Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 16:15)
- per 12 mėnesių po atidarymo  cool.gif

- aha  doh.gif  - ir aš ką tik peržiūrėjau nete, vadinas gerai, kad  tada man neišmušė jo  biggrin.gif  , buvo tiesiog užsifiksavę, kad "grynas" rašo jie  smile.gif

- aciu.

- as jau pastebejau, jei aprasyme ar ant pakuotes neparasyta, kad NERAFINUOTAS, tai bus rafinuotas mirksiukas.gif
bet skaiciau kitoj temoj, kad pardavejos sitoj pardoj itikineja, kad sitas nerafinuotas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 17:02)
as perku dvejopa kokoso alieju  smile.gif abu jei nerafinuoti, abu sertifikuoti The Soil Association, bet vienas kosmetinio laipsnio (pigesnis), o kitas aukstesnio laipsnio tinkantis maistui (brangesnis).
to brangesnio 100ml kainuotu apie 20Lt (grubiai). as perku didesniais kiekiais sau, tikslia kaina reiktu paskaiciuoti.

del taukmedzio  drinks_cheers.gif
del dabar turimo parasysiu az.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super! man tas kokoso aliejus labai skaniai kvepia, kai uzsitepu, noriu ir suvalgyti 4u.gif Tai noreciau gal abieju pabandyti po kokius 200 ml. O tas kuris tinka maistui, tai gal tinka ir kosmetikai?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 18:20)
- as jau pastebejau, jei aprasyme ar ant pakuotes neparasyta, kad NERAFINUOTAS, tai bus rafinuotas  mirksiukas.gif
bet skaiciau kitoj temoj, kad pardavejos sitoj pardoj itikineja, kad sitas nerafinuotas  blink.gif  doh.gif

unsure.gif ph34r.gif gun_bandana.gif nu, tai kaip taip galima? Jei pvz. vaikam naudoji, kurie itin jautrūs , tai kaip taip akivaizdžiai galima meluot?? Nete aiškų aiškiausiai matosi, kad jis rafinuotas,nes jie turi ir nerafinuotų produktų, tai ten taip ir parašę - kaip tik pasinagrinėjau daugiau. beja, mūsų LT "Kvapų namai" , kur veža sviestmedį,kokoso aliejų - dabar pasiėmiau savo "nelaimingąją" MONOI bonkutę(Gardenijos žiedų ekstraktas kokosų aliejuje) - rolleyes.gif tai ten taip sudėtis nemenka visgi rolleyes.gif rolleyes.gif - o kažkaip įsivaizdavau, kad tik du anie komponentai ten yr g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2008 11 30, 16:47)
sveikos gyvos,

mes irgi pas ta pacia persimetem smile.gif  kaip tik vakar buvom. anksciau i ignalina vazinejom pas labai faina, bet kai pradejau dirbti, tai nebelabai iseina nuvaziuot.

ir kaip jums? man tai toks jausmas, kad musu gydymas sustojo schmoll.gif reikia gal vel pasirodyti, nors neseniai buvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2008 11 30, 17:47)

mes irgi pas ta pacia persimetem smile.gif  kaip tik vakar buvom. anksciau i ignalina vazinejom pas labai faina, bet kai pradejau dirbti, tai nebelabai iseina nuvaziuot.

4u.gif kaip jum ji su jūsų ignaliniete lyginant? Man kol kas labai patiko - o dar kad ir mažutei taip gerai kompleksiuką parinko, bet va dičkei.. nė kiek nejudam iš vietos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 18:35)
ir kaip jums? man tai toks jausmas, kad musu gydymas sustojo schmoll.gif reikia gal vel pasirodyti, nors neseniai buvom g.gif

biggrin.gif biggrin.gif tuo pat metu žinutes apie tą patį rašėm biggrin.gif

kietute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 16:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif super! man tas kokoso aliejus labai skaniai kvepia, kai uzsitepu, noriu ir suvalgyti 4u.gif Tai noreciau gal abieju pabandyti po kokius 200 ml.  O tas kuris tinka maistui, tai gal tinka ir kosmetikai?

ok.
taip, kosmetikai tinka abu.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 16:34)
unsure.gif  ph34r.gif  gun_bandana.gif  nu, tai kaip taip galima? Jei pvz. vaikam naudoji, kurie itin jautrūs , tai kaip taip akivaizdžiai galima meluot?? Nete aiškų aiškiausiai matosi, kad jis rafinuotas,nes jie turi ir nerafinuotų produktų, tai ten taip ir parašę - kaip tik pasinagrinėjau daugiau. beja, mūsų LT "Kvapų namai" , kur veža sviestmedį,kokoso aliejų - dabar pasiėmiau savo "nelaimingąją" MONOI bonkutę(Gardenijos žiedų ekstraktas kokosų aliejuje) -  rolleyes.gif  tai ten taip sudėtis nemenka visgi  rolleyes.gif  rolleyes.gif  - o kažkaip įsivaizdavau, kad tik du anie komponentai ten yr  g.gif  doh.gif

gal jos ne tiek meluoja, kiek neismano.. juk, deja, nemazai tokiu pardaveju.

as irgi visad isivaizdavau, kad monoi - gardenijos kokosu aliejuje mastau.gif o ko dar ten yra? 4u.gif o kokosu aliejus tai rafinuotas ten, ne?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 18:19)
kaip jūs Aitvaran patekot - ar reikėjo ilgai eilėj laukt? Ar užtenka tik iš AK patvirtinimo AD, ar reik dar kažkokių popierių?  4u.gif  Kokio dydžio grupės?

mums uzteko pazymos i AK su diagnozem, rekomendacijom ir tyrimais kam alergiskas, laukem 1 metus, grupej buvo kazkur 13-15 nebepamenu doh.gif
Otaip ilisk i darzeliu foruma, ten yra temuke apie Aitvara mirksiukas.gif

jetus nieko nebespeju per darbus doh.gif

kazkas minejot del paleistuves lasinimo kai sloga, tai zinokit visai neblogai vaikams, kurie nelabai ispucia nosytes, ciaudint issciaudi, bet reik nedaug lasint, nes siaip sultys tokios stiprokos, kad nesuerzintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 17:39)
4u.gif  kaip jum ji su jūsų ignaliniete lyginant? Man kol kas labai patiko - o dar kad ir mažutei taip gerai kompleksiuką parinko, bet va dičkei.. nė kiek nejudam iš vietos  verysad.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif   tuo pat metu žinutes apie tą patį rašėm  biggrin.gif

kietute  4u.gif

sunku dar man pasakyti, kaip man pasirode si homeopate. na, maloni, demesinga.. paziureism, kaip gydymas, ar duos kokiu nors rezultatu.. pas ta ignalinoj musu istyrimas buvo labai ilgas, kokia 1,5 val:) aisku, dar ir folio metodu ten tyre. tai cia man pasirode trumpas gana. ale gal tiek to ir pakanka smile.gif

aisku, paskyre Flora care. shakes, duodames su MB po miesta ir niekur nerandam.. Lukiskiu vaistinej ner, eurovaistinej sake, kad akropoly yra, bet nieko panasaus.. dar keliose ziurejom, neradom doh.gif gal kuri pirkote visai neseniai ir isduotumet, kur ju dar gali buti like? ax.gif

i Aitvara uzsirasem sia vasara, pakako alergologu pazymos. tik negarantavo, kad norimu metu pateksim. bet atsirado vieta vat lapkriti. tai siandien 4tas pusdienis, kaip Vejas ten topino. kol kas man atrodo jam patinka, ypac viena aukletoja. tik su issiskyrimu, aisku, dar sunku.

grupeje sarase 20 vaiku. bet realiai tiek dar nematem, maksimum net 15 dar nebuvo vienu metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kietute: 01 gruodžio 2008 - 13:09
4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 21:10)
gal jos ne tiek meluoja, kiek neismano.. juk, deja, nemazai tokiu pardaveju.

as irgi visad isivaizdavau, kad monoi - gardenijos kokosu aliejuje  o ko dar ten yra? o kokosu aliejus tai rafinuotas ten, ne?

- ax.gif matyt

- cocos nucilera oil, fragance, gardenia tahitensis flower extract, tocopherol, glycine sojaoil, hexyl cinnamat, hydroxyisohexyl-3-cycloxene,benzyl salicytate, lnalool,butylphentyl, methylproponal, benzyl benzoate doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(lawanda @ 2008 11 30, 23:16)
-mums uzteko pazymos i AK su diagnozem, rekomendacijom ir tyrimais kam alergiskas, laukem 1 metus, grupej buvo kazkur 13-15 nebepamenu  doh.gif
Otaip ilisk i darzeliu foruma, ten yra temuke apie Aitvara

jetus nieko nebespeju per darbus

kazkas minejot del paleistuves lasinimo kai sloga, tai zinokit visai neblogai vaikams, kurie nelabai ispucia nosytes, ciaudint issciaudi, bet reik nedaug lasint, nes siaip sultys tokios stiprokos, kad nesuerzintu 

- 4u.gif ačiūūūū

- i ką tu ten tiek dirbi, mamka ir dar nestuke.gif - doh.gif ???

