Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 19:03)
Bet ar buvo kokie nors tyrimai daryti? As iki tyrimu irgi valgiau viska, bet padare durio tyrima pienui, uzraudo ta vieta nemazai, ir pusle issoko. Tada alergologe pasiule nevalgyti dvi savaites jokiu pieno produktu, o po to vel valgyti, ir ziureti kas bus. Nu ir ka - kai nevalgiau - dar blogiau buvo. O kai pradejau valgyti - geriau, ar panasiai. Tai alergloge negalejo nieko pasakyti apie si eksperimenta - jis nieko neparode. Ir vis tiek sako venkite pieno produktu 2-3 men, o tada ziures pakartotinai, ar neisaugo.  Bet man jau ner upo laikytis tos dietos, visada pavargus, ner sveikatos.... Nu va pasiguodziau

kraujo tyrimai mum buvo daryti, bet nieko neparode isskyrus labai zema laipsni 0/1 dulkiu erkutems. O su jogurtu as pati dariau tyrima, uzlasinau ant rankytes ir iskart paraudo ta vieta ir guzas issoko, tai reik manyt ji alergiska pienui, bet buvo laikas, kai visai nevalgiau pieno produktu ir jokio pagerejimo nesimate...oi, nezinau as ka reik daryti doh.gif laikykites mamytes ir stiprybes visoms
Atsakyti
Aš nebežinau ką ir be galvot.Turėjom AD.Buvo visas kūnelis plėmais išbertas.išsigydėm.Kažkur po pusmečio atsirado du plemai (sausi tokie,kartais parausta ir labai niežti mažei),vienas ant riešo,kitas ant kelio sulenkimo iš nugaros pusės.Tie plemai kartais pasidaro raudoni,mergaitė nusidrasko iki kraujo,o kartais vos,kad matosi,.O po keleto dienų ir vėl smarkai raudoni ir niežti doh.gif .Tepiau Dermobaza.Dabar grynu taukmedžio sviestu.Ir vistiek tas pats.Hormoninių kaip tai nebenoriu.
Ir išvis ar tai AD,nes daugiau niekur neberia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana.: 21 lapkričio 2008 - 12:43
QUOTE(Otaip @ 2008 11 20, 18:39)
:
4u.gif  4u.gif  4u.gif  . VAt vat.. ir aš nesilaikau  blush2.gif  .. tada bent ne tokia ragana su vaikaisbūnu (na, visai nevalgau tik kiaušinio ir egzotiškų vaisių, žuvies produktų, visų pieno produktų, išskyrus sviestą).

As irgi tapau ragana blink.gif Vyrui sakau, parnesk valgyt, tik nezinau ka.
o kuo sviestas ne pieno produktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 21 lapkričio 2008 - 13:16
QUOTE(diana. @ 2008 11 21, 11:43)
Aš nebežinau ką ir be galvot.Turėjom AD.Buvo visas kūnelis plėmais išbertas.išsigydėm.Kažkur po pusmečio atsirado du plemai (sausi tokie,kartais parausta ir labai niežti mažei),vienas ant riešo,kitas ant kelio sulenkimo iš nugaros pusės.Tie plemai kartais pasidaro raudoni,mergaitė nusidrasko iki kraujo,o kartais vos,kad matosi,.O po keleto dienų ir vėl smarkai raudoni ir niežti doh.gif .Tepiau Dermobaza.Dabar grynu taukmedžio sviestu.Ir vistiek tas pats.Hormoninių kaip tai nebenoriu.
Ir išvis ar tai AD,nes daugiau niekur neberia g.gif

pagal aprasyma - AD..
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 11:19)
Daddygirl, nuostabus taukmedis, nuostabus muiliukai 4u.gif Kur reiks dar paimti, kai nebeliks Taves Lietuvoj?

nu bet aplamai nedingsiu, tikiuosi biggrin.gif ..
labai labai dziaugiuosi, kad jums yra naudos..

kai daugiau panaudosit muilus, zinosit, ar noretumet ateiciai. man taip smagu, kad yra megstanciu mano pagamintus dalykus, be to patinka tai daryti, kad gal kokia 'partija' dar pagaminciau smile.gif
gaila tik, kad del to siuntimosi jums isauga kaina.

o sviesto dar siek tiek yra like kaune, jei kam prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 11:43)
uk lygiai ta pati medikai sako, kad maistas ne prie ko, ir kad isaugsim.
cia tokia oficiali medicinos versija, nes priklausomybe nuo maisto moksliskai neirodyta. tos versijos visi medikai ir turi laikytis..
nu, o mes, mamos, stebim ir darom savas isvadas..

