Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 14:57)
4u.gif  ačiū.
- ribojamas.. mes jau kokius 4 kart buvom - tai jaučias, kada "galas" konsultacijos.
Skyrė labai skirtingus - na, ir bėrimai, ir ligos eiga pas jas kitokia  rolleyes.gif .. gal dėl to, plius - charakterių jos irgi kitokių - tai juk homeopatijoj taip viskas ir "susisumuojama", prieš ką paskiriant - kaip tik neseniai pradėjau nete skaityt knygą apie vaikų charakterio tipus ir homeopatiją. Tai va ten apie tai rašoma.

O bakterijos, kaip jau kažkada temoj rašiau - labai skirtingos gi įvairiuos LT parduodamuose produktuose  rolleyes.gif  - na, net nežnau - mum padėjo su viduriukais, bet bėrimam.. kol kas niekas nepadeda  dičkei  verysad.gif ..

nu labai idomu , ka konkreciai skyre, nes irgi domiuosi homeopatija. O kokia knyga skaitai, kaip tik tokios norejau, kas autorius , koks pavadinimas?

o kokio amziaus abi dukrytes? O uz konsultacija dvigubai moki, kai su abiem nueini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 01 gruodžio 2008 - 15:04
QUOTE(vilnele @ 2008 12 01, 16:02)
nu labai idomu , ka konkreciai skyre, nes irgi domiuosi homeopatija. O kokia knyga skaitai, kaip tik tokios norejau, kas autorius , koks pavadinimas?

o kokio amziaus abi dukrytes? O uz konsultacija dvigubai moki, kai su abiem nueini?

Dukrų amžius paraše wink.gif - mažei skyrė Graphites30 ir calc.fluor30, dičkei - chamommila30, Arsenicum30, Cina30, Hepar Sulfur30(peršalę buvom kaip tik)

skaitau vokiečių kalba : http://books.google....p;hl=lt#PPR9,M1
4u.gif

vaikštau atskirai su kiekviena -160lt valandos kaina( doh.gif jei nesusmaišiau.. nerandu čekio dabar) (sekantys apsilankymai pusę kainos, nes pusvalandis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 01 gruodžio 2008 - 15:22
Flora Care ir as kolkas neradau ax.gif , siandien 5 vaistines aplankem, bet arba pabaige, arba netureje..

Otaip, va toki propoli naudojom http://www.medicata....lio_aliejus/134. dabar vel nupirkau pabandyti.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2008 11 30, 21:16)
jetus nieko nebespeju per darbus  doh.gif

o kaip jautiesi?

QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 12:53)
4u.gif
- cocos nucilera oil, fragance, gardenia tahitensis flower extract, tocopherol, glycine sojaoil, hexyl cinnamat, hydroxyisohexyl-3-cycloxene,benzyl salicytate, lnalool,butylphentyl, methylproponal, benzyl benzoate doh.gif  doh.gif  doh.gif

as irgi nebuciau pagalvojus blink.gif
o gal tai del to, kad aliejus su zolelem imtu gesti po kurio laiko? g.gif as gaminuosi savam naudojimui ir greit suvartoju , sugest nespeja irnesakyk.gif bet gaminant pardavimui, tai zinoma, kitos salygos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 15:20)
Dukrų amžius paraše wink.gif - mažei skyrė Graphites30 ir calc.fluor30, dičkei - chamommila30, Arsenicum30, Cina30, Hepar Sulfur30(peršalę buvom kaip tik)

skaitau vokiečių kalba : http://books.google....p;hl=lt#PPR9,M1
4u.gif

vaikštau atskirai su kiekviena -160lt valandos kaina(  doh.gif jei nesusmaišiau.. nerandu čekio dabar) (sekantys apsilankymai pusę kainos, nes pusvalandis).

O kaip motyvavo Grafites30? Nes mes dabar geriam Ca Fuolricum200, nzn ar yra pagerejimas.

Ta knyga, taip is homeoaptinio gydymo temos, galvojau, gal gyvai turi kokia... Juk ten ne visa, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 12 01, 16:55)
O  kaip motyvavo Grafites30? Nes mes dabar geriam Ca Fuolricum200, nzn ar yra pagerejimas.

Ta knyga, taip is homeoaptinio gydymo temos, galvojau, gal gyvai turi kokia... Juk ten ne visa, ar ne?

na, niekaip nemotyvavo biggrin.gif rolleyes.gif - bet pagal aprašymą - tinka mum drinks_cheers.gif

jo, iš ten - ten vienu kartu visko neperskaitysi drinks_cheers.gif tai jau taip, bet naujai atsidarius - vis kitus puslapius duoda perskaityt ax.gif
Atsakyti
Otaip, negalvok taip - negali tu ranku nuleist!! taves optimistiskai nusiteikusios reikia tavo dukrytei, ka gi ji darys, kai mama rankas nuleis unsure.gif o ir anksti dar. iki kokiu 5 metuku bent palauk.
o kad nebutumet vieni isberti nuotraukoj mirksiukas.gif , as savaja grazuole ikelsiu besilinksminancia pas senelius

user posted image

as jau susitaikiau, kad kol busim lt, busim isbertos doh.gif ragauja viska is eiles - jokia kontrole ar rezimas su seneliais neimanomi dalykai doh.gif doh.gif

Otaip, kaip tavo mazulyte gyvena? Visai nebeberia, ar palaipsniui gereja?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 01, 16:47)

Otaip, va toki propoli naudojom

as irgi nebuciau pagalvojus  blink.gif
o gal tai del to, kad aliejus su zolelem imtu gesti po kurio laiko?  g.gif as gaminuosi savam naudojimui ir greit suvartoju , sugest nespeja irnesakyk.gif  bet gaminant pardavimui, tai zinoma, kitos salygos..  g.gif

- 4u.gif ačiūūūūū

- na, kažkaip man visviena "nepasiteisina" tai, jei jau sako, kad "superduper" natūralu - nes aš galiu irgi trumpam naudojimui gi pirkt... žodž - geriausia pačiam gamint, matyt biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 01, 17:01)
Otaip, negalvok taip -  negali tu ranku nuleist!! taves optimistiskai nusiteikusios reikia tavo dukrytei, ka gi ji darys, kai mama rankas nuleis  unsure.gif o ir anksti dar. iki kokiu 5 metuku bent palauk.
o kad nebutumet vieni isberti nuotraukoj mirksiukas.gif , as savaja grazuole ikelsiu besilinksminancia pas senelius

as jau susitaikiau, kad kol busim lt, busim isbertos  doh.gif ragauja viska is eiles - jokia kontrole ar rezimas su seneliais neimanomi dalykai  doh.gif  doh.gif

Otaip, kaip tavo mazulyte gyvena? Visai nebeberia, ar palaipsniui gereja?

4u.gif ačiū - oro_buckis.gif
bandau nenukabint.. su B vis kažkaip viens kitą vis "keliam" ..gi laukėm "metukų pagerėjimo", tada - "vasaros pagerėjimo", tada "dviejų metukų pagerėjimo"... dabar "homeopatinių preparatų pagerėjimo" ... kol kas - tyla verysad.gif .

wub.gif wub.gif jau kokia graži Gretulė čia biggrin.gif thumbup.gif
ech.. i jūs su bėrimu ............ 4u.gif

mazgė - laikos thumbup.gif ( spjaudau i kalu medin cool.gif ) biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif
Otaip Labai man faina tavo dicke wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 01, 16:01)
Otaip, negalvok taip -  negali tu ranku nuleist!! taves optimistiskai nusiteikusios reikia tavo dukrytei, ka gi ji darys, kai mama rankas nuleis  unsure.gif o ir anksti dar. iki kokiu 5 metuku bent palauk.

user posted image

as jau susitaikiau, kad kol busim lt, busim isbertos  doh.gif ragauja viska is eiles - jokia kontrole ar rezimas su seneliais neimanomi dalykai  doh.gif  doh.gif

na ir tavo kokia fainulka wub.gif wub.gif wub.gif
Na ir kas kad isbertos,bet man jos vistiek mielos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 01 gruodžio 2008 - 17:02
Sveikos mamytes 4u.gif

jungiames ir mes su suneliu prie jusu 4u.gif nors turbut maloniau butu jungtis smagesneje temoje verysad.gif

