Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Olgina @ 2008 11 12, 23:00)
Kaip smagu, jau nauja temele, aciu 4u.gif Siandien su maziuke pasidariau toki tyrima, paemiau ant rankytes uzlasinau ekologisko jogurto "Dobilas" ir ka jus galvojate, ant rankytes issoko toks guzelis, lyg uodo ikasta ir aplink raudona pasidare, o po pusvalandzio praejo doh.gif tai akivaizdziai alergiska pienui unsure.gif o as kad kertu jogurtus ir maitinu ja MP, gal dabar pieniskus produktus pasalinsiu is raciono ir susitvarkysime duok Dieve...

va ir man buvo kilus tokia ideja mirksiukas.gif
kai pamaciau, kad odyte sureagavo, kai ant jos pateko ozkos pieno mastau.gif
galvojau ta pati pabandyt su kitos rusies pienais.. bet taip ir nedariau ax.gif
Atsakyti
smile.gif

Reikės man pabandyti ant odelės kefyro užlašinti, žiūrėsiu kas bus g.gif

Mano mama norėjo vaistinėje Fuxino nupirkti, bet išsitarė vaistininkei apie dermatitą ir ji patarė pirkti Pyoctanini vandenini tirpala 1 proc. Tipo Fuxinas daugiau prie stomatito tinkamas, o šitas tinka prie odos problemų. Kol kas mums gerėja su Fucidin H bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 13 lapkričio 2008 - 00:33
4u.gif
Rasa23 4u.gif dėkui už temukę b

QUOTE(dautan @ 2008 11 12, 22:35)
Taip, iš tiesų. Anyta darė mikroelemtų trūkumo tyrimą iš plauko Natūralios medicinos centre. Gavus atsakymą jai buvo sudarytas mikroelementų atsargų papildymo planas, kurio ji laikosi. Situacija akivaizdžiai pagerėjo. Gaiala, bet mano sūnelis dar per mažas, kad tokį tyrimą atliktų

drinks_cheers.gif aš ir dariaus prieš kokius 5 metus - labai patiko, labai įdomu buvo, kad trūkumą rado tokių dalykų, kaip Manganas, cinkas, kalis ax.gif - ir, panaudojus jų papildomai - tikrai pasijutau geriau bigsmile.gif
QUOTE(svirplele @ 2008 11 13, 00:38)
Seniai besilankiau šitoj temoj, mums jau viskas geryn, kasomės, bet retai ( dievaži, mažąją nustojo nuo keturių mėnesių berti, valgom  viską, gal ir neturėsim to baubo AD su baubiene-alergija). Aš tik kitko norėčiau paklausti- ar jaučiate, kad ši liga būtų pakeitusi jūsų vaikelio charakterį...? Ar jis tapo jautresnis viskam, ar dažniau verkalioja? Tiesiog mano vyesnėlė tiek išsikamavo su šiom ligom... Sako skausmas brandina, žiūriu į ją kartais, lyginu, kokia buvo anksčiau, kokie kiti vaikeliai yra. Atrodo gilesnė (bet, dievaži, aš tik iš savo varpinės matau, todėl ir pasidarė įdomu). Mamytės, kurių vaikeliai jau ne vienus metus gyvena su šita liga...kokie jūsų vaikeliai?

4u.gif smagu dėl gerėjimų. Maniškė dar gal ir mažoka pastebėt pasikeitusiam charakteriui, bet gudravimų tai jau moka biggrin.gif - kai ką negerai padaro, ir pradedi jau bart ją - ji puola rodyt rankas, ar veidą - ir sako "tepti, tepti " - lotuliukas.gif tipo, "ko čia mam, kreipi dėmesį į tą ar aną - geriau prisimink, kad mane reik tepalais ištept" - doh.gif jau toks įpratimas pas mus tepalai ir bintavimasis doh.gif
QUOTE(Olgina @ 2008 11 13, 01:00)
Siandien su maziuke pasidariau toki tyrima, paemiau ant rankytes uzlasinau ekologisko jogurto "Dobilas" ir ka jus galvojate, ant rankytes issoko toks guzelis, lyg uodo ikasta ir aplink raudona pasidare, o po pusvalandzio praejo  tai akivaizdziai alergiska pienui  o as kad kertu jogurtus ir maitinu ja MP, gal dabar pieniskus produktus pasalinsiu is raciono ir susitvarkysime duok Dieve...

