QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 28, 13:19)
oi, del to MP tai man irgi galvos skausmas. Valgom su mazium abudu vienodai. Man jau stogas pradeda kartais vaziuoti ir jau irgi galvoju, kas viskas... nujunkau. Bet po keliu valandu jau persigalvoju ir toliau maitinu. Na planuoju iki metuku istraukti, o paskui ziuresiu. Vasaros pradzioj, kai mum buvo ziaurus pablogejimas ir as pradejau laikytis hipoalergines dietos, tai rezultatas buvo labai akivaizdus, aisku ne is karto. O dabar atrodo irgi ziuriu kiekviena kasni, bet tokiom bangom, gereja - blogeja. per si menesi jau turejom 2 pablogejimus ir 2 pagerejimus. Siandien vel ziuriu viena puse kakliuko daugiau paberta...
Homeopatinius vaistukus geriam 3 savaites. Oi, kaip laukiu pavasario, gal lengviau bus.
Bet del dietu, tai yra ir geroji puse - tokios lygios veido odos ir superines figuros seniai neturejau
Visos mes čia per tą pragarą praėję
visom taip būdavo
bet atsilaikėm
Ir visos laukiam pavasario
Papildyta:QUOTE(Lince1 @ 2008 11 28, 15:25)
cia tikriausisi visos dietinosi, kurios tik maitino
Va kai pirmą auginau,tai valgiau viską ką norėjau
ir kartais
(lengvai
) o su šitu,tai nea,bet nieko išgyvenau ir kaip rašė kitos mamytės,tai net į naudą buvo
MB sakydavo,kad aš aptirpus tokia
Papildyta:QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 15:52)
tai gal busit atrade savo priemone
del sudeties, as nieko baisaus joje nematau.. aisku ji nera naturali..
o internete, kaip jau diskutavom, nuomones apie pvz parafina issiskiria (vieni raso, kad jis naudingas odai, kiti - kad zalingas
)
Aišku Ačiū