Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

Amica laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na as negaliu ziuret tokiu fotu verysad.gif man ziauriai gaila vaiku ziauriai
Otaip tau jau viska atsake.Tu pati daug geriau man atrodo viska zinai uz tuos gydytojus kas ir kaip jums geriau.

Sestadieni buvau tokiam baliuky,tai vienos mamos vaikas pries 10 metu sirgo AD,tai ji sake isgyde tik su ozkos pienu.Ir baisus buvo AD net nuo ranku oda lupdavosi.Keista,nes dabar ozkos pienas priskiriamas prie alerg produktu.Ir dar sake buvo griezta dieta.Na o apie dieta tai manau tu pati viska gerai zinai blush2.gif

Amica manau tau reikia labai gero homeopato ir alergologo.Jei pas jus nera,tai gal tu vaziuok i Lietuva,kaip manai g.gif

Na ir linkiu jums daug daug sveikatytes,sveikite greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 01 gruodžio 2008 - 20:59
Amica, mums slapiuojanciomvietom labai labai super padedavo Weledos Wecesin tepalas . naturalus bet efektyvus,pabandykit. sveikatos ir stiprybes jums
Atsakyti
Amica - stiprybės ir kantrybės 4u.gif
Mano sūnelio pirmas AD pasireiškimas buvo būtent toks, kaip Tu parodei nuotraukoje. Tada jam tebuvo 3 mėn. Tepiau Fuxinu, gerai džiovino. Po to, kai pradėjo byrėt šašai, tepiau Elideli. Taip rekomendavo alergologė, tokio gydymo užteko. Jokių vaistų negėrėm, nors turėjom Tavegilio dėl visa ko.

Toks pat vaizdelis ant kojyčių, kaip pas Jus , pas mus buvo šeštadienio ryte, penktadienį paragavus naminės burokėlių sriubos (net ir be acto, su antaniniu obuoliu dėl rūgšties), be jokio pomidorų padažo ir savo daržo burokėlių verysad.gif Sekančia dieną nežinau, kiek kartų tepiau TS - šiandien atrodo gana normaliai.
Taip pat atrodoMB vidiniai rankų paviršiai nuo šokolado, martinio, mandarinų. Jam padeda Aderma.
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2008 12 01, 18:02)
mano uzsispyrimas ir sunkios pastangos pagerino MP gamyba, bet jo vistiek truko (del mazo svorio rpiaugimo as buciau buvusi rami, bet kraujo tyrimas rode, kad ruksta skysciu), pradejau po truputi primaitinti misiniu.
... papildomai pradejau laikytis hipoalergines dietos, na ji bent jau nepakenks, o gal pagerins situacija dar labiau, tikiuosi  blush2.gif

Sveika prisijungus,
-del MP kiekio - pastebejau, kad MP kiekis tiesiogiai proporcingas isgertu skysciu kiekiui. Taigi jei pieno maistingumo pakanka, o truksta tik MP kiekio skyscio pavidalu - gerk daug, kad ir paprasto vandenuko. As ir naktimis po maitinimu gerdavau ir diena - prisipildavau asoti, kad zinociau kiek isgeriu, nes palaidom stiklinem tai nesuprasdavau. Taip palaipsniui didink MP kieki ir mazink misinio, nes laikas kada susistyguoja MP gamyba labai individualus. As tik po 2 men. susiderinau savo skyscius, o tai vis MP per daug prigamindavau lotuliukas.gif
-del hipoalergines dietos - ji nera panaceja ir net dietoje isvardinti produktai kai kuriuos vaikus gali alergizuoti. O grikiai ir perlines kruopos taip pat.
Jei laikydamasi dietos valgai maza skaiciu produktu - butinai padidink ju kieki, nes priesingu atveju gasusi mazesne dienos norma maistinguju medziagu, nuo ko gali sumazeti MP (man taip buvo, tai pradejau valgyti tuos pacius 5 produktus, bet dvigubai daugiau ir MP atsistate).

