QUOTE(Otaip @ 2008 11 23, 08:07)
.Apie parafiną niekad nesu išgirdus nieko gero
Čia ką radau kitam skyrely:
Kąsos maniškė.. dar ir kaip.. kaip tik galiu paskaičiuot su kiek bintų ji va dabar apibintuota - 6 ir plius lipnios juostelės (nes anuos nusidrąsko....)... blogai mum.. vakar homeopatė nutraukė kol kas visus vaistus.. dar jai tempa sukilo (nė nežinau nuo ko
).. sėdi dabar užraudus visa man ant kelių
.. kaip lapas.. Dar nežinau ką toliau darysim - vis dar netepu nieko "stipriau"
..
Nu vien blogybės... Kažin ar iš tikrųjų taip
Užuojauta
. Laikykitės, gal išvengsite tepimų "stipriau". O maniškis jau gražiu veiduku, tik nežinau kiek ilgai. Hormonais tepiau 4d (šiandien tai vos ne vos kur tik). Manau daugiau nebetepsiu, nes kaip ir nėra ką jau tepti. Dabar tik drėkinsim odą. Nakčiai dar tepu tą pediatro paskirtą vazeliną. Nu jis labai gerai mums kol kas. O kojytės gyja po truputį. Kadangi hormonų ten netepu, tik antibiotikus ir tepaliuką su cinku, tai ir poveikis lėtesnis. Bet gyja.
QUOTE(rasa23 @ 2008 11 23, 14:42)
Ar kas iš jūsų skiepijot nuo gripo ir ar prieš/po gėrėt zyrteką ar ką?
Neskiepijau ir nežadu skiepyti nei vaiko, nei savęs. Apie skiepus nuo gripo daug kur buvo rašyta. Tai betikslis skiepijimasis. O dar alergiškam, dermatitu sergančiam vaikui aplamai jokių skiepų nedaryčiau
. Bet čia mano nuomonė, jos galima ir nepaisyti
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 17:20)
sikart vel po pertraukos pradejau tepti krema su alijosium ir propoliu, nuo tada labai pagrazejo zandai.
Oi kaip smagu, kad jums gerėja
. Taip ir toliau
. O kas čia per kremas su alijošium ir propoliu?
. Kur perkat? Cekava pasidarė
QUOTE(Čili @ 2008 11 23, 17:55)
noriu pasidžiaugti - metėm hormoninį tepalą, tepu dukart dienoj panelės kakliuką kremu A-Derma Exomega (iš avižų pagamintas,nehormoninis), ir ką - pagražėjo viskas be dietų ypatingų...
Kai su vaiku buvau viename supermarkete, kasininkė, pamačiusi mano vaiko tada dar baisius žandus, paklausė - dermatitas? Sakau, taip. Jinai papasakojo, kad ir jos vaikas turėjo baisų dermatitą ir vat būtent su A-Derma kremu gydėsi. Labai daug gerų žodžių apie šį kremą išsakė. Bet jų kiek suprantu yra įvairių, ar ne? Reikės gal ir man nupirkti savo kleckui
. Kas dar bandėte šį kremą? Bet mums būtent tas vazelinas, kurį davė ligoninėje, labai padeda. Kai ligoninėje seselė jam ištepė veiduką su tuo vazelinu (buvo vakaras), tai ryte buvau abstulbus, nes oda buvo žymiai gražesnė. Pradžioje net pagalvojau, kad gal nesupratau ko, gal čia vaiką hormonais ištepė. Bet ne, pasirodo tikrai vazelinu.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 18:20)
tai gal ir yra paprastas vazelinas? (petroleum) esu skaicius, kad jis kai kam padeda. turiu nusipirkus, bet taip ir enaudojau Gretos odai, man sviestas patrauklesnis..
apie vazelina nuomones issiskiria
vieni raso, kad labai naudingas odai, kiti rekia, kad tai 'naftos' produktas ir todel kenksmingas
(nu, jis isgaunamas kaip atlieka naftos gavybos metu).
o E45 man visai patiko, nuramina odele
tik, aisku, tai chemija.. kuri laika naudojom (gaunam is gydytojo nemokamai), bet vis mazinau.. kol ji pilnai pakeitem sviestu..
Pabandžiau įsivesti vazelino pavadinima (Vasfilm) į google, tai išmetė sudėtį - minkštas parafinas ir riebalų produktai.
Aš dabar viskui tepu
. Tik veiduko nedrįstu kol kas daugiau niekuo tepti apart to vazelino Vasfilm. O visur kitur tai patepu ir E45, ir vazelinu Vasfilm, ir taukmedžio sviestu, ir Essex kremu. Bet kiek pastebiu, tai didžiausias efektas būna po patepimo Vasfilm vazelinu.
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 23, 19:03)
tai jau taip.. dauguma situ medziagu (vazelinas, parafinas, lanolinas, kakavos aliejus, seaweed ir kt) ivairiuose saltiniuose minimos arba kaip labai geros, arba kaip kenksmingos.. zodziu, tikek kuo nori
as kazkaip linkus buti per viduriuka
aklai netikiu nei vienais nei kitais..
Nu vat ir aš aklai netikiu. Yra internete įvairių straipsnių apie viską, tai kartais kai paskaitai, tai atrodo belieka tik po žemėmis užsikasti, nes viskas negerai, viskas kenksminga, to nevalgyt, ano negert, su tuo neskalbt, su anuo nesiprausti ir t.t.
QUOTE(Monaving @ 2008 11 24, 01:17)
Pasidalinau musu istorija, noredama suteikti vilti mazuliu mamoms, greiciausiai is to isaugama, juk ir as skaiciau, kad iki 2 metu AD palieka didziaja dauguma, reikia tuo tiketi ir nenuleisti ranku
Dėkui
. Vieni išauga, kiti ne, vieni išauga anksčiau, kiti vėliau ir pan. Mano vyresnėlis turėjo AD, tik, palyginus su mažiaus AD, ten buvo juokas. Ir išaugom labai greitai, nes 11mėn gana gražiais žandais jau kirtom varškėčius. Tik vat tų dietų tai nesuprantu nei pro kur. Vyresnėliui pediatrė buvo leidusi duoti tik jautieną, o va mažiui pediatrė (ne ta pati) jokiu būdu neleidžia duoti jautienos.