Lince1 o kaip jums dabar?Gal kiek geriau,gal jau visai bėrimų nėra
[/quote]
Kaip kada. Pzv, siandien isbere beveik visa virsu, isskyrus kojas ir veida. Siaip tai buvo kojos raudonom issausejusiom demem. Mes dabar geriam homeopatinius: grafita ir kalcio carbonicum. Bet dar tik dvi savaites tai nzn.
As tai dziaugiuosi, kad neslapiuoja, o tie berimai uzeina ir praeina, net nzn nuo ko priklauso.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 24, 12:29)
- ir tai, kad platintojai prisiekineja, jog produktai pilnai naturalus
-man priimtinesnis pasirode propolis aliejinej formoj, naudojom pavasari lietuvoje, reiks turbut ir dabar nusipirkt...
-man priimtinesnis pasirode propolis aliejinej formoj, naudojom pavasari lietuvoje, reiks turbut ir dabar nusipirkt...
- i mane tas nervina... bet geresnio dezodoranto už jų - nesu bandžius - kiti, kur grynai eko.. tai nauda.. "šuniui po uodega" pinigus išmetus esu (nes labai silpni, kas man netinka..) .. o nuo parduotuvinių buvau alergiją sau insivarius
- kaip tarodo? kur nusipirkt galima?
Pasigedau Lawandos - gal pas juos ramuma tai ir nepasirodo - tada gerai . nes ir aš ,kai geriau mažėm - nelabai domiuos kuom, po SM nelandžioju ..
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 09:33)
DAr tepam tokiu kaip foto pieneliu, ne kremu. Kremas gal geriau. As kur oda grazi tepu tais , o kur blogesne taukmedzio sviestu.As tepu visa kuneli,tik skirtingais tepalias, o gal nereikia,. Jus tepat tik kur pazeista odele?
mano nuomone, kad drekinimas ir bus veiksmingiausias, kai odele nepazeista (t.y. iki tol, kol ji dar neissausejo ir nepazeista).
musu kunelis grazus jau daugiau nei puse metu, bet man atrodo, tik todel, kad nuo pat berimu atsiradimo iki dabar drekinam. kaip prevencija.
(aisku, drekinimas tik viena viso 'komplekso' sudetiniu daliu , dar stengiames kuo naturaliau maitintis, praustis, skalbtis, rengtis ir kt).
[quote=Lince1,2008 11 24, 11:51]
[/quote]
Kaip kada. Pzv, siandien isbere beveik visa virsu, isskyrus kojas ir veida. Siaip tai buvo kojos raudonom issausejusiom demem. Mes dabar geriam homeopatinius: grafita ir kalcio carbonicum. Bet dar tik dvi savaites tai nzn.
As tai dziaugiuosi, kad neslapiuoja, o tie berimai uzeina ir praeina, net nzn nuo ko priklauso.
[/quote]
Mes ir geriam calcium carbonicum,bet jis geriamas,tik kad kalcį organizmas geriau pasisavintų
Sveikatos jums ir stiprybės kovojant su tuo AD
[/quote]
[/quote]
Mes ir geriam calcium carbonicum,bet jis geriamas,tik kad kalcį organizmas geriau pasisavintų
Sveikatos jums ir stiprybės kovojant su tuo AD
QUOTE(Otaip @ 2008 11 24, 07:14)
super, kad ir čia susiradot tinkamus produktus (man kartais tiesiog plaukai šiaušias iš pykčio, kokios pas mus LT kai kurių produktų kainos ir pasirinkimas... ) . O tas kremas nebus iš vienos tinklinės kompanijos ? Mes turėjom praeitą žiemą - tai veidukui tiko super, bet bėrimam nė kiek ne geriau buvo - tiesiog su šalčiu kovai tai , ale šiemet tam naudosiu sviestmedį
kiek tinkami nauji maisto produktai, sunku pasakyti. toks vaizdas, kad kazkas netinka.. kai pradejom teptis minetu kremu + taukmedziu tikrai labai pagrazejo zandai, jau ziuriu i ja ir sirdies nebeskauda bet matos, kad pilnai berimai pasitraukt nenori..
nelabai iseina cia ir ypatingu dietu laikytis seneliai tai tai tai ta jai duoda - vaikas labai nori
man iskart labai i akis lietuvoje krenta skurdesnis pasirinkimas ir didesnes kainos bet as galvojau, gal cia mano 'svecio' nezinojimas kur ko ieskoti..
