Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(rasa23 @ 2008 11 24, 16:27)
Pas mus šiandien pagaliau sugrįžo buvusi būklė - ot ilgai laikėsi po to viruso blogumas - seniai taip blogai nebuvo. Tai ir nesupratau ar čia buvo nuo viruso, nuo aukštos temperos, ar nuo naujų geriamų vaistų (nuo temperos), kurių išgėrė tik 0,5 tabletės, ir tai pusę išspjovė  4u.gif Nes būtent blogumas atsirado po aukštos temperatūros ir po tų vaistukų.
Mum Aderma rekomedavo homeopatė, bet nebandėm. O jei netinka avižos, tai

Dėl gripo skiepo, tai žinau, kad su AD negerai jis, bet va sakė gydytojos: pediatrė-skiepyt, pediatrė-alergologė - skiepyt, bet pagert zyrteko prieš ir po skiepo, homeopatė-neskiepyt. Tai ir norėjau paklaust ar kas skiepijot ir kaip viskas buvo.

4u.gif oi, super, kad jum atsistato wub.gif , tada jau šviesiau ir pasaulis atrodo biggrin.gif

Adermames maudymosi seriją turim- jau minėjau, kad visai nieko įpatingo mum schmoll.gif , išskyrus kainą (ji - didelė rolleyes.gif ).

Po teisybe - nepažįstu nė vieno žmogaus, išskyrus gydytojus, kurie rekomenduotų tą skiepą. Tik pažįstu, kas ir pasiskiepiję susirgo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 16:56)
neatidaro linko

čia, regis - purškiamas - minėjau jau jį mirksiukas.gif biggrin.gif - man jis kažkaip nelabai "lipo" ir gerų atsiliepimų daugiau apie kremą girdėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linux@ @ 2008 11 24, 17:45)
sveikos  4u.gif 
mes dar labai mazuciai ( tik 2 men), bet jau turim stipriu berimu. pradedu bijoti, kad ir mums AD. pas jus daug info, tikrai dekinga toms, kurios taip pasistenge  drinks_cheers.gif
bet gal kuri gali imest kokia nuoroda, kur butu foto su AD berimu.
pas alergologa musu nesiuncia, eisiu privaciai turbut...

4u.gif nabagučiai. mano mažutė dviejų savaičių jau visa degė nuo bėrimų - per mėnesį taip visaks išplito, kad nebuvo švaraus lopinuko. Fotografuot nenorėjau nei vienos nei kitos schmoll.gif - per daug širdį spaudžia,mes jei ir gaunas tuo metu fotkint, nuotraukas, kur bėrimai akivaizdūs - ištrinam. Man nepatinka tokie atsiminimai rolleyes.gif
Nete turi būt daug foto, ypač užsinieniuose puslapiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linux@ @ 2008 11 24, 15:45)
sveikos  4u.gif 
mes dar labai mazuciai ( tik 2 men), bet jau turim stipriu berimu. pradedu bijoti, kad ir mums AD. pas jus daug info, tikrai dekinga toms, kurios taip pasistenge  drinks_cheers.gif

sveika
man atrodo ne taip svarbu koks berimas, o ar yra tokie pozymiai kaip issauseje odos lopai, niezejimas, uzeinantys ir praeinantys paraudimai.. (niezejimo, atrodo, visai mazi leliukai gali ir nejausti)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 18:11)
sveika
man atrodo ne taip svarbu koks berimas, o ar yra tokie pozymiai kaip issauseje odos lopai, niezejimas, uzeinantys ir praeinantys paraudimai.. (niezejimo, atrodo, visai mazi leliukai gali ir nejausti)

taip AD yra odos uzdegimas ir berimai gali but visokie, yra kiti pozymiai
Papildyta:
[
undefined

O kremas tik su biciu pikiu(propoliu) o negali but alergiski daug kas biciu produktams. Gali stipriai sualergizuoti.O niekas nebandet kitu tik ta su propoliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 24 lapkričio 2008 - 17:22
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 16:22)
taip AD yra odos uzdegimas ir berimai gali but visokie, yra kiti pozymiai
Papildyta:
[
O kremas tik su biciu pikiu(propoliu) o negali but alergiski daug kas  biciu produktams. Gali stipriai sualergizuoti.O niekas nebandet kitu tik ta su propoliu?

rasiau, kad bandziau Forever Living alijosiaus geli (vien alijosius, be propolio).
Irgi tiko mums.
Bet kadangi internete buvau skaicius, kad butent tas su alijosium ir propoliu padeda daug kam, tai norejau pabandyt ji. Atrodo, jis net labiau mums patinka.
Atsakyti
QUOTE(linux@ @ 2008 11 24, 17:45)
sveikos  4u.gif 

Labutis 4u.gif , tikiuosi jums ne AD. Cia yra nuotrauku, bet jos tokios jau stipraus AD, http://www.imuniteta...ogas.php?mgid=1
O savo vaiko as irgi nesaugau nuotrauku, nes nei paciai malonu ziureti, nei kitam rodyti norisi.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 24, 17:55)
4u.gif  oi, super, kad jum atsistato  wub.gif , tada jau šviesiau ir pasaulis atrodo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 18:11)
sveika

