Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 15:30)
Aš tai tavo vietoj Tavegylio neduočiau jau geriau tada Zyrtecas aiškusjis taip greit nesuveiks,kaip Tavegylis

O avižinių dribsnių košę bandei?Matau tavo pupai dar tik 5mėn,kodėl tu ją taip anksti pradėjai damaitinti,ar per mažas svoris?

Iš mišinukų pabandyk Aptamil peptidi

Balmandolis gerai tik po maudymosi,nes vistiek kaip išimi iš vonios nušluostai viską

Pabandyk lakišiaus voneles 4š. užplikyk 1l vandens ir supilk į vonelę mums tai  thumbup.gif .Bet aišku kas vienam vaikui tinka kitam visai ne schmoll.gif .Todėl gal geriau pabandyk nedidelų plotą kaip nors pamirkyti lakišiuj ir pamatysi ar nesualergizavo

Sėkmės jums 4u.gif

kodel tavegylio neduotum??davem ir zyrteka..kai gryzom namo liginines..nutraukem nes jau kaip ir nebereikejo bet pediatre pamate zandus ir tavegyli liepe duot..tai ir duodu..
taip jai tik 5men..damaitint nuo 4pradejau daviau ir darzoviene(kalafioras,brokolis,bulve,morka,cukinija)tyreles ivairias...nieko buvo viskas ok ir viena diena daviau abrikosu tyre po dienos ja isbere..ir zinok dabar nuo ko,net ligoninej nepasake "turbut nuo tyres"vienintelis buvo atsakymas,nes naujai duotas produktas...po to nebedaviau nieko isskyrus NAN HA misini ir virinta vandeni..vistiek pabere..daviau ir avizu i ryziu koses..nebezinojau jau nuo ko ja paberineja..tiesa kunelis buvo "svarus"iki vakar po kukuruzu koses...
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 13:35)
kodel tavegylio neduotum??davem ir  zyrteka..kai gryzom namo liginines..nutraukem nes jau kaip ir nebereikejo bet pediatre pamate zandus ir tavegyli liepe duot..tai ir duodu..
taip jai tik 5men..damaitint nuo 4pradejau daviau ir darzoviene(kalafioras,brokolis,bulve,morka,cukinija)tyreles ivairias...nieko buvo viskas ok ir viena diena daviau abrikosu tyre po dienos ja isbere..ir zinok dabar nuo ko,net ligoninej nepasake "turbut nuo tyres"vienintelis buvo atsakymas,nes naujai duotas produktas...po to nebedaviau nieko isskyrus NAN HA misini ir virinta vandeni..vistiek pabere..daviau ir avizu i ryziu koses..nebezinojau jau nuo ko ja paberineja..tiesa kunelis buvo "svarus"iki vakar po kukuruzu koses...

Na man alergologė sakė,kad geriau Zyrtecas.
Pasiskaityk 1psl.ten daug info mirksiukas.gif
Ir šiaip tos visos pirktinės tyrelės negerai jau geriau viską pati virk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 26 lapkričio 2008 - 13:58
Flora care yra kursas su sunumeruotais maišiukais gerti berods 8 dienas. Pagerėjimas tikrai buvo akivaizdus ir laikėsi kažkur 2-3 mėn, po to vėl pablogėjo, bet jau netiek blogai kaip buvo - jau ir atsekti kas netinka lengviau, nors aišku nevisada pavyksta dar. Bet jų negalima gerti kaip suprantu dažnai - kažkur per pusmetį vienąsyk. Čia info: Flora care

[quote=Amica,2008 11 26, 11:55]
Tai vat noriu klausti - ar nei viena nebandėte gydyti vaiko va tokiu netradiciniu būdu?
[/quote][/QUOTE]
Aš už homeopatiją, bet ne už šarlatanizmą - pati asmeniškai nepatikėčiau savo vaiko bobulytėms...

[QUOTE][quote=*GREISI*,2008 11 26, 12:06]
Tai tiek...Gerai,kas baigiasi gerai
[/quote][/QUOTE]
drinks_cheers.gif

Blakstiena, kaip jau rašė mamytės gali alergizuoti bet kas - kukūrūzai, mišinukas nebetikt ir t.t. Ir vaistukų jūs nemažai geriat, ar tikrai jų tiek reikia? Tavegil mes niekad net negėrę, nors buvo nekaip ir kodėl pediatrė jum jo siūlo - gal geriau alergologu pasikliaut? Galbūt organizmas įsijautrino po tos netinkamos tyrelės. O kiek laiko praėjo, kai jos davei? Reik laiko, kol preis bėrimai, nors ir nebeduosi tyrelės... Aš tai kurį laiką neduočiau nieko, tik mišinuką ir stebėčiau situaciją. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa23: 26 lapkričio 2008 - 14:01
Sveikutes visos 4u.gif

senokai cia bebuvau, visai laiko stygius, o ir "dovanele" isigijau - simfizita, vos kojas pakeliu is skausmo doh.gif tai jegu visai nebeturiu, o ir noro kazkam.....

