QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 17:37)
nu va kaip idomu, su tuo alijosiaus ir propolio kremu. reiktu tada panaudojus padaryt pertrauka, ir po kurio laiko vel naudot
gal zinai, per kiek laiko po atidarymo reik sunaudot? tos pacios kompanijos alijosiaus krema tai, atsimenu, reikejo per 6 men ar pan. o sito kremo pakuote ismeciau, nepaziurejau, ar ka raso..
sitas kokoso aliejus, tai rafinuotas. uk macius nemazai produktu sitos kompanijos, ir ta sviesta be baltymo, kur tu gaminiesi, jie pardavineja.
nezinau, is rafinuotu alieju gal irgi yra naudos. bet asmeniskai man jie ne prie sirdies.. kai pagalvoju, kad apdirbimo chemija metu aliejai prarado net savo spalva ir kvapa.. negi vitaminai ir kt medziagos galejo isgyventi..
- per 12 mėnesių po atidarymo
- aha
- ir aš ką tik peržiūrėjau nete, vadinas gerai, kad tada man neišmušė jo
, buvo tiesiog užsifiksavę, kad "grynas" rašo jie
Papildyta:
QUOTE(kietute @ 2008 11 30, 17:47)
sveikos gyvos,
retai beuzsuku.. arba tik paskaitau, nespeju atsakyti. gaila, bet reciau uzsuku ne todel, kad nebeaktualu... i darba grizusi isusukau i beprotiska ritma. bandysiu stabdyt truputi
mes irgi pas ta pacia persimetem
kaip tik vakar buvom. anksciau i ignalina vazinejom pas labai faina, bet kai pradejau dirbti, tai nebelabai iseina nuvaziuot.
pradejom lankyti darzeli, pasilaiciuose aitvara, alergiukams grupe.. aisku, tik 3 pusdienius ir buvom. bet dziaugiuosi, kad su maistu tfu tfu tfu lyg ir bedu nebus. pieno, zuvies ir burokeliu ten isvis neduoda, o kitus produktus dar individualiai labai atsakingai susizymi.
balionai darbinikams
kaip jūs Aitvaran patekot - ar reikėjo ilgai eilėj laukt? Ar užtenka tik iš AK patvirtinimo AD, ar reik dar kažkokių popierių?
Kokio dydžio grupės? Patinka sūnučiui?
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 30, 18:02)
as perku dvejopa kokoso alieju
abu jei nerafinuoti, abu sertifikuoti The Soil Association, bet vienas kosmetinio laipsnio (pigesnis), o kitas aukstesnio laipsnio tinkantis maistui (brangesnis).
to brangesnio 100ml kainuotu apie 20Lt (grubiai). as perku didesniais kiekiais sau, tikslia kaina reiktu paskaiciuoti.
geros kainos - ech, kada į LT atkeliaus tokie dalykai (normaliom kainom
) ???
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.