Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 12:06)
labas rytas
kaip siandien vaikiukai laikosi?  4u.gif

del aplinkos paketimo  unsure.gif as jau visas viltis dedu i grizima namo  unsure.gif
siryt net apstulbau pamacius Gretos zandukus - tokiu baisiu mes kazin ar tureje  verysad.gif o viena 5cnt dydzio deme net slapiuoja ir pleiskanoja  blink.gif mums taip pirma karta  verysad.gif
vajei verysad.gif

4u.gif
jo, geras klausimas - kasdien situacija gi su šita liga gali keistis ... ir neižinai kurion pusėn unsure.gif ...
unsure.gif o jūs naujienos ... verysad.gif - kapstykitės kapstykitės - nes šlapiavimai "svečiuojas" gan ilgai negydomi .. . 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykitės

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 02, 12:26)
As tai siemet nelaukiu ir Kaledu,nes vaziuosim pas senelius pasisveciuot,tai jau net bijau pagalvot koks vaikas po to bus.

doh.gif doh.gif oi, kaip suprantu doh.gif . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 02, 01:39)
Kaip suprantu, tai juo prekiauja vaistinėse?

Amica, Lietuvoje Weledos proukcija - www.weleda.lt, o uzsieny - nezinau http://www.weleda.de...rzneimittelA-Z#. Mums tai sis tepalas superinis slapiavimas, labai gerai nudziovina.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 12:06)
siryt net apstulbau pamacius Gretos zandukus - tokiu baisiu mes kazin ar tureje  verysad.gif o viena 5cnt dydzio deme net slapiuoja ir pleiskanoja  blink.gif mums taip pirma karta  verysad.gif

Laikykitės 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 02, 12:26)

As tai siemet nelaukiu ir Kaledu,nes vaziuosim pas senelius pasisveciuot,tai jau net bijau pagalvot koks vaikas po to bus.

Oj tie seneliai... doh.gif

Kas klausėt dėl FLORA CARE - MB šiandien pirko vaistinėj prie Minsko IKI.

Atsakyti
Oij, uzjauciu mamytes, kuriu maziams pablogejimai unsure.gif Laikykites!
Mums po mociutes vaisiu irgi karts nuo karto buna koju draskymosi ir verkimo naktu, bet tada patepu Cutivate, sumaisytu su kokiu medetku tepalu. Kazkaip tai padeda mums kontroliuoti liga, tada vel pakanka ilgam tiesiog naturaliu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 02, 07:24)
Amica , iš kokio miesto tavo tėvai - gal man sukraut "lauknešėlį"  biggrin.gif  - per juos siunties iš LT ? o KAS LINK APLINKOS PAKEITIMO - aš pati LABAI daug girdėjau jau,kad būtent taip atrado savo alergenus - ir mes, kai gimė mažoji ir jai taip blogai buvo - jau buvom susiradę išsinuomot savaitei butą - nes galva nenešė kas jai daros. Tikiu, kad labai sunku, bet gal taip surasit kažką ???  4u.gif  laikykitės

Mes iš Kauno, ir gyvena mano mama visai netoli Daddygirl brolio namų smile.gif . Susirašiau kas kam tinka, kas kam padeda, o kas padėtų mano vaikui - nežinau doh.gif . Dėl gerųjų bakterijų. Mūsų pediatrė LT patarė Bifolac. Ar kuri naudojot? Ar visgi geriau tas Flora Care?

QUOTE(Lince1 @ 2008 12 02, 09:10)
Stiprybes. Uzjauciu jus. Kai mums nepadejo nei Cutivate nei kiti, mes vaziavome i Birzus pas VAriakojiene ir ji gaminamus vaistineje israse, ten vitaminai, prednizolonas ir mums labai greitai pradejo gereti, o daugiau niekas nepadejo.

Ačiū 4u.gif , bandom laikytis, nors kartais jau bliauti norisi matant vaiką taip kenčiant. Prednizolonas yra hormonai, mano močiutė dėl savo ligų juos nuolat vartoja. O jums po to padėjimo neatsinaujino tai, kad buvo iki gydymo?