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 24, 19:24)
Labutis  4u.gif , tikiuosi jums ne AD. Cia yra nuotrauku, bet jos tokios jau stipraus AD, http://www.imuniteta...ogas.php?mgid=1

Pažiūrėjau ir aš - pas mus panašiai būna.

linux@, jeigu stiprūs bėrimai, kodėl nesiunčia pas alergologą? Kuo motyvuoja ir ką sako? Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis. 4u.gif Ir vel as isiterpsiu pas jus. labai greitai jus cia prirasot visko, nespeju ir skaityti. Norejau paklaust kaip ilgai galima naudoti elidel kremuka? Ta prasme, kol paraudimas praeina, ar pvz. butinai keleta dienu? g.gif Jau neatsimenu kaip sake alergologe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2008 11 24, 22:09)
Labas vakarelis. 4u.gif  Ir vel as isiterpsiu pas jus. labai greitai jus cia prirasot visko, nespeju ir skaityti. Norejau paklaust kaip ilgai galima naudoti elidel kremuka? Ta prasme, kol paraudimas praeina, ar pvz. butinai keleta dienu? g.gif Jau neatsimenu kaip sake alergologe  blush2.gif

Mes naudojome tik numaldyti besiformuojančias pusleles, arba pakinkliukų giliems įtrukimams. Ilgiau 3 parų netepėm nei karto. Mums jis labai greitai veikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2008 11 24, 23:09)
Labas vakarelis. 4u.gif  Ir vel as isiterpsiu pas jus. labai greitai jus cia prirasot visko, nespeju ir skaityti. Norejau paklaust kaip ilgai galima naudoti elidel kremuka? Ta prasme, kol paraudimas praeina, ar pvz. butinai keleta dienu? g.gif Jau neatsimenu kaip sake alergologe  blush2.gif

Nors mes Elidel nenaudojame, kaip tik siandien skaiciau apie si tepala, tai manes nesuzavejo g.gif . http://www.vaistai.l...archword=elidel
Atsakyti
smile.gif

O gal kuri bandėte tepti šviežio alijošiaus minkštimą su sultimis ant bėrimų? Mano draugės mergaitę labai akne vargino, pusmetį tepliojosi su brangiausiais gydytojų išrašytais vaistais, rezultatas buvo menkas. O paskui pabandė su alijošiumi, augančiu natūraliai lauke (draugė gyvena Ispanijoje, prie namų augina alijošių). Ir rezultatas stulbinantis. Tai vat ir man tokia mintis kilo - gal reikia pabandyti pateplioti savo mažiui g.gif

Mano mažius kažko paviduriuoja, tiksliau gal skystai kakoja. Neatrenku ar čia nuo tų geriamų vaistų, slopinančių niežėjimą, ar dantukai, ar nuo rūgpienio (nors valgėm vakar ryte, o va ir šiandien skystai kakoja).
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 25, 12:27)
smile.gif

O gal kuri bandėte tepti šviežio alijošiaus minkštimą su sultimis ant bėrimų? Mano draugės mergaitę labai akne vargino, pusmetį tepliojosi su brangiausiais gydytojų išrašytais vaistais, rezultatas buvo menkas. O paskui pabandė su alijošiumi, augančiu natūraliai lauke (draugė gyvena Ispanijoje, prie namų augina alijošių). Ir rezultatas stulbinantis. Tai vat ir man tokia mintis kilo - gal reikia pabandyti pateplioti savo mažiui  g.gif

bandziau ir ta lietuvoj auginama, ir 'ispaniska' auganti lauke. jokio rezultato, gal net siek tiek sudirgindavo beriamas vietas. o kremai su alijosium padeda. keista g.gif
bet kitiems gal atvirksciai butu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Tai va noriu pagirti Daddygirl TS ax.gif
Savaitgalį močiutė mažių primaitino Rududu,tai buvo išbėrę rankas ir kojas.Tai patepiau TS ir praėjo viskas po nakties bigsmile.gif
O kad taip jis mums ir krūtinei tiktų.Bet nieko nenuleidžiu rankų ir vis tepu,ir tepu tą krūtinę.Gal kada tiek prisigers krūtinė to TS,kad AD negalės daugiau išlysti ir tada tam AD bus šakės box.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 24, 22:41)
Nors mes Elidel nenaudojame, kaip tik siandien skaiciau apie si tepala, tai manes nesuzavejo  g.gif . http://www.vaistai.l...archword=elidel

Na mums alergologė sakė,kad Elidelis mažiau kenkia odai ,nei hormonai g.gif
Dar sakė,kad bereikalo išmečiau ,nes jis turi tokią savybę kai kam pirmas 3 dienas labai dirginti odą,t.y oda parausta ir ją niežti.Na bet aš jo tikrai daugiau nepirksiu ir netepsiu schmoll.gif
Papildyta:
Otaip kaip jums šiandien sekasi,kaip ta temperatūra,ar pagaliau nukrito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 25 lapkričio 2008 - 14:05