QUOTE(Amica @ 2008 12 01, 21:09)
Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais.
Vėl aptinę akys (ar buvo kurios vaikui aptinę akys?), šlapiuoja ausytė, kai kurios vietos ant veiduko

Jetau,net apsizliumbiau verysad.gif
Mes panasiai atrodem irgi pries ligonine. Ir akytes buvo patine, nes visi akiu vokai buvo isberti (tik lebgviau nei zandukai - dar matesi pavieniai spuogeliai, tik labai tankiai). As taip pat bijojau, kad taip arti akyciu bere.
Mes issiverteme be hormonu(tik labai gausiai ir beveik nuolat drekinom berimus), nes atsigulus i ligonine padetis eme taisytis. Musu atveju pagrindinis alergenas buvo aplinkoje. Taciau ir dabar paberia po antakiais tik ne taip gausiai. Vat siandien irgi paumejo, g.gif o nuo ko - nezinom.
Aisku gal kvailai nuskambes(nes nezinau jusu priesistores), bet ar bandet kelioms dienoms nuolatine aplinka pakeisti?
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 16:20)
Dukrų amžius paraše wink.gif - mažei skyrė Graphites30 ir calc.fluor30, dičkei - chamommila30, Arsenicum30, Cina30, Hepar Sulfur30(peršalę buvom kaip tik)

QUOTE(vilnele @ 2008 12 01, 16:55)
O  kaip motyvavo Grafites30? Nes mes dabar geriam Ca Fuolricum200,

O mum dabar paskirta calc. phosphoricum30 ir Apis200.

QUOTE(Mortele @ 2008 12 01, 18:02)
1. Vienoje literaturoje grikius valgyti galima, kaip visiska nealergena, kitoje, negalima, beje, cia pirmajame puslapyje jie irgi priskiriami alergizuojanties
2. O kaip visgi su perlinem kruopom? jos tai is kvieciu, o priskirtos prie nealergenu  g.gif  ar del ju specifinio slifavimo jos nebealergizuoja?

Sveikutė, kiekvienam vaikučiui individualu - vieniem tinka, kitiem ne, bet priskiriama prie labiau alergizuojančių.
Perlinės kruopos - tai ne kviečiai,o miežiai. Radau va ką: perlinės kruopos - tai šlifuoti miežių branduoliai ar jų dalys, kurių paviršiuje yra likę luobelių. Mūsų atveju labiausiai iš visų kruopų netiko.
Linkiu, kad viskas būtų gerai su MP.

Amica, laikykitės 4u.gif Sudėtinga pas jus situacija... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 15:11)
wub.gif  wub.gif  jau kokia graži Gretulė čia  biggrin.gif  thumbup.gif
ech.. i jūs su bėrimu ............ 4u.gif

mazgė - laikos  thumbup.gif ( spjaudau i kalu medin  cool.gif ) biggrin.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 01, 16:01)
na ir tavo kokia fainulka wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu labai uz grazius zodzius wub.gif
Otaip, as irgi tyliai linkiu, kad tavo mazutei netektu daugiau visu situ bedu patirt.

QUOTE(Mortele @ 2008 12 01, 16:02)
nes man iskilo keletas klausimu del hipoalergines dietos man MP saltiniui  4u.gif :
1. Vienoje literaturoje grikius valgyti galima, kaip visiska nealergena, kitoje, negalima, beje, cia pirmajame puslapyje jie irgi priskiriami alergizuojanties
2. O kaip visgi su perlinem kruopom? jos tai is kvieciu, o priskirtos prie nealergenu  g.gif  ar del ju specifinio slifavimo jos nebealergizuoja?

sveika 4u.gif
nemanau, kad yra vienareiksmiskas atsakymas i tavo klausimus. visos kruopos gali kazkam tikti, kazkam - ne unsure.gif

QUOTE(Amica @ 2008 12 01, 19:09)
Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais.

varge verysad.gif tu tik svarbiausia nepasiduok blogoms mintims ir nusiminimui. matai, ir kitiems taip buvo - issikapste. bus gerai ir jums. kad tik greiciau..

del akyciu patinimo; gal zinoma tai nuo isberimo - toks vietinis uzdegimas. bet dar gali buti ir alergine reakcija. as paaugle turejau alergija rubams, prakaitui - dilgeline. tai per pati didziausia priepuoli (kai isbere vos ne visa kuna), uztino ir akys. isberimas per kelias valandas dingo, o akiu uztinimas laikesi gal kokia savaite.