QUOTE(*GREISI* @ 2008 12 02, 09:26)
Vargšiukai jūs...Manau jums gali būti viskas alerginė reakcija.Gydymo kažkokio būtinai reikia...šiaip akių patinimas susijęs su inkstais.Dėl viso pikto pasidarykite šlapimo ir kraujo tyrimą.Dėl homeopatinių vaistų,tai mums labiausia padeda heelo serijos vaistai,kurie ampulėse.Taip pat detoxkit homeopatiniai.Mano draugės panašiai vaikus bėrė ir tik griežta dieta sureguliuodavo.Darė visus tuos alerginius tyrimus,laikosi tos dietos .Padeda...laikykitės
Dar ką radau Vienintelis simptomas man kol kas - patinusios akys. Pasak alergologės, tai gali duoti mycoplazma pneumoniae.Ima iš akių tepinėlį.

Šlapimo ir kraujo tyrimai turi būti kažkokie specialūs ar įprastiniai? O tie homeopatiniai vaistai, kuriuos čia paminėjai, jie nuo ko padeda jums? Nuo šlapiavimų? O kas čia per mycoplazma pneumoniae??????????? Mums vokai ir paakiai patino pirmą kartą tada, kai tas fotkes dariau. Iki tol kiek bėrė, tai akys niekada nebūdavo aptinę. Dabar veidukas vėl darosi panašus į tokį kaip nuotraukose. Nu dar nėra toks, bet eina link to. Ir akys vėl aptino.
Papildyta:
Kojyčių šlapiavimus ir bėrimus tepiau su antibiotikais dieną, o nakčiai mums buvo išrašę tokį tepaliuką - Cinko oksidas (25,0g), almidon (25,0g), Lanolina anhidra (37,5g), migdolų aliejus(12,5g). Antibiotikus tepiau 7d, paskui tik su tuo tepalu, bet ir nakciai, ir dienai. Gijimas buvo ilgas, nes šlapiuojantys plotai buvo nemaži. Dar yra vos vos to pašlapiavimo, tai gal bandysiu tas vieteles su fuxinu patepti. O šiaip tai šitas tepalas mums tikrai tiko, labai gražiai užtraukė šlapiavimus, tik ne visus dar, o nešlapiuojantys plotai kažkaip nubąlo. Kol tepiau tuo tepalu, jokiu kremu daugiau netepiau ir tie tepami plotai neišsausėjo. Šiandien pirmą kartą ištepiau su kremu - ryte su essexu, popiet su TS.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 02, 19:46)

4u.gif aha.. bifolaco maniškė net tris dėžutes išgėrė (alergologiniam pasiūlė) - poveikio - JOKIO nepastebėjau rolleyes.gif , o po Floracare - iškart rolleyes.gif . Gal tik mum taip tiko rolleyes.gif

Daddygirl mirksiukas.gif cool.gif atvarai Vilniun iki išvyksit - sukrausim lauknešėlį Amicai biggrin.gif

rolleyes.gif mes tai bandomės naują homeopatinį vaistą (kainos jų irgi jau tokios ... rolleyes.gif .. o dar iš Latvijos užsakinėjom, nes LT jie neparduodami doh.gif ). Žiūrėsim kas bus.. nes dičkės veidas pradeda "užsideginėti" verysad.gif o kasosi tai jau be proto..tik tą ir veikiu, kad apsikabinus laikau, kai tik mažę paleidžiu ... iki šlapiavimo, sakyčiau - laikas suskaičiuotas, jei nepadės nauji vaistai .. .

Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma.

rytais vaizdelis visada baisiausias, ar ne? o dar slapia deme pamaciau..
nusiprausem muiliuku, pasitepem kremu, sviestu.. geriau atrode. nu bent jau nebeslapiuoja (ar taip gali buti?).
jau ir seneliai issigando tokius zandus pamate.. jau manes klausytis pradejo.. o iki dabar tai tik aiskino man,kad be reikalo vaika tiek teplioju - neduodu odai pailset, kad vaikas turi valgyti normalu maista, kaip visi doh.gif doh.gif kad anglijoj ekologiskas maistas tai blogas, o va lietuvoj tai viskas labai svaru ir labai gerai.. nu vienzo.. issiliejau lotuliukas.gif
Atsakyti
[Bifolaco mes net nezinau kiek isgerem , bet jokio poveikio. Po Flora care kazkiek geriau .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 02, 18:15)
Daddygirl  mirksiukas.gif  cool.gif  atvarai Vilniun iki išvyksit - sukrausim lauknešėlį Amicai biggrin.gif

mirksiukas.gif
Amica, gal tikrai paieskot ko, kol as cia.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 12 02, 18:15)
Žiūrėsim kas bus.. nes dičkės veidas pradeda "užsideginėti"  verysad.gif o kasosi tai jau be proto..tik tą ir veikiu, kad apsikabinus laikau, kai tik mažę paleidžiu  ... iki šlapiavimo, sakyčiau - laikas suskaičiuotas, jei nepadės nauji vaistai .. .

ojoj.. verysad.gif console.gif

o Greta retai kasos.. nors tiek, galvoju.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

labai aciu uz atsakymus del grikiu ir perliniu kr., zinau, kad mano dieta "ne panaceja" mirksiukas.gif bet bent blogiau nebus tai tikrai, o del mazokai MP nu ka darysi, nebus gi sunaitelis alkanas, skysciu geriu daug - pries ir po maitinimo po stikline, bet net nepriverstinai, mane tiesiog troskina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 02, 19:46)
Mes iš Kauno, ir gyvena mano mama visai netoli Daddygirl brolio namų  smile.gif . Susirašiau kas kam tinka, kas kam padeda, o kas padėtų mano vaikui - nežinau  doh.gif . Dėl gerųjų bakterijų. Mūsų pediatrė LT patarė Bifolac. Ar kuri naudojot? Ar visgi geriau tas Flora Care?
Ačiū  4u.gif , bandom laikytis, nors kartais jau bliauti norisi matant vaiką taip kenčiant. Prednizolonas yra hormonai, mano močiutė dėl savo ligų juos nuolat vartoja. O jums po to padėjimo neatsinaujino tai, kad buvo iki gydymo?
Šlapimo ir kraujo tyrimai turi būti kažkokie specialūs ar įprastiniai? O tie homeopatiniai vaistai, kuriuos čia paminėjai, jie nuo ko padeda jums? Nuo šlapiavimų? O kas čia per mycoplazma pneumoniae??????????? Mums vokai ir paakiai patino pirmą kartą tada, kai tas fotkes dariau. Iki tol kiek bėrė, tai akys niekada nebūdavo aptinę. Dabar veidukas vėl darosi panašus į tokį kaip nuotraukose. Nu dar nėra toks, bet eina link to. Ir akys vėl aptino.
Papildyta:
Kojyčių šlapiavimus ir bėrimus tepiau su antibiotikais dieną, o nakčiai mums buvo išrašę tokį tepaliuką - Cinko oksidas (25,0g), almidon (25,0g), Lanolina anhidra (37,5g), migdolų aliejus(12,5g). Antibiotikus tepiau 7d, paskui tik su tuo tepalu, bet ir nakciai, ir dienai. Gijimas buvo ilgas, nes šlapiuojantys plotai buvo nemaži. Dar yra vos vos to pašlapiavimo, tai gal bandysiu tas vieteles su fuxinu patepti. O šiaip tai šitas tepalas mums tikrai tiko, labai gražiai užtraukė šlapiavimus, tik ne visus dar, o nešlapiuojantys plotai kažkaip nubąlo. Kol tepiau tuo tepalu, jokiu kremu daugiau netepiau ir tie tepami plotai neišsausėjo. Šiandien pirmą kartą ištepiau su kremu - ryte su essexu, popiet su TS.

mes jau pagiję ilgą laiką ,vaistai buvo paskirti natūramundoje.Nemažai jų buvo tokiose ampulėse.Nu ir suplojom apie keturis šimtus vien už vaistus.Bet pinigų negaila,nes dabar valgome viską.O tyrimai,tai nors įprastus padarykit,nu viską kas įmanoma.Tiesa jūsų apranga toje nuotraukoje,ar bliuskutės apykaklė ne sintetinė?
Atsakyti
Dėl Bifolaco aišku, nepirksim. Bandysim Flora Care. O jie ten tik vienos rūšies būna? Ir kiek gerti? Dėžutė vienam kartui ar kaip? Kad paskui nesuduočiau per daug.