o istorija musu (rasau musu, nes kolkas mazulis labai jau mazas ir prikalauso nuo manes ax.gif ) tokia: gimus suneliui po keliu dienu atsirado berimukas ant zandu, kuris mano akimi, na ir pradzioje gydytojai panasiai atrode, buvo ant zanduku - na kaip ir hormonu valymasis, veliau zandai blogejo, aiskinomes kad cia gali kisti koja - o gi visa kalte suvertem mano gertiems vitaminams doh.gif nutraukiau, apsilankem pas Vaiciulioniene, prirase tepaliuku ir patare, jei reiktu misinuka Aptamil Pepti (na del visa ko), mano uzsispyrimas ir sunkios pastangos pagerino MP gamyba, bet jo vistiek truko (del mazo svorio rpiaugimo as buciau buvusi rami, bet kraujo tyrimas rode, kad ruksta skysciu), pradejau po truputi primaitinti misiniu - misinys, kaip veliau pasirode netiko - mazutis visas AD dememis, gavom primaitinimui kompensuojama Neocate, kadangi tik savaite kai ji duodam, tai rezultatu tik laukiam... taigi mazylio racionas kolkas MP+Neocate misinys... papildomai pradejau laikytis hipoalergines dietos, na ji bent jau nepakenks, o gal pagerins situacija dar labiau, tikiuosi blush2.gif

kiek matau, jusu vaikiukai gerokai didesni, todel gal is patirties galesite patarti, nes man iskilo keletas klausimu del hipoalergines dietos man MP saltiniui 4u.gif :
1. Vienoje literaturoje grikius valgyti galima, kaip visiska nealergena, kitoje, negalima, beje, cia pirmajame puslapyje jie irgi priskiriami alergizuojanties
2. O kaip visgi su perlinem kruopom? jos tai is kvieciu, o priskirtos prie nealergenu g.gif ar del ju specifinio slifavimo jos nebealergizuoja?

buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2008 12 01, 17:02)
Sveikos mamytes  4u.gif

jungiames ir mes su suneliu prie jusu  4u.gif  nors turbut maloniau butu jungtis smagesneje temoje  verysad.gif

o istorija musu (rasau musu, nes kolkas mazulis labai jau mazas ir prikalauso nuo manes  ax.gif ) tokia: gimus suneliui po keliu dienu atsirado berimukas ant zandu, kuris mano akimi, na ir pradzioje gydytojai panasiai atrode, buvo ant zanduku - na kaip ir hormonu valymasis, veliau zandai blogejo, aiskinomes kad cia gali kisti koja - o gi visa kalte suvertem mano gertiems vitaminams  doh.gif  nutraukiau, apsilankem pas Vaiciulioniene, prirase tepaliuku ir patare, jei reiktu misinuka Aptamil Pepti (na del visa ko), mano uzsispyrimas ir sunkios pastangos pagerino MP gamyba, bet jo vistiek truko (del mazo svorio rpiaugimo as buciau buvusi rami, bet kraujo tyrimas rode, kad ruksta skysciu), pradejau po truputi primaitinti misiniu - misinys, kaip veliau pasirode netiko - mazutis visas AD dememis, gavom primaitinimui kompensuojama Neocate, kadangi tik savaite kai ji duodam, tai rezultatu tik laukiam... taigi mazylio racionas kolkas MP+Neocate misinys... papildomai pradejau laikytis hipoalergines dietos, na ji bent jau nepakenks, o gal pagerins situacija dar labiau, tikiuosi  blush2.gif

kiek matau, jusu vaikiukai gerokai didesni, todel gal is patirties galesite patarti, nes man iskilo keletas klausimu del hipoalergines dietos man MP saltiniui  4u.gif :
1. Vienoje literaturoje grikius valgyti galima, kaip visiska nealergena, kitoje, negalima, beje, cia pirmajame puslapyje jie irgi priskiriami alergizuojanties
2. O kaip visgi su perlinem kruopom? jos tai is kvieciu, o priskirtos prie nealergenu  g.gif  ar del ju specifinio slifavimo jos nebealergizuoja?

buciau labai dekinga  aciuks.gif

console.gif laikykites 4u.gif
1.geriau grikiu nenaudokit,nors kitiems jie tinka,bet mums pvz visai netiko
2.su perlinem ir atsrgiai,nors ir kaip kam kitiem jos tinka
Sveikatytes jums,nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
smile.gif

Sveikutės visos 4u.gif . Kiek gražių nuotraukėlių yra wub.gif . Ir tie pabėrimai tokie negausūs, bent iš foto. Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais. Taip, kaip atrodo žandai, taip atrodė visas vaiko veidas, ausytės, net antakiai ir akių vokai, aplink akis ištinę. Jau antra diena, kai vaizdas ant veido vėl darosi panašus į buvusį. Vėl aptinę akys (ar buvo kurios vaikui aptinę akys?), šlapiuoja ausytė, kai kurios vietos ant veiduko.