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 01, 19:53)
Sestadieni buvau tokiam baliuky,tai vienos mamos vaikas pries 10 metu sirgo AD,tai ji sake isgyde tik su ozkos pienu.Ir baisus buvo AD net nuo ranku oda lupdavosi.Keista,nes dabar ozkos pienas priskiriamas prie alerg produktu.

esu ir as skaicius ne karta, kaip vieniems ar kitiems padejo preparatai su ozkos pienu.. bet galvoju, kad yra daugiau jam alergisku vaiku, nei tu, kuriems jis padetu g.gif
aplamai, kai paskaitai, kiek tu priemoniu, kurios kazkam padeda.. galva ima suktis. vakar po pertraukos vel uzsukau i angliska, amerikietiska analogiskus siam forumus, tiek prisiskaiciau.. blink.gif net nezinau, ar yra prasmes cia visas tas priemones ir istorijas vardinti.. net nebezinau, ar yra prasmes viska bandyti.. kiek mes per metus ko bebandom..antra karta nieko nebeperku. nu, turim jau labai labai seniai sau susirade taukmedi, tai tik ji viena pastoviai ir naudojam.
o visa kita, nors kazkam atseit labai padeda, mes pabandom ir padedam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 01 gruodžio 2008 - 23:33
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif , už išsakytas mintis, patarimus 4u.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 12 01, 20:53)
Amica laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Amica manau tau reikia labai gero homeopato ir alergologo.Jei pas jus nera,tai gal tu vaziuok i Lietuva,kaip manai g.gif

Na ir linkiu jums daug daug sveikatytes,sveikite greiciau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

9d eisim pas alergolgę, matysim ką ji sakys. Bet iki to laiko jau turiu kažkuo vaiką gydyti, o kuo - nebeišmanau unsure.gif

QUOTE(vilnele @ 2008 12 01, 21:09)
Amica, mums slapiuojanciomvietom labai labai super padedavo Weledos Wecesin tepalas .  naturalus bet efektyvus,pabandykit.  sveikatos  ir stiprybes jums

Kaip suprantu, tai juo prekiauja vaistinėse?

QUOTE(Piranij@ @ 2008 12 01, 21:28)
Aisku gal kvailai nuskambes(nes nezinau jusu priesistores), bet ar bandet kelioms dienoms nuolatine aplinka pakeisti?
Laikykites  4u.gif

Na nebandėm g.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 01, 23:24)
aplamai, kai paskaitai, kiek tu priemoniu, kurios kazkam padeda.. galva ima suktis. vakar po pertraukos vel uzsukau i angliska, amerikietiska analogiskus siam forumus, tiek prisiskaiciau..  blink.gif net nezinau, ar yra prasmes cia visas tas priemones ir istorijas vardinti.. net nebezinau, ar yra prasmes viska bandyti..

Vat būtent, kad jau galva sukasi - kiekvienam vaikui skirtingai unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 00:24)
b]Otaip[/b], as irgi tyliai linkiu, kad tavo mazutei netektu daugiau visu situ bedu patirt.

aplamai, kai paskaitai, kiek tu priemoniu, kurios kazkam padeda.. galva ima suktis. vakar po pertraukos vel uzsukau i angliska, amerikietiska analogiskus siam forumus, tiek prisiskaiciau..  blink.gif net nezinau, ar yra prasmes cia visas tas priemones ir istorijas vardinti.. net nebezinau, ar yra prasmes viska bandyti.. kiek mes per metus ko bebandom..antra karta nieko nebeperku. nu, turim jau labai labai seniai sau susirade taukmedi, tai tik ji viena pastoviai ir naudojam.
o visa kita, nors kazkam atseit labai padeda, mes pabandom ir padedam  unsure.gif

