Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 27, 10:35)
Dar norėjau paklausti žinovių biggrin.gif ką manot apie Medetkų tepalo sudėtį ax.gif

-Calendula officinalis
-minkštasis baltas parafinas
-cetostearilo alkoholis
-B tipo emulsiklis
-išgrynintas vanduo

Otaip Daddygirl jūs čia gal ką apie tą sudėtį suprantat ax.gif

Nenoriu girtis dar,bet kažkaip jis mum nuima tą naktinį krūtinės niežėjimą g.gif

tai gal busit atrade savo priemone thumbup.gif

del sudeties, as nieko baisaus joje nematau.. aisku ji nera naturali..

o internete, kaip jau diskutavom, nuomones apie pvz parafina issiskiria (vieni raso, kad jis naudingas odai, kiti - kad zalingas smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2008 11 27, 10:38)
Aciu visoms pasisakiusiom mamytem 4u.gif  bandysiu vel dietintis ir maitinsiu savo maziuke toliau. Mum dabar beveik 10 men, tai iki metuku datrauksime tikrai smile.gif siandien nakti bandziau isiulyti buteliuka, labai protestavo panele, vis tiek isreikalavo MP. Aciu mamytems uz palaikyma, ko gero istikruju nieko geriau uz MP nera, tiesiog uzeina silpnumo akimirkos, kai atrodo jau nuo visko pavargai.

thumbup.gif tikrai visai nedaug iki metuku beliko.
esu skaicius, kaip nutraukus MP dingsta AD. bet man atrodo, tai vienetiniai atvejai, o daugumai mamytes pienas nepakeiciamas.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 27, 10:24)
Daddygirl, tavo TS tai stebuklas.

thumbup.gif Laukiam ir mes TS.

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 27, 12:35)
Pakentėk dar ir bent jau nevalgyk šokolado,nes jis didelis alergenas.Tikrai žinau kaip sunku,bet mes mamos viską gi dėl savo vaikų galim padaryti :
Dar norėjau paklausti žinovių biggrin.gif ką manot apie Medetkų tepalo sudėtį ax.gif
Nenoriu girtis dar,bet kažkaip jis mum nuima tą naktinį krūtinės niežėjimą g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
thumbup.gif Reikės ir mumi išbandyti kada drinks_cheers.gif

QUOTE(Olgina @ 2008 11 27, 12:38)
bandysiu vel dietintis ir maitinsiu savo maziuke toliau.

clap.gif thumbup.gif Šaunuolė. Žinau kaip tai sunku, žiauriai sunku, kartais ir pikta, ir gun_bandana.gif visus norisi, bet juk dėl savo vaikučio viskas. Aš maitinau MP iki 13,5 mėn, po to perėjom prie kefyro.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 27, 13:12)
zizliuke perduoda visoms linkejimus  mirksiukas.gif jos mergyte vel siek tiek pradejo bert, bet, sake, ziuri i tai optimistiskai  smile.gif

Ir jai linkėjimai mirksiukas.gif

Kalbėjau šiandien su homeopate dėl Iricar tapalo - sakė, kad jį galima naudoti ilgai - net kokius metus, o alergologė sakė, kad tik kokius pora mėn. Vat kaip g.gif
Atsakyti
[[QUOTE]undefined[/QUOTE]
Kalbėjau šiandien su homeopate dėl Iricar tapalo - sakė, kad jį galima naudoti ilgai - net kokius metus, o alergologė sakė, kad tik kokius pora mėn. Vat kaip g.gif
[/quote]

Mums IRicar visai netiko. Reikia viska paciai isbandyti, nes kas vienam labai tinka, kitam jokio poveikio. mums ADERMA ir kremas ir pieneli beveik jokio poveikio, tik , kad neblogeja, o kitoms labai tinka. Kedru riesutu aliejus nieko irgi. O idealiai mums tinka TS.O tepem jau visais tepalais kokie tik yra AD.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 25, 23:36)
O medetku tepalas cia tas Sanito? g.gif

Sveikutes, pora dienu buvau be kompo, tai jau priraset cia doh.gif
Medetku tepalas taip, Sanito.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 11 26, 04:39)
O kas čia per kremas? Kur perkat?