user posted image
user posted image
user posted image

Šiandien buvom pas dermatologę. Mintyse pasiunčiau velniop, nes neišgirdau nieko naujo. Gavom krūvą receptų ir siuntimą pas alergologą. Jau nebežinau nei ką daryt, o nieko nedaryt irgi negaliu verysad.gif . Išrašė ZINNAT antibiotikus geriamus, 7 dienoms. Taip pat ZYRTEC po 5 lašus per dieną. Vėl hormonus - ADVANTAN, 10 dienų, po jų ELIDEL 2-4 savaitėms 2k dienoje. Na, ir liepė kokį drėkinantį kremą tepti 2k dienoje doh.gif . Aš po 4-6k tokį kremą tepu. Kaip jums vaistukai? Kol kas nepirkau nieko, nežinau ką ir daryti. Nu kiek tuos hormonus galiu tepliot, kiek tuos antibiotikus naudot? Man dėl tų aptinusių akių baisu verysad.gif
Papildyta:
O Fuxinu veiduko šlapiuojančias vietas galima tepti? Jei taip, tai ant tų vietų paskui dar reikia kokio drėkinančio kremo ar netepti daugiau niekuo, kol neužtrauks šlapiavimų?
Atsakyti
Laiskriste1 4u.gif dėkui už komplimentus -visad labai malonu, kai kas gražiai apie vaiką atsiliepia 4u.gif 4u.gif
Mortele 4u.gif - Laiskriste1 atsakė.
QUOTE(Amica @ 2008 12 01, 21:09)
- Parodysiu kaip atrodė mano vaiko veidukas prieš tai, kai jau važiavom į ligoninę ir kai ėmėm tepti hormonais ir kt. vaistais.

- Šiandien buvom pas dermatologę. Mintyse pasiunčiau velniop, nes neišgirdau nieko naujo. Gavom krūvą receptų ir siuntimą pas alergologą. Jau nebežinau nei ką daryt, o nieko nedaryt irgi negaliu  verysad.gif . Išrašė ZINNAT antibiotikus geriamus, 7 dienoms. Taip pat ZYRTEC po 5 lašus per dieną. Vėl hormonus - ADVANTAN, 10 dienų, po jų ELIDEL 2-4 savaitėms 2k dienoje. Na, ir liepė kokį drėkinantį kremą tepti 2k dienoje  doh.gif . Aš po 4-6k tokį kremą tepu. Kaip jums vaistukai? Kol kas nepirkau nieko, nežinau ką ir daryti. Nu kiek tuos hormonus galiu tepliot, kiek tuos antibiotikus naudot? Man dėl tų aptinusių akių baisu  verysad.gif

-O Fuxinu veiduko šlapiuojančias vietas galima tepti? Jei taip, tai ant tų vietų paskui dar reikia kokio drėkinančio kremo ar netepti daugiau niekuo, kol neužtrauks šlapiavimų?

- verysad.gif oi, mama, laikais 4u.gif . baisi pas jus stadija... Labai užjaučiu verysad.gif . Stipriai pas jus... . Buvo ir pas maniškę , biškį kitokie,bet irgi jau tokie klaikūs šlapiavimai (prieš nepilnus metus).. visą laik drebėjau dėl sepsio, kad neinsimestų. Dabar kažkaip bandau laikyt situaciją kiek galiu - žiauriai griežta dieta jai padėdavo kol kas,bent jau iki šlapiavimo išsikapstom - kaip ir sakiau - pas mus dabar visai gražu - raudoni bėrimų plėmai tik.

- ... nu jo, vizitas taip sau.... Tu pati jau daug daugiau ,panašu, žinai už tuos gydytojus 4u.gif ... Ir patarimai... mum visad sako 10x ir daugiau dienoj drėkint - vien jau tai... o antibais tept tai pas mus siūlo 2x dienoj paprastai, bet dar jum geriami šalia blink.gif doh.gif

- aš po Fuxino nieko netepu - nes pas man ten pas ją taip šlapiuodavo, kad tiesiog patalynė sudrėkdavo rolleyes.gif -tai kaip ir nieko daugiau nesinorėjo tept, nes laukdavau kol apdžius kaip tik su juo.

Atsakyti