Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 11 29, 15:37)
blink.gif  a kur  tau ti krist dar? Taigi - vėjas nupūst, mamka!

Beja,pastebėjau, kad ir alijošiaus su propoliu kremas dičkei vėl super tinka ( o jau kurį laiką buvom nenaudoję, matyt oda pripratus buvo), tai dar vieną tiūbelę nusipirkau .

nu jau irnesakyk.gif biggrin.gif

tikrai gal yra kazkoks pripratimo prie to kremo faktorius mastau.gif mums pirmas kelias dienas superinis poveikis buvo, o dabar nebe. kazkiek padeda, bet tikrai ne taip zymiai. naudojam tik apie 2 savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 30, 02:55)
Mamytes, kur gaunate Flora care? Buvau eurovaistineje, tai sake neturi, pasibaige, o kada kita pertija bus-neaisku schmoll.gif

Yra kitose vaistinese, jau pries kelias savaites atsirado.O pries tai laukem ilgai, nes nebuvo niekur.
Atsakyti
Sveikos, mano sunus tai vis uz galvos griebiasi, niezti jam galvike. Be kepures negaliu palikt, tuoj nusikaso. Visos kepures jau taukmedziu pramirkusios... O gydomes homeopatiskai jau beveik 6 men.
Daddygirl, jau viena porcija TS beveik "suvalgem", gailiuosi, kad daugiau nepaemiau. Vis galvoju isaugs... Optimiste doh.gif Noreciau kitam kartui koki kilograma iskart paimt doh.gif Ar galima butu? Ir dar klausimuks, as cia Kvapu namuose esu pirkusi kokoso alieju, vaikui nelabai tiko, o man uztat vienas malonumas juo pasitepti veida pries miega. Sakau, gal tavo afrikiete ir kokoso alieju geromis kainomis importuoja is Afrikos?

Atsakyti
mes jau kuri laika negeriam bakteriju, reikia ir mums gal paieskot, kol lt. aciu uz info visoms 4u.gif

QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 12:03)
Sveikos, mano sunus tai vis uz galvos griebiasi, niezti jam galvike. Be kepures negaliu palikt, tuoj nusikaso. Visos kepures jau taukmedziu pramirkusios... O gydomes homeopatiskai jau beveik 6 men.
Daddygirl, jau viena porcija TS beveik "suvalgem", gailiuosi, kad daugiau nepaemiau. Vis galvoju isaugs... Optimiste doh.gif  Noreciau kitam kartui koki kilograma iskart paimt doh.gif  Ar galima butu? Ir dar klausimuks, as cia Kvapu namuose esu pirkusi kokoso alieju, vaikui nelabai tiko, o man uztat vienas malonumas juo pasitepti veida pries miega. Sakau, gal tavo afrikiete ir kokoso alieju geromis kainomis importuoja is Afrikos?

dar siek tiek sviesto like, jei dabar reikia, atsiusim.
o nauja siuntini, 100% neprizadu, bet tikiuosi pasiusiu, nes yra merginu prasiusiu kokoso aliejaus, kakavos, mango sviestu. tai kol i darba neisejau smile.gif , turiu laiko uzsiimineti kontrabanda biggrin.gif
del kainu dar nesidomejau, nes viskas dar tik idejos lygyje. o kiek Kvapu Namuose kokosas kainuoja?
mazuciam vaikui, ir as galvociau, kad jis gali buti kiek 'per stiprus', bet man sau jis irgi labai patinka. ne tik odai - dar labai gera kauke plaukams thumbup.gif pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 30, 02:55)
Mamytes, kur gaunate Flora care?

Aš pirkau ČIA.

QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 14:03)
Sveikos, mano sunus tai vis uz galvos griebiasi, niezti jam galvike.

Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 12:20)
nu jau  irnesakyk.gif  biggrin.gif

tikrai gal yra kazkoks pripratimo prie to kremo faktorius  mastau.gif mums pirmas kelias dienas superinis poveikis buvo, o dabar nebe. kazkiek padeda, bet tikrai ne taip zymiai. naudojam tik apie 2 savaites  g.gif

mirksiukas.gif . Žnok, apie mėnesį jis ir veikia thumbup.gif thumbup.gif , o po to vėl kažkuom aš pakeičiu cool.gif - kiekvienas "naujas" panaudojimas- labai gerai veikia, po to kažkoks pripratimas pasidaro. Bet "naujai ištraukus" - tai labai palengvina odos būklę thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 14:28)
mes jau kuri laika negeriam bakteriju, reikia ir mums gal paieskot, kol lt. aciu uz info visoms  4u.gif
o nauja siuntini, 100% neprizadu, bet tikiuosi pasiusiu, nes yra merginu prasiusiu kokoso aliejaus, kakavos, mango sviestu. tai kol i darba neisejau  smile.gif , turiu laiko uzsiimineti kontrabanda  biggrin.gif
del kainu dar nesidomejau, nes viskas dar tik idejos lygyje. o kiek Kvapu Namuose kokosas kainuoja?
mazuciam vaikui, ir as galvociau, kad jis gali buti kiek 'per stiprus', bet man sau jis irgi labai patinka. ne tik odai - dar labai gera kauke plaukams  thumbup.gif pabandyk  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mum bakterijos viduriukus gerai sutvarkė thumbup.gif

kokoso aliejus va čia pas mus lyg ir toks visai geras:

http://www.sveikipro...d...31&id=18030
o šiaip tai jo - bėda su natūraliais dalykais rolleyes.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2008 11 30, 14:48)
Aš pirkau ČIA.

4u.gif
drinks_cheers.gif mes irgi čia pirkom
pas tą pačia homeopatę mes vaikšom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 13:28)
mes jau kuri laika negeriam bakteriju, reikia ir mums gal paieskot, kol lt. aciu uz info visoms  4u.gif
o nauja siuntini, 100% neprizadu, bet tikiuosi pasiusiu, nes yra merginu prasiusiu kokoso aliejaus, kakavos, mango sviestu. tai kol i darba neisejau  smile.gif , turiu laiko uzsiimineti kontrabanda  biggrin.gif
mazuciam vaikui, ir as galvociau, kad jis gali buti kiek 'per stiprus', bet man sau jis irgi labai patinka. ne tik odai - dar labai gera kauke plaukams  thumbup.gif pabandyk  mirksiukas.gif

Noreciau ir as mango, kakavos svieto pabandyt, oj kaip skaniai skamba 4u.gif Kokoso aliejaus kainos - is kvapu namu tinklapio - 50ml buteliukas - 24Lt ; 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 46Lt.
TS paimciau 1 kg ir dabar jei yra 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 13:52)
4u.gif

ar jis nerafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 14:57)

Papildyta:
ar jis nerafinuotas?

rolleyes.gif regis - nerafinuotas. doh.gif žinok, buvau pasiėmus prie kasos, bet labai skubėjau, nes pas juos ten smilkalais prismilkyta be proto, tai su maže ilgai būt nenorėjau - ir gavos, kad pardavėja užsižioplino ir nenuskanavo man jo - taip ir išlekiau be jo krepšely doh.gif .Reik paskambint ir pakalust - ar tikrai, nes kaina tai gana protinga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 30 lapkričio 2008 - 14:32
QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 12:52)
4u.gif

mirksiukas.gif  . Žnok, apie mėnesį jis ir veikia  thumbup.gif  thumbup.gif  , o po to vėl kažkuom aš pakeičiu  cool.gif  - kiekvienas "naujas" panaudojimas- labai gerai veikia, po to kažkoks pripratimas pasidaro. Bet "naujai ištraukus" - tai labai palengvina odos būklę  thumbup.gif

o šiaip tai jo - bėda su natūraliais dalykais  rolleyes.gif  doh.gif

nu va kaip idomu, su tuo alijosiaus ir propolio kremu. reiktu tada panaudojus padaryt pertrauka, ir po kurio laiko vel naudot smile.gif gal zinai, per kiek laiko po atidarymo reik sunaudot? tos pacios kompanijos alijosiaus krema tai, atsimenu, reikejo per 6 men ar pan. o sito kremo pakuote ismeciau, nepaziurejau, ar ka raso..

sitas kokoso aliejus, tai rafinuotas. uk macius nemazai produktu sitos kompanijos, ir ta sviesta be baltymo, kur tu gaminiesi, jie pardavineja.
nezinau, is rafinuotu alieju gal irgi yra naudos. bet asmeniskai man jie ne prie sirdies.. kai pagalvoju, kad apdirbimo chemija metu aliejai prarado net savo spalva ir kvapa.. negi vitaminai ir kt medziagos galejo isgyventi.. g.gif
Atsakyti
sveikos gyvos,

retai beuzsuku.. arba tik paskaitau, nespeju atsakyti. gaila, bet reciau uzsuku ne todel, kad nebeaktualu... i darba grizusi isusukau i beprotiska ritma. bandysiu stabdyt truputi smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 30, 13:52)

pas tą pačia homeopatę mes vaikšom  mirksiukas.gif  biggrin.gif

mes irgi pas ta pacia persimetem smile.gif kaip tik vakar buvom. anksciau i ignalina vazinejom pas labai faina, bet kai pradejau dirbti, tai nebelabai iseina nuvaziuot.

pradejom lankyti darzeli, pasilaiciuose aitvara, alergiukams grupe.. aisku, tik 3 pusdienius ir buvom. bet dziaugiuosi, kad su maistu tfu tfu tfu lyg ir bedu nebus. pieno, zuvies ir burokeliu ten isvis neduoda, o kitus produktus dar individualiai labai atsakingai susizymi.

sviestmedi naudojam oi kaip naudojam thumbup.gif o muiliuka dar dziovinam ir ryt reiks startuot isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 30, 12:57)
Noreciau ir as mango, kakavos svieto pabandyt, oj kaip skaniai skamba 4u.gif Kokoso aliejaus kainos  - is kvapu namu tinklapio -  50ml buteliukas - 24Lt ; 60ml stiklainis - 26Lt; 120ml stiklainis - 46Lt.
TS paimciau 1 kg ir dabar jei yra 4u.gif

as perku dvejopa kokoso alieju smile.gif abu jei nerafinuoti, abu sertifikuoti The Soil Association, bet vienas kosmetinio laipsnio (pigesnis), o kitas aukstesnio laipsnio tinkantis maistui (brangesnis).
to brangesnio 100ml kainuotu apie 20Lt (grubiai). as perku didesniais kiekiais sau, tikslia kaina reiktu paskaiciuoti.

del taukmedzio drinks_cheers.gif
del dabar turimo parasysiu az.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 17:37)
nu va kaip idomu, su tuo alijosiaus ir propolio kremu. reiktu tada panaudojus padaryt pertrauka, ir po kurio laiko vel naudot  smile.gif gal zinai, per kiek laiko po atidarymo reik sunaudot? tos pacios kompanijos alijosiaus krema tai, atsimenu, reikejo per 6 men ar pan. o sito kremo pakuote ismeciau, nepaziurejau, ar ka raso..

sitas kokoso aliejus, tai rafinuotas. uk macius nemazai produktu sitos kompanijos, ir ta sviesta be baltymo, kur tu gaminiesi, jie pardavineja.
nezinau, is rafinuotu alieju gal irgi yra naudos. bet asmeniskai man jie ne prie sirdies.. kai pagalvoju, kad apdirbimo chemija metu aliejai prarado net savo  spalva ir kvapa.. negi vitaminai ir kt medziagos galejo isgyventi..  g.gif

- per 12 mėnesių po atidarymo cool.gif

- aha doh.gif - ir aš ką tik peržiūrėjau nete, vadinas gerai, kad tada man neišmušė jo biggrin.gif , buvo tiesiog užsifiksavę, kad "grynas" rašo jie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kietute @ 2008 11 30, 17:47)
sveikos gyvos,

retai beuzsuku.. arba tik paskaitau, nespeju atsakyti. gaila, bet reciau uzsuku ne todel, kad nebeaktualu... i darba grizusi isusukau i beprotiska ritma. bandysiu stabdyt truputi smile.gif
mes irgi pas ta pacia persimetem smile.gif  kaip tik vakar buvom. anksciau i ignalina vazinejom pas labai faina, bet kai pradejau dirbti, tai nebelabai iseina nuvaziuot.

pradejom lankyti darzeli, pasilaiciuose aitvara, alergiukams grupe.. aisku, tik 3 pusdienius ir buvom. bet dziaugiuosi, kad su maistu tfu tfu tfu lyg ir bedu nebus. pieno, zuvies ir burokeliu ten isvis neduoda, o kitus produktus dar individualiai labai atsakingai susizymi.

4u.gif balionai darbinikams
kaip jūs Aitvaran patekot - ar reikėjo ilgai eilėj laukt? Ar užtenka tik iš AK patvirtinimo AD, ar reik dar kažkokių popierių? 4u.gif Kokio dydžio grupės? Patinka sūnučiui?
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 18:02)
as perku dvejopa kokoso alieju  smile.gif abu jei nerafinuoti, abu sertifikuoti The Soil Association, bet vienas kosmetinio laipsnio (pigesnis), o kitas aukstesnio laipsnio tinkantis maistui (brangesnis).
to brangesnio 100ml kainuotu apie 20Lt (grubiai). as perku didesniais kiekiais sau, tikslia kaina reiktu paskaiciuoti.

thumbup.gif geros kainos - ech, kada į LT atkeliaus tokie dalykai (normaliom kainom rolleyes.gif ) ??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 30 lapkričio 2008 - 17:20