Matau, kad maistas įtakoja AD 4u.gif

QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 13:19)
Ar daug mamyciu laikotes dietu?

Laikiausi 10 mėn - griežtų greižčiausios ir šventai (kol maitinau MP). Ar padėjo? Kai pavyko kažkiek atsekt produktus, kurie tinka - pagerėjo situacija, nors ir buvo bėrimų.

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 21, 14:56)
o sviesto dar siek tiek yra like kaune, jei kam prireiks.

Aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 11 21, 14:21)

Laikiausi 10 mėn - griežtų greižčiausios ir šventai (kol maitinau MP). Ar padėjo? Kai pavyko kažkiek atsekt produktus, kurie tinka - pagerėjo situacija, nors ir buvo bėrimų.

As pirma vaika maitinau iki 2,7 metu, nors jis neturejo AD, taigi mazaji zadu irgi ilgai maitinti, dabar jam 7 men, taigi artimu prosvaisciu nera g.gif Siandien sugriesijau - valgiau karsta sumustini su suriu blink.gif ir ne viena verysad.gif Manau, griesysiu ir toliau wub.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(vilnele @ 2008 11 21, 14:16)
As irgi tapau ragana blink.gif Vyrui sakau, parnesk valgyt, tik nezinau ka.
o kuo sviestas ne pieno produktas?

cool.gif "išvalau" baltymą iš jo - ir pati valgau, ir dičkei duodu tada. *GREISI* buvo parašiusi kaip daryt mirksiukas.gif

Daddygirl cool.gif klientų bus mirksiukas.gif - o jei dar iki Kalėdų "apsisuktum"... dovanom kokius 5 vnt. muiliukų paimčiau blush2.gif
Atsakyti
Man gydytoja ir sake, kad buna Ad dvieju formu, alerginis arba odos uzdegimas, kuris nuo maisto nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 21, 15:57)
Man gydytoja ir sake, kad buna Ad dvieju formu, alerginis arba odos uzdegimas, kuris nuo maisto nepriklauso.

ax.gif tikiu drinks_cheers.gif . Bet kaip tai nustatyt? Ar be dietų iškart einas pasakyt, kad tas arba anas rolleyes.gif ?
Atsakyti
O Olginos pavyzdys rodo - laikesi dietu negerejo, nors pusle nuo jogurto issoko. Man tas pats - issoko pusle nuo pieno - laikausi dietu, nei kiek ne geriau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 20, 18:39)
4u.gif  .Nea.. ne geriau.. tai ir tyliu snapą paslėpus.. bijau "prisikalbėt" .. vis akcentuoju, kad daugiau nebenaudosiu hormoninių ar su antibais tepalų .. bet vaikui nė kiek negerėja  verysad.gif ... Vakar pediatrė tik galva palingavo.. . Na, laikomės dar  - dar nešlapiuoja - tai gal kaip nors kaip nors  unsure.gif

O aš jau kažkaip galvoju,kad jums geriau ax.gif .Bet šiaip lyginant su preitais metais kažkoks pagerėjimas yra,bėrimų mažiau?
Gerai,kad nors nešlapiuoja 4u.gif
Bet tu kokia stipri moteris aš tavim žaviuosi ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tik va klausimas dar tau,o kaip tu tą niežėjimą nuimi,ar ji jau nesidrasko? g.gif

Aš tai dar vis kartais patepu krutinę su hormonu,aišku sakė naudoti gryną,bet aš dar viatiek gryno nenaudoju.Mums jau kaip užeina kasymosi priepuoliai tai baisu,net išsikabina su nagais mėsos,neskaitant to,kad nusidrasko iki kraujų.Tai dabar jau tik kaip pradeda griebtis draskytis iškart patepu,netempiu ir neleidžiu išsibujoti AD,nes po to jau mums reikia stipresnių tepalų
Zyrteco ir negeriam nors liepė 3 mėn gerti alergologė.Vis laukiu kada gi tie homeopatiniai žirniukai pradės veikti ax.gif o geriam jau 5 mėnesius.
Tai va taip ir gyvenam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 21 lapkričio 2008 - 16:04
QUOTE(Lince1 @ 2008 11 21, 15:57)

o nuo ko atsiranda odos uždegimas?Jeigu toks būtų,tai suteptum ir pagytum.Bet dej ataip neatsitinka.
Atsakyti