QUOTE(Otaip @ 2008 12 02, 19:15)
Daddygirl  mirksiukas.gif  cool.gif  atvarai Vilniun iki išvyksit - sukrausim lauknešėlį Amicai biggrin.gif

rolleyes.gif  mes tai bandomės naują homeopatinį vaistą (kainos jų irgi jau tokios ...  rolleyes.gif .. o dar iš Latvijos užsakinėjom, nes LT jie neparduodami  doh.gif ). Žiūrėsim kas bus.. nes dičkės veidas pradeda "užsideginėti"  verysad.gif o kasosi tai jau be proto..tik tą ir veikiu, kad apsikabinus laikau, kai tik mažę paleidžiu  ... iki šlapiavimo, sakyčiau - laikas suskaičiuotas, jei nepadės nauji vaistai .. .

doh.gif O tai ko Daddygirl Vilniun varyti? Mano mama ir pašte atsiimtų, jei jau ką ax.gif . Labai labai ačiū už rūpestį 4u.gif , net susigraudinau...

Nu kad tik padėtų 4u.gif . O tai neduodi nieko dėl kasymosi? Jei jau taviškė tiek kasosi ir neduodi, tai man tada nėra ką ir duoti vaikui su tokiu jo kasymusi - kai pampersą keičiu, tai tada ima draskyti (ir tai dar ne visada), bet jau sakau gal čia įprotis darosi g.gif . Mato, kad tos vietos ne tokios, tai ir drasko.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:36)
rytais vaizdelis visada baisiausias, ar ne? o dar slapia deme pamaciau..
nusiprausem muiliuku, pasitepem kremu, sviestu.. geriau atrode. nu bent jau nebeslapiuoja (ar taip gali buti?).

Laikykitės 4u.gif . Gal tikrai seneliai persistengė su tokiu begaliniu rūpesčiu ir dėmesiu anūkei doh.gif . O dėl šlapiavimo, tai mums jei jau pradeda šlapiuoti, tai jokie paprasti drėkinami kremai neužtraukia šlapiavimų.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:55)
Amica, gal tikrai paieskot ko, kol as cia.

Ačiukas didelis 4u.gif , bet ko ieškoti? Mano mama pagatava supirkti viską, pati po internetą naršo, straipsnius skaito mums aktualia tema, man patarimus duoda biggrin.gif , bet kad rasti tą vienintelį teisingą sprendimą kuo tepti, ką daryti, tai taip ir nerandam unsure.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 12 02, 22:06)
mes jau pagiję ilgą laiką ,vaistai buvo paskirti natūramundoje.Nemažai jų buvo tokiose ampulėse.Nu ir suplojom apie keturis šimtus vien už vaistus.Bet pinigų negaila,nes dabar valgome viską.O tyrimai,tai nors įprastus padarykit,nu viską kas įmanoma.Tiesa jūsų apranga toje nuotraukoje,ar bliuskutės apykaklė ne sintetinė?

Bet Natūramundoje kad tirtis, tai reikia dar paaugti mums. O kiek tyrimai kainavo? Bliuskytės apykaklė sintetinė, žinau, kad negerai, bet tuo metu tepiau gausiai TS, tai specialiai užvilkau prastesnį rūbelį, o šiaip tai visi mūsų rūbeliai medvilniniai, net liemenės ir megztukai tik iš medvilnės.
Greisi, o kas ten dėl tų aptinusių akių? Aš nelabai supratau.
Atsakyti