bigsmile.gif drinks_cheers.gif liuks eksperimentas.
QUOTE(Lejute @ 2008 11 12, 22:34)
sweikos o mes ha misini pakeitem i ekologiska dobilo piena ir susitwarke wisos bedos ne jokiem baltymam  alergiskas o paprasciausiai misinuko chemijai

ax.gif duok Dieve, kad taip ir būt. 4u.gif
QUOTE(kriisvika @ 2008 11 12, 22:17)

vakar negalejau visai prisesti prie kompiuterio, mums pabandzius nauja alieju taip pablogejo vakar su vyru vakare pakaitom nesiojom ir zaidem. nes vis sauke ajajai ajajai. kazkaip vakare patepiau tai nakty nieko, ryte kaip rasiau, tik demeles visos isryskejo, o vakare tai jau zandukai raudoni raudoni ir siaip kur tik sausesne oda tai labai uzraudo. bet vakar vel nusimaudem issitepem savo locobase repair ir jau siandien geriau. jau net ir nuotaika vel pakilusi vaikui.

4u.gif
blink.gif
dar vis nesupratau, apie kokį čia aliejų kalba eina?
Nors, koks skirtumas - gi kas vienam tinka, kitam - nebūtinai :-) - visos žinom biggrin.gif
QUOTE(keste @ 2008 11 12, 19:12)
labuks mamytes
as tai va pasinaudojau mamyciu patarimu ir isbandziau naturalias vonios valymo priemones (soda+actas). nu turiu pasakyt kad tikrai gerai gal biski reikia daugiau pasveist bet tikrai neblogai nusivalo ir jokios chemijos.

o mamytes kokius ryzius jus kosem perkat. o pvz ar yra kokiu kukuruzu kruopu kokiu nors kosei virt?

mirksiukas.gif aha, gerai valo -tiks jau smirda... biggrin.gif

Yr visuos didesniuos centruos pirkt .
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 11 13, 01:32)
smile.gif

Mano mama norėjo vaistinėje Fuxino nupirkti, bet išsitarė vaistininkei apie dermatitą ir ji patarė pirkti Pyoctanini vandenini tirpala 1 proc. Tipo Fuxinas daugiau prie stomatito tinkamas, o šitas tinka prie odos problemų. Kol kas mums gerėja su Fucidin H  bigsmile.gif

4u.gif
Mum tai labai tiko Fuxinas mažei, ir dičkei , homeopatė sakė, šlapiuojančias žaizdas galima pavalyt juo, bet dar nebandžiau ax.gif . o Fucidinas H tai taip - efektyvus , tik gaila, kad mum nuo jo pašalinis poveikis buvo -kapiliarų tinklas iššorėj išryškėjo verysad.gif , dabar jau bandyčiau be jo apseit, jei vėl iki tokios pat būklės bėrimai "nueit".

Papildyta:
Daddygirl - kaip tavo uogytė 4u.gif ? AR gaunas dietos laikytis biggrin.gif ? Kiek dar laiko LT svečiuositės?
Atsakyti

QUOTE(Olgina @ 2008 11 13, 00:00)
Kaip smagu, jau nauja temele, aciu 4u.gif Siandien su maziuke pasidariau toki tyrima, paemiau ant rankytes uzlasinau ekologisko jogurto "Dobilas" ir ka jus galvojate, ant rankytes issoko toks guzelis, lyg uodo ikasta ir aplink raudona pasidare, o po pusvalandzio praejo doh.gif tai akivaizdziai alergiska pienui unsure.gif o as kad kertu jogurtus ir maitinu ja MP, gal dabar pieniskus produktus pasalinsiu is raciono ir susitvarkysime duok Dieve...

