Dėl Bifolaco aišku, nepirksim. Bandysim Flora Care. O jie ten tik vienos rūšies būna? Ir kiek gerti? Dėžutė vienam kartui ar kaip? Kad paskui nesuduočiau per daug.
QUOTE(Otaip @ 2008 12 02, 19:15)
Daddygirl atvarai Vilniun iki išvyksit - sukrausim lauknešėlį
Amicai
mes tai bandomės naują homeopatinį vaistą (kainos jų irgi jau tokios ...
.. o dar iš Latvijos užsakinėjom, nes LT jie neparduodami
). Žiūrėsim kas bus.. nes dičkės veidas pradeda "užsideginėti"
o kasosi tai jau be proto..tik tą ir veikiu, kad apsikabinus laikau, kai tik mažę paleidžiu ... iki šlapiavimo, sakyčiau - laikas suskaičiuotas, jei nepadės nauji vaistai .. .
O tai ko Daddygirl Vilniun varyti? Mano mama ir pašte atsiimtų, jei jau ką
. Labai labai ačiū už rūpestį
, net susigraudinau...
Nu kad tik padėtų
. O tai neduodi nieko dėl kasymosi? Jei jau taviškė tiek kasosi ir neduodi, tai man tada nėra ką ir duoti vaikui su tokiu jo kasymusi - kai pampersą keičiu, tai tada ima draskyti (ir tai dar ne visada), bet jau sakau gal čia įprotis darosi
. Mato, kad tos vietos ne tokios, tai ir drasko.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:36)
rytais vaizdelis visada baisiausias, ar ne? o dar slapia deme pamaciau..
nusiprausem muiliuku, pasitepem kremu, sviestu.. geriau atrode. nu bent jau nebeslapiuoja (ar taip gali buti?).
Laikykitės
. Gal tikrai seneliai persistengė su tokiu begaliniu rūpesčiu ir dėmesiu anūkei
. O dėl šlapiavimo, tai mums jei jau pradeda šlapiuoti, tai jokie paprasti drėkinami kremai neužtraukia šlapiavimų.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 19:55)
Amica, gal tikrai paieskot ko, kol as cia.
Ačiukas didelis
, bet ko ieškoti? Mano mama pagatava supirkti viską, pati po internetą naršo, straipsnius skaito mums aktualia tema, man patarimus duoda
, bet kad rasti tą vienintelį teisingą sprendimą kuo tepti, ką daryti, tai taip ir nerandam
QUOTE(*GREISI* @ 2008 12 02, 22:06)
mes jau pagiję ilgą laiką ,vaistai buvo paskirti natūramundoje.Nemažai jų buvo tokiose ampulėse.Nu ir suplojom apie keturis šimtus vien už vaistus.Bet pinigų negaila,nes dabar valgome viską.O tyrimai,tai nors įprastus padarykit,nu viską kas įmanoma.Tiesa jūsų apranga toje nuotraukoje,ar bliuskutės apykaklė ne sintetinė?
Bet Natūramundoje kad tirtis, tai reikia dar paaugti mums. O kiek tyrimai kainavo? Bliuskytės apykaklė sintetinė, žinau, kad negerai, bet tuo metu tepiau gausiai TS, tai specialiai užvilkau prastesnį rūbelį, o šiaip tai visi mūsų rūbeliai medvilniniai, net liemenės ir megztukai tik iš medvilnės.
Greisi, o kas ten dėl tų aptinusių akių? Aš nelabai supratau.