Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas VIII tema

QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 13:19)
Nu zinokit, man irgi persasi isvada, kad su maistu nelabai susijes AD. Nors darem durio lopo tyrima, parode pienui alergija, man liepe bepienes dietos laikytis, laikausi jau 3 sav., bet pasikeitimu ryskiu nematau, o jau dantis skauda be  kalcio gyvenant, ir nuotaika nekokia, kei racionas skurdus, ner ka valgyt.

Ar daug mamyciu laikotes dietu?

As jau daugiau kaip pusmetis be pieno gyvenu, o ant dietos tai jau is viso daugiau kaip metai, nes nestumo metu turejau gestacini diabeta. DEl kalcio trukumo, tai as geriu koralini kalci, Yourlife firmos. Naturalus, neuzdazytas, be priedu. Kazkaip nejauciu trukumo, ir vaikas jau sesis dantis isaugino. mirksiukas.gif
Nors varskes, surio tai jau ziauriai pasiilgau. Kai jau galesiu, tai turbut suvalgysiu kila ir tada as busiu nuberta biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 20, 09:13)
kad tik padėtų.Bet chemijos gausite pakankamai,bet jūs mažiukai,tai tikrai gal išaugsite.O kokie tyrimai padaryti,kad maistas neįtakoja AD?Ir kaip gali neįtakoti,nu aišku aplinka ir tt.Juk tiek dabar žmonių beria...

Tikiuosi padės, nes be chemijos jau nebeišeina. Tempiau kiek galėjau. Jau šį rytą veidukas buvo žymiai gražesnis, nors vakar tepėm tik tuo vazelinu. Bet, matyt, gerai tiko. Ryte nuprausiau, ištepiau veiduką su hormonais (man jie patinka bent jau tuo, kad tinka net naujagimiams, ne taip kaip LT skiria pediatrai Cutivate, kurie berods iki metų ar dviejų negalimi), bet laaabai plonai. Tai vaiko veidukas jau i veiduką panašus darosi. Prieš šituos vaistus dariau vaiko veido foto, siunčiau mamai, tai mama pakraupo pamačius, iš pasakojimo nemanė, kad taip blogai.

Na, o dėl tų tyrimų, kad maistas įtakoja ar neįtakoja... Iš tiesų sunku pasakyti ir diskutuoja čia galima be galo. Aš jau ne kartą pastebėjau, kad kai kurie maisto produktai mums netinka, bet esu ne kartą pastebėjus ir tai, kad valgom viską tą patį, būna gerai gerai ir staiga ima blogėti nesuprasi nuo ko. Pvz vasarą valgėm daugiau visko nei dabar, o buvo daug geriau. Dabar mityba apribota, o blogėja.

QUOTE(Otaip @ 2008 11 20, 09:35)
unsure.gif  doh.gif  vaje, kokie pas jus vizitai buvo.. .
Gerai, jei jau "pagavot už u odegos"  ligą ir gydymas padės  4u.gif  . DAug visko...  unsure.gif , bet, kad tik suveikt. Mum kažkaip dermatologė netiksliausią gydymą pasiūlė  doh.gif  .. bet išorines priemones - tinkamas  drinks_cheers.gif . Niu, laikom kumščius už taviškį  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif . Sėkmės ir jums, tikėkimės visos, kad šiame skyrelyje labai ilgai neužsibūsime rolleyes.gif

QUOTE(Pūkelis @ 2008 11 20, 10:18)
Mes turėjom moliuskus  doh.gif

Siaubas kaip baisu blink.gif . Pas mano vaiką ant nugaros, virš akytės buvo po vieną spuogą, raudonas, su balta viršūne, kietas. Bet aš nieko nedariau, viršūnės kažkur savaie dingo, bet ant nugaros žymelė likus g.gif . Tikiuosi čia ne moliuskai blink.gif

QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 12:19)

Aš visai nesilaikau, bet ir mano pieno jau lašai belikę, greičiau desertui, nei normaliam pavalgymui.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 20, 13:52)
Nu ar be pieno nėra ką valgyti?
g.gif

tipo yra, bet uzkniso viskas doh.gif
Atsakyti
Amica dziugu,kad jau po truputi gereja,sveikite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 12:19)
Nu zinokit, man irgi persasi isvada, kad su maistu nelabai susijes AD. Nors darem durio lopo tyrima, parode pienui alergija, man liepe bepienes dietos laikytis, laikausi jau 3 sav., bet pasikeitimu ryskiu nematau, o jau dantis skauda be  kalcio gyvenant, ir nuotaika nekokia, kei racionas skurdus, ner ka valgyt.

Oi as tai net nenoriu atsiminti to meto,kai maitinau doh.gif doh.gif doh.gif
Nevalgiau jokiu pieno produktu ir viskas kas raudona(vaisine arbata,raudonas obuolys,burokeliai ir t.t) ir jokiu produktu kurie galetu alergizuoti doh.gif
Bet kazkokio tai skirtumo nemaciau schmoll.gif o atrodziau baisiai ir visa buvau issekus,sakydavo,kad is manes tik nosis liko smile.gif
Dabar taip nedaryciau valgyciau viska,bet nepersistengciau mirksiukas.gif
Papildyta:
Otaip kaip tavo dičkė,gal jau kiek geriau?
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2008 11 20, 15:05)
smile.gif
Tikiuosi padės, nes be chemijos jau nebeišeina. Tempiau kiek galėjau. Jau šį rytą veidukas buvo žymiai gražesnis, nors vakar tepėm tik tuo vazelinu. Bet, matyt, gerai tiko. Ryte nuprausiau, ištepiau veiduką su hormonais (man jie patinka bent jau tuo, kad tinka net naujagimiams, ne taip kaip LT skiria pediatrai Cutivate, kurie berods iki metų ar dviejų negalimi), bet laaabai plonai. Tai vaiko veidukas jau i veiduką panašus darosi. Prieš šituos vaistus dariau vaiko veido foto, siunčiau mamai, tai mama pakraupo pamačius, iš pasakojimo nemanė, kad taip blogai.

Aš ir mažiukui tepdavau žandus hormonu aišku sumaišytu su kremu,bet vistiek hormonas.Oi neįsivaizduojat kaip man tada širdį skaudėdavo,kad tepdavau tą hormoną verysad.gif .Bet reikėdavo,nes būdavo žiauriai išberti ir jam niežtėdavo labai trindavosi su rankom.
Dabar nepasakyčiau,kad hormonas paliko kokių tai šalutinių pėdsakų,normalūs žandai ax.gif
Net alergologė sako nepasakytum,kad buvo tepta hormonu g.gif net man įdomu pasidarė Kodėl? g.gif

Kitais metais meetą darysim su vaikais,kokiam vaikų kambarėlyje mirksiukas.gif tada galėsim ir padiskutioti šalutinius poveikius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 20 lapkričio 2008 - 15:28
O ar kas naudojat toki vaista FLERENZYM? Mums homeopate pasake, bet jo Lietuvoje nera prekyboje, galima parsivezti tiktai is Rusijos. Gal kas vazinejate? Nes jau tipo labai geras, poveikis kaip hormoninio, o nehormoninis, naturalus kazkoks. Tik sake, kad reiktu pirkti be priedu, nes kiti dar ir pagerinti yra.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 13:19)

Daddygirl, nuostabus taukmedis, nuostabus muiliukai 4u.gif Kur reiks dar paimti, kai nebeliks Taves Lietuvoj?

