Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 23, 19:54)
O tai jis gal nuima jum ir niežėjimą g.gif ar jums neniežtėdavo?

jį naudoja ir MB, tai jam nuima niežėjimą, mažajai nežinau ar niežti-negali pasakyti ir nesikaso dar kakliuko.. Bet sausumą ir raudonumą nuėmė beveik tiek pat kiek hormoninis, net apšalau bigsmile.gif thumbup.gif blush2.gif Odytė minkštutė ir nebetrūkinėja iki šlapiavimo... Tepam dukart dienoje po prausimosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 23, 21:47)
jį naudoja ir MB, tai jam nuima niežėjimą, mažajai nežinau ar niežti-negali pasakyti ir nesikaso dar kakliuko.. Bet sausumą ir raudonumą nuėmė beveik tiek pat kiek hormoninis, net apšalau bigsmile.gif  thumbup.gif  blush2.gif Odytė minkštutė ir nebetrūkinėja iki šlapiavimo... Tepam dukart dienoje po prausimosi smile.gif

Oi, kaip saunu, labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Laiskriste1,2008 11 23, 20:54]
O kaip ten su tuo jogurtu?Aš užlašinau ant rankos truputį palaikiau,tai mums neparaudo.Gal per trumpai palaikiau g.gif bet manau jis mums tinka 4u.gif Čia Bios natūralus ax.gif
Papildyta:

As manyciau, kad jums tuomet jogurtas tinka, nes mum tai akimirksniu paraudo ir guzas issoko kai tik uzlasinau.
Papildyta:
Daddygirl, mes stojames i sarasiuka muiliuku, labai jie mums patinka thumbup.gif . Beje, buvau si savaitgali parodoje "Vaiku salis", tai atradau nauja ekologiskos kosmetikos stenda, ju parduotuve vadinasi "BIOBOUTIQUE" prekiauja tik ekologiska produkcija ir naturaliais muiliukais. Ju parduotuviu yra Vilniuje HELIOSCITY, Savanoriu1, 1 aukste ir PANORAMOJE 1 aukste. Pirkau is ju viena gabaliuka muilo su ramunelemis, tai irgi labai neglogas smile.gif
Atsakyti
Turejom ziauru atopini, prasidejo bene 5iu menesiu, isberta buvo visa krutine, iki kraujo nusidraskydavo, miegodavom su vaiku tarp musu ir laikydavom uz ranku, kad nesidraskytu, nes kuo daugiau draskesi, tuo labiau niezejo, uzburtas ratas. Labai padejo Aderma zalias kremas, bet tik pirmas pirktas, veliau, ar organizmas priprato, ar produktus nebe tokius vezti pradejo, paskui nebepadejo. Geriausiai padejo mums saules vonios, netycia taip gavosi, kad isvykom atostogu i Egipta, ten juroje pasimaude, is pradziu ziauriai israudo visi berimai, o paskui nurimo, grizom namo, menesi ramu ir vel doh.gif tada tiesiog per tuos baisiausius priepuolius isvaziuodavau i Egipta, nezinau kas ir kaip is tikro padejo, bet turbut kankinomes mes apie metus g.gif ir viskas, baigesi, kaip ranka nueme thumbup.gif jau ir pomidora valges, ir siaip ivairiu uogu vasara thumbup.gif jokios reakcijos, tik pasmakre isberia jei jau labai per barzda varvejo, burnoj neturejo biggrin.gif
Tiesa, mitybos iki metu nenupasakojau, MP buvo iki metu, kadangi buvo storulis tai iki 7 menesiu jokio kieto maisto nebuvo gaves, paskui lengvai Hippu mitom, pati viriau, lankemes ir Antakalnio alergologijos centre, ten nenustate kodel alergiskas, nes tyre tik piena ir kiausini, dar krutimi maitinamas buvo, o paskui buvom Kauno gatveje, irgi nieko doro naujo nepasake, nezinau, as noreciau tiketi, kad tiesiog isaugom, tiesa, visur prirasydavo hormoninius tepalus, bet as netepiau, gal viena karta, kai jau buvo nebeiskenciami niezejimai doh.gif
Pasidalinau musu istorija, noredama suteikti vilti mazuliu mamoms, greiciausiai is to isaugama, juk ir as skaiciau, kad iki 2 metu AD palieka didziaja dauguma, reikia tuo tiketi ir nenuleisti ranku smile.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2008 11 23, 08:07)
4u.gif .Apie parafiną niekad nesu išgirdus nieko gero  rolleyes.gif
Čia ką radau kitam skyrely:

