima,bet drekina oda ir vaikas gerai reaguoja. geriam arbatėles skirtas neurozėms mažinti.
Sėkmės ,tikrai išsigydysite.Mums beveik penki metai pavasarį bus metai,kai neišberti.Išsigydėme natūramundoje.Pas daug hoemopatų lankėmės,bet žirniukai nepadėjo,taip kaip Heelo serijos ampuolės ,supurškiamos į burną,arba suleidžiami į raumenis.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 03, 09:03)
bėda tame, kad indeliai pas man būt stikliniai, greičiausiai - tai siūsdama paštu - "už orą" nemažai sumokėčiau Surašysiu ko galiu įdėt pasibandymui :
-Adermos Exomegospienelio voniai (mum tinka, ale per brangus kad kasdien maudyt , nes toks tinkamumas, kaip ir krakmolo saują įpylus - gal kam Aderma ir daug veiksmingesnė pasirodys )
-Adermos Exomegos emolliento
- URIAGE Prupuriced Gel (mumbuvo laikas, kai LABAI LABAi tiko šlapiuojančioms žaizdoms)
- Weledos Wesesin pudros (pirkau šlapiuojančiams linkiams "sausisnt" ,bet nepasiteisino - niekom neisikiria man nuo kokio Jonsono)
- Weledos medetku drėkinančio kremo (mum labai jis momentais tinka,kaitaliojam su kitais)
- Weledos Dermatodron kremuką (apie weledos produktus čia gali pasiskaityt http://www.weleda.lt/ )
- Alijošiaus propolio kremuko
- Kedrų aliejaus (jis mum didžiausia pagalba nuo kasymūsi)
NA, čia ne iš vaistų - anuos jau turit , matau . O dėl kasymosi - iš išrašytų mum tepalų (jau nepamenu kokie ten buvo.. išdalinau ) - mum nė vienas niežulio nenuėmė, o girdomų kažkaip mum nesiūlė o ir pati nepuoliau pirkt. taip - kad nesikasyt - tai jau NEREALIAI gerai mumbūt.. nes taip ji tik išplečia tuos žaizdų plotus .. na, bet kažkaip tvarkomės. Nesinori nieko vidun duot, kai su virškinimu problemų yr .. vakar pradėjom naudot homeopatinį Gastrokind ( ) žiūrėsim kaip mum seksis
Floracare užtenka vienos dėžutės pusmečiui (apie 53 Lt kainuoja).
sniavka
Heelo serijos gavome kažką gastro...,nors nemaniau,kad bėdų turime su virškinimu...
Dar kartą didelis dėkui visoms už palaikymą . Visiems vaikučiams linkim kuo greičiau pasveikti, kad galėtume susitikinėti ne šioje temoje, o pvz temoje - Mes nugalėjome ir išvijome dermatitą
QUOTE(Otaip @ 2008 12 03, 08:03)
vakar pradėjom naudot homeopatinį Gastrokind
vakar pradėjom naudot homeopatinį Gastrokind
Otaip, už siuntimą tai aš pati susimokėsiu, jau čia kitos kalbos ir negali būti . Nebent Daddygirl važiuotų į Vilnių ir galėtų atvežti, bet tik ne dėl manęs specialiai . Jau ir taip tau begalinis ačiū už pasiūlymą pabandyti tavo turimų priemonių
Na kad tik padėtų . O kas rekomendavo?
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 03, 12:56)
Amica kaip jums sekasi,ar neblogeja?Kaip tu laikaisi?
