Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

[quote=Otaip,2008 11 26, 07:06
biggrin.gif da ir aš įsiterpsiu - medetkos mum ir labai tinka momentais drinks_cheers.gif (aš naudoju Weledos).
[/quote]
4u.gif
Kaip tik norėjau klausti apie Weledos produkciją ax.gif

Kas ką naudoja ir kokie atsiliepimai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2008 11 26, 07:06)
Na, moderatoriai manęs gal labai nenubaus  blush2.gif .. įmesiu nuorodą žmogaus, iš kurio perku (visvien gi pilna kaina perku - nes nepažįstu, o radau jį irgi - per googlę smile.gif ) - čia ir sudėtys matos su alijošiummirksiukas.gif  parašyk jai - tai ji jum į LT atsiūs paštu  4u.gif

Reiks kada ir man pabandyti šitą.Čia kiek suprantu žiemai labai gerai ax.gif
Atsakyti
Mano dičkės kosmetika:

! 
nuotrauka pašalinta kaip per didelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 26 lapkričio 2008 - 12:40
Ačiū moderatoriams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Per naujo dedu ( blush2.gif jau gavos) :

user posted image

Atsiprašau, kad sustabdžiau diskusijas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 26 lapkričio 2008 - 12:45
...
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 12:39)
.Čia kiek suprantu žiemai labai gerai ax.gif

Daddygirl
variantu - ne tik žiemai, bet ir su AD kovojant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2008 11 26, 11:38)
Mamos, ar nebandote UV terapijos? Vaikučiams ar sau, kurios turite bėdų su AD? Šnekėjau su Grušausku šiandien šia tema, galvoju pabandyti, bet gal jau yra turinčių praktikos 4u.gif

4u.gif . mes nebandom, nes mum vasarą pagerėjimo kaip ir labai akivaizdaus nebuvo, tai manau, kad bereikalinga ji mum būt g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 11 26, 12:33)
Vakar valgiau paprastus kvietinių miltų džiūvėsius. Ir mažius tiek prispito, kad daviau ir jam. Gal pora dziūvėsių suvalgė. Šį rytą veidukas išbertas, paryškėjo buvę bėrimai ant kaktos, antakių, smakro. Žodžiu, primaitinau vaiką  verysad.gif

console.gif pažinojau jau pensijoj žmogų,kuris visą gyvenimą turėjo alergiją kvietiniam miltam ... ojojoj kaip sunku... nieko į burną neėmė .. Mum paragavimai nekenkia rolleyes.gif , tai sakau, gal ne jiem alergija. Tiesa, kraujo testas mumrodė kepimo mielėm reakciją nedidelę rolleyes.gif - jum gal irgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 26 lapkričio 2008 - 12:45
ačiū mergaitės už pagalbą paračiau Daddygirl dėl TS smile.gif 4u.gif

o aš savo mergytei sausas vieteles tepu Aderma exomega pieneliu (kai issimaudom visa kuneli, o dienom tik vieteles nusausejusias per linkius.
seip labai neblogas jis gerai labai drekina
Atsakyti
Otaip kaip matau mėgstat Weledą bigsmile.gif

Manau man pradžiai reik nusipirkt tą dušo šampūną,nes jau baigiam Avent ir kremą su medetkom blush2.gif (šiandien patepiau tuo paprastu medetkų tepalu”Sanito”,tai nieko blogiau nebuvo vadinasi mums medetkos tinka biggrin.gif )

Tarpkitko tu daug ką turi ką aš noriu pabandyti ax.gif

Mane dar ta A-Derma produkcija vilioja biggrin.gif

Vėl kaip prisipirksiu visko ir kur reiks dėt kaip netiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,koks yra berimas AD?zandai mano mazes kaip nutarkuoti (susideda is daug rausvu spuogeliu)tepam kremuku,minksteja,lyg ir nyksta..bet ziuriu nuo vakar vel jos kunelis kaip adatelem subadytas raudoni taskiukai..nebsuprantu kas jai..nuo ko..uodu tik HA misini ir vandeni gert...tiesa vakar daviau pirma kart kukuruzu koses bet abejoju kad nuo jos galejo isbert..klausykit mamukai o kai jus maudot savo lelius ar pilat ka i vandeni..as pyliau is B.. raides(balmondolis)ar kazkaip...gal nuo jo??
ir vakar daviau espumizano jis juk banano skonio gal nuo jo..isvis esu ant tiek pasimetusi nebesuprantu kas yra..nuo ko visa tai..arba as per daug panikuoju...na bet seip isbert negalejo..jau preis pora sav gulejom ligoninej su tais berimais isnyko ..paleido namuciu...liepe keist misini...bet ir labai abejoju kad nuo jo ja bere...nes nuo gimimo ji gere..zodziu nebegaliu atrodo isprotesiu sitaip pergyvenu...vis dar geriam tavegyli ketvirtadali ryte ir vakare....
dar gyd mums "prirase "obstrukcini bronhita nuo vakar taip pat lankom inhaliacijas..gal nuo ju kas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 11 26, 12:55)
ačiū mergaitės už pagalbą paračiau Daddygirl dėl TS  smile.gif  4u.gif

o aš savo mergytei sausas vieteles tepu Aderma exomega pieneliu (kai issimaudom visa kuneli, o dienom tik vieteles nusausejusias per linkius.
seip labai neblogas jis gerai labai drekina

Kaip matau turim naują pašnekovę 4u.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Tikiuosi tau neteks ilgai užsibūti šitoj temoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 26, 14:00)
Otaip kaip matau mėgstat Weledą bigsmile.gif

