QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 20, 16:38)
Otaip kaip tavo dičkė,gal jau kiek geriau?
Aš ir mažiukui tepdavau žandus hormonu aišku sumaišytu su kremu,bet vistiek hormonas.Oi neįsivaizduojat kaip man tada širdį skaudėdavo,kad tepdavau tą hormoną
.Bet reikėdavo,nes būdavo žiauriai išberti ir jam niežtėdavo labai trindavosi su rankom.
Dabar nepasakyčiau,kad hormonas paliko kokių tai šalutinių pėdsakų,normalūs žandai
Net alergologė sako nepasakytum,kad buvo tepta hormonu
net man įdomu pasidarė Kodėl?
.Nea.. ne geriau.. tai ir tyliu snapą paslėpus.. bijau "prisikalbėt" .. vis akcentuoju, kad daugiau nebenaudosiu hormoninių ar su antibais tepalų .. bet vaikui nė kiek negerėja
... Vakar pediatrė tik galva palingavo.. . Na, laikomės dar - dar nešlapiuoja - tai gal kaip nors kaip nors
va va... mum hormonai "koją kištelėjo" veidukui.. ir, jau esu minėjus, kad , kai gulėjom AK, buvo 7 metų (regis) berniukas - su nerealiu kūno plaukuotumu .. gydytojai sakė - nuo hormoninių tepalų
..
QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 17:25)
saunuole, kad sugebi ir randi laiko megzt kelnytes
ir dar is vilnos - turetu juk buti labai naudinga, jei tik nedirgina odytes
o is kokios vilnos? is tos baby marino? ar is paprastos, kuri 'kandziojas'?
.
ne bais to laiko randu, ale kai reikalas rimtas - tai Bgaliu ramiai pasakyt,kad pabūt su vaikais, nes mezgu ne savo malonumui (
) - na, tikrai pastebėjau, kad su tom kelnėm jai kojytės labai greit pagražėjo, ir taukmedžio sviestas ten "veiksmingesnis" iškart
O mezgu iš paprasčiausios vilnos - kur kandžiojasi ir dar tvarteliu "kvepia" - kuo natūralesnės, kad nebūtų balinta ir dažyta
na, kaip gavos LT susirast visus jūs valgomus produktus? Kaip mažutė ?
QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 19:03)
Bet ar buvo kokie nors tyrimai daryti? As iki tyrimu irgi valgiau viska, bet padare durio tyrima pienui, uzraudo ta vieta nemazai, ir pusle issoko. Tada alergologe pasiule nevalgyti dvi savaites jokiu pieno produktu, o po to vel valgyti, ir ziureti kas bus. Nu ir ka - kai nevalgiau - dar blogiau buvo. O kai pradejau valgyti - geriau, ar panasiai. Tai alergloge negalejo nieko pasakyti apie si eksperimenta - jis nieko neparode. Ir vis tiek sako venkite pieno produktu 2-3 men, o tada ziures pakartotinai, ar neisaugo. Bet man jau ner upo laikytis tos dietos, visada pavargus, ner sveikatos.... Nu va pasiguodziau
. VAt vat.. ir aš nesilaikau
.. tada bent ne tokia ragana su vaikaisbūnu (na, visai nevalgau tik kiaušinio ir egzotiškų vaisių, žuvies produktų, visų pieno produktų, išskyrus sviestą).
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.