QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 12:15)
Mums ir tas muilas
bet su juo galvos neišplausi
..o as ir galvyte kolkas plaunu
suprantu, kad ateity turbut nebetiks, tada eisim pirkti kokio naturalaus (-esnio) sampuno.
o kolkas man svarbiausia, kad galvytes odos nesausintu (nes mes tik pries kokius 3 men is ten isvijom AD), o muilas mums nesausina. be to ir plaukuciai svelnus, purus po plovimo.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2008 11 26, 20:31)
aš tai žinau,kad tepalas super psori yra psoriazei gydyti,nes pati ja sergu.. O atopikams ką žinau
as irgi ta pati pagalvojau. man jau uzsake muila su berzu derva
(odai su psoriaze).
bet is esmes kodel tai negaletu padeti ir AD.. tik tiek kad kiekvienam skirtingai..
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2008 11 26, 22:11)
Nuo siandien pasiryzau atjunkyti savo mergyte nuo kruties, galvoju, gal geriau jai bus, gal nuo mano pienuko ja taip beria
, nes dietu as nesilaikau, esu didele smalize, labai jau sokoladu griesiju, o ir pieno produktus megstu, o paskui griauziu save kai suvalgau...maitinsiu dabar ja aptamil pepti ir bandysiu sekti kaip ji reaguoja i produktus, kurios valgo...Gal kuri mamyte turejo tokios patirties? Ar pagerejo situacija atjunkus vaikuti? Taip skaudu matyti maziuke su zaizdotom rankytem
, o nakti tiesiog iki krauju nudrasko, kai bandau rankytes laikyti, tai isterijos jai prasideda...nu varo i nevilti kartais toks bejegiskumas, kai nieko negali padaryti
niu va, pasiguodziau...
gaila maziukes
ir taves
as tai vis dar maitinu, nors irgi be dietu
o kaip geriau, tai kazin ar yra universalus atsakymas..
sekmes, stiprybes ir sveikatytes, ka benusprestum
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.