QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 14:00)
Otaip kaip matau mėgstat Weledą
Manau man pradžiai reik nusipirkt tą dušo šampūną,nes jau baigiam Avent ir kremą su medetkom
(šiandien patepiau tuo paprastu medetkų tepaluSanito,tai nieko blogiau nebuvo vadinasi mums medetkos tinka
)
Tarpkitko tu daug ką turi ką aš noriu pabandyti
Mane dar ta A-Derma produkcija vilioja
Vėl kaip prisipirksiu visko ir kur reiks dėt kaip netiks
būtum Vilniuj - galėčiau duot pabandyt viską nes būtent A-derma man neverta kainos , bet naudojam, nes jau nusipirkom
.. Weleda - tinka
, bet kasdienai visgi per brangu gaunas (
Daddygirl muilai dabar pas mus "trąsoj"
)
Papildyta:
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 14:00)
- HA misini ir vandeni gert...tiesa vakar daviau pirma kart kukuruzu koses bet abejoju kad nuo jos galejo isbert..
-klausykit mamukai o kai jus maudot savo lelius ar pilat ka i vandeni..as pyliau is B.. raides(balmondolis)ar kazkaip...gal nuo jo??
-ir vakar daviau espumizano jis juk banano skonio gal nuo jo..isvis esu ant tiek pasimetusi nebesuprantu kas yra
-..nuo ko visa tai..arba as per daug panikuoju...na bet seip isbert negalejo..jau preis pora sav gulejom ligoninej su tais berimais isnyko ..paleido namuciu...liepe keist misini...bet ir labai abejoju kad nuo jo ja bere...nes nuo gimimo ji gere..zodziu nebegaliu atrodo isprotesiu sitaip pergyvenu...
-vis dar geriam tavegyli ketvirtadali ryte ir vakare....
dar gyd mums "prirase "obstrukcini bronhita nuo vakar taip pat lankom inhaliacijas..gal nuo ju kas...
- gali būt nuo kukurūzų - jie nemažai kam alergenas
- geras daikatas balmondolis , kiek man teko girdėt
- nuo espumizano, kaipir neturėt
- mišinį mes keitėm gal kokius 3 kart, tikdavo tikdavo, o po kurio laiko - netinka
, tada naujo ieškojau
- o ne per daug jūs vaistų naudojat? gal reik pralaukt kažkiek?
Laikykitės
, sunki liga AD - ir vaikams, ir tėvams.
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.