QUOTE(Otaip @ 2008 11 24, 10:57)
- i mane tas nervina... bet geresnio dezodoranto už jų - nesu bandžius - kiti, kur grynai eko.. tai nauda.. "šuniui po uodega" pinigus išmetus esu (nes labai silpni, kas man netinka..) .. o nuo parduotuvinių buvau alergiją sau insivarius
Pasigedau Lawandos - gal pas juos ramuma tai ir nepasirodo - tada gerai . nes ir aš ,kai geriau mažėm - nelabai domiuos kuom, po SM nelandžioju ..
mano mama ju dezodoranta naudoja, irgi labai patenkinta
propoli pirkom kazkurioj vaistinej lt. atrodo euro. tik su juo reikia, zinoma, atsargiai - biciu produktas potencialus alergenas. bet mums pavasari, kai naudojom, tiko.
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 10:33)
DAr tepam tokiu kaip foto pieneliu, ne kremu. Kremas gal geriau. As kur oda grazi tepu tais , o kur blogesne taukmedzio sviestu.As tepu visa kuneli,tik skirtingais tepalias, o gal nereikia,. Jus tepat tik kur pazeista odele?
Aš maudau vonelėj su aliejuku, o kremu tepu pažeistą kakliuką..Tai aliejukas saugo visą kūnelį, o kremas gydo šiek tiek kakliuką
o nebandet sito
https://distrib.fore...LOE_FIRST_1.pdf
Cia opagal aprasyma lyg labaiu tiktu negu tas su .propoliu
QUOTE(Otaip @ 2008 11 23, 16:34)
laikykitės. Mum tempa nekrinta visą dieną jau .. jaučiu "pakibom" stipriai irgi. Su dantukais jum dar susidubliavo .. iš homeopatinių mum labai tam tiko camomila (kažkaip taip - žodž - ramunėlė).
Kaip jūs laikotės? Pas mus šiandien pagaliau sugrįžo buvusi būklė - ot ilgai laikėsi po to viruso blogumas - seniai taip blogai nebuvo. Tai ir nesupratau ar čia buvo nuo viruso, nuo aukštos temperos, ar nuo naujų geriamų vaistų (nuo temperos), kurių išgėrė tik 0,5 tabletės, ir tai pusę išspjovė Nes būtent blogumas atsirado po aukštos temperatūros ir po tų vaistukų.
QUOTE(Čili @ 2008 11 23, 18:55)
kakliuką kremu A-Derma Exomega (iš avižų pagamintas,nehormoninis), ir ką - pagražėjo viskas be dietų ypatingų...
Mum Aderma rekomedavo homeopatė, bet nebandėm. O jei netinka avižos, tai matyt ir kremas iš avižų netinka
QUOTE(Monaving @ 2008 11 24, 02:17)
Pasidalinau musu istorija, noredama suteikti vilti mazuliu mamoms, greiciausiai is to isaugama, juk ir as skaiciau, kad iki 2 metu AD palieka didziaja dauguma, reikia tuo tiketi ir nenuleisti ranku
Kaip gerai būtų, kad taip ir būtų.
QUOTE(Amica @ 2008 11 24, 04:37)
Nu vat ir aš aklai netikiu. Yra internete įvairių straipsnių apie viską, tai kartais kai paskaitai, tai atrodo belieka tik po žemėmis užsikasti,
Dėl gripo skiepo, tai žinau, kad su AD negerai jis, bet va sakė gydytojos: pediatrė-skiepyt, pediatrė-alergologė - skiepyt, bet pagert zyrteko prieš ir po skiepo, homeopatė-neskiepyt. Tai ir norėjau paklaust ar kas skiepijot ir kaip viskas buvo.
Linkėjimai mamytėms ir mažiesiems po
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 13:02)
o nebandet sito
neatidaro linko
sveikos
mes dar labai mazuciai ( tik 2 men), bet jau turim stipriu berimu. pradedu bijoti, kad ir mums AD. pas jus daug info, tikrai dekinga toms, kurios taip pasistenge
bet gal kuri gali imest kokia nuoroda, kur butu foto su AD berimu.
pas alergologa musu nesiuncia, eisiu privaciai turbut...
mes dar labai mazuciai ( tik 2 men), bet jau turim stipriu berimu. pradedu bijoti, kad ir mums AD. pas jus daug info, tikrai dekinga toms, kurios taip pasistenge
bet gal kuri gali imest kokia nuoroda, kur butu foto su AD berimu.
pas alergologa musu nesiuncia, eisiu privaciai turbut...