4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Amica @ 2008 12 02, 02:39)
- nebeišmanau  unsure.gif
Kaip suprantu, tai juo prekiauja vaistinėse?
Na nebandėm  g.gif
Vat būtent, kad jau galva sukasi - kiekvienam vaikui skirtingai  unsure.gif

4u.gif .. matyt nėr mamos čia, kuri kalnų pabandytos kosmetikos neturėt .. doh.gif . Kaip Daddygirl ir sakė, mes ir retai ką antrą kart perkam, bet dičkei jau du metai - tai jau turim sau prisitaikę šį tą cool.gif (weledos kremukas drėkinantis su medetkom, sviestmedis (kai tik atradom), ir su propoliu kremas).Bet kitka.. beja, kad ir kaip weledos mum nemažai tinkančių dalykų, bet daug ko išgirtas Dermatodoron tepalas mėtosi spintutėj..,kaip ir Wecesin pudra , na, gal tepalas tuo pat pavadinimu daug veiksmingesnis rolleyes.gif ... Amica , iš kokio miesto tavo tėvai - gal man sukraut "lauknešėlį" biggrin.gif - per juos siunties iš LT ? o KAS LINK APLINKOS PAKEITIMO - aš pati LABAI daug girdėjau jau,kad būtent taip atrado savo alergenus - ir mes, kai gimė mažoji ir jai taip blogai buvo - jau buvom susiradę išsinuomot savaitei butą - nes galva nenešė kas jai daros. Tikiu, kad labai sunku, bet gal taip surasit kažką ??? 4u.gif laikykitės
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2008 12 01, 16:47]
Flora Care ir as kolkas neradau ax.gif , siandien 5 vaistines aplankem, bet arba pabaige, arba netureje..

[QUOTE]undefined[/QUOTE]

UAB Mitela jas platina, as tada paskambinau ir pasake kokios vaistines juos eme.
Papildyta:
[quote=Amica,2008 12 01, 21:09]
smile.gif

Sveikutės visos 4u.gif . Kiek gražių nuotraukėlių yra wub.gif . Ir tie pabėrimai tokie negausūs, bent iš foto. Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais. Taip, kaip atrodo žandai, taip atrodė visas vaiko veidas, ausytės, net antakiai ir akių vokai, aplink akis ištinę. Jau antra diena, kai vaizdas ant veido vėl darosi panašus į buvusį. Vėl aptinę akys (ar buvo kurios vaikui aptinę akys?), šlapiuoja ausytė, kai kurios vietos ant veiduko.

user posted image
user posted image
user posted image

Šiandien buvom pas dermatologę. Mintyse pasiunčiau velniop, nes neišgirdau nieko naujo. Gavom krūvą receptų ir siuntimą pas alergologą. Jau nebežinau nei ką daryt, o nieko nedaryt irgi negaliu verysad.gif . Išrašė ZINNAT antibiotikus geriamus, 7 dienoms. Taip pat ZYRTEC po 5 lašus per dieną. Vėl hormonus - ADVANTAN, 10 dienų, po jų ELIDEL 2-4 savaitėms 2k dienoje. Na, ir liepė kokį drėkinantį kremą tepti 2k dienoje doh.gif . Aš po 4-6k tokį kremą tepu. Kaip jums vaistukai? Kol kas nepirkau nieko, nežinau ką ir daryti. Nu kiek tuos hormonus galiu tepliot, kiek tuos antibiotikus naudot? Man dėl tų aptinusių akių baisu verysad.gif
Papildyta:
O Fuxinu veiduko šlapiuojančias vietas galima tepti? Jei taip, tai ant tų vietų paskui dar reikia kokio drėkinančio kremo ar netepti daugiau niekuo, kol neužtrauks šlapiavimų?
[/quote

Stiprybes. Uzjauciu jus. Kai mums nepadejo nei Cutivate nei kiti, mes vaziavome i Birzus pas VAriakojiene ir ji gaminamus vaistineje israse, ten vitaminai, prednizolonas ir mums labai greitai pradejo gereti, o daugiau niekas nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 12 01, 21:09)
smile.gif

