Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Otaip @ 2008 11 26, 10:41)
Mano dičkės kosmetika:

siaip jau, labai saunus tavo dukrytes kosmetikos krepselis mirksiukas.gif juk daug vaikuciu tenkinasi Johnsonais ir pan.
as suprantu, kad gyvenimas priverte.. bet tai juk nesumenkina jusu naudojamu priemoniu vertes thumbup.gif

as ir galvojau Weleda gal bandyt, kai reikes sampuno.. bet vis paskaitau cia, kad vaikiukus nuo jo isberia g.gif reiktu bandyt, aisku.. jei netiks, pastebejau, kad tokiu naturaliu sampunu beibiams pasirinkimas didelis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 26 lapkričio 2008 - 23:22
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 12:00)
sveikutes,koks yra berimas AD?

sveika
prisimenu ir as, kokia gluminanti ir gasdinanti berimu pradzia console.gif
jei odele ne tik isberta, bet ir tose vietose labai sausa, gali buti, kad tai AD unsure.gif bet kaip suprantu, gulejot ligoninej, tai jums ten turejo pasakyti, ar tai AD ar siaip koks isberimas..

isberimus paastrinti galejo bet kas.. o gal visai ir ne maistas.. cia jau greiciausiai tik tu pati per laika atrinksi.
vaistuku tik stenkis daug neduot, visokiu tavegiliu ir pan.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 27, 00:11)
Nuo siandien pasiryzau atjunkyti savo mergyte nuo kruties, galvoju, gal geriau jai bus, gal nuo mano pienuko ja taip beria unsure.gif , nes dietu as nesilaikau, esu didele smalize, labai jau sokoladu griesiju, o ir pieno produktus megstu, o paskui griauziu save kai suvalgau...maitinsiu dabar ja aptamil pepti ir bandysiu sekti kaip ji reaguoja i produktus, kurios valgo...Gal kuri mamyte turejo tokios patirties? Ar pagerejo situacija atjunkus vaikuti? Taip skaudu matyti maziuke su zaizdotom rankytem verysad.gif , o nakti tiesiog iki krauju nudrasko, kai bandau rankytes laikyti, tai isterijos jai prasideda...nu varo i nevilti kartais toks bejegiskumas, kai nieko negali padaryti verysad.gif  niu va, pasiguodziau...

Oj mamyte... Man širdis neleido valgyt bet ko, kol maitinau MP. Padaryti juk galima - pakoreguoti jūsų valgiaraštį, o MP alergiukams naudinga.
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 12:15)
Mums ir tas muilas thumbup.gif bet su juo galvos neišplausi ax.gif

..o as ir galvyte kolkas plaunu ax.gif suprantu, kad ateity turbut nebetiks, tada eisim pirkti kokio naturalaus (-esnio) sampuno.
o kolkas man svarbiausia, kad galvytes odos nesausintu (nes mes tik pries kokius 3 men is ten isvijom AD), o muilas mums nesausina. be to ir plaukuciai svelnus, purus po plovimo.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2008 11 26, 20:31)
aš tai žinau,kad tepalas super psori yra psoriazei gydyti,nes pati ja sergu.. O atopikams ką žinau g.gif

as irgi ta pati pagalvojau. man jau uzsake muila su berzu derva biggrin.gif (odai su psoriaze).
bet is esmes kodel tai negaletu padeti ir AD.. tik tiek kad kiekvienam skirtingai.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2008 11 26, 22:11)
Nuo siandien pasiryzau atjunkyti savo mergyte nuo kruties, galvoju, gal geriau jai bus, gal nuo mano pienuko ja taip beria unsure.gif , nes dietu as nesilaikau, esu didele smalize, labai jau sokoladu griesiju, o ir pieno produktus megstu, o paskui griauziu save kai suvalgau...maitinsiu dabar ja aptamil pepti ir bandysiu sekti kaip ji reaguoja i produktus, kurios valgo...Gal kuri mamyte turejo tokios patirties? Ar pagerejo situacija atjunkus vaikuti? Taip skaudu matyti maziuke su zaizdotom rankytem verysad.gif , o nakti tiesiog iki krauju nudrasko, kai bandau rankytes laikyti, tai isterijos jai prasideda...nu varo i nevilti kartais toks bejegiskumas, kai nieko negali padaryti verysad.gif  niu va, pasiguodziau...