Kąsos maniškė.. dar ir kaip.. kaip tik galiu paskaičiuot su kiek bintų ji va dabar apibintuota - 6 ir plius lipnios juostelės (nes anuos nusidrąsko....)... blogai mum.. vakar homeopatė nutraukė kol kas visus vaistus.. dar jai tempa sukilo (nė nežinau nuo ko  unsure.gif ).. sėdi dabar užraudus visa man ant kelių  verysad.gif .. kaip lapas.. Dar nežinau ką toliau darysim - vis dar netepu nieko "stipriau"  unsure.gif ..

g.gif Nu vien blogybės... Kažin ar iš tikrųjų taip g.gif

Užuojauta 4u.gif . Laikykitės, gal išvengsite tepimų "stipriau". O maniškis jau gražiu veiduku, tik nežinau kiek ilgai. Hormonais tepiau 4d (šiandien tai vos ne vos kur tik). Manau daugiau nebetepsiu, nes kaip ir nėra ką jau tepti. Dabar tik drėkinsim odą. Nakčiai dar tepu tą pediatro paskirtą vazeliną. Nu jis labai gerai mums kol kas. O kojytės gyja po truputį. Kadangi hormonų ten netepu, tik antibiotikus ir tepaliuką su cinku, tai ir poveikis lėtesnis. Bet gyja.

QUOTE(rasa23 @ 2008 11 23, 14:42)
Ar kas iš jūsų skiepijot nuo gripo ir ar prieš/po gėrėt zyrteką ar ką?  4u.gif

Neskiepijau ir nežadu skiepyti nei vaiko, nei savęs. Apie skiepus nuo gripo daug kur buvo rašyta. Tai betikslis skiepijimasis. O dar alergiškam, dermatitu sergančiam vaikui aplamai jokių skiepų nedaryčiau schmoll.gif . Bet čia mano nuomonė, jos galima ir nepaisyti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 17:20)
sikart vel po pertraukos pradejau tepti krema su alijosium ir propoliu, nuo tada labai pagrazejo zandai.

Oi kaip smagu, kad jums gerėja smile.gif . Taip ir toliau 4u.gif . O kas čia per kremas su alijošium ir propoliu? bigsmile.gif . Kur perkat? Cekava pasidarė biggrin.gif

QUOTE(Čili @ 2008 11 23, 17:55)
noriu pasidžiaugti - metėm hormoninį tepalą, tepu dukart dienoj panelės kakliuką kremu A-Derma Exomega (iš avižų pagamintas,nehormoninis), ir ką - pagražėjo viskas be dietų ypatingų... wub.gif

Kai su vaiku buvau viename supermarkete, kasininkė, pamačiusi mano vaiko tada dar baisius žandus, paklausė - dermatitas? Sakau, taip. Jinai papasakojo, kad ir jos vaikas turėjo baisų dermatitą ir vat būtent su A-Derma kremu gydėsi. Labai daug gerų žodžių apie šį kremą išsakė. Bet jų kiek suprantu yra įvairių, ar ne? Reikės gal ir man nupirkti savo kleckui g.gif . Kas dar bandėte šį kremą? Bet mums būtent tas vazelinas, kurį davė ligoninėje, labai padeda. Kai ligoninėje seselė jam ištepė veiduką su tuo vazelinu (buvo vakaras), tai ryte buvau abstulbus, nes oda buvo žymiai gražesnė. Pradžioje net pagalvojau, kad gal nesupratau ko, gal čia vaiką hormonais ištepė. Bet ne, pasirodo tikrai vazelinu.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 18:20)
tai gal ir yra paprastas vazelinas? (petroleum) esu skaicius, kad jis kai kam padeda. turiu nusipirkus, bet taip ir enaudojau Gretos odai, man sviestas patrauklesnis..  ax.gif
apie vazelina nuomones issiskiria  biggrin.gif vieni raso, kad labai naudingas odai, kiti rekia, kad tai 'naftos' produktas ir todel kenksmingas  smile.gif  (nu, jis isgaunamas kaip atlieka naftos gavybos metu).

o E45 man visai patiko, nuramina odele  mirksiukas.gif tik, aisku, tai chemija.. kuri laika naudojom (gaunam is gydytojo nemokamai), bet vis mazinau.. kol ji pilnai pakeitem sviestu..

Pabandžiau įsivesti vazelino pavadinima (Vasfilm) į google, tai išmetė sudėtį - minkštas parafinas ir riebalų produktai.