Sveikutės visos  4u.gif . Kiek gražių nuotraukėlių yra  wub.gif . Ir tie pabėrimai tokie negausūs, bent iš foto. Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais. Taip, kaip atrodo žandai, taip atrodė visas vaiko veidas, ausytės, net antakiai ir akių vokai, aplink akis ištinę. Jau antra diena, kai vaizdas ant veido vėl darosi panašus į buvusį. Vėl aptinę akys (ar buvo kurios vaikui aptinę akys?), šlapiuoja ausytė, kai kurios vietos ant veiduko.

user posted image
user posted image
user posted image

Šiandien buvom pas dermatologę. Mintyse pasiunčiau velniop, nes neišgirdau nieko naujo. Gavom krūvą receptų ir siuntimą pas alergologą. Jau nebežinau nei ką daryt, o nieko nedaryt irgi negaliu  verysad.gif . Išrašė ZINNAT antibiotikus geriamus, 7 dienoms. Taip pat ZYRTEC po 5 lašus per dieną. Vėl hormonus - ADVANTAN, 10 dienų, po jų ELIDEL 2-4 savaitėms 2k dienoje. Na, ir liepė kokį drėkinantį kremą tepti 2k dienoje  doh.gif . Aš po 4-6k tokį kremą tepu. Kaip jums vaistukai? Kol kas nepirkau nieko, nežinau ką ir daryti. Nu kiek tuos hormonus galiu tepliot, kiek tuos antibiotikus naudot? Man dėl tų aptinusių akių baisu  verysad.gif
Papildyta:
O Fuxinu veiduko šlapiuojančias vietas galima tepti? Jei taip, tai ant tų vietų paskui dar reikia kokio drėkinančio kremo ar netepti daugiau niekuo, kol neužtrauks šlapiavimų?

Vargšiukai jūs...Manau jums gali būti viskas alerginė reakcija.Gydymo kažkokio būtinai reikia...šiaip akių patinimas susijęs su inkstais.Dėl viso pikto pasidarykite šlapimo ir kraujo tyrimą.Dėl homeopatinių vaistų,tai mums labiausia padeda heelo serijos vaistai,kurie ampulėse.Taip pat detoxkit homeopatiniai.Mano draugės panašiai vaikus bėrė ir tik griežta dieta sureguliuodavo.Darė visus tuos alerginius tyrimus,laikosi tos dietos .Padeda...laikykitės
Dar ką radau Vienintelis simptomas man kol kas - patinusios akys. Pasak alergologės, tai gali duoti mycoplazma pneumoniae.Ima iš akių tepinėlį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 02 gruodžio 2008 - 09:27
labas rytas
kaip siandien vaikiukai laikosi? 4u.gif

del aplinkos paketimo unsure.gif as jau visas viltis dedu i grizima namo unsure.gif
siryt net apstulbau pamacius Gretos zandukus - tokiu baisiu mes kazin ar tureje verysad.gif o viena 5cnt dydzio deme net slapiuoja ir pleiskanoja blink.gif mums taip pirma karta verysad.gif
vajei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 02, 11:06)
labas rytas
kaip siandien vaikiukai laikosi?  4u.gif

del aplinkos paketimo  unsure.gif as jau visas viltis dedu i grizima namo  unsure.gif
siryt net apstulbau pamacius Gretos zandukus - tokiu baisiu mes kazin ar tureje  verysad.gif o viena 5cnt dydzio deme net slapiuoja ir pleiskanoja  blink.gif mums taip pirma karta  verysad.gif
vajei verysad.gif

4u.gif
Jazau vargsiukes jus verysad.gif .Jums visai pasirodo netinka Lietuvos klimatas.Ir ne tik jis dar ir maistas.Na mama ir tu laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As tai siemet nelaukiu ir Kaledu,nes vaziuosim pas senelius pasisveciuot,tai jau net bijau pagalvot koks vaikas po to bus. doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti