Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

[ smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
dautan koks fainuolis,bet man i tave nepanasus blush2.gif turbut i teveli ax.gif

zizliuke 100metu,pagaliau pasirodei. Labai faina mergyte wub.gif

Abu vaikuciai su graziais zandukas,kaip gerai, tiesiog grazuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 11 29, 09:20)
Ačiū mergytės 4u.gif

Tik pasidžiaugiau, kad neblogai viskas pas mus - po nakties atsikėlė nukasytom ir apdraskytom kojytėm verysad.gif Pritepiau TS - nebekaso thumbup.gif

Aš ir pastebėjau tokį dalyką,kad jei tik pasigiri pasidžiaugi,kad viskas gražu neišberta ima ir išberia ax.gif todėl dabar kaip jau gerai tai tyliu tik,kad nepablogėtų bigsmile.gif
Atsakyti
labuks
jo su tuo dermatitu jau taip tik pasidziaugi viena diena kad jau geriau o kita dar labiau isberia.pas mus kol kas tfu tfu biski gereliau. tik va virusa kazkoki pasigavom tai gulim dabar abi su mazaja su snargliu iki zemes ir dar koset mazike pradejo. kuo gydot maziukus kai sloga ir kosulys uzpuola nes apart arbateliu (ir tai atsargiai) nelabai ka galima duot.
o dar man i darba reik sugrizt, o aukle mano surasta kaip "atsiskleide" paskutinem dienom nors is pradziu atrode visai nieko. o dar kai perskaiciau juoda sarasa forume kokius dalykus isdarineja su vaikais tai isvis tragedija.nu zodziu vieni nervai. gal kas kokia zinot ar turejot normalia?

ale vaikiukai tikri grazuoliai nuotarukikese. tikiu kad ir musu turi isaugt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keste @ 2008 11 29, 13:58)
labuks
jo su tuo dermatitu jau taip tik pasidziaugi viena diena kad jau geriau o kita dar labiau isberia.pas mus kol kas tfu tfu biski gereliau. tik va virusa kazkoki pasigavom tai gulim dabar abi su mazaja su snargliu iki zemes ir dar koset mazike pradejo. kuo gydot maziukus kai sloga ir kosulys uzpuola nes apart arbateliu (ir tai atsargiai) nelabai ka galima duot.

Mano mazkis irgi vakar sloga pasigavo, visa nakti nemiegojom. Nosis uzkimsta, valyt neleidzia, spiegia, vnz doh.gif
O siaip tai as, kai pavyksta, plaunu nosyte su druskyte (humer, sterimar) ir geriam po koki 10 grudeliu Oscillococcinum pora kartu i diena. Cia homeopatiniai, as pati juos jau senu seniausiai vartoju, kai persalu.
Atsakyti
Kas čia per tepalas TS?
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius apie mano išdykėlį 4u.gif . Man tai jis panašus kartais į mane, o kartais į tėtį bigsmile.gif Kaip kada rolleyes.gif
QUOTE(jupa @ 2008 11 29, 13:38)
Kas čia per tepalas TS?

Taukmedžio sviestas. Apie jį temos pradžioje parašyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 29 lapkričio 2008 - 14:52
4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 28, 19:10)
svorio kritimo nepastebejau..  biggrin.gif  biggrin.gif
man su juo tenka kovot ne dieta, o sportu  smile.gif

blink.gif a kur tau ti krist dar? Taigi - vėjas nupūst, mamka!
QUOTE(Gosiuke @ 2008 11 28, 19:49)
Bet esme ta, jog nutraukus maitinima AD niekur nepradingo.

4u.gif .
drinks_cheers.gif ...... mūs atvejis verysad.gif

dautan wub.gif - labai gražus vyrukas wub.gif

QUOTE(dautan @ 2008 11 29, 10:20)
Ačiū mergytės 4u.gif

Tik pasidžiaugiau, kad neblogai viskas pas mus - po nakties atsikėlė nukasytom ir apdraskytom kojytėm verysad.gif Pritepiau TS - nebekaso thumbup.gif

drinks_cheers.gif gerai , mano mažei irgi TS labai tinka, o dičkei - dažniausiai kedrų aliejų tepu - nes niežėjimui nuimt mum labai tiko thumbup.gif (šiandien turguj radau šiek tiek pigiau ,kitos firmos - bet panašu,kad geras irgi - nerafinuotas , iš Rusijos) . Beja,pastebėjau, kad ir alijošiaus su propoliu kremas dičkei vėl super tinka ( o jau kurį laiką buvom nenaudoję, matyt oda pripratus buvo), tai dar vieną tiūbelę nusipirkau .
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2008 11 29, 10:39)
O cia ir ji pati, murze  blush2.gif

wub.gif gražuolė panelytė wub.gif
Papildyta:

o dar man i darba reik sugrizt, o aukle mano surasta kaip "atsiskleide" paskutinem dienom nors is pradziu atrode visai nieko. o  dar kai perskaiciau juoda sarasa forume kokius dalykus isdarineja su vaikais tai isvis tragedija.nu zodziu vieni nervai. gal kas kokia zinot ar turejot normalia?

4u.gif
blink.gif doh.gif
sėkmės paieškose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 11 29, 15:51)
Man tai jis panašus kartais į mane, o kartais į tėtį bigsmile.gif Kaip kada rolleyes.gif

biggrin.gif va, aš i negalėjau pasakyt,kad į mamą taviškis - nors mama tai tikrai laaabai graži, kaip ir sūnutis thumbup.gif - ale yr dar kažko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 16:52)
tai gal busit atrade savo priemone  thumbup.gif

del sudeties, as nieko baisaus joje nematau.. aisku ji nera naturali..

o internete, kaip jau diskutavom, nuomones apie pvz parafina issiskiria (vieni

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat vat, mum, pvz tas Sanito medetkų tepalas - schmoll.gif visai netiko - vaikas blizga kaip blizgutis, ir toks jausmas, kad niekas ten nesusigeria unsure.gif - odos paviršius blizga ir psio rolleyes.gif doh.gif .Pabandėm ir atidavėm kitiems ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(rasa23 @ 2008 11 27, 23:22)

4u.gif
jūs gal pas homeopatę Gemą vaikštot 4u.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 29 lapkričio 2008 - 16:28
tik va virusa kazkoki pasigavom tai gulim dabar abi su mazaja su snargliu iki zemes ir dar koset mazike pradejo. kuo gydot maziukus kai sloga ir kosulys uzpuola nes apart arbateliu (ir tai atsargiai) nelabai ka galima duot.

Linkejimai sirgaliams nuo sirgaliu doh.gif Mes irgi snargliuojames.
Nuo slogos labai gerai yra MP lasiuka ar kelis ilasint - turi antibakteriniu savybiu, skystina sekreta (todel tinka pries ir po nosytes valymo, o svarbiausia - pasalinio poveikio (neigiamo) nera thumbup.gif
Dar zinau, kad mamos lasina paleistuves sultis ir vakas ,,issiciaudi,, - bet pati nebandziau, todel toliau nekomentuosiu mirksiukas.gif
Su kosuliu tai naturaliu metodu nelabai zinau, na apart silta druska ar virtas bulves su lupenom ant krutinytes deti (na bet labai temperatura ziureti, kad neperkarsta, reikia).
Bet jei tesiasi, geriau gydyt.....na mums sirupeliai padejo. Ale isberti dabar, gal nuo ju rolleyes.gif

Kokstai keistas tas berimas pas mus sy karta - tokia ,,stora oda,, pasidarius, kaip pas begemota, bet aciu dievui nenusikaso ir ne tokia ji atrodo jautri - gal cia TS ir kedru aliejus taip veikia g.gif

O as tai labiausiai bijau, kad pavasari niekas nepasikeis verysad.gif
Mamos, ar kai ,,stukteli,, metukai leliui - pasikeicia kas nors? Na bent jau aplengveja, bent ciut ciut unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranij@: 29 lapkričio 2008 - 18:21
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 29, 12:35)

zizliuke 100metu,pagaliau pasirodei. Labai faina mergyte wub.gif

Aš ir pastebėjau tokį dalyką,kad jei tik pasigiri pasidžiaugi,kad viskas gražu neišberta ima ir išberia ax.gif todėl dabar kaip jau gerai tai tyliu tik,kad nepablogėtų bigsmile.gif

Na as tik trumpam blush2.gif aciu uz pagyras... O zandukai pas mus niekad ir nebuvo paberti, siaip pamacius vaika, niekad ir nebutum pasakes, kad beria, kad alergiska, nuvelki rubus, tada jau kosmaras budavo, ne nenoriu prisimint. schmoll.gif
Dabar mums viskas ok, kazkiek pabere, bet itariu, kad nuo mandarinu, o siaip valgom viskas, apsoliuciai viskas, kas sveika ir kas nelabai blush2.gif Spejau ir pamirst, ka reiskia berimai ir istisinis kasymasis iki kraujo cool.gif

QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 29, 19:18)
O as tai labiausiai bijau, kad pavasari niekas nepasikeis  verysad.gif
Mamos, ar kai ,,stukteli,, metukai leliui - pasikeicia kas nors? Na bent jau aplengveja, bent ciut ciut  unsure.gif

Cia sunku pasakyti, mums nuo metuku kaip tik pats kosmaras prasidejo, kankinomes iki 1.5 metuku, paskui nusibodo vaika po gydytojus tasyt, truko man kantrybe, apsizliumbus pasizadejau daugiau vaiko netasyt, kaip bus taip ir pradejau duoti normaliai valgyti, ne viska iskart bet po biski ir STEBUKLAS ... eme geret ir dingo berimai. Nuo ko tiksliai, sunku pasakyt... O ta pusmeti, sakau, neisivaizduoju, kaip istveriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 29, 17:37)
[color=yellow]jūs gal pas homeopatę Gemą vaikštot  4u.gif ?

Taip, gal ir jūs? bigsmile.gif

QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 29, 19:18)
Nuo slogos labai gerai yra MP lasiuka ar kelis ilasint
Mamos, ar kai ,,stukteli,, metukai leliui - pasikeicia kas nors? Na bent jau aplengveja, bent ciut ciut

Yra nuomonių, kad negerai MP į nosiuką...
Kažkiek aplengvėja, bet realiai mum geriau kažkur nuo 1m4 mėn (po jūros ir Flora care kurso).

QUOTE(zizliuke @ 2008 11 29, 19:47)
STEBUKLAS ... eme geret ir dingo berimai. Nuo ko tiksliai, sunku pasakyt... O ta pusmeti, sakau, neisivaizduoju, kaip istveriau 

Tikrai stebuklas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 29 lapkričio 2008 - 22:14
QUOTE(keste @ 2008 11 29, 11:58)
kuo gydot maziukus kai sloga ir kosulys uzpuola nes apart arbateliu (ir tai atsargiai) nelabai ka galima duot.

as itrinu padukus pries miega su Resorban.
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2008 11 29, 08:39)
O cia ir ji pati, murze  blush2.gif

kokia grazi panele su kokim israiskingom akytem wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Piranij@ @ 2008 11 29, 17:18)
Mamos, ar kai ,,stukteli,, metukai leliui - pasikeicia kas nors? Na bent jau aplengveja, bent ciut ciut  unsure.gif

mums su 'stuktelejimu' tai niekas nepasikeite smile.gif bet bendra tendencija gerejimo.. labai palengva, tiesa.
Atsakyti
Mamytes, kur gaunate Flora care? Buvau eurovaistineje, tai sake neturi, pasibaige, o kada kita pertija bus-neaisku schmoll.gif
Atsakyti