Rasa23 dėkui už temukę b
QUOTE(dautan @ 2008 11 12, 22:35)
Taip, iš tiesų. Anyta darė mikroelemtų trūkumo tyrimą iš plauko Natūralios medicinos centre. Gavus atsakymą jai buvo sudarytas mikroelementų atsargų papildymo planas, kurio ji laikosi. Situacija akivaizdžiai pagerėjo. Gaiala, bet mano sūnelis dar per mažas, kad tokį tyrimą atliktų
aš ir dariaus prieš kokius 5 metus - labai patiko, labai įdomu buvo, kad trūkumą rado tokių dalykų, kaip Manganas, cinkas, kalis
- ir, panaudojus jų papildomai - tikrai pasijutau geriau
QUOTE(svirplele @ 2008 11 13, 00:38)
Seniai besilankiau šitoj temoj, mums jau viskas geryn, kasomės, bet retai ( dievaži, mažąją nustojo nuo keturių mėnesių berti, valgom viską, gal ir neturėsim to baubo AD su baubiene-alergija). Aš tik kitko norėčiau paklausti- ar jaučiate, kad ši liga būtų pakeitusi jūsų vaikelio charakterį...? Ar jis tapo jautresnis viskam, ar dažniau verkalioja? Tiesiog mano vyesnėlė tiek išsikamavo su šiom ligom... Sako skausmas brandina, žiūriu į ją kartais, lyginu, kokia buvo anksčiau, kokie kiti vaikeliai yra. Atrodo gilesnė (bet, dievaži, aš tik iš savo varpinės matau, todėl ir pasidarė įdomu). Mamytės, kurių vaikeliai jau ne vienus metus gyvena su šita liga...kokie jūsų vaikeliai?
smagu dėl gerėjimų. Maniškė dar gal ir mažoka pastebėt pasikeitusiam charakteriui, bet gudravimų tai jau moka
- kai ką negerai padaro, ir pradedi jau bart ją - ji puola rodyt rankas, ar veidą - ir sako "tepti, tepti " -
tipo, "ko čia mam, kreipi dėmesį į tą ar aną - geriau prisimink, kad mane reik tepalais ištept" -
jau toks įpratimas pas mus tepalai ir bintavimasis
QUOTE(Olgina @ 2008 11 13, 01:00)
Siandien su maziuke pasidariau toki tyrima, paemiau ant rankytes uzlasinau ekologisko jogurto "Dobilas" ir ka jus galvojate, ant rankytes issoko toks guzelis, lyg uodo ikasta ir aplink raudona pasidare, o po pusvalandzio praejo tai akivaizdziai alergiska pienui o as kad kertu jogurtus ir maitinu ja MP, gal dabar pieniskus produktus pasalinsiu is raciono ir susitvarkysime duok Dieve...
liuks eksperimentas.
QUOTE(Lejute @ 2008 11 12, 22:34)
sweikos o mes ha misini pakeitem i ekologiska dobilo piena ir susitwarke wisos bedos ne jokiem baltymam alergiskas o paprasciausiai misinuko chemijai
duok Dieve, kad taip ir būt.
QUOTE(kriisvika @ 2008 11 12, 22:17)
vakar negalejau visai prisesti prie kompiuterio, mums pabandzius nauja alieju taip pablogejo vakar su vyru vakare pakaitom nesiojom ir zaidem. nes vis sauke ajajai ajajai. kazkaip vakare patepiau tai nakty nieko, ryte kaip rasiau, tik demeles visos isryskejo, o vakare tai jau zandukai raudoni raudoni ir siaip kur tik sausesne oda tai labai uzraudo. bet vakar vel nusimaudem issitepem savo locobase repair ir jau siandien geriau. jau net ir nuotaika vel pakilusi vaikui.
dar vis nesupratau, apie kokį čia aliejų kalba eina?
Nors, koks skirtumas - gi kas vienam tinka, kitam - nebūtinai :-) - visos žinom
QUOTE(keste @ 2008 11 12, 19:12)
labuks mamytes
as tai va pasinaudojau mamyciu patarimu ir isbandziau naturalias vonios valymo priemones (soda+actas). nu turiu pasakyt kad tikrai gerai gal biski reikia daugiau pasveist bet tikrai neblogai nusivalo ir jokios chemijos.
o mamytes kokius ryzius jus kosem perkat. o pvz ar yra kokiu kukuruzu kruopu kokiu nors kosei virt?
aha, gerai valo -tiks jau smirda...
Yr visuos didesniuos centruos pirkt .
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 11 13, 01:32)
Mano mama norėjo vaistinėje Fuxino nupirkti, bet išsitarė vaistininkei apie dermatitą ir ji patarė pirkti Pyoctanini vandenini tirpala 1 proc. Tipo Fuxinas daugiau prie stomatito tinkamas, o šitas tinka prie odos problemų. Kol kas mums gerėja su Fucidin H
Mum tai labai tiko Fuxinas mažei, ir dičkei , homeopatė sakė, šlapiuojančias žaizdas galima pavalyt juo, bet dar nebandžiau
. o Fucidinas H tai taip - efektyvus , tik gaila, kad mum nuo jo pašalinis poveikis buvo -kapiliarų tinklas iššorėj išryškėjo
, dabar jau bandyčiau be jo apseit, jei vėl iki tokios pat būklės bėrimai "nueit".
Papildyta:
Daddygirl - kaip tavo uogytė
? AR gaunas dietos laikytis
? Kiek dar laiko LT svečiuositės?
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.