gaila maziukes verysad.gif ir taves unsure.gif
as tai vis dar maitinu, nors irgi be dietu unsure.gif
o kaip geriau, tai kazin ar yra universalus atsakymas..
sekmes, stiprybes ir sveikatytes, ka benusprestum console.gif
Atsakyti

Laba,
siulau rimtai pagalvoti del tokio zingsnio, kad netycia nuo vilko ant meskos neuzsoktum schmoll.gif
Mano sunus panasaus amziaus, bet butent del to, kad bent jau iki metuku vaikui reikia MP, o ji nutraukus - reikia duoti misinio. Misinio parinkimas taip pat nera paprastas dalykas, nes tai sintetinis produktas su daug sudedamuju daliu. Kartais mamos nutraukineja MP, pradeda bandyti misinius ir jei neparenka tinkamai - vaikuti beria, MP jau mazeja, mama ir lelius nervuojasi, nuo to situacija tik komplikuojasi...
Neatkalbineju nuo pasirinkto sprendimo, tiesiog parasiau kaip buna, jei nepasiseka.
Bet visgi siulyciau pakenteti ir pakoreguoti savo maista- juk nuo to tik geriau bus abiems thumbup.gif

Laikykites 4u.gif
Atsakyti

undefined

As nutraukiau matinima ir kelis menesius be jokio misinuko, o dabar Aptamil pepti geriam. Mums tai nutraukus maitinima niekas negerejo, tik blogejo.Ir tik stipriais hormoniniais tepalais ir Prednizolono gerimu isigydem. Mano suneliui buvo 9 men, kai grieztai uzdraude maitinti,o kiek jums? As , jei dabar reiketu pasirinkti, tikrai nenutraukciau maitinimo.
O as pati laikiausi hipoalergines dietos, bet musu net nebere , o visas kunelis buvo raudonas, kaip nuplikytas. Mums pamate gydytojai sakydavo, kad pirmakart mato toki sunku vaika. O Kuzminkiene Grybo g. kai liepe tepti Beneocinu(antibiotikas) ir
Cutivate(hormonas) tai mums visai bloget pradejo, slapiuot net galvyte pradejo. Net baisu prisimint.Ir ji lieope nutraukt maitinima, bet mums tikrai tas nepadejo. O kitoms padeda. Cia labai individualu.

Daddygirl, tavo TS tai stebuklas. Dabar savaite neturejo ir vaikutis nuejo nugara, pilvas ir rankos na sausai, raudonai, tai vakar tik pasiemaiu sviesta, vakare istepaiu, tai siandien jau vaizdelis visai kitoks.Aciu tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 27 lapkričio 2008 - 09:32
QUOTE(Olgina @ 2008 11 26, 23:11)

4u.gif
Aš ir pritariu visom mamytėm.Gal neskubėk dar atjunkyti dar nors iki metų pamaitink MP.Kaip tik sakoma kad alergiukam nieko nėr geriau už MP.Aš taip pat labai daug kartų galvojau,kad jau viskas gana,bet mūsų pediatrės dėka išmaitinau beveik iki 1 metų,vėliau jis jau pats neėmė mano krūties.,jau nepatiko biggrin.gif
Pakentėk dar ir bent jau nevalgyk šokolado,nes jis didelis alergenas.Tikrai žinau kaip sunku,bet mes mamos viską gi dėl savo vaikų galim padaryti 4u.gif
Sėmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Dar norėjau paklausti žinovių biggrin.gif ką manot apie Medetkų tepalo sudėtį ax.gif

-Calendula officinalis
-minkštasis baltas parafinas
-cetostearilo alkoholis
-B tipo emulsiklis
-išgrynintas vanduo