Biodermos Atoderm PP tai drekinantis kremas emolientas. Jo radau tik II-os ligonines vaistineje, Kaune. Kaina ~55 Lt, 200 ml. Mums jis labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 28, 11:52)
Biodermos Atoderm PP tai drekinantis kremas emolientas. Jo radau tik II-os ligonines vaistineje, Kaune. Kaina ~55 Lt, 200 ml. Mums jis labai tiko.

Man atrodo, kad jo yra ir Ąžuolyno vaistinėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 11 25, 23:40)
mamytės o kur perkate taukmedžio sviestą ir kedrų aliejų?

ačiukas

Pradzioj temos yra rasyta mirksiukas.gif Kedru alieju kaunietes gali rasti prie autobusu stoties mazajam turgelyje, MAISTO PAPILDUOSE (ten as perku - geras). O Vilniuje radau internete kad PC Mandarine yra, parduotuveje Vitaminu pasaulis, bet nezinau ar ten toks pats. Ieskokite ne eterinio, o kedru riesutu branduoliu.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2008 11 28, 12:34)

Ačiū už balionėlius, bet gal galėtumėte ką nors daugiau pasakyti?
Atsakyti
oi, del to MP tai man irgi galvos skausmas. Valgom su mazium abudu vienodai. Man jau stogas pradeda kartais vaziuoti ir jau irgi galvoju, kas viskas... nujunkau. Bet po keliu valandu jau persigalvoju ir toliau maitinu. Na planuoju iki metuku istraukti, o paskui ziuresiu. Vasaros pradzioj, kai mum buvo ziaurus pablogejimas ir as pradejau laikytis hipoalergines dietos, tai rezultatas buvo labai akivaizdus, aisku ne is karto. O dabar atrodo irgi ziuriu kiekviena kasni, bet tokiom bangom, gereja - blogeja. per si menesi jau turejom 2 pablogejimus ir 2 pagerejimus. Siandien vel ziuriu viena puse kakliuko daugiau paberta... doh.gif Homeopatinius vaistukus geriam 3 savaites. Oi, kaip laukiu pavasario, gal lengviau bus.
Bet del dietu, tai yra ir geroji puse - tokios lygios veido odos ir superines figuros seniai neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 28, 14:19)
Bet del dietu, tai yra ir geroji puse - tokios lygios veido odos ir superines figuros seniai neturejau  lotuliukas.gif

thumbup.gif Ir man taip pat buvo - graži oda, kg į minusą nuėję. Po dietų, jau ir mano racionas pasikeitė biggrin.gif
Laikykis, sunku, labai sunku tos dietos... smile.gif friends.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbat apie dietas... Man labai pagelbėjo dietos laikantis garų puodas - jame išvirta paprasta kiaulienos sprandinė net ir be jokių prieskonių labai skani. Tas pats galioja ir kitoms mėsoms, daržovėms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 28, 14:54)
Kalbat apie dietas... Man labai pagelbėjo dietos laikantis garų puodas - jame išvirta paprasta kiaulienos sprandinė net ir be jokių prieskonių labai skani. Tas pats galioja ir kitoms mėsoms, daržovėms thumbup.gif

Oi kiek čia pasirodo dietininkių bigsmile.gif o man atrodė,kad tik aš viena vargau su tom dietom,nes aplinkui nebuvo AD sergančių vaikų ir nebuvo su kuo pasitarti.Tuos pirmus metus tikrai jaučiausi baisiai verysad.gif ir kaip aš į šitą tema netyčia įlindau tik rugsėjį,įdomu kur aš anksčiau buvau g.gif lotuliukas.gif

dautan o kaip tavo mažiukas dabar?
Atsakyti