Aš dabar viskui tepu biggrin.gif . Tik veiduko nedrįstu kol kas daugiau niekuo tepti apart to vazelino Vasfilm. O visur kitur tai patepu ir E45, ir vazelinu Vasfilm, ir taukmedžio sviestu, ir Essex kremu. Bet kiek pastebiu, tai didžiausias efektas būna po patepimo Vasfilm vazelinu.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 19:03)
tai jau taip..  dauguma situ medziagu (vazelinas, parafinas, lanolinas, kakavos aliejus, seaweed ir kt) ivairiuose saltiniuose minimos arba kaip labai geros, arba kaip kenksmingos.. zodziu, tikek kuo nori  biggrin.gif
as kazkaip linkus buti per viduriuka  ax.gif aklai netikiu nei vienais nei kitais..

Nu vat ir aš aklai netikiu. Yra internete įvairių straipsnių apie viską, tai kartais kai paskaitai, tai atrodo belieka tik po žemėmis užsikasti, nes viskas negerai, viskas kenksminga, to nevalgyt, ano negert, su tuo neskalbt, su anuo nesiprausti ir t.t.

QUOTE(Monaving @ 2008 11 24, 01:17)
Pasidalinau musu istorija, noredama suteikti vilti mazuliu mamoms, greiciausiai is to isaugama, juk ir as skaiciau, kad iki 2 metu AD palieka didziaja dauguma, reikia tuo tiketi ir nenuleisti ranku  smile.gif

Dėkui 4u.gif . Vieni išauga, kiti ne, vieni išauga anksčiau, kiti vėliau ir pan. Mano vyresnėlis turėjo AD, tik, palyginus su mažiaus AD, ten buvo juokas. Ir išaugom labai greitai, nes 11mėn gana gražiais žandais jau kirtom varškėčius. Tik vat tų dietų tai nesuprantu nei pro kur. Vyresnėliui pediatrė buvo leidusi duoti tik jautieną, o va mažiui pediatrė (ne ta pati) jokiu būdu neleidžia duoti jautienos.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 19:20)
tai gal ir yra paprastas vazelinas? (petroleum) esu skaicius, kad jis kai kam padeda. turiu nusipirkus, bet taip ir enaudojau Gretos odai, man sviestas patrauklesnis..  vazelina nuomones issiskiria vieni raso, kad labai naudingas odai, kiti rekia, kad tai 'naftos' produktas ir todel kenksmingas  (nu, jis isgaunamas kaip atlieka naftos gavybos metu).

o E45 man visai patiko, nuramina odele  tik, aisku, tai chemija.. kuri laika naudojom (gaunam is gydytojo nemokamai), bet vis mazinau.. kol ji pilnai pakeitem sviestu..

drinks_cheers.gif SUTINKU ! Aš ir aklai neimu visko už tiesą. Bet tikrai tikiu, kad jei parafinu, vazelinu tept taip ilgai ir tokiais kiekiais ,kaip kad sviestmedžiu ... tai pasmatytų kas prie ko biggrin.gif , bet tai taip niekas, faktas, nesiruošia ekspirementuot nei su savim, nei su savo vaiku biggrin.gif . o trumpam - drinks_cheers.gif kodėl gi ne, jei tai užkirs kelią didesniam odos pablogėjimui, jei leis organizmui iš vidaus tuo metu "apsitvarkyt" .
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 20:03)
console.gif
kaip cia uzburt tas ligas, kad pabegtu kuo toliau nuo jusu ir nebesirodytu  unsure.gif

4u.gif . bandom...
Papildyta:
4u.gif
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 23, 12:12)

4u.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 18:20)

dekui, mes neblogai. jau esu cia ne karta rasius, kad mums visai teigiamai berimus veikia preparatai su alijosium, propoliu.. tai ir sikart vel po pertraukos pradejau tepti krema su alijosium ir propoliu, nuo tada labai pagrazejo zandai.
pilnai spuogiukai neisnyko, kazkas lietuvoje mums netinka  bet jau buna, kad vienas zandas visai svarus, kitame keli spuogai/demeles.. zodziu, jau neblogai 
visu produktu tai neradom  pasigendam saldziuju darzoviu, quinoa kruopu..
bet uztai paragavom daug naujoviu 

thumbup.gif super, kad ir čia susiradot tinkamus produktus (man kartais tiesiog plaukai šiaušias iš pykčio, kokios pas mus LT kai kurių produktų kainos ir pasirinkimas... doh.gif ) . O tas kremas nebus iš vienos tinklinės kompanijos ? Mes turėjom praeitą žiemą - tai veidukui tiko super, bet bėrimam nė kiek ne geriau buvo - tiesiog su šalčiu kovai tai thumbup.gif , ale šiemet tam naudosiu sviestmedį cool.gif
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 18:56)

esu pagaminus apie 25 muilus kaledoms. bet jie buvo planuojami 'savam' naudojimui.. (dovanot)  visu turbut man nereikes.. o galima bus ir nauju pagamint. jei tik bus galimybe jiems atsidurt lietuvoje iki kaledu, informuosiu

doh.gif wau... Šaunuolė first.gif .
blush2.gif jau būt kaip fain, gauti dar .. 4u.gif duok žinot, kaip gausis.

Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2008 11 24, 01:49)

Daddygirl, mes stojames i sarasiuka muiliuku, labai jie mums patinka thumbup.gif . Beje, buvau si savaitgali parodoje "Vaiku salis", tai atradau nauja ekologiskos kosmetikos stenda, ju parduotuve vadinasi "BIOBOUTIQUE" prekiauja tik ekologiska produkcija ir naturaliais muiliukais. Ju parduotuviu yra Vilniuje HELIOSCITY, Savanoriu1, 1 aukste ir PANORAMOJE 1 aukste. Pirkau is ju viena gabaliuka muilo su ramunelemis, tai irgi labai neglogas smile.gif

4u.gif . mirksiukas.gif tokių parduotuvių (prekiaujančių eko kosmetika ir tikrai gera thumbup.gif ) - yra ne viena - praeitoj temoj , regis, daug nuorodų buvo. Smagu, kad jų vis daugėja - nes konkurencija mažina kainas cool.gif thumbup.gif
Papildyta:
Monaving, labai smagu dėl jūsų 4u.gif
QUOTE(Amica @ 2008 11 24, 04:37)
- Laikykitės, gal išvengsite tepimų "stipriau". O maniškis jau gražiu veiduku, tik nežinau kiek ilgai. Hormonais tepiau 4d (šiandien tai vos ne vos kur tik). Manau daugiau nebetepsiu, nes kaip ir nėra ką jau tepti. Dabar tik drėkinsim odą. Nakčiai dar tepu tą pediatro paskirtą vazeliną. Nu jis labai gerai mums kol kas. O kojytės gyja po truputį. Kadangi hormonų ten netepu, tik antibiotikus ir tepaliuką su cinku, tai ir poveikis lėtesnis. Bet gyja.

-Neskiepijau ir nežadu skiepyti nei vaiko, nei savęs. Apie skiepus nuo gripo daug kur buvo rašyta. Tai betikslis skiepijimasis.

-Oi kaip smagu, kad jums gerėja  . Taip ir toliau  4u.gif . O kas čia per kremas su alijošium ir propoliu?  . Kur perkat? Cekava pasidarė 

-Nu vat ir aš aklai netikiu. Yra internete įvairių straipsnių apie viską, tai kartais kai paskaitai, tai atrodo belieka tik po žemėmis užsikasti, nes viskas negerai, viskas kenksminga, to nevalgyt, ano negert, su tuo neskalbt, su anuo nesiprausti ir t.t.

- 4u.gif
labai gera girdėt, kad jum gerėja wub.gif

- mano nuomonė drinks_cheers.gif

- mes naudojom user posted image

- drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 23, 21:47)
jį naudoja ir MB, tai jam nuima niežėjimą, mažajai nežinau ar niežti-negali pasakyti ir nesikaso dar kakliuko.. Bet sausumą ir raudonumą nuėmė beveik tiek pat kiek hormoninis, net apšalau bigsmile.gif  thumbup.gif  blush2.gif Odytė minkštutė ir nebetrūkinėja iki šlapiavimo... Tepam dukart dienoje po prausimosi smile.gif

O kuo tiksliai teoate, nes ten yra ir pienelis ir kremas . Daug tu rusiu.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2008 11 24, 03:37)
jos vaikas turėjo baisų dermatitą ir vat būtent su A-Derma kremu gydėsi. Labai daug gerų žodžių apie šį kremą išsakė. Bet jų kiek suprantu yra įvairių, ar ne? Reikės gal ir man nupirkti savo kleckui  g.gif . Kas dar bandėte šį kremą?

QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 10:06)
O kuo tiksliai teoate, nes ten yra ir pienelis ir kremas . Daug tu rusiu.

aš pirkau būtent A-derma EXOMEGA (kremas), jų yra didesnėse Eurovaistinėse, apie 60lt už tūtelę, bet labai ilgam užtenka, juo tepasi MB, mažąją va teplioju, sau papleiskanojimus kokius ant veido pasitepu smile.gif
Atrodo taip:

user posted image

Kiek žinau sugiharoj yra ir vonios priemonių,aliejukų Exomega,bet nebandėm..
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 11 24, 11:19)
aš pirkau būtent A-derma EXOMEGA (kremas), jų yra didesnėse Eurovaistinėse, apie 60lt už tūtelę, bet labai ilgam užtenka, juo tepasi MB, mažąją va teplioju, sau papleiskanojimus kokius ant veido pasitepu smile.gif
Atrodo taip:

user posted image

Kiek žinau sugiharoj yra ir vonios priemonių,aliejukų Exomega,bet nebandėm..