Otaip Daddygirl jūs čia gal ką apie tą sudėtį suprantat ax.gif

Nenoriu girtis dar,bet kažkaip jis mum nuima tą naktinį krūtinės niežėjimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 lapkričio 2008 - 11:43
Aciu visoms pasisakiusiom mamytem 4u.gif bandysiu vel dietintis ir maitinsiu savo maziuke toliau. Mum dabar beveik 10 men, tai iki metuku datrauksime tikrai smile.gif siandien nakti bandziau isiulyti buteliuka, labai protestavo panele, vis tiek isreikalavo MP. Aciu mamytems uz palaikyma, ko gero istikruju nieko geriau uz MP nera, tiesiog uzeina silpnumo akimirkos, kai atrodo jau nuo visko pavargai.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 27, 11:38)
Aciu visoms pasisakiusiom mamytem 4u.gif  bandysiu vel dietintis ir maitinsiu savo maziuke toliau. Mum dabar beveik 10 men, tai iki metuku datrauksime tikrai smile.gif siandien nakti bandziau isiulyti buteliuka, labai protestavo panele, vis tiek isreikalavo MP. Aciu mamytems uz palaikyma, ko gero istikruju nieko geriau uz MP nera, tiesiog uzeina silpnumo akimirkos, kai atrodo jau nuo visko pavargai.

Na va šaunuolė clap.gif clap_1.gif ploja.gif first.gif
Dar truputį pakentėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 27 lapkričio 2008 - 11:42
sveikos smile.gif

zizliuke perduoda visoms linkejimus mirksiukas.gif jos mergyte vel siek tiek pradejo bert, bet, sake, ziuri i tai optimistiskai smile.gif

QUOTE(Lince1 @ 2008 11 27, 08:24)
Daddygirl, tavo TS tai stebuklas. Dabar savaite neturejo ir vaikutis nuejo nugara, pilvas ir rankos na sausai, raudonai, tai vakar tik pasiemaiu sviesta, vakare istepaiu, tai siandien jau vaizdelis visai kitoks.Aciu tau.

labai labai smagu smile.gif kad tik ir toliau jums butu toks poveikis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 27, 10:24)
As nutraukiau matinima ir kelis menesius be jokio misinuko, o dabar Aptamil pepti geriam. Mums tai nutraukus maitinima niekas negerejo, tik blogejo.Ir tik stipriais hormoniniais tepalais ir Prednizolono gerimu isigydem. Mano suneliui buvo 9 men, kai grieztai uzdraude maitinti,o kiek jums? As , jei dabar reiketu pasirinkti, tikrai nenutraukciau maitinimo.
O as pati laikiausi hipoalergines dietos, bet musu net nebere , o visas kunelis buvo raudonas, kaip nuplikytas. Mums pamate gydytojai sakydavo, kad pirmakart mato toki sunku vaika. O Kuzminkiene Grybo g. kai liepe tepti Beneocinu(antibiotikas) ir
Cutivate(hormonas) tai mums visai bloget pradejo, slapiuot net galvyte pradejo. Net baisu prisimint.Ir ji lieope nutraukt maitinima, bet mums tikrai tas nepadejo. O kitoms padeda. Cia labai individualu.

niu skaitau ir negaliu patiketi, mano mergytei taip pat prasidejo tas AD , buvo visa raudona, praktiskai be balto odos lopinelio...oi, kaip baisu prisiminti ta laika. Dabar mums labai beria rankytes, kojytes, ant kunelio yra 2 demeles. Tai palyginus su tuo, kas buvo anksciau zymus pagerejimas, bet iki visisko isgijimo, aisku, toli. Kokia situacija dabar pas jus? kiek vaikuciui jusu laiko?
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 27, 12:41)
Na va šaunuolė clap.gif  clap_1.gif  ploja.gif  first.gif
Dar truputį pakentėk 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu Laiskriste1 smile.gif taip smagu, kad cia tokios siltos geranoriskos mamytes 4u.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad geriau jau MP su sokoladu, nei misinukas 4u.gif Bet kiap gali gydytojai liepti nutraukti, galva neisnesa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 27 lapkričio 2008 - 14:11