Siais metais Senio Salcio prasysiu maiso sveikatos sio forumo vaikuciams,Labai,labai prasysiu,gal atnes kam
Siais metais Senio Salcio prasysiu maiso sveikatos sio forumo vaikuciams,Labai,labai prasysiu,gal atnes kam
Žinokit bijau burną praverti ta tema. Vakar numaudžiau po dušu ir geram pusvalandžiui įmerkiau į vonelę su stipriu lakišiaus nuoviru. Visą tą laiką, kol mirko kojytės, pyliau vandenį ant rankyčių, nes ir ten ant vienos rankytės jau plėmai nemaži, drėkinau veiduką, ausytes. Paskui visą kūnelį gausiai ištepiau su TS, o veiduką su vazelinu Vasfilm. Naktį veidukas, ausytė ir viena rankytė šlapiavo, ant paklotėlio ir bliuzelės rankovės buvo šlapiavimo žymės. Kojytės kai kuriose vietose irgi šiek tiek šlapiavo. Ryte tas šlapiuojančias vieteles patepiau su Fuxinu. Bendras viso kūno ir veiduko vaizdas po šitų vakaro maudynių ryte buvo žymiai žymiai gražesnis, tfu tfu tfu ir dar nežinau kiek kartų tfu tfu tfu. Kaip ir sakiau, bijau ir džiaugtis, ir sakyti kam nors apie tai. Tik vat nežinau ką daryti - galvoju gal kasdien man jį taip pamirkyti tame lakišiuje
Laiskriste1, tai būtų pati geriausia dovana . Mes ilgam dovanų pas Kalėdų Senelį nebeprašytume, jei šiais metais gautume išgijimo nuo dermatito dovaną
Daddygirl, kaip Gretos žandukai? Gal nebešlapiuoja?
QUOTE(Amica @ 2008 12 03, 14:53)
Žinokit bijau burną praverti ta tema. Vakar numaudžiau po dušu ir geram pusvalandžiui įmerkiau į vonelę su stipriu lakišiaus nuoviru. Visą tą laiką, kol mirko kojytės, pyliau vandenį ant rankyčių, nes ir ten ant vienos rankytės jau plėmai nemaži, drėkinau veiduką, ausytes. Paskui visą kūnelį gausiai ištepiau su TS, o veiduką su vazelinu Vasfilm. Naktį veidukas, ausytė ir viena rankytė šlapiavo, ant paklotėlio ir bliuzelės rankovės buvo šlapiavimo žymės. Kojytės kai kuriose vietose irgi šiek tiek šlapiavo. Ryte tas šlapiuojančias vieteles patepiau su Fuxinu. Bendras viso kūno ir veiduko vaizdas po šitų vakaro maudynių ryte buvo žymiai žymiai gražesnis, tfu tfu tfu ir dar nežinau kiek kartų tfu tfu tfu. Kaip ir sakiau, bijau ir džiaugtis, ir sakyti kam nors apie tai. Tik vat nežinau ką daryti - galvoju gal kasdien man jį taip pamirkyti tame lakišiuje
Laiskriste1, tai būtų pati geriausia dovana . Mes ilgam dovanų pas Kalėdų Senelį nebeprašytume, jei šiais metais gautume išgijimo nuo dermatito dovaną
Mums pvz lakišius labai gerai.Dabar neatsimenu,bet kažkur skaičiau,kad reikai dažniau maudyti lakišiaus nuovire.Jei jums tinka,tai kas antrą trečią dieną tu vis jį ir pamirkyk tam lakišiuj tikrai blogiau nebus.
Laikykitės,sveikit
Manau ne aš viena prašysiu Kalėdų Senio tokios dovanos
Sveikutes
Reikia skubaus patarimo!!
Ryt gulames i Antakalni i alergologini istyrimui ir gydymui. Ka reikia tureti sau ir vaikui (10 men.) is drabuziu, indu ir t.t.? Ar maitina mama ir vaika?
Niekada neteko gulet ligoninej su vaiku, tai visokie kvaili klausimai kyla Patarkit plyyz
Ryt gulames i Antakalni i alergologini istyrimui ir gydymui. Ka reikia tureti sau ir vaikui (10 men.) is drabuziu, indu ir t.t.? Ar maitina mama ir vaika?
Niekada neteko gulet ligoninej su vaiku, tai visokie kvaili klausimai kyla Patarkit plyyz
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 03, 17:58)
Sveikutes
Sveikute, mes gulejome antakalnio alergologiniame kai mum buvo 4,5 men. Ir vaikuti ir mama maitins. Vaikuciui paimk zaisliuku jo megstamiausiu, buteliuku, jei maitini misinuku tai kokius 2 buteliukus, jei krutimi, tai 1 buteliuka vandenukui ipilti. Aisku, pampersu nepamirsk. Sau pasiimk puodeli ir valgymo irankius, na, jei ir nepasiimsi, tai ten duos, bet geriau tureti savo. Pasiimk vaikucio drabuzeliu siltu, nes kiek pamenu, tai langai ten nekeisti i plastikinius, gali buti saltoka. Pasiimk sau visas higienos priemones ir tualetinio popieriaus isimesk, nes ten niekur nera. Niu atrodo, viska surasiau, ka prisiminiau. Sekmes jums ir sveikatytes
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 12 03, 17:58)
Sveikutes
stiprybės jum visų pirma. Maitintis gali ir mama (prieš metus gulėjom - tai visai simbolinė kaina maitinimo buvo ,ir jei ko pritrūks - galima savo maisto dasipirkti - yra šaldytuvai koridoriuje). Drabužiai tai jau kaip jum patinka - vaikui aš ėmiau greičiau nurengiamus (be jokių pribombasų ,mažiau sagyčių ir raištelių - nes ir taip prisikankino su kraujo ėmimais, tepimais visokiais - maniškė nemėgsta, kai svetimi ją liečia ). Aš buvau pasiėmus vežima mažei - tada laisvai su ja 'judėjau" po ligoninės patalpas- nuvažiuodavau iki kavos aparato (neštis būt pavojinga -į bendrą kliniką įeini su sergančiais pvz. peršalimo ligom žmonėm ), ir į lauką pasivaikščiot gerai būdavo vežimas .Sau - knygas kelias(per pietų miegą ir vakarams ),o mažei žaislų dėžę (po lova lengvai ją pastumdavau ).Arbatinio savo turėt neleido (bet aš "padpolnai" įsijungdavau savo) , aha, tada dar - kadangi mano mažė jau buvo 6 mėnesius ant dietos - tai ir visą jos maistą paėmiau bei mišinuką (paprastai jie turi visus mišinukus, bet mūsiškio neturėjo - tai aš duodavau savo, kad mum padarytų), aha,dar neturėjo ruginių kruopų - tai vyras bėgo pirkt . Dar - popieriaus lapą, tušiką - man reikėdavo skaičiuot kiek suvalgo ir išgeria,kokiom valandom ir pan. . Ko neprireikė - tai jokios mažės kosmetikos - to "gėrio" jie turi.
žiūriu, pasikartojau kaip ir Olgina - , na,jo - indai ir higiena sau, tai be abejo. O mum buvo šilta, nors ir gruodžio vidurys buvo - net praverdavau langą - radijatorius ten tai taip "cariškai" šildė
viską pamatysi jau pirmą dieną - tai vyras galės ko pritrūksi sunešt- nes lankymas ten gan laisvas, jei nebus karantino kokio ,bet ir tai - maišiuką visad paduos .
Tiesa,aš dar adijaliuką (paklot žaidimam ant grindų) ėmiau, kelias vaikiškas antklodes (irgi ant lovos užmest) - nes kai pirmą dieną su ligoninės anklodėm klosčiau viską - gavau pastabų . tai tiesiog vyras po to atvežė iš nealergizuojančių medžiagų savų . beja, pas kokią gydytoją gulatės?
Aciu mergytes, ramiau jau
Vyras su vyresnele sergancia lieka, tai labai operatyviai pagelbet negales, nebent vakare, kai seneliai is darbo gris. Na bet labai tikiuos ten ilgai neuzsibut
Pas Astrauskaite turbut Su ja pediatre-konsultante susiskambino
Vyras su vyresnele sergancia lieka, tai labai operatyviai pagelbet negales, nebent vakare, kai seneliai is darbo gris. Na bet labai tikiuos ten ilgai neuzsibut
Pas Astrauskaite turbut Su ja pediatre-konsultante susiskambino