DAr tepam tokiu kaip foto pieneliu, ne kremu. Kremas gal geriau. As kur oda grazi tepu tais , o kur blogesne taukmedzio sviestu.As tepu visa kuneli,tik skirtingais tepalias, o gal nereikia,. Jus tepat tik kur pazeista odele?
Mes naudojam ADERMA duso alieju su avizu ekstaktu ir omega6, tai nieko , neblogas.Jo 500ml kainuoja apie 50-60 litu.Dar naudojam URIAGE , ten jau ir kur slapiuoja, dezinfikuoti, kur zaisdeles, taip pat raso, kad sergantiems AD. To tai 200ml kainuoja apie 50 litu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 24 lapkričio 2008 - 10:35
4u.gif
Amica na va kaip gerai,kad jau geriau ir nuotaika geresnė mirksiukas.gif

Otaip o kur pirkti yra to kremo su alijošium ir propoliu ,čia vaistinėse,ar taip kur? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 24, 10:33)
DAr tepam tokiu kaip foto pieneliu, ne kremu. Kremas gal geriau. As kur oda  grazi tepu tais , o kur blogesne taukmedzio sviestu.As tepu visa kuneli,tik skirtingais tepalias, o gal nereikia,. Jus tepat tik kur pazeista odele?
Mes naudojam ADERMA duso alieju su avizu ekstaktu ir omega6, tai nieko , neblogas.Jo 500ml kainuoja apie 50-60 litu.Dar naudojam URIAGE , ten jau ir kur slapiuoja, dezinfikuoti, kur zaisdeles, taip pat raso, kad sergantiems AD. To tai 200ml kainuoja apie 50 litu.

Šiaip tai ir aš skirtingas vietas tepu skirtingais kremais.Mum tai kas vienai kūno vietai tinka labai,kitai pvz visai netinka užrausta.Dabar mums labai gerai Daddygirl TS thumbup.gif ,bet va pvz veidui tai kolkas nelabai parausta ko tai.
Mums labai tinka Basalis,bet kaip vakar paskaičiau jo sudėtį po Otaip straipsniuko,tai net akys ant kaktos iššoko blink.gif
Papildyta:
Reiks ir man pabandyti A-dermos prausiklį,nes Avent jau baigiam,tai reik gal kokį kitą pabandyti g.gif
O ar yra kokia dušo žele iš A-Dermos linijos? g.gif

Lince1 o kaip jums dabar?Gal kiek geriau,gal jau visai bėrimų nėra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 24 lapkričio 2008 - 11:25
QUOTE(Amica @ 2008 11 24, 02:37)
Oi kaip smagu, kad jums gerėja  smile.gif . Taip ir toliau  4u.gif . O kas čia per kremas su alijošium ir propoliu?  bigsmile.gif . Kur perkat? Cekava pasidarė  biggrin.gif

aciu. kremas tas pats, kurio foto Otaip ikele drinks_cheers.gif seniai esu skaicius kazkokiam amerikietiskam forume, kad daug kam padeda, tai pabandem ir mes.

dar esam bande tos pacios kompanijos alijosiaus geli (be propolio) ir GNLD alijosiaus krema. visu ju poveikis buvo teigiamas. bet as nesu didele siu kremu gerbeja.. smile.gif jie nera 100% naturalus (sudetyse yra visokiu PEG, EDTA, parabenu ir kt), mano nuomone sugadino dar ir tai, kad ant GNLD kremo pakuotes isvis neradau sudeties ir galiojimo termino blink.gif , ir tai, kad platintojai prisiekineja, jog produktai pilnai naturalus doh.gif

man priimtinesnis pasirode propolis aliejinej formoj, naudojom pavasari lietuvoje, reiks turbut ir dabar nusipirkt...
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 24, 12:20)
Otaip o kur pirkti yra to kremo su alijošium ir propoliu ,čia vaistinėse,ar taip

rolleyes.gif tinklinė prekyba. Pati turėjau paieškot žmogaus, kuris platina ax.gif - paštu siūsdavaus. Jo kaina 113 ml 66 lt.Jei nerasi Kaune kontaktų kokių nors - parašai - į AŽ įmesiu žmogaus iš Vilniaus kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti