Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 28, 16:22)
Oi kiek čia pasirodo dietininkių bigsmile.gif o man atrodė,kad tik aš viena  vargau su tom dietom,nes aplinkui nebuvo AD sergančių vaikų ir nebuvo su kuo pasitarti.Tuos pirmus metus tikrai jaučiausi baisiai verysad.gif ir kaip aš į šitą tema netyčia įlindau tik rugsėjį,įdomu kur aš anksčiau buvau g.gif  lotuliukas.gif

dautan o kaip tavo mažiukas dabar?

cia tikriausisi visos dietinosi, kurios tik maitino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 28, 13:19)
oi, del to MP tai man irgi galvos skausmas. Valgom su mazium abudu vienodai. Man jau stogas pradeda kartais vaziuoti ir jau irgi galvoju, kas viskas... nujunkau. Bet po keliu valandu jau persigalvoju ir toliau maitinu. Na planuoju iki metuku istraukti, o paskui ziuresiu. Vasaros pradzioj, kai mum buvo ziaurus pablogejimas ir as pradejau laikytis hipoalergines dietos, tai rezultatas buvo labai akivaizdus, aisku ne is karto. O dabar atrodo irgi ziuriu kiekviena kasni, bet tokiom bangom, gereja - blogeja. per si menesi jau turejom 2 pablogejimus ir 2 pagerejimus. Siandien vel ziuriu viena puse kakliuko daugiau paberta...  doh.gif Homeopatinius vaistukus geriam 3 savaites. Oi, kaip laukiu pavasario, gal lengviau bus.
Bet del dietu, tai yra ir geroji puse - tokios lygios veido odos ir superines figuros seniai neturejau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Visos mes čia per tą pragarą praėję biggrin.gif visom taip būdavo biggrin.gif bet atsilaikėm thumbup.gif
Ir visos laukiam pavasario mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 28, 15:25)
cia tikriausisi visos dietinosi, kurios tik maitino smile.gif

Va kai pirmą auginau,tai valgiau viską ką norėjau essen.gif ir kartais alc.gif(lengvai biggrin.gif ) o su šitu,tai nea,bet nieko išgyvenau ir kaip rašė kitos mamytės,tai net į naudą buvo biggrin.gif
MB sakydavo,kad aš aptirpus tokia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 15:52)
tai gal busit atrade savo priemone  thumbup.gif

del sudeties, as nieko baisaus joje nematau.. aisku ji nera naturali..

o internete, kaip jau diskutavom, nuomones apie pvz parafina issiskiria (vieni raso, kad jis naudingas odai, kiti - kad zalingas  smile.gif )

Aišku Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
... as beveik nesilaikiau dietu blush2.gif
tiksliau, bandziau pora savaiciu - jokios naudos. tada po kurio laiko labai griezta dieta kokia savaite - irgi pokyciu nepastebejau..
o kadangi labiau linkstu i ta nuomone, kad su maistu eksperimentuot tokiam mazam organizmui geriau nereikia, kad paskui zala nebutu didesne uz potencialia nauda, valgiau daugiau maziau viska (geriau irgi biggrin.gif ). zinoma, saikingai tai, kas priskiriama stipriems alergenams.
svorio kritimo nepastebejau.. biggrin.gif biggrin.gif
man su juo tenka kovot ne dieta, o sportu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 26, 23:11)
Nuo siandien pasiryzau atjunkyti savo mergyte nuo kruties, galvoju, gal geriau jai bus, gal nuo mano pienuko ja taip beria unsure.gif , nes dietu as nesilaikau, esu didele smalize, labai jau sokoladu griesiju, o ir pieno produktus megstu, o paskui griauziu save kai suvalgau...maitinsiu dabar ja aptamil pepti ir bandysiu sekti kaip ji reaguoja i produktus, kurios valgo...Gal kuri mamyte turejo tokios patirties? Ar pagerejo situacija atjunkus vaikuti? Taip skaudu matyti maziuke su zaizdotom rankytem verysad.gif , o nakti tiesiog iki krauju nudrasko, kai bandau rankytes laikyti, tai isterijos jai prasideda...nu varo i nevilti kartais toks bejegiskumas, kai nieko negali padaryti verysad.gif  niu va, pasiguodziau...

uzjauciu ir suprantu tave. As vis tiktai pasirinkau maitinti vaika kiek imanoma ilgiau, na sokoladu ir pan.produktu stengiausi nekapoti kilogramais. Nors labai nesidietinau, bet zinoma pablogejimu metu kaltindavau ir savo meniu, zodziu, uzburtas ratas. Bet esme ta, jog nutraukus maitinima AD niekur nepradingo. Kazkaip n faktoriu itakoja ta AD... Tiek priklausanciu nuo musu, tiek nepriklausanciu. Esu girdejusi atveju, kai vaikas isgydavo tiktai ilgam laikui isveztas i kaima. Na gal nereikes tokiu drastisku priemoniu smile.gif ir kaip nors issikapanosime visi.

Kazkas klause apie gryno alijosiaus naudojima - mes nuo mociutes palanges bandeme, bet kazkaip jokio efekto, karta kaip reikalas suerzino oda.

Atsakyti
]

Va kai pirmą auginau,tai valgiau viską ką norėjau essen.gif ir kartais alc.gif(lengvai biggrin.gif ) o su šitu,tai nea,bet nieko išgyvenau ir kaip rašė kitos mamytės,tai net į naudą buvo biggrin.gif
MB sakydavo,kad aš aptirpus tokia lotuliukas.gif
Papildyta:

undefined

tas ir idomiausia, kad su pirma dukra valgiau visus dabartinius didziausius alergenus smile.gif sokolada, piebo produktus, braskes ir ji ne kiek nealergiska nei buvo, nei yra, o jai jau 13 metu. Laikai keiciasi, kazkas baisaus darosi su tom alergijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 28 lapkričio 2008 - 19:33
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 28, 19:33)
tas ir idomiausia, kad su pirma dukra valgiau visus dabartinius didziausius alergenus smile.gif sokolada, piebo produktus, braskes ir ji ne kiek nealergiska nei buvo, nei yra, o jai jau 13 metu. Laikai keiciasi, kazkas baisaus darosi su tom alergijom.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai kazkas baisaus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū, neblogai viskas dabar, veidukas beveik švarus thumbup.gif Nors maistą žiūrim.
Rimtuolis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 28, 21:36)
Ačiū, neblogai viskas dabar, veidukas beveik švarus thumbup.gif Nors maistą žiūrim.

Nu bet jau koks rimtuolis - grazuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 28, 20:58)
Nu bet jau koks rimtuolis - grazuolis  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visas i mamyte bus
Atsakyti
Koks grazus berniukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės 4u.gif

Tik pasidžiaugiau, kad neblogai viskas pas mus - po nakties atsikėlė nukasytom ir apdraskytom kojytėm verysad.gif Pritepiau TS - nebekaso thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos ax.gif Ilindau biskuti pasizvalgyti, kol Ievyte multikus ziuri

Kuku as jus matau... lotuliukas.gif
user posted image

O cia ir ji pati, murze blush2.gif
Atsakyti