O čia tai naujiena blink.gif reiks ir man pabandyti
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 13, 00:32)
http://zmuida.googlepages.com/ jeigu mažiukai,tai tikriausiai ir išaugsite,o va mums viskas prasidėjo didesniems,taigi ir teko daugiau paieškoti priežasčių.Mums skirtas homeopatinis gydymas natūrammundoje.Blogai dirbo tulžis ir tt...Dabar viskas tvarkoje,džiaugiuosi tuo,o svarbiausia tikiu,kad liga nesugrįš.

Aciukas, parasiau laiskeli smile.gif
Vakar dar radau, kad ta kedru riesutu alieju suaugusieji geria - labai naudingas. Tai as galvoju, jeigu dar savi lialia maitinu, tai gal man jam ne tik odele tepti, bet ir paciai gerti, kad su mano pienu kazkiek vaikui tektu?
Gal jau ir nusisvaigau doh.gif Nu bet jau nebezinau ka dar naujo sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 13, 10:43)

Mum tai labai tiko Fuxinas mažei, ir dičkei , homeopatė sakė, šlapiuojančias žaizdas galima pavalyt juo, bet dar nebandžiau  ax.gif . o Fucidinas H tai taip - efektyvus , tik gaila, kad mum nuo jo pašalinis poveikis buvo -kapiliarų tinklas iššorėj išryškėjo  verysad.gif , dabar jau bandyčiau be jo apseit, jei vėl iki tokios pat būklės bėrimai "nueit".

Taip drinks_cheers.gif geriau jau būtų,kad nereiktų tept to FucidinH,bet gera mums čia šnekėti,kai mes Lietuvoj ir galim tą pačią dieną nusipirkti Fuxino ar ko kito,o ji ne.Kiek supratau jai mama viską siunčia.
Fucidin H aš tepiau tik 2k,tai mums nieko kolkas nematyt,kad būtų blogai ax.gif
Bet jau geriau tegul uždžiovina,nei leidžia kokiai infekcijai patekt.
Nieko tuoj mama atsiūs ko reik ir daugiau nereikės to Fucidin H mirksiukas.gif
Papildyta:
Otaip kaip tavo mažiukė,ar neatsirado kokių nereikalingų bėrimų?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 13, 12:24)
Taip drinks_cheers.gif geriau jau būtų,kad nereiktų tept to FucidinH,bet gera mums čia šnekėti,kai mes Lietuvoj ir galim tą pačią dieną nusipirkti Fuxino ar ko kito,o ji ne.Kiek supratau jai mama viską siunčia.
Fucidin H aš tepiau tik 2k,tai mums nieko kolkas nematyt,kad būtų blogai ax.gif
Bet jau geriau tegul uždžiovina,nei leidžia kokiai infekcijai patekt.
Nieko tuoj mama atsiūs ko reik ir daugiau nereikės to Fucidin H mirksiukas.gif
Papildyta:
Otaip kaip tavo mažiukė,ar neatsirado kokių nereikalingų bėrimų?

drinks_cheers.gif jap, sutinku, bet aš tai jau toj šaly,kur gyvenu, ieškočiau panašaus dalyko - cool.gif esu užsieny pagyvenus, žnau, kad ten irgi visko yr, ir dar geresnių dalykų nei pas mus biggrin.gif , bet reik gerai kalbą mokėt ir ,be abejo - pinigėliai medikamentam ten didesni doh.gif .
Fucidinu H pirmą kart tepiau , kai mažei buvo 5 mėn. .. verysad.gif būtent dėl tų infekcijų baimės. Dabar turiu dviejų metų panelę su išsišokusiom kraujagyslėm ant žandų verysad.gif .. gydytojai nei patvirtino, nei paneigė, kad čia Fucidino "darbas" .. schmoll.gif bet aš daugiau jo nenaudosiu ( ax.gif čia tik mano nuomonė ir patirtis - niekam nieko "neprikišinėju/neprimetinėju" mirksiukas.gif 4u.gif , kaip sakant - "klauskit gydytojo ir vaistinko", pridėčiau dar - jei jais pasitikit doh.gif ).