As ilga laika laikiausi hipoalergenines dietos, nevalgiau pieno, kvieciu, sokolado, zuvies, juros gerybiu,kiausiniu, pomidoru, raudonu vaisiu..., bet vaika kaip bere taip bere, pavargau nuo tu dietu ir pradejau viska valgyti po truputi ir zinokite situacija tokia pati....gal tikrai AD maistas mazai itakoja, reikia labai stebeti i ka vaikutis reaguoja ir tikrai neverta atsisakyti visu alergenu kaip man Astrauskaite patare, nes labai isekinau savo organizma, nuolatos buvau pavargusi.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2008 11 20, 08:35)
ohmy.gif mažei pati mezgu iš vilnonių siūlų - jai tinka  thumbup.gif , negraužia visai - tik kad labai greit išauga  doh.gif .. tokias paprastas vilnones kelnes mezgu ir apačioj kojines užmaunu - kvėpuoja oda  thumbup.gif  thumbup.gif  - laaabai patiko, nes ir ištepus tepalais - jie kažkaipdaug geriau po tom kelnėm "veikia" - mum gyjimas prasidėjo nuo kojų  thumbup.gif , spėju, kad dėl tų vilnonių kelnyčių, nes ten ir šlapiavimai jau baigės, kai pažastukai, sprandukas vis dar.. .

thumbup.gif
saunuole, kad sugebi ir randi laiko megzt kelnytes wub.gif
ir dar is vilnos - turetu juk buti labai naudinga, jei tik nedirgina odytes thumbup.gif
o is kokios vilnos? is tos baby marino? ar is paprastos, kuri 'kandziojas'?
Atsakyti
Na žiūrau blink.gif jau čia visos tą muilą naudoja,reik ir man pradėti bigsmile.gif

Daddygirl primink kurį ten pirmiau pradėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2008 11 20, 16:19)
As ilga laika laikiausi hipoalergenines dietos, nevalgiau pieno, kvieciu, sokolado, zuvies, juros gerybiu,kiausiniu, pomidoru, raudonu vaisiu..., bet vaika kaip bere taip bere, pavargau nuo tu dietu ir pradejau viska valgyti po truputi ir zinokite situacija tokia pati....gal tikrai AD maistas mazai itakoja, reikia labai stebeti i ka vaikutis reaguoja ir tikrai neverta atsisakyti visu alergenu kaip man Astrauskaite patare, nes labai isekinau savo organizma, nuolatos buvau pavargusi.

Bet ar buvo kokie nors tyrimai daryti? As iki tyrimu irgi valgiau viska, bet padare durio tyrima pienui, uzraudo ta vieta nemazai, ir pusle issoko. Tada alergologe pasiule nevalgyti dvi savaites jokiu pieno produktu, o po to vel valgyti, ir ziureti kas bus. Nu ir ka - kai nevalgiau - dar blogiau buvo. O kai pradejau valgyti - geriau, ar panasiai. Tai alergloge negalejo nieko pasakyti apie si eksperimenta - jis nieko neparode. Ir vis tiek sako venkite pieno produktu 2-3 men, o tada ziures pakartotinai, ar neisaugo. Bet man jau ner upo laikytis tos dietos, visada pavargus, ner sveikatos.... Nu va pasiguodziau
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 11 20, 15:52)
O ar kas naudojat toki vaista FLERENZYM? Mums homeopate pasake, bet jo Lietuvoje nera prekyboje, galima parsivezti tiktai is Rusijos. Gal kas vazinejate? Nes jau tipo labai geras, poveikis kaip hormoninio, o nehormoninis, naturalus kazkoks. Tik sake, kad reiktu pirkti be priedu, nes kiti dar ir pagerinti yra.

Iš pavadinimo į kažkokį fermentinį preparatą panašu. Konkrečiai šito vaisto nepirkau, bet yra vaistų, kurių mums reikia ir jie vežami iš Baltarusijos. Perku kioske prie Žaliakalnio turgaus. Gal ir šio ten būtų g.gif

Kalbant apie dietas - laikiausi 6 mėn., bet nieko blogo man nenutiko, buvo daug įvairaus maisto, kurį valgiau, ir pieno produktų nebuvau atsisakiusi. Mums maistas turėjo įtakos, turi ir dabar. Tik kaip jau ne kartą esu sakiusi, ne maisto produktai, bet priedai, esantys juose g.gif

Sveikatytės mažiesiems ligoniukams ir stiprybės mamytėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 20 lapkričio 2008 - 18:25

QUOTE(Laiskriste1 @ 2008 11 20, 16:38)
Otaip kaip tavo dičkė,gal jau kiek geriau?