QUOTE(Otaip @ 2008 11 24, 12:57)
Pasigedau Lawandos  lens.gif  help.gif  - gal pas juos ramuma tai ir nepasirodo 

Otaip aciu kad nepamirsti mirksiukas.gif , pas mus nieko gero ir ne ramuma, dickiui atsirado papildomu berimu ant krutines doh.gif

QUOTE(Amica @ 2008 11 25, 20:48)
Mergaitės, aš labai atsiprašau, bet kai rašėte apie gerąsias bakterijas, tai neišsisaugojau pavadinimų 

maniskiai geria Bifoval, nuomones kazkaip apie juos neturiu, blogiau kazko islindusio nepastebejau g.gif

QUOTE(dautan @ 2008 11 26, 11:38)
Mamos, ar nebandote UV terapijos? Vaikučiams ar sau, kurios turite bėdų su AD?

mes bandem sanatorijoj, bet be viso to bandem ir dar kruva kitu proceduru kartu, tad kazkaip nezinau kas ten mums labiausiai padejo blush2.gif

Laiskriste1 berods tu del Weledos klausei? nebepamenu, kol viska perskaiciau blush2.gif Mano abiems bernams netinka, odele nors ir susvelneja, bet dickiui isvis negaliu duot zoliniu preparatu, o maziu iskart isberia.... Tai teko krema atiduot brolienei, jos oda sausa, o alieju pati i vonia sunaudojau biggrin.gif

QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 14:20)
o del vaistu tai mes ryte ir vakare ketvirtadali tavegylio..

oho blink.gif taigi tavo vaikucio amziui max ketvirtadalis per para tavegilio galima, o aplamai tai gana stiprus vaistas, as pasieskociau kazko silpnesnio, ar jau labai kritine situacija pas jus?

Otaip atmesk man i AZ kontaktus to vilniecio platintojo ir kokia ten produkcija jis platina, gal kokia info smulkesne turi? mirksiukas.gif

Daddygirl, mes tavo muiliuka nuo gruodzio 1 naudosim, dar dziovinam-brandinam, o ir man saviski pagaminta dar pabaigt ismuilint reikia smile.gif Tad dar nieko pasakyt negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 26 lapkričio 2008 - 14:22
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 13:35)
taip jai tik 5men..damaitint nuo 4pradejau daviau ir darzoviene(kalafioras,brokolis,bulve,morka,cukinija)tyreles ivairias...nieko buvo viskas ok ir viena diena daviau abrikosu tyre po dienos ja isbere..ir zinok dabar nuo ko,net ligoninej nepasake "turbut nuo tyres"vienintelis buvo atsakymas,

mums alergologė akė,kad dažnai kūdikiams atopinį iššaukia PER ANKSTYVAS primaitinimas, o ne tai, KĄ duodi valgyti...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 26, 16:49)
mums alergologė akė,kad dažnai kūdikiams atopinį iššaukia PER ANKSTYVAS primaitinimas, o ne tai, KĄ duodi valgyti...

niu va kaip laika sugrazintatgal?? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
o del tavegylio kaip sakegyd taip ir darau..nzn..oj kaip laukiu vizito pas alergologe,bet kaji irgi pasakys ta pati.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2008 11 25, 20:59)
ir patarkyte prasom ka mums daryti(ar toliau tepti ir neeiti pas gydytoja ar nueiti)
aciu

sveika,

pritariu mamyciu patarimams.
patarciau drekint daug ir visa kuneli (ne tik issausejusias vietas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 26 lapkričio 2008 - 20:14
aciu labai visoms uz atsakymus 4u.gif
matau kad cia labai draugiskos mamytes wub.gif bet labai norisi tiketi kad ilgai cia neuzsibusiu ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
tiesa, vakar radau dar tokia temele
http://www.supermama...howtopic=378606
ka jus girdejote apie ta kremuka?
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 15:09)
niu va kaip laika sugrazintatgal?? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
o del tavegylio kaip sakegyd taip ir darau..nzn..oj kaip laukiu vizito pas alergologe,bet kaji irgi pasakys ta pati.. g.gif

Oi oi, ne visada reikia daryti ką sako schmoll.gif . Kiek gydytojų - tiek nuomonių, o dar ir mamos nuojauta yra. Plius, yra SM mamų patirtis. Didelė patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2008 11 26, 20:51)
tiesa, vakar radau dar tokia temele
http://www.supermama...howtopic=378606
ka jus girdejote apie ta kremuka?

aš tai žinau,kad tepalas super psori yra psoriazei gydyti,nes pati ja sergu.. O atopikams ką žinau g.gif
Atsakyti
Liud, niekad neteko apie tokį girdėti g.gif
Atsakyti
Nuo siandien pasiryzau atjunkyti savo mergyte nuo kruties, galvoju, gal geriau jai bus, gal nuo mano pienuko ja taip beria unsure.gif , nes dietu as nesilaikau, esu didele smalize, labai jau sokoladu griesiju, o ir pieno produktus megstu, o paskui griauziu save kai suvalgau...maitinsiu dabar ja aptamil pepti ir bandysiu sekti kaip ji reaguoja i produktus, kurios valgo...Gal kuri mamyte turejo tokios patirties? Ar pagerejo situacija atjunkus vaikuti? Taip skaudu matyti maziuke su zaizdotom rankytem verysad.gif , o nakti tiesiog iki krauju nudrasko, kai bandau rankytes laikyti, tai isterijos jai prasideda...nu varo i nevilti kartais toks bejegiskumas, kai nieko negali padaryti verysad.gif niu va, pasiguodziau...
Atsakyti