ax.gif o mum, tfu tfu tfu - vis dar gerai biggrin.gif , ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 13 lapkričio 2008 - 11:34
QUOTE(Otaip @ 2008 11 13, 11:30)
drinks_cheers.gif  jap, sutinku, bet aš tai jau toj šaly,kur gyvenu, ieškočiau panašaus dalyko -  cool.gif  esu užsieny pagyvenus, žnau, kad ten irgi visko yr, ir dar geresnių dalykų nei pas mus  biggrin.gif , bet reik gerai kalbą mokėt ir ,be abejo - pinigėliai medikamentam ten didesni  doh.gif .
Fucidinu H pirmą kart tepiau , kai mažei buvo 5 mėn. ..  verysad.gif  būtent dėl tų infekcijų baimės. Dabar turiu dviejų metų panelę su išsišokusiom kraujagyslėm ant žandų  verysad.gif  .. gydytojai nei patvirtino, nei paneigė, kad čia Fucidino "darbas" ..  schmoll.gif  bet aš daugiau jo nenaudosiu ( ax.gif  čia tik mano nuomonė ir patirtis - niekam nieko "neprikišinėju/neprimetinėju"  mirksiukas.gif  4u.gif , kaip sakant - "klauskit gydytojo ir vaistinko", pridėčiau dar - jei jais pasitikit  doh.gif ).

ax.gif  o mum, tfu tfu tfu - vis dar gerai  biggrin.gif , ačiū  4u.gif

Na tai smagu,kad viskas gerai wub.gif

Manau mes dabar visos viską darytume kitaip. mirksiukas.gif
O tos kraujagyslės gali būt iššokę ir nuo hormoninių tepalų aišku,jai tepei,bet vėl gal... Žinok tu čia,kad nori verysad.gif

O va mūsų atveju,tai tipo hormoninis tepalas tept ant krūtinės gerai čia taip KMUK odos gyd sakė,nes tipo sutraukia kraujagysles.Kas buvo meete žino apie ką aš čia šneku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 13, 09:43)
4u.gif  smagu dėl gerėjimų. Maniškė dar gal ir mažoka pastebėt pasikeitusiam charakteriui, bet gudravimų tai jau moka  biggrin.gif  - kai ką negerai padaro, ir pradedi jau bart ją - ji puola rodyt rankas, ar veidą - ir sako "tepti, tepti " -  lotuliukas.gif  tipo, "ko čia mam, kreipi dėmesį į tą ar aną - geriau prisimink, kad mane reik tepalais ištept" -  doh.gif  jau toks įpratimas pas mus tepalai ir bintavimasis  doh.gif

Daddygirl - kaip tavo uogytė  4u.gif ? AR gaunas dietos laikytis  biggrin.gif  ? Kiek dar laiko LT svečiuositės?

protinga mergaite biggrin.gif

Aciu, pas mus beveik be naujienu. Neblogeja - ir tai jau gerai. Kartais net atrodo, kad sioks toks pagerejimas yra: lyg maziau spuogiuku, buna, kad jie nubala..
bet zymaus pagerejimo kolkas nera. Sunku, kai taip visas maistas pasikeicia - gali itart bet ka doh.gif
Atgal bilieta turim, pasirodo biggrin.gif , tik gruodzio 7d. Bet jau nebezinau, ar tiek cia isbusim.. ax.gif Namie tiek veiklos, vos speju lakstyt, o cia tinginiaujam.. blush2.gif
Gerai, kad sioki toki uzsiemima susiradau - i sporto kluba nueinu.. namie tokios prabangos neturiu biggrin.gif
O ir MB jau sako, kad nebegali, kaip musu pasiilgo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 13, 10:14)
Aciukas, parasiau laiskeli  smile.gif
Vakar dar radau, kad ta kedru riesutu alieju suaugusieji geria - labai naudingas. Tai as galvoju, jeigu dar savi lialia maitinu, tai gal man jam ne tik odele tepti, bet ir paciai gerti, kad su mano pienu kazkiek vaikui tektu?
Gal jau ir nusisvaigau  doh.gif  Nu bet jau nebezinau ka dar naujo sugalvot.

man irgi atrodo, kad gera ideja tau pagerti, o kodel ne?
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 13, 10:30)
drinks_cheers.gif  jap, sutinku, bet aš tai jau toj šaly,kur gyvenu, ieškočiau panašaus dalyko -  cool.gif  esu užsieny pagyvenus, žnau, kad ten irgi visko yr, ir dar geresnių dalykų nei pas mus  biggrin.gif , bet reik gerai kalbą mokėt ir ,be abejo - pinigėliai medikamentam ten didesni  doh.gif .

ax.gif  o mum, tfu tfu tfu - vis dar gerai  biggrin.gif , ačiū  4u.gif

ziurint kokioj saly, pvz uk medikamentus vaikams visus israso nemokamai smile.gif
bet tik vaistus. nu dar ir emolientus - kremus.
gaila, kad tokiu naturaliu priemoniu kaip taukmedzis nemokamai neuzperka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 13, 10:30)
kaip sakant - "klauskit gydytojo ir vaistinko", pridėčiau dar - jei jais pasitikit  doh.gif ).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as ne vienu 100 proc nepasitikiu: todel klausiu iskart keliu biggrin.gif , dar pasiskaitau visur, kur tik ka nors randu, o paskui pati nusprendziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 13 lapkričio 2008 - 13:26
Sveikutes,

Niekada sioj temelej nesilankiau blush2.gif Bet mano vaikuti irgi paberia, tik jam neniezti. Na veiduko niekada neberia, tik vietomis, tokiais rausvais ir siurksciais plemukais, kojytes, rankytes, alkunes, uzpakaliuka. Ar gali AD neniezteti? Na cia mus gydytoja nustate, kad tai AD ir israse tepti kremuku "Laticort 1 %" na kiek suprantu jis turbut hormninis, todel padeda.
Ir dar pavasary gulejom 2 ligoninej Kaune infekciniam skyriui, nes noro virusa turejom verysad.gif tai ten begulint atsirado ant kulniuko tokia raudona demele, tepiau tuo paciu "Laticort" nepadejo, pradejo pleiskanoti ta vietele, paskui liepa isvaziavom i pajury, ir buvau jau beveik viskas isnyke, bet tik gryzom namo ir vel verysad.gif Nuvedziau pas gydytojus, tyre, grybelio nerado, ir pasake vel, kad cia AD tik labai isbujojes, ir israse tepti "Fucicort", bet tas tik apgyde, visiskai neisgyde :verysad:Ar gali nuo maisto berti tik viena vieta? g.gif Dabar pradejau kelis kartus dienoje tepti riebiu "IWOSTIN" firmos kremu, skirtu hipoalerginej odai, ir prasti tos pacios firmos muiliuku, kuriame nera muilo, ir nieka atrodo vikas geriau lygtais unsure.gif Bet sakiau turbut jei visiskai nepraeis, vesiu i privacia odos klinika, gal ten kaip uz pinigus daugiau ka pasakys, idemiau paziure, nes nebezinau jau ka daryt.

QUOTE(keste @ 2008 11 12, 19:12)
labuks mamytes
as tai va pasinaudojau mamyciu patarimu ir isbandziau naturalias vonios valymo priemones (soda+actas). nu turiu pasakyt kad tikrai gerai gal biski reikia daugiau pasveist bet tikrai neblogai nusivalo ir jokios chemijos.

Gal gali ir man papasakot, kaip ta padaryt, kokiomis dalimis maisyt, ar kaip? Nes kai vaikuti ismaudau berimukai suaktyveja, gal vonioj kokia zaraza g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 13, 12:14)
Aciukas, parasiau laiskeli  smile.gif
Gal jau ir nusisvaigau  doh.gif  Nu bet jau nebezinau ka dar naujo sugalvot.

mes irgi jį geriam ,kai nepamirštam vaikai taip pat,bet jie didesni.
Atsakyti
Labutis, na tiek priraset cia per pora dienu doh.gif
biggrin.gif
Anoje temoje kazkuri mamyte klause del Exipial kremo su migdolu aliejumi ir cinku. Mums jis visai nepadejo. To cinko ten labai mazai ir kremas labiau drekina nei dziovina.
Atsakyti