Aš ir mažiukui tepdavau žandus hormonu aišku sumaišytu su kremu,bet vistiek hormonas.Oi neįsivaizduojat kaip man tada širdį skaudėdavo,kad tepdavau tą hormoną verysad.gif .Bet reikėdavo,nes būdavo žiauriai išberti ir jam niežtėdavo labai trindavosi su rankom.
Dabar nepasakyčiau,kad hormonas paliko kokių tai šalutinių pėdsakų,normalūs žandai ax.gif
Net alergologė sako nepasakytum,kad buvo tepta hormonu g.gif net man įdomu pasidarė Kodėl? g.gif

4u.gif .Nea.. ne geriau.. tai ir tyliu snapą paslėpus.. bijau "prisikalbėt" .. vis akcentuoju, kad daugiau nebenaudosiu hormoninių ar su antibais tepalų .. bet vaikui nė kiek negerėja verysad.gif ... Vakar pediatrė tik galva palingavo.. . Na, laikomės dar - dar nešlapiuoja - tai gal kaip nors kaip nors unsure.gif

va va... mum hormonai "koją kištelėjo" veidukui.. ir, jau esu minėjus, kad , kai gulėjom AK, buvo 7 metų (regis) berniukas - su nerealiu kūno plaukuotumu .. gydytojai sakė - nuo hormoninių tepalų verysad.gif ..

QUOTE(Daddygirl @ 2008 11 20, 17:25)

saunuole, kad sugebi ir randi laiko megzt kelnytes 
ir dar is vilnos - turetu juk buti labai naudinga, jei tik nedirgina odytes 
o is kokios vilnos? is tos baby marino? ar is paprastos, kuri 'kandziojas'?

4u.gif . biggrin.gif ne bais to laiko randu, ale kai reikalas rimtas - tai Bgaliu ramiai pasakyt,kad pabūt su vaikais, nes mezgu ne savo malonumui ( lotuliukas.gif ) - na, tikrai pastebėjau, kad su tom kelnėm jai kojytės labai greit pagražėjo, ir taukmedžio sviestas ten "veiksmingesnis" iškart bigsmile.gif O mezgu iš paprasčiausios vilnos - kur kandžiojasi ir dar tvarteliu "kvepia" - kuo natūralesnės, kad nebūtų balinta ir dažyta ax.gif
mirksiukas.gif na, kaip gavos LT susirast visus jūs valgomus produktus? Kaip mažutė ?
QUOTE(vilnele @ 2008 11 20, 19:03)
Bet ar buvo kokie nors tyrimai daryti? As iki tyrimu irgi valgiau viska, bet padare durio tyrima pienui, uzraudo ta vieta nemazai, ir pusle issoko. Tada alergologe pasiule nevalgyti dvi savaites jokiu pieno produktu, o po to vel valgyti, ir ziureti kas bus. Nu ir ka - kai nevalgiau - dar blogiau buvo. O kai pradejau valgyti - geriau, ar panasiai. Tai alergloge negalejo nieko pasakyti apie si eksperimenta - jis nieko neparode. Ir vis tiek sako venkite pieno produktu 2-3 men, o tada ziures pakartotinai, ar neisaugo.  Bet man jau ner upo laikytis tos dietos, visada pavargus, ner sveikatos.... Nu va pasiguodziau

4u.gif 4u.gif 4u.gif . VAt vat.. ir aš nesilaikau blush2.gif .. tada bent ne tokia ragana su vaikaisbūnu (na, visai nevalgau tik kiaušinio ir egzotiškų vaisių, žuvies produktų, visų pieno produktų, išskyrus sviestą).
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 11 20, 19:25)
Iš pavadinimo į kažkokį fermentinį preparatą panašu. Konkrečiai šito vaisto nepirkau, bet yra vaistų, kurių mums reikia ir jie vežami iš Baltarusijos. Perku kioske prie Žaliakalnio turgaus. Gal ir šio ten būtų g.gif

Aciu Dautan, paziuresiu. Gal rasiu
Atsakyti