- drinks_cheers.gif mano mama paleistuvę tam naudoja - jai labai tinka.
QUOTE(kietute @ 2008 12 01, 14:08)
-sunku dar man pasakyti, kaip man pasirode si homeopate. na, maloni, demesinga.. paziureism, kaip gydymas, ar duos kokiu nors rezultatu.. pas ta ignalinoj musu istyrimas buvo labai ilgas, kokia 1,5 val aisku, dar ir folio metodu ten tyre. tai cia man pasirode trumpas gana. ale gal tiek to ir pakanka

-aisku, paskyre Flora care. shakes, duodames su MB po miesta ir niekur nerandam.. Lukiskiu vaistinej ner, eurovaistinej sake, kad akropoly yra, bet nieko panasaus.. dar keliose ziurejom, neradom  gal kuri pirkote visai neseniai ir isduotumet, kur ju dar gali buti like?

-i Aitvara uzsirasem sia vasara, pakako alergologu pazymos. tik negarantavo, kad norimu metu pateksim. bet atsirado vieta vat lapkriti. tai siandien 4tas pusdienis, kaip Vejas ten topino. kol kas man atrodo jam patinka, ypac viena aukletoja. tik su issiskyrimu, aisku, dar sunku.

grupeje sarase 20 vaiku. bet realiai tiek dar nematem, maksimum net 15 dar nebuvo vienu metu

- aišku ax.gif . Jo - man laiko kartais irgi per mažai atrodo to pusvalandžio doh.gif
- skambink į vaistines - ir jei kuri turi - prašyk, kad palaikytų, kol atvažiuosit. Aš taip ir darau cool.gif - einu goooglėn ir ieškaus vaistinių tel. nr. , tada skambinėjuos.
- 4u.gif ačiū už ats.

Mano dičkės daba va toks veidukas.. ir kūnas (na, čia taip daug maž normalu mum,geriau tik trumpai buvę yra), džiaugiamės, kad dar nešlapiuoja unsure.gif ir labai jau laukiam kokio nors pagerėjimo su homeopatinaiis vaistais unsure.gif , nes kažkaip jau labai noris tikėt, kad gali ir ji pagyt, kaip mažuliukė (ar jai tik pasisekė??? ... verysad.gif nežinau, rankas jau pradedu nuleidinėt..)...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 12 01, 13:53)
:- aišku  ax.gif . Jo - man laiko kartais irgi per mažai atrodo to pusvalandžio  doh.gif
- Mano dičkės daba va toks veidukas.. ir kūnas (na, čia taip daug maž normalu mum,geriau tik trumpai buvę yra), džiaugiamės, kad dar nešlapiuoja  unsure.gif  ir labai jau laukiam kokio nors pagerėjimo su homeopatinaiis vaistais  unsure.gif , nes kažkaip jau labai noris tikėt, kad gali ir ji pagyt, kaip mažuliukė (ar jai tik pasisekė??? ...  verysad.gif  nežinau, rankas jau pradedu nuleidinėt..)...
user posted image

Nu laikykites! O ka skyre maziukei ir ka dickei? Mes kai bunam, kazkaip nepastebejau, kad laikas butu ribojamas, isklausineju visko, kai jau pati nebeturiu ko klaust, tai tada pasibaigia konsultacija.
Mes gerem Gefilus Plius, tai nieko napajuciau pagerejimo, tai mums nors ir israse Flora Care, bet net nebenoriu ju pirkt, nes kazkaip nebetikiu tom gerosiosm bacilom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 12 01, 15:48)
Nu laikykites! O ka skyre maziukei ir ka dickei? Mes kai bunam, kazkaip nepastebejau, kad laikas butu ribojamas, isklausineju visko, kai jau pati nebeturiu ko klaust, tai tada pasibaigia konsultacija.
Mes gerem Gefilus Plius, tai nieko napajuciau pagerejimo, tai mums nors ir israse Flora Care, bet net nebenoriu ju pirkt, nes kazkaip nebetikiu tom gerosiosm bacilom 4u.gif

4u.gif ačiū.
- ribojamas.. mes jau kokius 4 kart buvom - tai jaučias, kada "galas" konsultacijos.
Skyrė labai skirtingus - na, ir bėrimai, ir ligos eiga pas jas kitokia rolleyes.gif .. gal dėl to, plius - charakterių jos irgi kitokių - tai juk homeopatijoj taip viskas ir "susisumuojama", prieš ką paskiriant - kaip tik neseniai pradėjau nete skaityt knygą apie vaikų charakterio tipus ir homeopatiją. Tai va ten apie tai rašoma.

O bakterijos, kaip jau kažkada temoj rašiau - labai skirtingos gi įvairiuos LT parduodamuose produktuose rolleyes.gif - na, net nežnau - mum padėjo su viduriukais, bet bėrimam.. kol kas niekas nepadeda dičkei verysad.gif ..
Atsakyti