Manau man pradžiai reik nusipirkt tą dušo šampūną,nes jau baigiam Avent ir kremą su medetkom blush2.gif (šiandien patepiau tuo paprastu medetkų tepalu”Sanito”,tai nieko blogiau nebuvo vadinasi mums medetkos tinka biggrin.gif )

Tarpkitko tu daug ką turi ką aš noriu pabandyti ax.gif

Mane dar ta A-Derma produkcija vilioja biggrin.gif

Vėl kaip prisipirksiu visko ir kur reiks dėt kaip netiks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif būtum Vilniuj - galėčiau duot pabandyt viską nes būtent A-derma man neverta kainos , bet naudojam, nes jau nusipirkom doh.gif .. Weleda - tinka drinks_cheers.gif , bet kasdienai visgi per brangu gaunas ( Daddygirl muilai dabar pas mus "trąsoj" smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 14:00)
- HA misini ir vandeni gert...tiesa vakar daviau pirma kart kukuruzu koses bet abejoju kad nuo jos galejo isbert..

-klausykit mamukai o kai jus maudot savo lelius ar pilat ka i vandeni..as pyliau is B.. raides(balmondolis)ar kazkaip...gal nuo jo??

-ir vakar daviau espumizano jis  juk banano skonio gal nuo jo..isvis esu ant tiek pasimetusi nebesuprantu kas yra

-..nuo ko visa tai..arba as per daug panikuoju...na bet seip isbert negalejo..jau preis pora sav gulejom ligoninej su tais berimais isnyko ..paleido namuciu...liepe keist misini...bet ir labai abejoju kad nuo jo ja bere...nes nuo gimimo ji gere..zodziu nebegaliu atrodo isprotesiu sitaip pergyvenu...

-vis dar geriam tavegyli ketvirtadali ryte ir vakare....
dar gyd mums "prirase "obstrukcini bronhita nuo vakar taip pat lankom inhaliacijas..gal nuo ju kas... doh.gif  doh.gif  doh.gif

4u.gif

- gali būt nuo kukurūzų - jie nemažai kam alergenas

- geras daikatas balmondolis , kiek man teko girdėt ax.gif

- nuo espumizano, kaipir neturėt g.gif

- mišinį mes keitėm gal kokius 3 kart, tikdavo tikdavo, o po kurio laiko - netinka doh.gif , tada naujo ieškojau

- o ne per daug jūs vaistų naudojat? gal reik pralaukt kažkiek?

Laikykitės 4u.gif , sunki liga AD - ir vaikams, ir tėvams.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 26, 13:08)
lotuliukas.gif  būtum Vilniuj - galėčiau duot pabandyt viską  nes būtent A-derma man neverta kainos , bet naudojam, nes jau nusipirkom  doh.gif .. Weleda - tinka  drinks_cheers.gif , bet kasdienai visgi per brangu gaunas ( Daddygirl muilai dabar pas mus "trąsoj" smile.gif )

Mums ir tas muilas thumbup.gif bet su juo galvos neišplausi ax.gif
Aš gi vis dar ieškojime kuom tepti krūtinę,kad nuimtų tą niežėjimą vaikui,o su kūneliu tai mums viskas ok.gif tinka TS kartais dar Basaliu patepu jis ir mums thumbup.gif
Atsakyti
aciukas uz ats. smile.gif
sakot kukuruzu kose cia galejo g.gif
o del vaistu tai mes ryte ir vakare ketvirtadali tavegylio..jau buciau nebedavusi nes zandukai "rimsta"bet pamaciau ant kunelio ir vel...ventolina purskiama naudojam bronhitui cia siandien paskuti karta supurksim ir nuo vakar prirase poliklinikoj inhaliacijas su BRONTEXO lasais...
na bet jei sakot daug ka kukuruzai alergizuoja tai gal ir mums taip...bet ka jai duot valgyt jau tada nebezinau... doh.gif
o pas alergologa tik uz geros savaites.. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstiena @ 2008 11 26, 13:20)
aciukas uz ats. smile.gif
sakot kukuruzu kose cia galejo g.gif
o del vaistu tai mes ryte ir vakare ketvirtadali tavegylio..jau buciau nebedavusi nes zandukai "rimsta"bet pamaciau ant kunelio ir vel...ventolina purskiama naudojam bronhitui cia siandien paskuti karta supurksim ir nuo vakar prirase poliklinikoj inhaliacijas su BRONTEXO lasais...
na bet jei sakot daug ka kukuruzai alergizuoja tai gal ir mums taip...bet ka jai duot valgyt jau tada nebezinau... doh.gif
o pas alergologa tik uz geros savaites.. doh.gif  verysad.gif

Aš tai tavo vietoj Tavegylio neduočiau jau geriau tada Zyrtecas aiškusjis taip greit nesuveiks,kaip Tavegylis

O avižinių dribsnių košę bandei?Matau tavo pupai dar tik 5mėn,kodėl tu ją taip anksti pradėjai damaitinti,ar per mažas svoris?

Iš mišinukų pabandyk Aptamil peptidi

Balmandolis gerai tik po maudymosi,nes vistiek kaip išimi iš vonios nušluostai viską

Pabandyk lakišiaus voneles 4š. užplikyk 1l vandens ir supilk į vonelę mums tai thumbup.gif .Bet aišku kas vienam vaikui tinka kitam visai ne schmoll.gif .Todėl gal geriau pabandyk nedidelų plotą kaip nors pamirkyti lakišiuj ir pamatysi ar nesualergizavo

Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti